- 1 Temmuz 2011
- 449
- 9
- 46
- 40
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #15.541
hayırlı olsun canım :) hemen süslemeye başladın kızını desen
canım çok çekiyorsa canın bi lokma olsun ye artık belki bebişin istiyordur.o kadarcıktan bişi olmaz :)
olabilir aslında canım. Benim de aklıma gelmemişti desem yalan olur
benım aklımda seenın bebıs erkek dıye kalmıs nıyese
prenses oldugunu sımdı ogrendım valahı ozaman prensesın cıcılerınıde yolarım
2 kargo yapmam 1 kargoda ıkı hedıyenızıde alır dahada mutlu olurusunuz kucuk cımcımeyle
ewet belli canım minik bi prensim olacak inşallah :) ben bugün kıpırtıları hissetmeye başladımm inanılmazz yaaaaaaaaaaa çok mutlu oluyorummm hafif hafif ama hissettiriyor.pıt pıt oluyo :) darısı başına tatlım en kısa zamanda sende hissedersin inşallah :)senin belli mi cinsiyeti
Herkese iyi akşamlar..
Bizim mesai birazdan bitacek..
Babamız bugün bizi sinemaya götürüyor."Fetih 1453" merak edip gitmek isteyen olursa yarın film hakkında yorum yazarım.
eve gidip yapmam lazım acayip üşendimama hamile bir arkadaşımla LCW ye gideceğiz akşam başka bir arkadaşın oğlunun doğum gününe hediye almaya. LCW nin yanında ÖZSÜT var. dur kızı kandırayım da oraya gidelim alışveriş çıkışı
inşallah bende en kısa zamanda hissederim:))) benimde bi prensesim olacak inşallah:))))) ama biz hala şüpheyle bakıyoruz 20. haftadan sonra tekrar dr yolunu tutacaz:)))))
Slm kizlar, uzun zamandir giremedim internete, bazen de girip yorumlari okuyup ciktim.
Umarim herkes iyidir, umarim bebisler de cook iyidir.
Sizden bir ricam var, bana bol bol dua edin, yarin doktorla randevum var, bebisimin omurgasina tekrar bakilacak.
Umarim kan tahlillerindeki degerler bebegimdeki bir problem olmasin.
1 aydir uyku uyuyamiyorum, insallah yarinki sonuclarimiz iyi cikar.
Hepiniz kendinize ve bebislerinize cok iyi bakin.
Noluurr ufak tefek seylere kafanizi takip da degmeyecek sacma sapan seyler icin uzulmeyin..
Kızlar bişi sorucam ben şimdi 18. haftamdayım ve 2 kilo aldım... Doktorum sürekli aman dikkat kilo alma falan bak ileride gebelik şekeri çıkar falan dio ... hamilelik öncesi 62 kiloydum şimdi 64 dışarıdan bakıldığında hamile olduğum hala belli bile değil... sizde durumlar nasıl? doktor çok baskı yapıyor mu bu konuda??
haydaaaa!!! yok nasip olmıcak yaaa!!!şimdi üst komşum geldi öğleden sonra komşularla bana geleceklermişşş!!!hemen kahvaltımı yapıp süpürge tutmam ve benim sevdikleri bi pastam var ondan yapacağım amanın kızlar öptüm herkesi..konuşuruz yine
Slm canİm ya iki gundur sular yoktu bugun varken evimi temizlim dedim anca siteye girebildim nasilsin ?
kızlar bu arada sizle paylasmayı unuttum iki gundur oğlusumu hissediom :)))))))))))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr listemizin olduğu yere cinsiyeti öğrenenler yazarsa takip etmem kolay olurrr teşekkür ederim
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...2012-annelerinin-listesi-16.html#post23180393
bu arada flamekiss canım sen listede yoksunnnnnheemen yazz bilgilerini
Gebelikte (hamilelikte) kilo alm hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
arkadaşlar gebelikte kilo alımınızı buradan hesaplayabilirsiniz
benimde büyüdü göğüslerim.bide normalde küçüktü ama şimdi maşallah acayip büyüdü.hatta iki göğsümünde alt tarafı çok az bi çatlak oldu o kadarda yağlanıyorum malesef
ohh evi mss yaptın yani... teemzilik falan yapmak hiç içimden gelmıyor pek bişey yaptıgımıda söleyemem(
iyiyim canım çok şükür bir sıkıntı yok ... bende bebişimi hissedeceğim zamanı beklııyorum merakla... çok güzel bir duygu olsa gerek....
kızlar ben bir aydır hissediyorum artık iyice tekmeliyo dünyada bundan daha zevkli bişey yaşamadım diyebilirim
Aslan Burcu Bebeği: 23 Temmuz-23 Ağustos
En sevdiği cümle: "patron benim!"
İyi yönleri: eli açık, kibar, sadık, espriden ve eğlenceden hoşlanan, geniş fikirli, karizmatik
Olumsuz yönleri: aşırı gururlu, aşırı "patron", kibirli
Aslan burcunda doğmuş olan bebeğiniz evin yönetimini doğduğu andan itibaren kısa zamanda ele alacaktır. Aslan burcu, burçlar arasında en cömert olanıdır, canlı, şen ve hayatı hafife almayı bilen bir burçtur. Ancak yoluna çıktığınızda bir kükremeyle karşılaşmayı da göze almalısınız. Aslan burcunda doğan çocuklar doğuştan "aktördürler" ve sahnede başrolü oynamayı ve çevrelerinde drama ve heyecan yaratmayı severler. Daha ufak yaşlardan itibaren kendilerine bir imparatorluk kurarlar ve arkadaşlarına hükmetmeyi ve lider rolü oynamayı severler. Onun bu özelliklerini takdir etmeli ancak ona her zaman patron olunamayacağını göstermelisiniz. Bunu yaparken asla başkalarının yanında onun hatalı olduğunu göstermemelisiniz.
