2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın canım darısı başımıza
bu arada ben de saat 4te izin alıp eve geldim burada kar çok yoğunlaştı 15 dakikalık yolu taksiyle 40 dakkada zor geldim düşünün kaya kaya:26: Allah korudu

Gözünüz aydın kızlar çok sevindim arsi paşa geliyor ha sağlıkla inşlh...

sonuçta acıktırması birnevi yan etki gibi birşey. herkeste kendini göstermiyor olabilir o yüzden.
evet ama benı acıktırmyo

canim gozun aydn darısı bana

canım cok cok sevndm cok duygulandm okuqken allahm bızde bı gorseydk aklıma banada kıza benzıyo dmstı erkek cıkmasn

yaa sendemi c.tesi gitcen kontrole hastanede karşılaşırız belki :) inş öğrenirsin ciniyetini benimki kız sanırım ama hala kesin demedi doktorum..

evet canım cumartesı gdıcem kısmetse ben erkendn gdicem :)

arsimacım gözün aydın canım çok sevindim demek senin de yakışıklı bir prensin geliyor Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın hepimizin

meleksen senin de yorumların çok güzel oluyor bizim için tecrübeli anne olduğundan inşallah kısa sürede geçer zaman senin için beklemesi çok zor geliyor insana

gözün aydın canım darısı başımıza
bu arada ben de saat 4te izin alıp eve geldim burada kar çok yoğunlaştı 15 dakikalık yolu taksiyle 40 dakkada zor geldim düşünün kaya kaya:26: Allah korudu

saolasın canımm :) ayy valla hakkat verilmiş sadakanız varmış Allah korumuş... bizim burasıda karr hala yağıyoo

Gözünüz aydın kızlar çok sevindim arsi paşa geliyor ha sağlıkla inşlh...

saol canımm :) bnde senin papyonluya bayıldım bittimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hayatım boyunca hiç bu kadar yaz gelsin istememiştimALLAH'ım beş ay hayırlısı ile sağlıkla geçsin kuzumu kucağıma almayı nasip et hepimize yarabbim

tüm hamişler allah gönlünüze göre versin ınsallah sıkıntısız bır hamılellık dönmeı gecırmemızı nasıp etsın saglıklı bı sekılde kucaklamayı nasıp etsın denızlıden selamlar öpuüyorum böbüşelrinizi teyzeleri muck)

[FONT=Comic Sans[SIZE=2]herkese iyi akşamlarrr!!!
nasılsınız bebişimin teyzoşlarııı???
böyle sıkça girmeyince sayfalar alıp başını gidiyo maşallahhh ama yorgunluktan bittim ve okuyamadım malesef çoğunu:44:bugün misafir gelecek demiştim çıkmıştım bütün gün yorgunluktan öldüm ama onlar gelmekten vazgeçtik,yollar çok buz araba çıkmıyo diye aradılar belim koptu resmen bütün gün ayakta...neyse onlarda haklı bi bakıma börekleri çörekleri gelinde birlikte yiyelim
arsimaa sende cinsiyetini öğrenmişsin çok sevindim canım oğluşun oluyomuşşşdarısı başımaaAllah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin oğluşunu...benden başka cinsiyetini öğrenmeyen kaldımı kii??? bende çok zor sabrediyorum yaa 20 şubata kadar gün geçmio gerçektennn[/SIZE] MS][/FONT]

Paşalarıve minik prensesleri olacak annişler çin takvimi dogru cıkııyo dıyolar acaba sızın tutuyomu çin takvımıne göre dogru cıkıyomu acaba ben hala öğrenemedım de cinsiyetı bebısımın martta randevu

benimki ilk oğlumda tutuyo şimdide 12.haftada %90 erkek dedi dr eğer erkekse oda tutuyo kız aylarında denedik olmadı erkek ayında tuttu bizimki

bende hala cinsiyetini öğrenmedim yarın inşallah kendini gösterirse kuzum öğrenicez ama önce sağlıklı olsunlar tek dileğim bu

bende öğrenemeyenlerdenim canım randevumuz 20 şubatta...ama çok kafaya taktım artık sabırsızlanıyorum buy yüzdende 25 şubattada var randevum tabi öncelik sağlıklı olmaları ama insan çatlıyo meraktan yaaa....

ben hep öncelikle sağlıklı olsun dedim çok kafama takmadım cinsiyeti nedir acaba diye ama öğrenme zamanı yaklaştıkça bende çok merak etmeye başladım hemen yarın olsun istiyorum:)

ben hep öncelikle sağlıklı olsun dedim çok kafama takmadım cinsiyeti nedir acaba diye ama öğrenme zamanı yaklaştıkça bende çok merak etmeye başladım hemen yarın olsun istiyorum:)

dediğim gibi herkes önce sağlıklı olsun istiyor bundan daha büyük bi isteğimiz olamaz asla...ayrıca cinsiyette ikiside bana uyar iksinide isterim hatta ikizde çok istemiştim bir kız bir erkek olsa keşke diye ama tek fetus görünüyo ama bu tek olan bebeğimin cinsiyeti ister kız ister erkek olsun benim sevincim değişmeyecek her türlü çok ama çok seveceğim canımın parçası o benim tabiki cinsiyet farketmez..sadece merak ediyorum ve ona ciciler almak istiyorum cinsiyetine göre böyle bi merak bu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…