- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #15.641
çok teşekkürler kızlar
sağol canım benim hadi inşallah çok mutlu dönersiniz doktordan bebişinle hasret giderirsiniz. Geçen gittiğimde doktoruma diyorum ki ay keşke her gün ultrasonla baksak çok güzel, o da bütün anneler böyle diyor dedi
size de teşekkür ederim teyzelerisevcancım annelerimiz Allahtan çok hevesliler ve hamaratlar valla çok mutlu oluyorum bebeğime yeni şeyler geldikçe. Sen de koy fotolarını bir ara
canım travel sistem olandan mı aldınız? İyi günlerde güzel gezmelerde kullansın fıstığın inşallah insan almak sitiyor artık ya durduramıyor kendini bir de kızlar hamile bir arkadaşımın tavsiyesi kendisi alışverişe 6. ayda ve sonrasında tamamlamaya çalışmıştı giderek daha zor oldu 6. ayı bitirmeden her şeyi almamı tavsiye etmişti bana, yorulmadan ağırlaşmadan halledersiniz demişti. Ben de öyle yaptım sizin de kulağınıza küpe olsun.
bebek havlusu 1 tane almıştım acaba bir tane daha alayım mı kızlar ne dersiniz? dün de lansinoh göğüspompam geldi elime iyice inceledim umarım memnun kalırımkullandığımda
tünaydın hepinize temmuz anneleri ve dünyalar güzeli bebişleri nasılsınız :) biz oğluşumla iyiyiz biraz diş ağrımız var ama 4 ay daha katlanacağız napalım..kahvaltımızı yaptık geldik kardeşlerimizin yanınaa :)
hoşgeldiniz
canım doğru diyorsun valla anneanneler bizden daha heyecanlı sağolsunlar onlarda torunlarına herşeylerini yapmaya çalışıyorlar
doğru diyorsun ağırlaşmadan yavaş yavaş halletmek lazım alışverişi ben şimdiden ağırlaştığımı hissediyorum özellikle akşamları :44:
canım şimdi bizim bebekler yaz dönemine geleceği için hergün yıkarız herhalde :44:
istersen bir tane daha al ama fazlada olabilir olmadı biraz daha büyüdüğünde şirin bornozlardan alırsın onlar daha guzel olur
hoşgeldin canımtünaydın hepinize temmuz anneleri ve dünyalar güzeli bebişleri nasılsınız :) biz oğluşumla iyiyiz biraz diş ağrımız var ama 4 ay daha katlanacağız napalım..kahvaltımızı yaptık geldik kardeşlerimizin yanınaa :)
bebek havlusu 1 tane almıştım acaba bir tane daha alayım mı kızlar ne dersiniz? dün de lansinoh göğüspompam geldi elime iyice inceledim umarım memnun kalırımkullandığımda
çok teşekkürler kızlar
sağol canım benim hadi inşallah çok mutlu dönersiniz doktordan bebişinle hasret giderirsiniz. Geçen gittiğimde doktoruma diyorum ki ay keşke her gün ultrasonla baksak çok güzel, o da bütün anneler böyle diyor dedi
size de teşekkür ederim teyzelerisevcancım annelerimiz Allahtan çok hevesliler ve hamaratlar valla çok mutlu oluyorum bebeğime yeni şeyler geldikçe. Sen de koy fotolarını bir ara
canım travel sistem olandan mı aldınız? İyi günlerde güzel gezmelerde kullansın fıstığın inşallah insan almak sitiyor artık ya durduramıyor kendini bir de kızlar hamile bir arkadaşımın tavsiyesi kendisi alışverişe 6. ayda ve sonrasında tamamlamaya çalışmıştı giderek daha zor oldu 6. ayı bitirmeden her şeyi almamı tavsiye etmişti bana, yorulmadan ağırlaşmadan halledersiniz demişti. Ben de öyle yaptım sizin de kulağınıza küpe olsun.
