2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bir de teyzeleri biz bebek arabamızla park yatağımızı aldık; henüz kurmadık tabi, kurduğumuzda kendi fotolarımızı da çekip koyarız inşallah

http://images.gittigidiyor.com/5130/Yeni-Kraft-Star-T236-Bebek-Arabasi-Mavi__51306215_0.jpg
http://www.bebekotokoltugu.org/g/504-k.jpg
inşallah sağ sağlim doğar da kullanırız.
eşim şimdiden aldı, taksite böldürdü. 3 taksitte bitecek inaşşah :) sonra da diğer eksiklerini tamamlarız inşallah :) gönlüm isterdi ki mobilyalı bebek odalarından alalım. o kadar güzel şeyler vardı ki, bayıldım hepsine. ama malesef, hem maddi olarak o kadar açılamayız, hem de tayinciyiz, daha nereye gideceğimiz bile belli değil. ama bebek odası takımlarına içim gitti bakarken

herkese günaydın hayırlı sabahlar

canım çok güzel

geçmiş olsun canım neyseki şimdi biraz daha iyiymiş ama sizi baya korkutmuş:26:

çok güzel canım güle güle kullansın bebeişin

günaydın kızlar

güle güle kullansın bebişin. biz de bebek odası yapamyacağız sanırım. ben oturudğum yerde yerliyim ev de kendi evim ama çocuk odasını yemek odası olarak dizayn etmiştik. zaten bebek de bir süre yatak odasında yatıyor. o yüzden yatakla bir dolap alıp yatak doasına yerleştireceğiz. yatak odam çok geniş bir köşesi bebek odası olarak dizayn edilebilir. bebişimiz büyüyünce de ona direk genç odası yapacağız inşallah.

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin yavruna

evet canım ben de öyle oldum. yaşadığım duyguları en iyi sen anlarsın. hala inanamadığım zamanlar oluyor. öğrendiğimiz gün ve ertesi gece eşimle hiç uyumadık. Alalhıma şükürler olsun bunları bana yaşattığı için.

hayatım boyunca hiç bu kadar yaz gelsin istememiştimALLAH'ım beş ay hayırlısı ile sağlıkla geçsin kuzumu kucağıma almayı nasip et hepimize yarabbim

aynen ben de öyle. bu yıl kıştan nefret ettim diyebilirim :)

canım çok beğendim çok tatlılar. Allah güle güle giydirmek nasip etsin yavruna.

arkadaşlar bende temmuz 2010 annesiyim hepiniz evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza alın inşşlahh zaman çok hızlı eçiyor şunu söylim marttan sonrası çokkkkhızlı geçicek ....

inşallah :)

Günaydın anneler ve bebişler;

Gözün aydın canım Renkli görmek gerçekten farklı bir duygu ben her seferinde görüyorum Kısmetse yarında göreceğim kızımı

Gözün aydın canım paşalar atağa geçti yine

Seninde gözün aydın arsima
Listeye bir paşa daha eklendi aradaki fark azalıyor

Güle güle iyi günlerde kullanın canım pek bi şekerler

Geçmiş olsun canım tam hastalık havaları

Güle güle kullanın iyi günlerde inşallah

herkese günaydın hayırlı sabahlar

gunaydın kızlarr
Günaydın

Geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir.Çocuklukta hastalıklar biraz zor atlatılıyor malesef. kendimden biliyorum bende zor atlatırdım.Annenin babanın değeri böyle zamanlarda daha iyi anlaşılıyor...

günaydınlar hayırlı cumalar hanımlar.Bugün doktor randevumuz var.inşlh hayırlı haberlele döneriz.

güle güle kullansın bebişin...
gunaydın kızlarr

pek şekermiş maşallah

çok geçmiş olsun meleksen.Acil şifalar diliyorum.

günaydın kızlar işe gelirken geç kaldım kahvaltı yapamadım ve bebişim çok acıkmış olacak ki pıt pıt atmaya başladı güne mutlu başladım bugün

Allah korusun ya.. ben de çok korkuyorum düşmekten.. :18:

hadi inş, güzel haberlerinizi bekliyoruz.

maşallah, güzel günlerde giysin prensesin..

amanınnn yerim ben bunları pembiş pembiş. çok güzeller :) allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin :)
ben de aldıklarımı foto çekeyim de ekleyeyim bi ara, hep aklımda bir türlü nasip olmadı

günaydınlar
çok teşekkürler , insan evleneceği zaman bir heyecan çeyiz yapıyor alıyor alıyor , şimdi bebişlere aynı heyecan

Güle güle kullanın çok güzeller

herkese günaydınn.. sanırım yine hasta olacağım burnum akıyordu zaten sürekli, bugün sabah boğazlarım da kötüleşmiş olarak uyandım... hava da çok kötü yaa, deli gibi kar yağıyor ama okul tatil olmadı zaten geldik artık olmasın..
meleksen geçmiş olsun canım, bir an önce iyileşsin kızın inşallah..
parpalm inşallah hayırlı haberlerle gelirsin cnm..

Meleksen canım çok geçmiş olsun..

Güle güle giysim prensesimiz

Günaydınnnnnn
Hava burda çok güzel..
Gelin şöle güzel bir türk kahvesi yapayım da içelim

Hayırlı olsun canım..
Bebişin güzel günlerde kullansın inş.Bende ne alacağıma karar veremedim henüz

Geçmiş olsun canım..Rabbim acil şifalar versin.

Meleksen canım çok geçmiş olsun..

Güle güle giysim prensesimiz

Günaydınnnnnn
Hava burda çok güzel..
Gelin şöle güzel bir türk kahvesi yapayım da içelim

valla burda da çok güzel. uzun zaman sonra ilk kez güneşi gördük. karlar erimeye başladı. hava böyle devam ederse yarın annemle alışverişe çıkacağız yatak bakacağız bebişime çok heyecanlıyım

canım benim üyeliğim yok o siteye. eğer üye yapınca hediye çeki veriyorsa bana davet gönder hediye çeki kazan. pinar_pekmezci@hotmail.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…