- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #15.561
Benimde canim hic is yapmak istemioduda iki gundur sular surekli gidio esimin halasida bu aralar sana gelmeyi dusunuoz dedi hazir sular varken yapimda ev temiz kalsin dedim ..... Harika bi duygu canim ya ...... Artik oturdugum yerde bile kendimi dinliom ahan simdi tekmeleri simdi tekmeleyecek diye :)))
canım ne güzel hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz.umarım esınle de aradakı ınadı kırmıssınızdır oglunun tekmelerının tadını cıkarırsınız bırlıkte
tamam canım anlaştık o zamn senlede ayrıyetten hediyeleşiriz böyleceee rüyamı gerçekleştirizmersi şekerimm seni rüyamda görmem gerçekten ilginçti ama hani senle fazla muhabbet etmedik mesela ama ben seni gördümm nasip
o zaman çekilişten sonra hediyeleşme başlayınca senle de irtibata geçeriz
mrb ben temmuz annesi değilim ama siteye yeni üye oldum 10 haftalık hamileyim allah izin verirse doğum eylülde ama ben eylül anneleri başlığı bulamadım açmak istiyorum ama nasıl oluyo onu da bilmiyorum hepimizin bebeği sağlıklı sıhhatli dünyaya gelir inşallah
nası bı pastaymıs o canım tarıfını verrımısın benımde mısafırlerım gelcek ne yapsam ne yapsam kara kara dusunuyorum
evet canım ben de farkettım hıc bakmıyorum kendıme, her gördüğümü aldıgımı da eşime maılle ya da kameradan gösterıyorum:)ınsallah nıce bayramlar görsünler..Allah ım ne heyecanlı
meleksencım sen hangı medıcelparktan bahsedıyorsun..fıyatları ben de ucuk dıye bılıyordum ama sen baya ıyı bulmussun..bızde hastane secımı yapıp doktorumuzu dısarıdan getırtecegız.ekstra doktorumuz da alacak yanı..yurtdısında oldugumuzdan ssk da kullanmıyoruz..bıraz tuzlu olacak , ama kızımızın canı sagolsun
ayyy canım gözünaydın
ohh afıyet olsun canım ıyı eglenceler
hiii canım dıkkat et her an bu tehlıke war..neysekı ıyıymıssın canım cok gecmıs olsun
Merhaba Anneler ve bebişler nasılsınız umarım herkez iyiidr
Uzun zamandan beri giremiyorum bazı rahatsızlıklarımdan dolayı
Bebebğimin eşi plasentası çok büyükmüş pzt aminosentez yapılacak
kafam bidolu çok mutsuzum eşi büyük olduğu için
hareket edemiyor ve gelimini engellediğini söyledi doktorum
Dualrınıza ihtiyacaım var rabbim kimseyi ümitsiz bırakmasın
buarada cinsiyetini öğrenen ve tahlil sonuçları güzel cıkan arkadaşlarımı
tebrik ediyorum kendinize iyi bakın Allaha emanet olun
korkma canım, inşallah her şey yolunda gider , bişeycik çıkmaz inşallah... allah şifa versin inşallah dualarım seninle
çok geçmiş olsun canım..kendini ferahlatmaya çalış ki bebeğede yansımasın tabi kolay değil Allah yardımcınız olsun bebeğinle ve seninle ilgili güzel haberleri en kısa zamanda bekliyoruz canım sende Allah'a emanet ol..
tabiki veririm canım ama bu herkesin bildiği bisküvili pasta.ben sadece şu eti kakaolu bisküvinin kalın olanlarından bi tanede sade petibure sırayla koyuyorum ama / şu şekilde kestiğim için çok güzel görünüyor..ama bu basit dersen bende tarif çoktur canım verebilirim ama basit olsun lezzetli olsun dersen bunu tavsiye ederim..hatta sana tatlı tuzlu tüm konularda fikir verebilirim zevkle,çünkü ben mutfak yemek işine bayılırım evimde her gün pasta yada börek olur severim yaparım çok tarif vardır bende..sen sor ben sana tarif vereyim..mesela meyvelimi?kurabiye türümü? pastamı? patateslimi?peynirlimi?ekonomikmi?sen sor ben sana fikir veririm canım seve seve:)
evet canım sorma çok korktum ama iyiyim şükürler olsun...çok sağol canım hepimiz dikkat edelim,ben aceleciliğimden düştüm dikkatsiz davrandım o anda misafir gelecek diye...halbuki geleceleri gün haber veren misafire ne kadar oluyosa okadar yap acele etme sanki bebeğimden değerlimi ama akıllandım:)
listeye eklemeyi bilmiyorum cnm ama bilgilerimi yazdım, çok teşekkür ederim haber verdiğin için, ben bu topiğin olduğunu bile bilmiyordum :)
bir de şu çekiliş topiği hangisiydi onu da biliyorsanız yazarmısınız kızlar
canım basıt ve lezız olan hersey bana uyar carsamba gelecek arkadaslar kalabalıgız 12kısı fılan mercımek köftesı yapım dıyorum ıspanaklı börek yaparım bıde tatlı ne yapssam dıyorum bu ucu yeterlı olur mu sence
[canım ben sana bildirmeyi unutmuşum ama sen oğluşumu gözünden kaçırmamışsın ilgin için çok teşekkürler teyzesi
ayyyyy ne güzeellllhttp://www.kadinlarkulubu.com/temmu...2012-annelerinin-listesi-17.html#post23183232
listemizde son durummmmmmmmmmm42 PRENSES 34 PRENS
merhaba arkadaşalr bende katılabilirmiyim size 17+1 haftalık hamileyim.bir prenses daha gelicek dünyaya kısmetse.bugüne kadar herşey çok normal gidio.iş hep böle devam eder çok sabırsızlanıyorum bebiişimi kucağıma almak için.hemen hemen her gece rüyalarımda hep bebek görüyorumkokluyorum onuuu.rüyada bile öyle güzel duygular içinde oluki insan.gerçeği nasıldır bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?