2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

şekere dikkat etmek gerek ya.. gebeliğe bağlı şeker de olabilir seninki. neyse, bugün yarın çıkar şimdi testlere bağlı da bi çözüm bulunur

kızlar bu arada sizle paylasmayı unuttum iki gundur oğlusumu hissediom :)))))))))))

o nasıl bi his ya.. hiçbir şeye benzemiyoo dün akşam uzun zamadan sonra ilk kez gofret yedim..birkaç dakika sonra başladı kıpraşmaya.. sonra öyle bi hareket çaktıki çoooocuğum, göbeğim titredi. dışardan ilk kez gördüm yaniii

mrb ben temmuz annesi değilim ama siteye yeni üye oldum 10 haftalık hamileyim allah izin verirse doğum eylülde ama ben eylül anneleri başlığı bulamadım açmak istiyorum ama nasıl oluyo onu da bilmiyorum hepimizin bebeği sağlıklı sıhhatli dünyaya gelir inşallah

ayy canım heyecanını anlayabiliyorum. ben de öyleyim doktor öncesinde hep. çünkü bebeğimi hissetmiyorum daha. öyle olunca da iyi mi değil mi insan tedirgin oluyor ama merak etme annesi çok iyi oluyorlar içerde bir el ağızda biri ensede, bacaklar üst üste ohhh keyif onlarınki yani hiç korkacak bişey yok yarın için rahat şekilde dönünce bize de haber ver :)
inşallah değişmez cnm çünkü insan şok oluyor :)

Canım doktor bize de 13+ 4 de büyük ihtimal kız demişti.
16+ 4 de %100 kız dedi.
Umarım güzel haberlerle gelirsin kızına selamlar

Son düzenleme:

evet canım haklısın henüz hissedemediğimiz için iyi mi kötü mü bilrmiyorum maalesef bu da beni strese sokuo ( bazen soruo annem kayınvalidem bebiş nasıl diye o anda kalbim sıkışıo sanki bilmem diyorum iyidir umarım ... bende bir kıpırtı istiyorum artık bebişimden ben burdayım annecim, çok iyiyim merak etme sen desin(

Kızlar ben çok acıktım..
Sanki oruçluyum aklımdan bir sürü yemek geçiyor
Eşim servisten indiğim yerden alıcak doğru yemek yemeye
Gelsin kaloriler
Ordan da fetih 1453 e gideceğiz.

inşalla en kısa zamanda o minicik tepikleri hissedersin canım.çok güzel bi his :)

ben psikoloğum canım. gerçi yetişkinlerle çalışıyorum ama çocuk gelişimi bilgilerime göre henüz çok geç kalmış değil. 6-12 ay arasında çoğun ismine dönüp bakmasını bekleriz. peki başka seslere dönüp bakıyor mu, tepki veriyor mu? ona hep ismiyle hitap edin., takma isim ya da hitaplar kullanmayın. 12.aydan sonra da aynı şekilde devam ederse ilk önce işitme testlerine tabii tutturun eğer bir problem çıkmaz ise bir çocuk psikiyatristi veya psikoloğuyla görüşebilirsiniz. gelişim testi yapılabilir, ben denver testini öneririm. hemen paniğe kapılma her çocuğun gelişimi aynı olmak zorunda değildir.

Canım bende aynen sorana iyidir umarım diyorum..
Bir hissetmeye başlasak.

Kızlar ben çok acıktım..
Sanki oruçluyum aklımdan bir sürü yemek geçiyor
Eşim servisten indiğim yerden alıcak doğru yemek yemeye
Gelsin kaloriler
Ordan da fetih 1453 e gideceğiz.

annesi bugün yavrunu hissetmeye hazır ol o zaman..
Benim dün sinemada tepik sayısını 2 katına çıkardı çünkü..
İyi seyirler..
Şimdiden afiyet olsun

annesi bugün yavrunu hissetmeye hazır ol o zaman..
Benim dün sinemada tepik sayısını 2 katına çıkardı çünkü..
İyi seyirler..
Şimdiden afiyet olsun

Teşekkür ederim canım..
Ayy hadi inşallah hissederim..
Mesai bitti ben çıkıyorum
Allaha emanet olun hepiniz öptüm çok

s.a kızlaaar evt dr gittik bugun, bebeğim babası ve ben kız dedi dr.
ve çok sevindim hemen tuhafieden ün aldım örmee başladım çok şey yapmak istiorum kızımaaa:)

benim de canım acayip elmalı kek istiyor ama kendimi tutacağım çünkü yarın hem öğleden sonra üniversiteden arkadaşlarımla toplantımız var ona gideceğim, hem de akşam eşimin üniversiteden arkadaşlarıyla aile toplantımız var ona gideceğiz. anlayacağınız beni yarın bol pasta böre yani bol kalöri bekliyor :18:
bari bu akşam hafif bişeyler yiyip kendimi çok kötü hissetmeyeyim

ve çok sevindim hemen tuhafieden ün aldım örmee başladım çok şey yapmak istiorum kızımaaa:)

hayırlı olsun canım :) hemen süslemeye başladın kızını desen

canım çok çekiyorsa canın bi lokma olsun ye artık belki bebişin istiyordur.o kadarcıktan bişi olmaz :)

olabilir aslında canım. benim de aklıma gelmemişti desem yalan olur

hayırlı olsun canım cok sevındım sende ögrenmıssın ne güzel hazırla bakalım artık pembişleriiiiii pekte şanslıymıs bebıs annesı becerıklı cıcılerı kendısı yapıcak ellerıyle allah bagıslasın canım ıns darısı basıma bızde ögrenırız ıns martta

hadi gözün aydın canım allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin. inşallah benim de 10 martta kesinleşecek cinsiyet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…