- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.561
kızlarrrrrrrrrrrrr arada kaynadı amaaaa neysee bi daha yazayımmm
çok şükür Allah ıma hamdolsunnn 3lü testimiz de gayet iyi çıktıı
doktoruma şimdi napcaz ileri düzeymi dedim önce gel bi kez daha ay sonunda dedi.. bnde kontrol muayenesi olsun diye 20 şubata aldımo zaman gidince tam 20 haftalık olcaz inşallahhhhhhhh
o kontrolden sonra renkliye yönlendircem dedii ayy yaşasınnnnnnnnnnn 10 gün sonra yavrumu görcemmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yarın kontrolüm var inşallah kuzucum kendini gösterirse cinsiyetini öğrenicez
kızlarrrrrrrrrrrrr arada kaynadı amaaaa neysee bi daha yazayımmm
çok şükür Allah ıma hamdolsunnn 3lü testimiz de gayet iyi çıktıı
doktoruma şimdi napcaz ileri düzeymi dedim önce gel bi kez daha ay sonunda dedi.. bnde kontrol muayenesi olsun diye 20 şubata aldımo zaman gidince tam 20 haftalık olcaz inşallahhhhhhhh
o kontrolden sonra renkliye yönlendircem dedii ayy yaşasınnnnnnnnnnn 10 gün sonra yavrumu görcemmmmmmmmmmmmmmmmmmm
selam kızlar ve cici oğluşları vede cici kısçeleri
geçmişi okuyamadım iş yoğunluğum çok
bugün doktora gittik, doktor teyzemizin odasında muayene olurduk hep ama bugün ve bundan sonra 4D usg odasında muayene olmaya başladık
inanılmaz birşeydi siyah beyaz izlerken birden dört boyuta geçmek onu etli butlu görmek süper :)
doktor daha önceden hiç kalp sesini dinletmemişti o odada onuda dinletti o anda yaşlar süzüldü gözlerimden inanılması güç birşey evet hep görüyordum kalp atışını ama o ses şimdiye dek dinlediğim en güzel melodiydi ve sonrasında doktorun kalp ritmi gayet güzel demesi dünyalara bedeldi
bacaklarını kapalı tutuyor açarsa bakarız dedi sonra işte ilk önceleri baştan popoya ölçüm yapıldığını ama şmdi ekrana sığmayacağı için popodan diz kapağına ölçtüğünü söylüyordu bende o sıra bacak sow izliyordum çorap reklamı gibi adeta :)
ve o anda doktor %100 erkek dedi
ben çok sevindim ama eşim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim galiba
herşeyine baktı ama sıpam bir türlü yüzünü göstermedi bize hep kafasından doğru baktık ayakları kımıl kımıl elini alnına götürüp getirio fln süperdi Allahım nazarlardan saklasın sağlık versin ona inşallah
Benimde kontrolüm var cnm inş benimkide gösterirde öğrenirim inş sende öğrenirsin cinsiyetini hayırlı haberlerle geliriz inş[/QUOamin canım inşallah
evet ama benı acıktırmyosonuçta acıktırması birnevi yan etki gibi birşey. herkeste kendini göstermiyor olabilir o yüzden.
canim gozun aydn darısı banamerhaba arkadaşlar bende bu gün bebeğmin cinsiyetini öğrendim.
erkek,miş.listeye ekleyebilirsinizgördüğüm bütün rüyaların tabiri erkek bebeğe çıkıyordu.
darısı öğrenemeyenlere........
