2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

meraba canım hoşgeldin...günlerimiz yakınmış seninle.ben daha cinsiyet öğrenmedim pazartesi öğrenicem inşallah...evet çok güzel bi duygu bi an önce gerçekte koklamak istiyo insan...

inş.gösterir bebişin kendisini.
benmki uğraştırmadı beni ama ynede içimde bi şüphe var acaba doğru görebildimi doktor.
çnkü abimin bebeğinede erkek demişlerdi 7.ayda kız çıktı.

hoşgeldin canım hayırlı olsun

ayyyyy ne güzeellll bende artık bi an önce pazartesinin gelmesini ve bu listeye bebeğimin cinsiyetini eklemek istiyorummmmm

inşallahh canımmm eklerizz gösterirsee bebeğinn çikolata ye ama az ye bu seferde çok kıpraşık oluyolar o zamanda görünmüyo

canım öncellikle teşşekürler ilgin için..bütün seslere tepkisi normal.alcak sesleri bile duyuyor.işitme testini dogdugunda yaptırmıştım sorun yoktu.ssadece adını çagırdıgımda bakmıyor ancak 2 3defa seslenince bakıyor. bazende hiç bakmıyor..

inş.gösterir bebişin kendisini.
benmki uğraştırmadı beni ama ynede içimde bi şüphe var acaba doğru görebildimi doktor.
çnkü abimin bebeğinede erkek demişlerdi 7.ayda kız çıktı.

o çok daha kötü olur ama bence bu doktorun tecrübesizliği yaa gerçekten uzman bi doktor bu hatayı yapmaz diye düşünüyorum..umarım öyle sorunlar olmazz

hoşgeldin canım hayırlı olsun

inşallahh canımmm eklerizz gösterirsee bebeğinn çikolata ye ama az ye bu seferde çok kıpraşık oluyolar o zamanda görünmüyo

inşallah canımmm...tamam mutlaka yiyeceğim

hly7 canımm valla bakmamıştım hiç listede erkek yazıyor oradan baktım ben dayanamadım mesaj atamadım 10 dakikanın dolmasını da bekleyemedim :)

ayol benim listede de kız yazıyorrrrrrrrrrrrr sen kime bakıyon canımmmm yanlışlık var galibaaaaaaa

bnde sana yazdım ama msj kutun dolu gitmediiiiiiiiiiii

kızlar iyi geceler maşallah bıraktığım yerden sonra 20 sayfadan fazla yazmışsınızokuyamadım
bakın anneannesinin kuzuma ördüğü ve süslediği battaniyesini sizlerle paylaşmak istedim beğenecek misiniz

ayyy luxxorcummmmmmmmm bayıldım vallaaaaaaaaa ellerine sağlık anneciğininn çok güzel yaaaaaaaaaaaaaaa

ayol benim listede de kız yazıyorrrrrrrrrrrrr sen kime bakıyon canımmmm yanlışlık var galibaaaaaaa

bnde sana yazdım ama msj kutun dolu gitmediiiiiiiiiiii

Canim 2 defa baktim ama ben baska bir seye bakiyorum sanirim simdi telden girdim sana cvp yazmak icin ama yarin bakacagim tekrar. Msj kutumu bosalttim canim bu arada

Canim 2 defa baktim ama ben baska bir seye bakiyorum sanirim simdi telden girdim sana cvp yazmak icin ama yarin bakacagim tekrar. Msj kutumu bosalttim canim bu arada

canım sen kesin yanlış kişiye bakıyosun benim ticker da avatar altındaki yazıda ve listede heryerde KIZ yazıyooo

tamam canım bak :) cvp veriyorum o zamn şimdi :)

ayyy luxxorcummmmmmmmm bayıldım vallaaaaaaaaa ellerine sağlık anneciğininn çok güzel yaaaaaaaaaaaaaaa

canım yaaa dimiii ben de bayıldım valla görünce bir de altına pazen kumaş dikmiş tok tok durmuş çok güzel tam sonbahar kış için. canım annem. Üstündekiler de keçeden yapmış

Konusuoruz ama daha istedigim kivama gelemedik :))
tmmdır bu da bı baslangıc:)kıvama gelırısınız yakında

ayyyyyyyy maasallahı varellerıne saglık annenın ne de güzel olmus..güzel günlerde kullanın ınsallah

şu dakıkalar ıtıbarıyle 19 haftalık olduk..maaşallah tüm annelere bebişlere biz de babamızla görüştük netten hasrt gıderdık yatıcaz bırazdan..herkese ıyı haftasonları

Hafta içi gözümü açamıyorum uykudan.Hafasonuda erkenden ayaktayım

Nasıldı sinema?Bebişde hareketlenme oldumu?

Hepimiz böyleyiz sanırım hafta içi uyku diyorum haftasonu erkenden kalkıyorum

Yok teyzesi kızım da bir hareket yoktu.

Kızım babasına çekecek sanırım

Filmi beğendim, aksak yerleri var ama tarihimizi bugüne kadar anlatan böyle bir film de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…