- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #15.581
meraba canım hoşgeldin...günlerimiz yakınmış seninle.ben daha cinsiyet öğrenmedim pazartesi öğrenicem inşallah...evet çok güzel bi duygu bi an önce gerçekte koklamak istiyo insan...
merhaba arkadaşalr bende katılabilirmiyim size 17+1 haftalık hamileyim.bir prenses daha gelicek dünyaya kısmetse.bugüne kadar herşey çok normal gidio.iş hep böle devam eder çok sabırsızlanıyorum bebiişimi kucağıma almak için.hemen hemen her gece rüyalarımda hep bebek görüyorumkokluyorum onuuu.rüyada bile öyle güzel duygular içinde oluki insan.gerçeği nasıldır bilmem
ayyyyy ne güzeellllbende artık bi an önce pazartesinin gelmesini ve bu listeye bebeğimin cinsiyetini eklemek istiyorummmmm
ben psikoloğum canım. gerçi yetişkinlerle çalışıyorum ama çocuk gelişimi bilgilerime göre henüz çok geç kalmış değil. 6-12 ay arasında çoğun ismine dönüp bakmasını bekleriz. peki başka seslere dönüp bakıyor mu, tepki veriyor mu? ona hep ismiyle hitap edin., takma isim ya da hitaplar kullanmayın. 12.aydan sonra da aynı şekilde devam ederse ilk önce işitme testlerine tabii tutturun eğer bir problem çıkmaz ise bir çocuk psikiyatristi veya psikoloğuyla görüşebilirsiniz. gelişim testi yapılabilir, ben denver testini öneririm. hemen paniğe kapılma her çocuğun gelişimi aynı olmak zorunda değildir.
inş.gösterir bebişin kendisini.
benmki uğraştırmadı beni ama ynede içimde bi şüphe var acaba doğru görebildimi doktor.
çnkü abimin bebeğinede erkek demişlerdi 7.ayda kız çıktı.
hoşgeldin canım hayırlı olsun
inşallahh canımmm eklerizz gösterirsee bebeğinnçikolata ye ama az ye bu seferde çok kıpraşık oluyolar o zamanda görünmüyo
hly7 canımm valla bakmamıştım hiç listede erkek yazıyor oradan baktım ben dayanamadım mesaj atamadım 10 dakikanın dolmasını da bekleyemedim :)
ayol benim listede de kız yazıyorrrrrrrrrrrrr sen kime bakıyon canımmmm yanlışlık var galibaaaaaaa
bnde sana yazdım ama msj kutun dolu gitmediiiiiiiiiiii
Canim 2 defa baktim ama ben baska bir seye bakiyorum sanirim simdi telden girdim sana cvp yazmak icin ama yarin bakacagim tekrar. Msj kutumu bosalttim canim bu arada
ayyy luxxorcummmmmmmmm bayıldım vallaaaaaaaaa ellerine sağlık anneciğininn çok güzel yaaaaaaaaaaaaaaa
canım yaaa dimiii ben de bayıldım valla görünce bir de altına pazen kumaş dikmiş tok tok durmuş çok güzel tam sonbahar kış için.canım annem. Üstündekiler de keçeden yapmış
evet keçeleri farkettimm Allah tan mahareetli annelerimiz var valla şanslıyız
tmmdır bu da bı baslangıc:)kıvama gelırısınız yakındaKonusuoruz ama daha istedigim kivama gelemedik :))
Günaydın canım..
İyi hafta sonları...
Hafta içi gözümü açamıyorum uykudan.Hafasonuda erkenden ayaktayım
Nasıldı sinema?Bebişde hareketlenme oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?