2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar yarın saat 15:00 de benimde randevum var bakalım doktorum bu sefer cinsiyetini sölicem demişti ama bakalım bebişim gösterecekmi inş gösterirde bende bu meraktan kurtulurum bi an önce

inşallah hem cinsiyetini hem de güzel haberlerini öğrenirsin bebişinin

ayyy evet işte bana da kız gibi dedi ama bende kaptırmak istemiyorum kendimi sonra hayal kırıklıgı olur gercekten de
ama alısır esınde merak etme sonucta ıkısıde evlat

maşallah cnm inşallah hep böyle güzel haberler alırsın, oğlum diye sevebilirsin artık paşayı

sağol canım teşekkür ederim evet oğlum sıpam die sevcem :) :)

çok şükür hly gözün aydın bende bekliom şmdi 10 gün soramış inş. ii çıkacak kötüsünü düşünmüom :)
renkli görmek süperrrr
ben 10 martta görcem pehhhh

Slm kızlar yarın saat 15:00 de benimde randevum var bakalım doktorum bu sefer cinsiyetini sölicem demişti ama bakalım bebişim gösterecekmi inş gösterirde bende bu meraktan kurtulurum bi an önce

bakalım bugun sabahı nası edıceksın canım cok heycanlanmıstım bende son randevumda göstermedı minik guzucum ınsallah senınkı gösterır kacıncı hafdadasın pekı

doğru dyosun aslında ama insan merak eidyo yahuu

bide sen bi daha işe dönmiyecekmisin ....

ayyy evet işte bana da kız gibi dedi ama bende kaptırmak istemiyorum kendimi sonra hayal kırıklıgı olur gercekten de
ama alısır esınde merak etme sonucta ıkısıde evlat

yok yok kaptırma %100 öğrenmek lazımmış bunu anladım :)
ben kaptırmadım kendimi hiç
bana bi zaman erkek gibi geldi hep
sonra rüyamda doktor inatçı bi kızın olacak dedi hislerim yok oldu :) ama ikiside kabulümdü sağlıklı olsunda
bunu seçme gibi bi lüksüm yok tek dileğim sağlıklı olması
inşallah
alışmasada yapacak bişeyim yok o benim canımın parçası

ARISMACIM NE GUZEL SENDE PASANI GORMUSUN HEMDE KUCUK PASA GELDIGINI OGRENMISIN
SAGLIKLA ALLAH KUCAGINADA ALMAYI NASIP ETSIN NAZAR DEGMESIN KUCUK ADAMA

KIZLAR BEN RENKLI ULTRASONA 10 MART GIBI RANDEVU ALICAM 24 HAFTADA FALAN OLMAK ISTIYORUM OZAMAN YANAKLARI YUZU TAM NET OLUYO DIYE AMA 10 MARTA KADAR COK BEKLEMEM LAZIM ALLAHIN IZNILE SAGLIKLA BEKLICEM 10 MARTI

Son düzenleme:

ohh maşalalh canım çok sevindimm ben demiştim ERKEK diyeeeee ben her gittiğimde kalbini dinliyorum ilk 6.haftada dinlemişitim ağla ağla helak olmuştumm çok duygulu mükemmel bi sess

gözün aydın cnm hayırlı haberlerle gelmişsin ne güzel.. maşallah

saolasın canımm benimmmm şükürrr

gözün aydın. darısı bizim başımıza:)

saolasın canım inşallah sizde ii haberler alırsınız

sağol canım. benim bebeğim tedaviyle oldu o yüzden ben de göbekten iğne yapmıştım daha önce. onda hiç acımıyordu bunda mahvoluyorum resmen. bakalım salı günü belli olacak devam edip etmeyeceğim.

canım ben tedaaviylee hamile kalmadımm bilio musun tam kasımda tüp bebek yapacaktık ekimde hamile kaldım kendiliğimdennn

saolasın canım valla bnde senin adına çok sevindim :) valla ben 10 gün sonra normalde görcem mart başıda renklideeeeeee

canım ben tedaaviylee hamile kalmadımm bilio musun tam kasımda tüp bebek yapacaktık ekimde hamile kaldım kendiliğimdennn

ay ne güzel canım çok sevindim gerçekten. ben de iğne işe yaramasaydı napardım bilmiyorum. Allah'tan ilk denemede oldu. çünkü çok masraflıydı. bir aylığı 1700tl tutmuştu.
devam etsek bizi baya zorlayacaktı. benim tüm umutlarım bitmişti hamile kaldığımı öğrendiğimde. Rabbim herkese nasip etsin, kimseyi bununla sınamasın.

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza herkese hayırlı sağlıklı bir hamilelik diliyorum ve bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin ALLAH'ım.

evet canım bende erkek hissediyordum ama doktor kız dıyınce benımde hıslerım yok oldu
şimdide yavas yavas kıza alışmaya basladım sankı bir dahaki kontrolde 18 şubat bekliyoruz bakalım
ne olcak :18:
tabi her ikiside canımızın parçası

bakalım bugun sabahı nası edıceksın canım cok heycanlanmıstım bende son randevumda göstermedı minik guzucum ınsallah senınkı gösterır kacıncı hafdadasın pekı

İnş cnm güzel haberlerle gelirim 16.haftam bitti kız erkek diye ayırmıyorum sağlıklı olsun yeter ama cinsiyetinide merak etmiyor değilim yani

saolaın canım valla bizde eylülde gittik doktorum ekimde başlayalım dedi.. tüm testler protokol falan herbişe hazırdı... sonra ekim adetiyle gittim dediiki ben yurt dışına çıkıyıom tedavinin göbeğinde olamıcam öbür arkadaşın devam etmesini istiyosan başlayalım bnde yok sizi beklerim dedim..oda kasım adetiyle başlarız dedi :) bnde ondan gelince hamiş kalmışım meğerr ayy ne ağladım ne ağladımmm neler yaşadım o ann anlatmam mümkün değill

çok şükür Allah ıma 18. ayda kendiliğinden geldi yavrumm ne güzel şükür ki sizde çok uğraşmadan ilkinde hemen gelmiş canımm Allah ımıza hamd olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…