2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sananda iyi haftasonları meleksencim.hep öyle ypaıyorlar zaten bi kadın doğumcumuzdan randevu alın diyorlar hemen..inşallah iyi sonuçlarla geçilrsin canım.oğluşunu doya doya görürsün ..

cok saol canım ben dun aradım renklı ultrason fıyatları ne kadar dedım
13 +36 tl dedıler bugun aradım randevuu almak ıcın fıyatı ne kadar dedım 150 dedı
ben dun aramıstım 13 +36 tl dedıler dedım ozaman once bır kadın dogumcumuzdan
randevu alıp muane olun oyle 13 tl dedı ne ıs sımdı bu
arkadasım burcu hanımı cok mest etı bende ona aldım rendevu bakalım nasıl olcak
pazartesı sımdı yarın gecmez bana :44:

doğru diyorsun hepimiz doktora gideceğimiz zaman sanki hiç geçmiyor saatler :) inşallah iyi haberlerle gelirsin canım

benim de usg sonrası yükselmiş oluyor canım heyecanlanıyoruz demek ki, maşlallah oğluşuna bu arada

ay canım sımdık randevudasındır ya da cıkmıssındır agzın kulaklarında gezıyorsundur:))))özledım bn de bebegıımı coooook

canım dun aksam da sordun ama sayfalar gerıde kaldı sanırım hangı subesıyle görüştün demıstım medıcakparkın???ssklı fıyatı mı?

meleksen canım sanıırım gebze subesi..neyse ben göztepeye de gebzeye de hemen hemen esıt kalıyorum arar sorarım olmazsa.

merhaba kızlar nasılsınız bakalım ? biz sahsen oglumla iyiyiz . dr dan gelen annelerimizin güzel haberlerle gelmişler gözünüz aydın ... bende oglumu çok özledim 17 gun oldu görmedim haftaya bugun dr gitcem ........

meleksen canım sanıırım gebze subesi..neyse ben göztepeye de gebzeye de hemen hemen esıt kalıyorum arar sorarım olmazsa.

tatlım yemek yapıyodum pek bakamadım nete
evet gebze subesı canım zaten acılalı 4 ay oldu cok luks ınanamasın odalar nasıl
onun ıcın sasırdım oyle deyınce fıyata bı pazartesı gıdeyım bakalım ne olcak
doktora renklı ultrasonada ıstıyorum dıyeyım bakalım 13 tl mı tek alcaklar
arkadasım aramıs dogum fıyatını sormus medıcalparkta 580 demısler normal doguma burda kıne
bende 580 lıraysa dogumda medıcalparka gıdeyım dıyorum zaten obur gıtım hastaneyede
35 tl oduyodum fı fark yok burcu hanımıda cok mest edıyolar bakalım bıze nasıl davranıcak

mrb kızlar çok mioralim bozuk. dün eşim elinde bi çiçekle geldi, doğum günün kutlu olsun filan dedi öptü. neyse; dün hava kötü olduğundan sabah işe arabayla gidememişti servise binmişti. neyse oturduk filan baktım ne pasta geliyor ne bişey, aşkım dışarı çıkalım diye tutturdu, dışarısı da nasıl bir fırtınaydı anlatamam, tipi vardı resmen, evin içinde camlar bile uğulduyordu o derece kötüydü hava. bende bu soğukta dışarı çıkamam dedim, işte aşkım ben arabayla gidecektim sana pastanı filan alıp süpriz yapacaktım dedi, baktım hiçbişey yok moralim iyice bozuldu. ve bu bizim evlendiğimizden beri evimizdeki ilk doğum günümdü. bende boşver artık yarın alırız pastayı dedim. bu gün de dışarı çıktık, akşama kadar işlerimizi hallettik, eve döndük baktım hala ne pasta var ne bişey. eve gelince dedim ben de : keşke yediğimiz yemeğin üzerine mum dikseydik diye! aaa aşkım ben hemen gidip pasta alıyorum dedi ve gitti şimdi. moralim acayip bozuk, pasta filan görmek de istemiyorum. şu an ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. msj attım ben de düşündüğün için teşekkür ederim ama ben pasta filan istemiyorum diye. insan hamile eşine böyle yapar mı ya ben çalışmıyorum o halde bile onun doğum gğünlerinde istedikklerini yapmak için elimden geleni yapıyorum. ne pastasını eksik ediyorum ne bişey, o bir pasta alıp gelmedi bile. söyledikten sonra gitti. şimdi böyle yapan çocuk olunca hiç hatırlamaz artık. inanın sinirim çok bozuldu.

