- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #15.681
caım hangi hastaneye gidiyosunuz ikinizde
kızlar doktorunuz sizlere balık hapı verdimi
canım yenibosna da nisa hastanesine. benikendi dr um yönlendirdi ayrıntılı ultrason için oraya.
Canımm
benim doktorum doğal yoldan ye diyor
Canım hatta eşim sordu balık yeteri kadar tüketmiyoruz, balık hapı önerir misiniz dedi.canım kardeşim bugun gitti ona önermiş bebeğin zekası gelişimi vs için ama bana bişey demedi merak ettim
canım bende oraya gidiyorum doktorum muhabbet hanım ayrıntılı için gidicem 1 ay sonra doktorum reyhan hanıma yönlendirdi benide
Canım hatta eşim sordu balık yeteri kadar tüketmiyoruz, balık hapı önerir misiniz dedi.
O da mevsim balık mevsimi bol bol yiyin dedi..
Bide sen sor cnm
benide reyhan hanım a yönlendirdi. bugün 3lü testimizin sonucunu aldık. 2li ve 3lü testinle birlikte git birlikte değerlendirsin dedi.Gittiğimde 18+5 olucak erken gibi geldi bana.
hoşgeldinnnnnn şekerrrr sen nasılsınnn
Eki Görüntüle 349836 Eki Görüntüle 349837 Eki Görüntüle 349838 kızlarrr prensesimin cicişleri nasılllll mevlüt takımı okuldan öğrencinin hediyesi örgü olanları annem yapmış biri bana biri kardeşime oda hamiş:))) diğerinide biz aldık babamızla:)))
bende iyiyim şekerim şükür herşey yolunda kızımda iyi tepikliyo sürekli:))hoşbuldummm şekerimm iyiyim sen nasılsın ? ne var ne yok ?
bana 1 hafta 10 gün içinde git dedi sanki geç kalıcakmışım gibi. 3lü testime güzel dedi ama bişey mi vardı ki bana söylemedi
canım benimmm çok güzellerr sağlıklaa giysin güzel kızınn :) benim prensesiminkileri gördünmü pekiciciler topiğinde
bende iyiyim şekerim şükür herşey yolunda kızımda iyi tepikliyo sürekli:))
Allah iyilik versinbenimkideee öylee valla maşallah yerinde durmuyo anasınınnn kuzusuuuu bazenn bi tekme atıyo sert böyle yiiiğ diye iç çekiyorumm bugün eşime denk geldi noldu dedii hiçç dedimm tekmik yedimm oda güldü aferin kızım aferin tam öğrettiğim gibi diyo deli
çokkkk saolll canımmm teşekkür ettik kızımla:)) ya baktım ama açılmadı tekrar bakıcam:))
canım aynı benim eşimde öyle diyorumki tekmeliyo seninki aferim kızıma ben yapamıorum sen yap bari diyo:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?