- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #15.661
sananda iyi haftasonları meleksencim.hep öyle ypaıyorlar zaten bi kadın doğumcumuzdan randevu alın diyorlar hemen..inşallah iyi sonuçlarla geçilrsin canım.oğluşunu doya doya görürsün ..
Merhaba arkadaslar ıyı hata sonları
bugun medıcalparkı aradım rrenklı ultrasona randevu almaya
150 tl dedıler bende dun arraıstım 13 +36 demıstınız dedım ozaman once bır kadın dogumcumuzdan
randevu alın o sızı bıze yonlendırınce 13 tl dedı bende tamam dedım
pazartesıye 12 de randevu aldım kızlar burcu hanıma ınsallah hersey ıyıı olur
doktor gonderdıkten 10 gun sonra renklı ultrasona randevu verıyoruz dedı
telefondakı bayan cok sınır bozucu bırıdı adam gıbı anlatmadı
doktordan gelen arkadaslara gozunuz aydın yavruularınızı gormusunuz ne guzel
cok saol canım ben dun aradım renklı ultrason fıyatları ne kadar dedım
13 +36 tl dedıler bugun aradım randevuu almak ıcın fıyatı ne kadar dedım 150 dedı
ben dun aramıstım 13 +36 tl dedıler dedım ozaman once bır kadın dogumcumuzdan
randevu alıp muane olun oyle 13 tl dedı ne ıs sımdı bu
arkadasım burcu hanımı cok mest etı bende ona aldım rendevu bakalım nasıl olcak
pazartesı sımdı yarın gecmez bana :44:
kızlar bende doktordan geldim şimdi doktor usg bakmadan önce tansiyonuma baktılar ama ben heyecandan olsa gerek tansiyonum 140/90 çıktı normalde hiç yükselmez sonra doktorumuz bakar bakmaz oğluşumun pipisini gördük 15 cm ve 200 gr olmuş eşimin sorduğu ilk soru erkek demi hocam olduinsan önce sağlığını sorar demi ya cinsiyeti değişenleri anlatınca oda bir şok yaşar diye bekliyodum aslında çok özlemişim oğlumu 1 ay sonra gidicez ayrıntılı için ama ben şimdiden özledim
ay canım sımdık randevudasındır ya da cıkmıssındır agzın kulaklarında gezıyorsundur:))))özledım bn de bebegıımı coooookherkese günaydınnnnnn
luxxor canım battaniye çok güzel olmuş anneciğinin ellerine sağlık
bu arada kızlar randevu günümüz geldi çattı
bugün saat 15:00 de gideceğiz inşallah güzel haberler alırız
sağlıklı olduğunu söylesinde doktorumuz gerisi önemli değil
Merhaba arkadaslar ıyı hata sonları
bugun medıcalparkı aradım rrenklı ultrasona randevu almaya
150 tl dedıler bende dun arraıstım 13 +36 demıstınız dedım ozaman once bır kadın dogumcumuzdan
randevu alın o sızı bıze yonlendırınce 13 tl dedı bende tamam dedım
pazartesıye 12 de randevu aldım kızlar burcu hanıma ınsallah hersey ıyıı olur
doktor gonderdıkten 10 gun sonra renklı ultrasona randevu verıyoruz dedı
telefondakı bayan cok sınır bozucu bırıdı adam gıbı anlatmadı
doktordan gelen arkadaslara gozunuz aydın yavruularınızı gormusunuz ne guzel
meleksen canım sanıırım gebze subesi..neyse ben göztepeye de gebzeye de hemen hemen esıt kalıyorum arar sorarım olmazsa.
