- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #15.621
Saatler geçmez artık canım..
Güzel haberlerle gelin iinş..
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık annenin
Allah rast getirsin canım, iyi haberlerle geleceksin inşallah
Nasıl heyacanlısındır şimdi.
Doya doya izle canım yavrunu..
şeker prortakalı
canım gidinde görün bakalım bebişinizi insan özlüyor hep görmek istiyor yaaa güzel haberlerlede dönün inşallah canım...
canım ıspanaklı böreği herkesin sevdiğinden eminsen yap ama sevmeyende olabilir ben hiç sevmem mesela börekte,emin değilsen yanına 'patatesten börek' yada 'milföy hamuruna peynirli'de yapabilirsin hem basit hem geneli sever..:) mercimek köftesi iyi fikir zaten ya kısır ya mercimek köftesi güzel olur...tatlı olarakta ister bu bisküviliyi yap istersen ıslak kekte basittir onlardan birini düşün canım..yapmak istediğin şeyiin tarifini veririm canım..
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...2012-annelerinin-listesi-17.html#post23183232
listemizde son durummmmmmmmmmm42 PRENSES 34 PRENS
şekere dikkat etmek gerek ya.. gebeliğe bağlı şeker de olabilir seninki. neyse, bugün yarın çıkar şimdi testlere bağlı da bi çözüm bulunur
o nasıl bi his ya.. hiçbir şeye benzemiyoodün akşam uzun zamadan sonra ilk kez gofret yedim..birkaç dakika sonra başladı kıpraşmaya.. sonra öyle bi hareket çaktıki çoooocuğum, göbeğim titredi. dışardan ilk kez gördüm yaniii
mrb ben temmuz annesi değilim ama siteye yeni üye oldum 10 haftalık hamileyim allah izin verirse doğum eylülde ama ben eylül anneleri başlığı bulamadım açmak istiyorum ama nasıl oluyo onu da bilmiyorum hepimizin bebeği sağlıklı sıhhatli dünyaya gelir inşallah
merhaba arkadaşalr bende katılabilirmiyim size 17+1 haftalık hamileyim.bir prenses daha gelicek dünyaya kısmetse.bugüne kadar herşey çok normal gidio.iş hep böle devam eder çok sabırsızlanıyorum bebiişimi kucağıma almak için.hemen hemen her gece rüyalarımda hep bebek görüyorumkokluyorum onuuu.rüyada bile öyle güzel duygular içinde oluki insan.gerçeği nasıldır bilmem
Herkese günaydın kızlarbugün erken kalktım eşimi yolculadım işe şimdi birşeyler yiyeceğiz Ayçamla, dün gece annemin ördüğü battaniyeyi paylaşmıştım kaçıran olmasın diye tekrar alıntılamak istedim. Belki fikir de verir diye. Hepinizi öpüyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/497841-temmuz-2012-annelerinin-listesi.htmlayol benim listede de kız yazıyorrrrrrrrrrrrr sen kime bakıyon canımmmm yanlışlık var galibaaaaaaa
bnde sana yazdım ama msj kutun dolu gitmediiiiiiiiiiii
Günaydın,
nasılsınız, bugün gittim dr a 3lü testimizi aldık sonuç güzel dedi. bide ayrıntılı ultrasona gidin dedi. Yenibosna da nisa hastanesini önerdi ? giden var mı bu hastaneye? fiyatıda uygun geldi 140 liraymış.
habisshhh ve nükleerrr teyzesıııı nasılsınız günayıdııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn..bız pek bı enerjık uyandık bugun yavrumla kahvaltı hazırlıcaz bırazdab-n demır hapımızı yenı ıctıkte...
Canım maşallah çok güzel olmuş
İyi günlerde kullansın kızımız
Annenin ellerine sağlık canım..Ben görmmeiştim.
herkese günaydınnnnnn
luxxor canım battaniye çok güzel olmuş anneciğinin ellerine sağlık
bu arada kızlar randevu günümüz geldi çattı
bugün saat 15:00 de gideceğiz inşallah güzel haberler alırız
sağlıklı olduğunu söylesinde doktorumuz gerisi önemli değil
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık annenin
luxxor canım battaniyeniz çok güzel bebişin güzel günlerde kullandsın güzel güzel uyusun onun altında
luxxor battaniyeye bayıldım süper güzel yapmış annen, maşalla gerçekten, iyi günlerde kullanın canım
annanesının ellerıne saglııkkkkk harılakarrr yaratmıssss kımbılır ne duygular yasadı her ilmeğinde bo battanıyenın oyyyy canım benımmmm bızım annanemızde beyaz süveter ve kazak ördü şimdiden tutamıyo kımse bu kadınlarııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı......
Herkese selam kızlar:)
Biz kız olduğunu %100 öğrendikten sonra eşimle kendimizi Hello Baby'de bulduk.
Bebek arabamızı aldık. Kraft'ın twist kırmızı modelini. Hemen evde açtık kurduk odasına koyduk prensesin.
3 tane elbise ve bir kaç parça tulum, çıtçıtlı falan aldık. Bİ ara fotoğraflarını çeker paylaşırım sizlerle:)
Sözde 1 buçuk ay falan daha bekleyecektim almak için ama dayanamadım.
Allahım sağlık sıhhat versin daha neler alırız bi bebişlerimize:)
Herkese selam kızlar:)
Biz kız olduğunu %100 öğrendikten sonra eşimle kendimizi Hello Baby'de bulduk.
Bebek arabamızı aldık. Kraft'ın twist kırmızı modelini. Hemen evde açtık kurduk odasına koyduk prensesin.
3 tane elbise ve bir kaç parça tulum, çıtçıtlı falan aldık. Bİ ara fotoğraflarını çeker paylaşırım sizlerle:)
Sözde 1 buçuk ay falan daha bekleyecektim almak için ama dayanamadım.
Allahım sağlık sıhhat versin daha neler alırız bi bebişlerimize:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?