2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

şeker prortakalı
canım gidinde görün bakalım bebişinizi insan özlüyor hep görmek istiyor yaaa güzel haberlerlede dönün inşallah canım...

tamam mercımek kesın yapayım ben o bısküvili pastayı petıt beure bıskuvıden yapıyodum sen nasıl yapıyosun ayrıntılarıyla yazarmısın mılföyde yapayım dedıgın gıbı

Günaydın,

nasılsınız, bugün gittim dr a 3lü testimizi aldık sonuç güzel dedi. bide ayrıntılı ultrasona gidin dedi. Yenibosna da nisa hastanesini önerdi ? giden var mı bu hastaneye? fiyatıda uygun geldi 140 liraymış.

ne guzel canım bızımkı daha okadar sert bı tekme atmadı ama tatlı tatlı dönuyo cok guzel bı duygu gercekten

merhaba güzel annıs bebısınız hayrlı olsun saglıkla kucaklayın ıns sızde bebısınızı

hoşgeldınnnn canıımmmm sefalar getırdınızzz teyzelerı kabul etmezmı hıc o fıstıgı bı sürü kardes var ona burda ıyıkı uye olmusum dıyorum bende hergun merak edıyorum ınankı hemen bılgısayarın basına oturuyorum aıle gıbıyız bız burda herseyı paylasıyoruz beraber sevınııyoruz sorunlara ortak oluyoruz enerjısı yuksek bu temmuz annelerının sende hosgeldın aramızaaaaaa...pardon sizdeeee)muck öpüyolussss

luxxor battaniyeye bayıldım süper güzel yapmış annen, maşalla gerçekten, iyi günlerde kullanın canım

ayol benim listede de kız yazıyorrrrrrrrrrrrr sen kime bakıyon canımmmm yanlışlık var galibaaaaaaa

bnde sana yazdım ama msj kutun dolu gitmediiiiiiiiiiii
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/497841-temmuz-2012-annelerinin-listesi.html

canım ben bu listeden bakmıştım çok sık giremediğim için tma olarak hangi liste geçerli bilmiyorum, bunu gördüm buna baktım ama senin de dediğin gibi tickerina falan baksaymışım daha kolay olacakmış

annanesının ellerıne saglııkkkkk harılakarrr yaratmıssss kımbılır ne duygular yasadı her ilmeğinde bo battanıyenın oyyyy canım benımmmm bızım annanemızde beyaz süveter ve kazak ördü şimdiden tutamıyo kımse bu kadınlarııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı......

habisshhh ve nükleerrr teyzesıııı nasılsınız günayıdııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn..bız pek bı enerjık uyandık bugun yavrumla kahvaltı hazırlıcaz bırazdab-n demır hapımızı yenı ıctıkte...

ben gidiyorum canım nisaya memnunum yanlız ben daha ayrıntılı ultrasona girmedim..

iyiyiz canım..haftasonu erkenden kalktık oğlumla..Temizlik yapıyoruz akşama halası yatıya gelecek onu bekliyoruz.

Size afiyet olsun..

Herkese selam kızlar:)

Biz kız olduğunu %100 öğrendikten sonra eşimle kendimizi Hello Baby'de bulduk.
Bebek arabamızı aldık. Kraft'ın twist kırmızı modelini. Hemen evde açtık kurduk odasına koyduk prensesin.
3 tane elbise ve bir kaç parça tulum, çıtçıtlı falan aldık. Bİ ara fotoğraflarını çeker paylaşırım sizlerle:)
Sözde 1 buçuk ay falan daha bekleyecektim almak için ama dayanamadım.
Allahım sağlık sıhhat versin daha neler alırız bi bebişlerimize:)

Canım maşallah çok güzel olmuş

İyi günlerde kullansın kızımız

Annenin ellerine sağlık canım..Ben görmmeiştim.

çok teşekkürler kızlar

sağol canım benim hadi inşallah çok mutlu dönersiniz doktordan bebişinle hasret giderirsiniz. Geçen gittiğimde doktoruma diyorum ki ay keşke her gün ultrasonla baksak çok güzel, o da bütün anneler böyle diyor dedi
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık annenin

luxxor canım battaniyeniz çok güzel bebişin güzel günlerde kullandsın güzel güzel uyusun onun altında

luxxor battaniyeye bayıldım süper güzel yapmış annen, maşalla gerçekten, iyi günlerde kullanın canım

size de teşekkür ederim teyzeleri sevcancım annelerimiz Allahtan çok hevesliler ve hamaratlar valla çok mutlu oluyorum bebeğime yeni şeyler geldikçe. Sen de koy fotolarını bir ara

canım travel sistem olandan mı aldınız? İyi günlerde güzel gezmelerde kullansın fıstığın inşallah insan almak sitiyor artık ya durduramıyor kendini bir de kızlar hamile bir arkadaşımın tavsiyesi kendisi alışverişe 6. ayda ve sonrasında tamamlamaya çalışmıştı giderek daha zor oldu 6. ayı bitirmeden her şeyi almamı tavsiye etmişti bana, yorulmadan ağırlaşmadan halledersiniz demişti. Ben de öyle yaptım sizin de kulağınıza küpe olsun.

güle güle kullansın prensesin canım insan tutamıyorki kendini hep birşeyler almak istiyor
bende kesinleştireyim alacağım

bebek havlusu 1 tane almıştım acaba bir tane daha alayım mı kızlar ne dersiniz? dün de lansinoh göğüspompam geldi elime iyice inceledim umarım memnun kalırımkullandığımda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…