luxxor battaniyeye bayıldım süper güzel yapmış annen, maşalla gerçekten, iyi günlerde kullanın canım
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/497841-temmuz-2012-annelerinin-listesi.html
canım ben bu listeden bakmıştım çok sık giremediğim için tma olarak hangi liste geçerli bilmiyorum, bunu gördüm buna baktım ama senin de dediğin gibi tickerina falan baksaymışım daha kolay olacakmış
merhabalarrrrrrrrrrrrrrrrrrr güzell temmuz annelerii ve baldan tatlı yavrularııııııı
güne çok iyi başladımmm çünkü kızımınnn güzel mis kokulu yavrumun cicileri geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayy nasıl mutlu oldum nasıl sevindirik oldum anlatamma yaaaahemen paylaşıyorum ciciler topiğindeee
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...z-anneleri-bebeklerine-ciciler-aliyor-15.html
ayyy canım benimmm valla ben şok şok şoktayımmmmçünkü listede de benim KIZ yazıyooo zaten listeyi düzenleyen beniimmmmmmm
teşekkür ederim canımmm :)canım çok güzel kızının cicileri güle güle iyi günlerde giysin inşallah güzel prensesin :)
Selam annişler biz doktordan geldik....
2li testim iyi çıkmıştı doktor 3lü teste gerek görmedi... 4lü testi yapıp yapmayacağına da bugün karar vereceğiz bebeğin gelişimine göre demişti... Bugün tüm organlarını detaylı olarak inceledi (kalp hariç)... bebişim bize sırtını döndüğü için bir türlü kalbine bakamadı ama sesini hızını falan dinledi bi sıkıntı yok kalbi de bir dahaki ay göreceğiz dedi ... Kalbine de bakabilseydik içim tam rahatlıcaktı aslında istersen çok kafana takarsan haftaya tekrar gel ama ben gerek görmüyorum dedi 1 ay sonraya randevu verdi renkli ultrason için...kocaman olmuş bebişim heryerini mide, böbrek.karaciğer, omurilik, beyin ... heryerini inceledi tek tek arkası dönük olduğu için maalesef cinsiyetimize tekrar bakamadık ama doktorumuz ben bugüne kadar hiç yanılmadım dedi biz de ona güvendik pembiş hazırlıklarımıza devam edeceğiz...
Bende gebelik reflusu başlamıştı ve son zamanlarda iyice arttı her yemekten sonra ağlamak gelio resmen içimden( rennie duo kullanıodum ama o da artık resmen bağışıklık yaptı banamısın demio ( bu sefer gaviscon verdi bakalım o işe yarıcak mı ama napalım bebişlerimiz için katlanıca dimi :))
Bu arada İstanbulda olan anne adayları için acıbadem maslak cem batukan ı şiddetle tavsiye ediyorum.. Bugün Bursa dan Çorlu dan falan gelen annişler vardı orada... Hem Cem batukan çok ilgili hem de çalışan ekibi öyle... (Mesela bugün poziyonu uygun değildi bebişin tam 4 defa denedi dönermi diye ) Doğum ekibi de çok başarılı imiş daha önce orada doğum yapan arkadaşlarım da var...
Tüm anne adaylarından güzel haberler almak dileğiyle ... hepinizi öpüyorum ... şimdi biraz dinlenelim sonra yine uğrarız prensesimle :))
kızlar bende doktordan geldim şimdi doktor usg bakmadan önce tansiyonuma baktılar ama ben heyecandan olsa gerek tansiyonum 140/90 çıktı normalde hiç yükselmez sonra doktorumuz bakar bakmaz oğluşumun pipisini gördük 15 cm ve 200 gr olmuş eşimin sorduğu ilk soru erkek demi hocam olduinsan önce sağlığını sorar demi ya cinsiyeti değişenleri anlatınca oda bir şok yaşar diye bekliyodum aslında çok özlemişim oğlumu 1 ay sonra gidicez ayrıntılı için ama ben şimdiden özledim
canım gözünaydınnn maşallah oğluna herşey yoludabenimde tansiyonum ult. öncesi normal ult. sonrası yüksek heycandan fırlıyo hemen
ben gidiyorum canım nisaya memnunum yanlız ben daha ayrıntılı ultrasona girmedim..
Merhaba arkadaslar ıyı hata sonları
bugun medıcalparkı aradım rrenklı ultrasona randevu almaya
150 tl dedıler bende dun arraıstım 13 +36 demıstınız dedım ozaman once bır kadın dogumcumuzdan
randevu alın o sızı bıze yonlendırınce 13 tl dedı bende tamam dedım
pazartesıye 12 de randevu aldım kızlar burcu hanıma ınsallah hersey ıyıı olur
doktor gonderdıkten 10 gun sonra renklı ultrasona randevu verıyoruz dedı
telefondakı bayan cok sınır bozucu bırıdı adam gıbı anlatmadı
doktordan gelen arkadaslara gozunuz aydın yavruularınızı gormusunuz ne guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?