inan benim esimde aynisi :))) sevgililer gununde ne hediye ne bir cicek aldi,ama yinede uzulmuyorum artik bizde bir bucuk yil evliyiz anladimki romantiklikten hic birsey anlamiyo benimki ) aman ne deyeyim anlasalimda o bile yetiyo bir dedigimi iki etmiyo sagolsun bize boyle hergun sevgililer gunu.dogum gunumdede geldi ne cicek ne bisey bende dargin dargin duruyorum hele kalkti cebinden bi kutu cikardi aksam vakti artik al dedi bunu sana aldim dedi okadar yani bi baktim iki cift kupe ama sanki 5,6 yasinda cocuk icin olanlardan hani bi guldum bi guldum ozamandan beri hic beklentim yok artik :))

canım gerçekten hiç canını sıkma, olabilir böyle şeyler sonuçta eşin düşünmüş ama araba ile gidemediği için alamamış hiç hatırlamamış değil, bence eşine hiç surat asma erkekler bizim gibi değiller bazı konularda, seni sevmese düşünmese hiç hatırlamazdı. benim eşim yanımda değil, ayrı olmak o kadar zor ki, bence birlikte olmanızın keyfini çıkar, çocuk olunca hiç hatırlamaz diye de düşünme, daha önünüz<de çok uzun yıllar doğum günleri var, en önemli şey seni sevmesi ve sana değer vermesi. üzülüp bebişini de üzme canım. tekrar doğum günün kutlu olsun

herkese iyi akşamlar... bende ağustos annesi olacam inşallah...birşey sormak istiyorum cevaplarsanız sevınırım...idrar yolu enfeksiyon çıktı bende ve doktorum infex adında ilaç verdi.kullanma talimatında hamilelikte tam güvenliği belirlenmemiş ve bu nedenle hamilelikte kullanımı tavsiye edilmemektedir yazıyor.kullanan oldu mu acaba?birden çekindim içmeye.şimdiden teşekkürler.

tatlım kusura bakma da bir mum söndürmekmi önemli olan ne güzel çiçek almış unutmamış sen biraz alınganlaşmışsın anlaşılan eee hamilelik normal.şimdi kocanı güzelce karşıla surat asma ve akşamın tadını çıkar hadi bakım

canım bendede çıktı bol lokosit ve epitel çok tedavi gördüm zamanında ama hep oluyo hamileliktede dahada arttı doktora anlattım her türlü tedaviyi gördüğümü ilaç vermedi günde 15 bardak su iç ve temizle dedi

çok kalabalık oluyor mu ? randevulu mu hasta bakıyorlar. reyhan hanım ı önerdi dr um. canım sen hangi dr a gidiyorsun

canım reyhan hnm bilmiyorum ben asiye hanıma gidiyorum çok kalabalık bazen beklerken doğum falan oluyor dr gitmek zorunda kalıyor 1,5 saat beklediğim oldu ama dr dan memnunum. yanlız asiye hanımda öyle galiba reyhan hanımda çok beklemezsin sanırım. asiye hnm yoğun olduğu için ben 1 hafta öncesinden alıyorum randevumu canım istediğim saate alabileyim diye.

Ben de öğrendim:) çok şükür şimdilik sağlıklı görünen bir prensesim oluyor:))) Allah sağlıkla tamamına erdirir inşallah...

caım hangi hastaneye gidiyosunuz ikinizde

Ben de öğrendim:) çok şükür şimdilik sağlıklı görünen bir prensesim oluyor:))) Allah sağlıkla tamamına erdirir inşallah...

tebrik ederim sonunda ogrenmissin canim saglikla kucagina almayi allah nasip etsin insallah darisi benim basima artik bize arkasini donmustu goremedik kasmet 1 martta kaldi artik ozamanki randevumuzda ogreniriz insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…