2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım ne güzel hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz.umarım esınle de aradakı ınadı kırmıssınızdır oglunun tekmelerının tadını cıkarırsınız bırlıkte

tamam canım, çekiliş yapılınca konuşuruz.

eylül anneleri başlığı var canım.

http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/491782-2012-eylul-anneleri.html

nası bı pastaymıs o canım tarıfını verrımısın benımde mısafırlerım gelcek ne yapsam ne yapsam kara kara dusunuyorum

tabiki veririm canım ama bu herkesin bildiği bisküvili pasta.ben sadece şu eti kakaolu bisküvinin kalın olanlarından bi tanede sade petibure sırayla koyuyorum ama / şu şekilde kestiğim için çok güzel görünüyor..ama bu basit dersen bende tarif çoktur canım verebilirim ama basit olsun lezzetli olsun dersen bunu tavsiye ederim..hatta sana tatlı tuzlu tüm konularda fikir verebilirim zevkle,çünkü ben mutfak yemek işine bayılırım evimde her gün pasta yada börek olur severim yaparım çok tarif vardır bende..sen sor ben sana tarif vereyim..mesela meyvelimi?kurabiye türümü? pastamı? patateslimi?peynirlimi?ekonomikmi?sen sor ben sana fikir veririm canım seve seve:)

evet canım sorma çok korktum ama iyiyim şükürler olsun...çok sağol canım hepimiz dikkat edelim,ben aceleciliğimden düştüm dikkatsiz davrandım o anda misafir gelecek diye...halbuki geleceleri gün haber veren misafire ne kadar oluyosa okadar yap acele etme sanki bebeğimden değerlimi ama akıllandım:)

Merhaba Anneler ve bebişler nasılsınız umarım herkez iyiidr

Uzun zamandan beri giremiyorum bazı rahatsızlıklarımdan dolayı

Bebebğimin eşi plasentası çok büyükmüş pzt aminosentez yapılacak
kafam bidolu çok mutsuzum eşi büyük olduğu için
hareket edemiyor ve gelimini engellediğini söyledi doktorum
Dualrınıza ihtiyacaım var rabbim kimseyi ümitsiz bırakmasın

buarada cinsiyetini öğrenen ve tahlil sonuçları güzel cıkan arkadaşlarımı
tebrik ediyorum kendinize iyi bakın Allaha emanet olun

korkma canım, inşallah her şey yolunda gider , bişeycik çıkmaz inşallah... allah şifa versin inşallah dualarım seninle

çok geçmiş olsun canım..kendini ferahlatmaya çalış ki bebeğede yansımasın tabi kolay değil Allah yardımcınız olsun bebeğinle ve seninle ilgili güzel haberleri en kısa zamanda bekliyoruz canım sende Allah'a emanet ol..

korkma canım, inşallah her şey yolunda gider , bişeycik çıkmaz inşallah... allah şifa versin inşallah dualarım seninle

Allah razı olsun canlarım saolun..
umarım güzel haberlerle gelirim

canım sen üzülünce bebısde uzuluyo dua et allaha saglıklı olması ıcın bızlerde ederız bı caresı vardır elbet doktor kontrolundesın cok sukur kı benım de eşim aşagıda görunyodu yavas yavas yukaarı cıkıyor bende cok canımı sıkmıstım anlıyorum senı

canım basıt ve lezız olan hersey bana uyar carsamba gelecek arkadaslar kalabalıgız 12kısı fılan mercımek köftesı yapım dıyorum ıspanaklı börek yaparım bıde tatlı ne yapssam dıyorum bu ucu yeterlı olur mu sence

canım ıspanaklı böreği herkesin sevdiğinden eminsen yap ama sevmeyende olabilir ben hiç sevmem mesela börekte,emin değilsen yanına 'patatesten börek' yada 'milföy hamuruna peynirli'de yapabilirsin hem basit hem geneli sever..:) mercimek köftesi iyi fikir zaten ya kısır ya mercimek köftesi güzel olur...tatlı olarakta ister bu bisküviliyi yap istersen ıslak kekte basittir onlardan birini düşün canım..yapmak istediğin şeyiin tarifini veririm canım..

[canım ben sana bildirmeyi unutmuşum ama sen oğluşumu gözünden kaçırmamışsın ilgin için çok teşekkürler teyzesi

rica ederimmmmm ne demekkkkkkkkk

canımmm inşallah hayırlı haberlerle gelirsin Rabbim yüzünüzü güldürsün

flamekisss canım ben ara ara yazmıştım ama kaçırmışın seni aradım listede bi baktım yoksun hemen ekliyorum canımmm

merhaba arkadaşalr bende katılabilirmiyim size 17+1 haftalık hamileyim.bir prenses daha gelicek dünyaya kısmetse.bugüne kadar herşey çok normal gidio.iş hep böle devam eder çok sabırsızlanıyorum bebiişimi kucağıma almak için.hemen hemen her gece rüyalarımda hep bebek görüyorum kokluyorum onuuu.rüyada bile öyle güzel duygular içinde oluki insan.gerçeği nasıldır bilmem

meraba canım hoşgeldin...günlerimiz yakınmış seninle.ben daha cinsiyet öğrenmedim pazartesi öğrenicem inşallah...evet çok güzel bi duygu bi an önce gerçekte koklamak istiyo insan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…