canım cok cok sevndm cok duygulandm okuqken allahm bızde bı gorseydk aklıma banada kıza benzıyo dmstı erkek cıkmasnselam kızlar ve cici oğluşları vede cici kısçeleri
geçmişi okuyamadım iş yoğunluğum çok
bugün doktora gittik, doktor teyzemizin odasında muayene olurduk hep ama bugün ve bundan sonra 4D usg odasında muayene olmaya başladık
inanılmaz birşeydi siyah beyaz izlerken birden dört boyuta geçmek onu etli butlu görmek süper :)
doktor daha önceden hiç kalp sesini dinletmemişti o odada onuda dinletti o anda yaşlar süzüldü gözlerimden inanılması güç birşey evet hep görüyordum kalp atışını ama o ses şimdiye dek dinlediğim en güzel melodiydi ve sonrasında doktorun kalp ritmi gayet güzel demesi dünyalara bedeldi
bacaklarını kapalı tutuyor açarsa bakarız dedi sonra işte ilk önceleri baştan popoya ölçüm yapıldığını ama şmdi ekrana sığmayacağı için popodan diz kapağına ölçtüğünü söylüyordu bende o sıra bacak sow izliyordum çorap reklamı gibi adeta :)
ve o anda doktor %100 erkek dedi
ben çok sevindim ama eşim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim galiba
herşeyine baktı ama sıpam bir türlü yüzünü göstermedi bize hep kafasından doğru baktık ayakları kımıl kımıl elini alnına götürüp getirio fln süperdi Allahım nazarlardan saklasın sağlık versin ona inşallah
gözün aydın cnm hayırlı haberlerle gelmişsin ne güzel.. maşallah
iştah mı açarmış?? :44: bende tam aksine iştahımı kapatıyor. mide bulantısından mahvoluyorum gündüz içersem, o yüzden g ece yatarken içiyorum. demek herkeste farklı etki yapıyor..
Aynen canım hele kokusu ıgrenc benıde aciktrmyo
maşallah cnminşallah hep böyle güzel haberler alırsın, oğlum diye sevebilirsin artık paşayı
yaa sendemi c.tesi gitcen kontrole hastanede karşılaşırız belki :) inş öğrenirsin ciniyetini benimki kız sanırım ama hala kesin demedi doktorum..
yok yok kaptırma %100 öğrenmek lazımmış bunu anladım :)
ben kaptırmadım kendimi hiç
bana bi zaman erkek gibi geldi hep
sonra rüyamda doktor inatçı bi kızın olacak dedi hislerim yok oldu :) ama ikiside kabulümdü sağlıklı olsunda
bunu seçme gibi bi lüksüm yok tek dileğim sağlıklı olması
inşallah
alışmasada yapacak bişeyim yok o benim canımın parçası
ARISMACIM NE GUZEL SENDE PASANI GORMUSUN HEMDE KUCUK PASA GELDIGINI OGRENMISIN
SAGLIKLA ALLAH KUCAGINADA ALMAYI NASIP ETSINNAZAR DEGMESIN KUCUK ADAMA
KIZLAR BEN RENKLI ULTRASONA 10 MART GIBI RANDEVU ALICAM 24 HAFTADA FALAN OLMAK ISTIYORUM OZAMAN YANAKLARI YUZU TAM NET OLUYO DIYE AMA 10 MARTA KADAR COK BEKLEMEM LAZIM ALLAHIN IZNILE SAGLIKLA BEKLICEM10 MARTI
gözün aydın canım darısı başımıza
bu arada ben de saat 4te izin alıp eve geldim burada kar çok yoğunlaştı 15 dakikalık yolu taksiyle 40 dakkada zor geldim düşünün kaya kaya:26: Allah korudu
Gözünüz aydın kızlar çok sevindim arsi paşa geliyor ha sağlıkla inşlh...
Paşalarıve minik prensesleri olacak annişler çin takvimi dogru cıkııyo dıyolar acaba sızın tutuyomu çin takvımıne göre dogru cıkıyomu acaba ben hala öğrenemedım de cinsiyetı bebısımın martta randevu
Paşalarıve minik prensesleri olacak annişler çin takvimi dogru cıkııyo dıyolar acaba sızın tutuyomu çin takvımıne göre dogru cıkıyomu acaba ben hala öğrenemedım de cinsiyetı bebısımın martta randevu
bende hala cinsiyetini öğrenmedim yarın inşallah kendini gösterirse kuzum öğrenicez ama önce sağlıklı olsunlar tek dileğim bu
ben hep öncelikle sağlıklı olsun dedim çok kafama takmadım cinsiyeti nedir acaba diye ama öğrenme zamanı yaklaştıkça bende çok merak etmeye başladım hemen yarın olsun istiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?