mrb kızlar çok mioralim bozuk. dün eşim elinde bi çiçekle geldi, doğum günün kutlu olsun filan dedi öptü. neyse; dün hava kötü olduğundan sabah işe arabayla gidememişti servise binmişti. neyse oturduk filan baktım ne pasta geliyor ne bişey, aşkım dışarı çıkalım diye tutturdu, dışarısı da nasıl bir fırtınaydı anlatamam, tipi vardı resmen, evin içinde camlar bile uğulduyordu o derece kötüydü hava. bende bu soğukta dışarı çıkamam dedim, işte aşkım ben arabayla gidecektim sana pastanı filan alıp süpriz yapacaktım dedi, baktım hiçbişey yok moralim iyice bozuldu. ve bu bizim evlendiğimizden beri evimizdeki ilk doğum günümdü. bende boşver artık yarın alırız pastayı dedim. bu gün de dışarı çıktık, akşama kadar işlerimizi hallettik, eve döndük baktım hala ne pasta var ne bişey. eve gelince dedim ben de : keşke yediğimiz yemeğin üzerine mum dikseydik diye! aaa aşkım ben hemen gidip pasta alıyorum dedi ve gitti şimdi. moralim acayip bozuk, pasta filan görmek de istemiyorum. şu an ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. msj attım ben de düşündüğün için teşekkür ederim ama ben pasta filan istemiyorum diye. insan hamile eşine böyle yapar mı yaben çalışmıyorum o halde bile onun doğum gğünlerinde istedikklerini yapmak için elimden geleni yapıyorum. ne pastasını eksik ediyorum ne bişey, o bir pasta alıp gelmedi bile. söyledikten sonra gitti. şimdi böyle yapan çocuk olunca hiç hatırlamaz artık. inanın sinirim çok bozuldu.
mrb kızlar çok mioralim bozuk. dün eşim elinde bi çiçekle geldi, doğum günün kutlu olsun filan dedi öptü. neyse; dün hava kötü olduğundan sabah işe arabayla gidememişti servise binmişti. neyse oturduk filan baktım ne pasta geliyor ne bişey, aşkım dışarı çıkalım diye tutturdu, dışarısı da nasıl bir fırtınaydı anlatamam, tipi vardı resmen, evin içinde camlar bile uğulduyordu o derece kötüydü hava. bende bu soğukta dışarı çıkamam dedim, işte aşkım ben arabayla gidecektim sana pastanı filan alıp süpriz yapacaktım dedi, baktım hiçbişey yok moralim iyice bozuldu. ve bu bizim evlendiğimizden beri evimizdeki ilk doğum günümdü. bende boşver artık yarın alırız pastayı dedim. bu gün de dışarı çıktık, akşama kadar işlerimizi hallettik, eve döndük baktım hala ne pasta var ne bişey. eve gelince dedim ben de : keşke yediğimiz yemeğin üzerine mum dikseydik diye! aaa aşkım ben hemen gidip pasta alıyorum dedi ve gitti şimdi. moralim acayip bozuk, pasta filan görmek de istemiyorum. şu an ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. msj attım ben de düşündüğün için teşekkür ederim ama ben pasta filan istemiyorum diye. insan hamile eşine böyle yapar mı yaben çalışmıyorum o halde bile onun doğum gğünlerinde istedikklerini yapmak için elimden geleni yapıyorum. ne pastasını eksik ediyorum ne bişey, o bir pasta alıp gelmedi bile. söyledikten sonra gitti. şimdi böyle yapan çocuk olunca hiç hatırlamaz artık. inanın sinirim çok bozuldu.
herkese iyi akşamlar... bende ağustos annesi olacam inşallah...birşey sormak istiyorum cevaplarsanız sevınırım...idrar yolu enfeksiyon çıktı bende ve doktorum infex adında ilaç verdi.kullanma talimatında hamilelikte tam güvenliği belirlenmemiş ve bu nedenle hamilelikte kullanımı tavsiye edilmemektedir yazıyor.kullanan oldu mu acaba?birden çekindim içmeye.şimdiden teşekkürler.
çok kalabalık oluyor mu ? randevulu mu hasta bakıyorlar. reyhan hanım ı önerdi dr um. canım sen hangi dr a gidiyorsun
Ben de öğrendim:) çok şükür şimdilik sağlıklı görünen bir prensesim oluyor:))) Allah sağlıkla tamamına erdirir inşallah...
canım reyhan hnm bilmiyorum ben asiye hanıma gidiyorum çok kalabalık bazen beklerken doğum falan oluyor dr gitmek zorunda kalıyor 1,5 saat beklediğim oldu ama dr dan memnunum. yanlız asiye hanımda öyle galiba reyhan hanımda çok beklemezsin sanırım. asiye hnm yoğun olduğu için ben 1 hafta öncesinden alıyorum randevumu canım istediğim saate alabileyim diye.
Ben de öğrendim:) çok şükür şimdilik sağlıklı görünen bir prensesim oluyor:))) Allah sağlıkla tamamına erdirir inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?