2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ALLAH hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

arkadaşlar bende temmuz 2010 annesiyim hepiniz evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza alın inşşlahh zaman çok hızlı eçiyor şunu söylim marttan sonrası çokkkkhızlı geçicek ....

bebek gelişiminin ileri çıkması iyi de bi de dediğin gibi işin o boyutu var

gözün aydıııın, sana da paşana da maşallah

Rabbim ne güzellikler ihsan etti sanaaa?! gözün aydın. hakikaten kalp atışlarını duymak bambaşka bi duygu eşin de alışır, senden daha çok sever yakında [/FONT
]

gözün aydın canım darısı başımıza
bu arada ben de saat 4te izin alıp eve geldim burada kar çok yoğunlaştı 15 dakikalık yolu taksiyle 40 dakkada zor geldim düşünün kaya kaya:26: Allah korudu

Allah korusun ya.. ben de çok korkuyorum düşmekten.. :18:

Benimde kontrolüm var cnm inş benimkide gösterirde öğrenirim inş sende öğrenirsin cinsiyetini hayırlı haberlerle geliriz inş

yarın kontrolüm var inşallah kuzucum kendini gösterirse cinsiyetini öğrenicez

hadi inş, güzel haberlerinizi bekliyoruz.

maşallah, güzel günlerde giysin prensesin..

İyi geceler kızlar
midem o kadar asitle dolu ki ne yapsam geçirmiyor evde de mide ilacım kalmamış süt bile kesmedi. boğazım yandı demir hapı bana hiç mi hiç yaramadı

benim çin takvimine göre de erkekti, bide kan yenilenme testi hesaplıyorlarya ona göre de erkekti.. ikisi de tutmuş oldu hakkında hayırlısı neyse o olsun, allah gönlünüze göre versin inşallah..

ayyy çok güzel bunlar yaaa çok tatlılar, iyi günlerde giysin prenses, eminim çok yakışacak...

gunaydın kızlar sıze sabah yazmıstımya kızım az soguk almıs gıbı halsız dıye aksam az atesı cıkmıstı ılacla gecmıstı sonra uyudu bende uzandım
yatagıma burnu tıkalı dıye her yarım sat agladı uyamadı yavrum sat 2.30 bı kalktı burnu tıkalı balgamlarda mıdesını kaldırıyo nefes alamadı kucagımızda bayılır gıbı oldu cocuk esımle oluyo dıye aklımız karıstı hemen taksıle medıkalparka gıtık acıle doktor baktı ılaclar verdı geldık evımıze corba falan ıctı ılac az daha ıyı
sımdı uyudu ben se tum gece daha uyumamıs korkudan da uyuyamıcak haldeyım ınsallah hemen gecer cok korktuk esımle

cümleten günaydın kızlar, 1 haftadır filan giremedim ama arada girip okudum yazdıklarınızı. ankaraya kayınvaldemlere gittik, biraz yedik, biraz gezdik o yüzden yazamadım ama arada yazdıklarınızı okudum. cinsiyet öğrenenler olmuş, öğrenip de kesin olmayanlardan netleştirenler olmuş. biz de yarın gidicez doktorumuza :) inşallah bebeğim iyidirr. başka bişey istemiyorum yeter ki sağlıklı olsun. geçen sefer %80 erkek demişti, şimdi netleşir herhalde :) merakla yarını bekliyorum

geçmiş olsun cnm, kızın en kısa zamanda iyileşir inşallah, havalar çok kötü , hasta olmamak imkansız gibi bişey

benimki tuttu cnm, ama öyle doğrudan bakmadık, şu hani belli tarihlerde ya da 2 eklenerek hesaplanıyor ya yaş, ben öyle baktım. o şekilde tuttu erkek diyordu, erkek çıktı. sağlıklı olsunlar yeter ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…