2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canım nasipp

bubacımmm pendik bölge hastanesinde seminerler çok oluyo sitesinden takip edebilirsin

canım tesekkür ederım bölge hastanesı bana yakın sayılır bakayım hemen eşli gıdılen kursları cok ıstıyorum aslında ama malum eşim uzak oldugundan bakamıyorum hıc...

habbıshcım canım arastırıcam tesk ederım

Kızlar limangoda 9.90 güzel şeyler var.
Ben kredi kartımın sınırlarını zorladım bu ay o yüzden dokunamıyorum.
Belki sizin hoşunuza giden şeyler olur..

hoşgeldin canım:^: ne güzel ya eşin hissetmiş bile ben kendim de o kadar az hissediyorum ki şu ana kadar umarım benim de hareketlenir

Maşallah canım kızına.
Elim karnımda sürekli ama benim kzıdan tık yok.
Babasına çekecek sanırım
benim ki de pek sakin teyzesi

Canım erkek bebeğe hamile annelerin eşleri de kilo alırmış sizin cinsiyet neydi.

hoşgeldin canım:^: ne güzel ya eşin hissetmiş bile ben kendim de o kadar az hissediyorum ki şu ana kadar umarım benim de hareketlenir

benim ki de pek sakin teyzesi

Eşim elini çenesine çok sık koyar.
Geçen hafta usg de kızımız da babası gibi koymuş elini çenesine düşünüyor
Ben eşime çok aşığım
Bu kadar aşka babasına benzer zaten

Son düzenleme:

canım biz cena ile mayıs da sanırım hamilelik seminerine gideceğiz hastanemizin istersen bizimle gelebilrsin orda da nefes egzersızlerı emzırme yontemlerı falan anlatılacakmıs katılmak ıstersen bıze beklerız

benım esımde aldı benımle bırlıkte ama bılıosun canım bızımkı prenses:)eşim dıyette su ara..
maaşallah askınıza hiç bıtmesın inşallah.ben de cok ıstıyorum esıme benzesın dıye

aa canım cok sevınırım hangı hastane?teşekkür ederim memnun olurum

Daha belli değil... Doktorumuz çok uğraştı ama açmıyor bacaklarını:) Bakalım Perşembe gidicem doktora öğreniriz inşallah:)) Allah gönlüne göre versin:)) Aşkınız daim olsun:))

Son düzenleme:

Amin canım Rabbim kimsenin yuvasının huzurunu bozmasın.
İnşallah eşine benzer meleğin.
Benim kızımda babasına benzer inşallah
Benim eşim ben hamile kaldıktan sonra sigarayı bıraktı.
Hani sigarayı bırakınca kilo alınır derler ya aksine 3 kilo verdi.
Aslında erkek bebeğe hamiel annelerle birlikte babalarla kilo alır falan hepsi batıl şeyler ama hoşumuza gidiyor böyle şeylerle uğraşmak

amiiiiiiinevet canım ben o cın takvımıne 40 kez baktım rus takvımıne de keza öyle:)karnımı görenler benı görenler dırekt bu erkek dedıler..ama benım pırpır kelebegım gelıyo:)))))))))
babanızı da tebrık ederım sıgara konusunda..

Benim eşimde doğduğu gün bırakıcam diyooo... Doğumhane kapısında sigara içmeden nasıl bekliyeyim diyooo:))

Ankara'daki anneler için de martın 3ünde Güven Hastanesinde ücretsiz hamilelik eğitimi başlayacakmış kızlar ben gitmeyi istiyorum varsa başka düşünen beraber gideriz

ayy ne güzel yaa Allah bozmasın canım aşkınızı sevginizi

arkadaşlar hepinize selamlar.hepimiz sanırım temmuzda anne olucaz. alışveriş yapanınız varmı? biz 20+2 yiz kızımla.biraz ekonomik olsun istiyorum ,mobilya beşik mi önerirsiniz,oyun parkı şeklinde mi? ilk kez anne oluyorum ve kafam karmakarışık..alışveriş zamanı geliyor yavaş yavaş..

canım bostancı central hospital

hoşgeldin alışverişlere başlandı tabii pek çok ciciler alanlarımız var. Ben de ilk kez anne olacağım bebek odasını 6-7 aylık olana kadar yapmayı düşünmüyorum ondan öncesi için yatak odamıza koymak için park yatak aldık

Canım benim de çin takviminde erkek diyordu.
Yerim ben o kelebeği şu temmuz ayı bir gelse.
Bakalım ilk doğumu kim yapacak

Benim eşimde doğduğu gün bırakıcam diyooo... Doğumhane kapısında sigara içmeden nasıl bekliyeyim diyooo:))

Canım benim eşimde o gün 1 tane içerim, Adettendir doğumhane önünden beklerken diyor.
Bende sigara kokusuna bebeğime yanaştırmam dedim

ayy ne güzel yaa Allah bozmasın canım aşkınızı sevginizi
Amin canım Rabbim kimsenin huzurunu bozmasın

ya benimki bırakamadı gitti hiç de bırakacağına dair bi söz etmiyor

Canım hani ilk zamanlar buda yazışıyorduk ya sigara konusunda
Ben sigarayı hemen bırakamayanlardanım.
Eşim baktı ben bırakamıyorum beraber bırakalım dedi..
O ben
den iradeli.
Benim arada bir canım istiyor

biz oda yapmayı düşünmüyoruz ilk bir iki yıl,çünkü ev alma planlarımız var,ev alınca inşallah yapalım başlı başına diyoruz. o halde bize uygun düşen mobilya beşik olur sanırım.

buraya uzun zamandır üyeyim ama yeni yeni çözdüm konu açmayı,cevap yazmayı falan.arkadaşlar o yüzden sizlere soracak birsürü sorum var,epiduralle normal doğum yapmayı planlıyorum ve doktorum da benden yana.içinizde bunu yapanınız yada yapan tanıdığınız varmı? memnun kalınacak bir doğum yöntemi mi? 20+2

merhaba aramıza hosgeldın meleksen dıye bir arkadasımız ilk dogumunda epidural ile normal dogum yapmtı dıye hatırlıyorum eger yanlıs hatırlamıyosam cok da memnundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…