- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.581
dediğim gibi herkes önce sağlıklı olsun istiyor bundan daha büyük bi isteğimiz olamaz asla...ayrıca cinsiyette ikiside bana uyar iksinide isterim hatta ikizde çok istemiştim bir kız bir erkek olsa keşke diye ama tek fetus görünüyo ama bu tek olan bebeğimin cinsiyeti ister kız ister erkek olsun benim sevincim değişmeyecek her türlü çok ama çok seveceğim canımın parçası o benim tabiki cinsiyet farketmez..sadece merak ediyorum ve ona ciciler almak istiyorum cinsiyetine göre böyle bi merak bu yani
Eki Görüntüle 343458 Eki Görüntüle 343460 Eki Görüntüle 343462 Eki Görüntüle 343467
teyzeleriii bakın kızımın cicilerine kuzenimle yengem almIş
canım hepsine bayıldımmmm helede o elbise çok şeker yaaaa allah güle güle giymeyi giydirmeyi nasip etsin inşallahhhh
ALLAH hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
Eki Görüntüle 343458 Eki Görüntüle 343460 Eki Görüntüle 343462 Eki Görüntüle 343467
amin inş. canım mevlud kıyafeti o cok şekerler
Amin canım inşallah...
çok tatlılarrr tam prenses cicileriiiiçok şekerr güle güle giysin kızın sağlıcakla inşallah
çok güzeller yaaa artık bende öğrenmek istiyorummmmm
çok güzeller yaaa artık bende öğrenmek istiyorummmmm
hayırlı olsun mutluluğun avatarlardan okunuyo
hmm herkes kendiyle kıyaslıyo hemen dimi?? bende kansızlık çıktığı için kan ilacını hemen verdi mesela, tabi başlayamadım ayrı konu. ama vitamine hiç gerek görmüyo. bebeğimin gelişimi hep ileride çıkıyo maşallahbelki de bu yüzden gerek görmüyo. başı nerdeyse 2hafta ilerde çıkıyo hatta çok kocakafalı olcak çok! normal doğum istediğim için korkmaya başladım çıkarması da zor olursa diye
merhaba arkadaşlar bende bu gün bebeğmin cinsiyetini öğrendim.
erkek,miş.listeye ekleyebilirsinizgördüğüm bütün rüyaların tabiri erkek bebeğe çıkıyordu.
darısı öğrenemeyenlere........
selam kızlar ve cici oğluşları vede cici kısçeleri
geçmişi okuyamadım iş yoğunluğum çok
bugün doktora gittik, doktor teyzemizin odasında muayene olurduk hep ama bugün ve bundan sonra 4D usg odasında muayene olmaya başladık
inanılmaz birşeydi siyah beyaz izlerken birden dört boyuta geçmek onu etli butlu görmek süper :)
doktor daha önceden hiç kalp sesini dinletmemişti o odada onuda dinletti o anda yaşlar süzüldü gözlerimden inanılması güç birşey evet hep görüyordum kalp atışını ama o ses şimdiye dek dinlediğim en güzel melodiydi ve sonrasında doktorun kalp ritmi gayet güzel demesi dünyalara bedeldi
bacaklarını kapalı tutuyor açarsa bakarız dedi sonra işte ilk önceleri baştan popoya ölçüm yapıldığını ama şmdi ekrana sığmayacağı için popodan diz kapağına ölçtüğünü söylüyordu bende o sıra bacak sow izliyordum çorap reklamı gibi adeta :)
ve o anda doktor %100 erkek dedi
ben çok sevindim ama eşim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim galiba
herşeyine baktı ama sıpam bir türlü yüzünü göstermedi bize hep kafasından doğru baktık ayakları kımıl kımıl elini alnına götürüp getirio fln süperdi Allahım nazarlardan saklasın sağlık versin ona inşallah
gözün aydın canım darısı başımıza
bu arada ben de saat 4te izin alıp eve geldim burada kar çok yoğunlaştı 15 dakikalık yolu taksiyle 40 dakkada zor geldim düşünün kaya kaya:26: Allah korudu
Benimde kontrolüm var cnm inş benimkide gösterirde öğrenirim inş sende öğrenirsin cinsiyetini hayırlı haberlerle geliriz inş
yarın kontrolüm var inşallah kuzucum kendini gösterirse cinsiyetini öğrenicez
Paşalarıve minik prensesleri olacak annişler çin takvimi dogru cıkııyo dıyolar acaba sızın tutuyomu çin takvımıne göre dogru cıkıyomu acaba ben hala öğrenemedım de cinsiyetı bebısımın martta randevu
gunaydın kızlar sıze sabah yazmıstımya kızım az soguk almıs gıbı halsız dıye aksam az atesı cıkmıstı ılacla gecmıstı sonra uyudu bende uzandım
yatagıma burnu tıkalı dıye her yarım sat agladı uyamadı yavrum sat 2.30 bı kalktı burnu tıkalı balgamlarda mıdesını kaldırıyo nefes alamadı kucagımızda bayılır gıbı oldu cocuk esımle oluyo dıye aklımız karıstı hemen taksıle medıkalparka gıtık acıle doktor baktı ılaclar verdı geldık evımıze corba falan ıctı ılac az daha ıyı
sımdı uyudu ben se tum gece daha uyumamıs korkudan da uyuyamıcak haldeyımınsallah hemen gecer cok korktuk esımle
Paşalarıve minik prensesleri olacak annişler çin takvimi dogru cıkııyo dıyolar acaba sızın tutuyomu çin takvımıne göre dogru cıkıyomu acaba ben hala öğrenemedım de cinsiyetı bebısımın martta randevu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?