- 8 Ağustos 2011
- 12.720
- 15.194
- 498
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #15.521
bu arada ben dün doktora gittim idrar yollarımı üşüttüğümü düşündüm dahiliyeye gittim saolsun doktor amca süperdi hamleyim diye bana tüm rutin kan idrar şeker falan hepsine baktı..galiba bnde gizli şeker var kızlar akşamdan beri ona canıom sıkkın değerim yüksek..ama normal şekerim değil o 74 ...bakalım 1 saat sonra gidecem sonuçları göstermeye bakalım nolcak.. şeker yüklemesini hemen yaptırabilir yada tokluk kan şekerime bakar belki bilmiyom ama inşallah bi sıkıntı çıkmaz:18::18:
kızlar bu arada sizle paylasmayı unuttum iki gundur oğlusumu hissediom :)))))))))))
Kızlar bende yarın kontrole gidicm aklıma geldikçe bölee yüreğim ağzıma geliyor...
Hem çok özledim 1 ay oldu bebişimi görmeyeli hem de acayip stresliyim inş. kötü bişi çıkmaz herşey yolundadır diye...
13. haftada bize %99 kız demişti umarım cinsiyetimiz de değişmez herşeyimiz pembeli morlu alınıo :))
Bugün hiç geçmez artık bana umarım yarın güzel haberlerle geliriz hepimiz...
,
,
Kızlar bende yarın kontrole gidicm aklıma geldikçe bölee yüreğim ağzıma geliyor...
Hem çok özledim 1 ay oldu bebişimi görmeyeli hem de acayip stresliyim inş. kötü bişi çıkmaz herşey yolundadır diye...
13. haftada bize %99 kız demişti umarım cinsiyetimiz de değişmez herşeyimiz pembeli morlu alınıo :))
Bugün hiç geçmez artık bana umarım yarın güzel haberlerle geliriz hepimiz...
,
,
ayy canım heyecanını anlayabiliyorum. ben de öyleyim doktor öncesinde hep. çünkü bebeğimi hissetmiyorum daha. öyle olunca da iyi mi değil mi insan tedirgin oluyor ama merak etme annesi çok iyi oluyorlar içerde bir el ağızda biri ensede, bacaklar üst üste ohhh keyif onlarınki yani hiç korkacak bişey yok yarın için rahat şekilde dönünce bize de haber ver :)
inşallah değişmez cnm çünkü insan şok oluyor :)
Canım doktor bize de 13+ 4 de büyük ihtimal kız demişti.
16+ 4 de %100 kız dedi.
Umarım güzel haberlerle gelirsin kızına selamlar
evet canım haklısın henüz hissedemediğimiz için iyi mi kötü mü bilrmiyorum maalesef bu da beni strese sokuo( bazen soruo annem kayınvalidem bebiş nasıl diye o anda kalbim sıkışıo sanki bilmem diyorum iyidir umarım ... bende bir kıpırtı istiyorum artık bebişimden ben burdayım annecim, çok iyiyim merak etme sen desin (
kızlar konumuzla pek alakalı degil ama birşey sormak istiyorum benim 10 aylık bir kzım var ve adıyla seslenince adını bilmiyor tepki vermiyor bakmıyor sizce normalmi yoksa doktora götürmelimiyim çaresiz kaldımm çok yerde araştırdım kafam iyice karıştı..daha önce dogum yapan anneler yardım edin bana iyice psikolojim bozuldu...((
evet canım haklısın henüz hissedemediğimiz için iyi mi kötü mü bilrmiyorum maalesef bu da beni strese sokuo( bazen soruo annem kayınvalidem bebiş nasıl diye o anda kalbim sıkışıo sanki bilmem diyorum iyidir umarım ... bende bir kıpırtı istiyorum artık bebişimden ben burdayım annecim, çok iyiyim merak etme sen desin (
Kızlar ben çok acıktım..
Sanki oruçluyum aklımdan bir sürü yemek geçiyor
Eşim servisten indiğim yerden alıcak doğru yemek yemeye
Gelsin kaloriler
Ordan da fetih 1453 e gideceğiz.
annesi bugün yavrunu hissetmeye hazır ol o zaman..
Benim dün sinemada tepik sayısını 2 katına çıkardı çünkü..
İyi seyirler..
Şimdiden afiyet olsun
s.a kızlaaar evt dr gittik bugun, bebeğim babası ve ben kız dedi dr.
ve çok sevindim hemen tuhafieden ün aldım örmee başladım çok şey yapmak istiorum kızımaaa:)
hayırlı olsun, prensesime bir arakdaş daha geliyor
ve çok sevindim hemen tuhafieden ün aldım örmee başladım çok şey yapmak istiorum kızımaaa:)
benim de canım acayip elmalı kek istiyor ama kendimi tutacağım çünkü yarın hem öğleden sonra üniversiteden arkadaşlarımla toplantımız var ona gideceğim, hem de akşam eşimin üniversiteden arkadaşlarıyla aile toplantımız var ona gideceğiz. anlayacağınız beni yarın bol pasta böre yani bol kalöri bekliyor :18:
bari bu akşam hafif bişeyler yiyip kendimi çok kötü hissetmeyeyim
tatlım senın bebıs prensesmı ben erkek zanedıyodumNasıl unutkanım
serıl makıneyı yolarken baglı bız hedıyeleselımde sana cııclerıde gondereyım
1 kargoyla 2 sınıde gondermıs oluruumNe guzel olur
hadi gözün aydın canım allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin. inşallah benim de 10 martta kesinleşecek cinsiyet :)s.a kızlaaar evt dr gittik bugun, bebeğim babası ve ben kız dedi dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?