Aslan burcu çocukları doğuştan getirdikleri bir asalet duygusuna sahiptirler ve ne kadar ufak olurlarsa olsunlar egoları ve gururları kolaylıkla kırılabilir. Aslan burcu bebeği arkadaşlığı sever ve etrafındakilerin ilgisini çekmek için elinden geleni yapar.
Bazen sizin sabrınızın sınırlarını zorlamak için özel bir çaba gösterdiğini hissedebilirsiniz.
Kızlar benim de göğüslerim 2 beden büyüdü.
75 beden kullanıyordum şimdi 85 oldular :26:
s.a kızlaaar evt dr gittik bugun, bebeğim babası ve ben kız dedi dr.
ve çok sevindim hemen tuhafieden ün aldım örmee başladım çok şey yapmak istiorum kızımaaa:)
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr listemizin olduğu yere cinsiyeti öğrenenler yazarsa takip etmem kolay olurrr teşekkür ederim
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...2012-annelerinin-listesi-16.html#post23180393
canım ben sana bildirmeyi unutmuşum ama sen oğluşumu gözünden kaçırmamışsın ilgin için çok teşekkürler teyzesi
evet canım ben de farkettım hıc bakmıyorum kendıme, her gördüğümü aldıgımı da eşime maılle ya da kameradan gösterıyorum:)ınsallah nıce bayramlar görsünler..Allah ım ne heyecanlıCanım Ramazan bayramı olmasa da Kurban Bayramına giydiririz kuzularımıza.
Eşim diyor ki eskiden internetten kendine, eve bişeyler bakardın
Şimdi hep kızımıza bakıyorsun diyor
Önceliklerimiz şimdiden değişti
meleksencım sen hangı medıcelparktan bahsedıyorsun..fıyatları ben de ucuk dıye bılıyordum ama sen baya ıyı bulmussun..bızde hastane secımı yapıp doktorumuzu dısarıdan getırtecegız.ekstra doktorumuz da alacak yanı..yurtdısında oldugumuzdan ssk da kullanmıyoruz..bıraz tuzlu olacak , ama kızımızın canı sagolsuntatlım ıyımıs cok fıyat bırde dogum ucretı 58o dıye duydum dogruysa dogumuda orda yaparıım
canım dogumda su bebek plasenta kan falan kender aldıgın kılonun yarısı anında gıdıyo
oburunude zaten uyukusuzluk yordunluk emzırme hhemen verıyosun valahı
ayyy canım gözünaydınkızlar bu arada sizle paylasmayı unuttum iki gundur oğlusumu hissediom :)))))))))))
ohh afıyet olsun canım ıyı eglencelerKızlar ben çok acıktım..
Sanki oruçluyum aklımdan bir sürü yemek geçiyor
Eşim servisten indiğim yerden alıcak doğru yemek yemeye
Gelsin kaloriler
Ordan da fetih 1453 e gideceğiz.
bende aslan burcuyum bebeğimde aslan burcu olacak nasipse:))yönetmeyi severim ama bazen yorulup yönetilmeyi beklerim sonra bir bakarım yönetilmek çokta güzel değil en iyisi yönetmek bu bi gerçek:))cömert ve canlı,şen olduğum söylenir ama hayatı hafife almayı hiiiiçççç başaramam en ufak şeyi kafama takarım yükselen burcum terazidir belkide ondan etkileniyorum bu yönde:))aktörlük konusundaa ayyynen öyleeee iyi rol yaparım tiyatrocu olmayıda çook istemiştim...başkalarının yanında annemin falan beni bozmasına tahammül edemem hemen ağlarım:)bebeğimde öyle olacak annesi kılıklı desenize:)))
heee birdeee aslan kızları çoookk süslü olurlar bilginize:)))
senin yine iyiymiş canım benim 85 bedendi artık 95 beden!!!!dahada büyürse halim harap!!!
gözün aydın canııımmm hayırlı olsun prensesiiinn:))) darısı bana inşallahh!!gel pazartesi gel gel gel gel...
hepinize iyi akşamlar kızlarr!!! sabah apar topar çıktım ev süpürdüm sildim pasta falan yaptım misafirlerimi ağırladım...peki o sırada acele ederken ne oldu dersiniz??üst komşum nuray ablaya markete giderken süt almasını rica ettim çünkü yerler berbat buzlu ve yağışta vardı..o gitti ben balkonun camını açtım (cam balkon) sonra mutfakta çöp falan koydum balkondaki çöpe koyacağım tabi acele ediyorum,balkona kar girmiş hooop kaydım düştümberbat korktum o sırada hemen annemii aradım lavobaya koştum biraz kolum acıdı falan ama çamaşırımda bişeyt yoktu sonra nuray abla geldi sapsarı olmuşsun dedi şerbet falan içirdi sakinleştirdi ama akşama kadar bebeğim pıtlamamıştı akşam üzeri biraz pıtladı çok şükür...ama cidden çok korktum yaaa kötü olsaydım hemen eşimin hastanesine götürtecektim kendimi bebeğimi görmeye neyse ki iyiyim birazdan yemek yiyeceğiz şimdi uzanıyorum ama korktum aman diyim çok dikkat edin :18:
ohh evi mss yaptın yani... teemzilik falan yapmak hiç içimden gelmıyor pek bişey yaptıgımıda söleyemem(
iyiyim canım çok şükür bir sıkıntı yok ... bende bebişimi hissedeceğim zamanı beklııyorum merakla... çok güzel bir duygu olsa gerek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?