- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #15.941
inşallah canım nasipp
bubacımmm pendik bölge hastanesinde seminerler çok oluyo sitesinden takip edebilirsin
merhaba şekerlerrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzz ?
aayy valla benimm kızçemm maşallahh çok hareketli yaaa artık sert sert tekmeler atıyobide farkettim ki emniyet kemerini sevmiyoo herhalde sıkışıyoo kemeri taktığımda hemen sert tepikler atıyoo bnde gevşetiyorumm o zaman rahatlıyo yavrum duruluyo
Maşallah canım kızına.
Elim karnımda sürekli ama benim kzıdan tık yok.
Babasına çekecek sanırım
Öyle gerçekten özellikle tüm gün masa başında daralıyor insan resmen. Akşamları yürümeyi bende düşünüyorum. Havalar biraz daha düzelsin diye bekliyorum bende:) Hem babalara yarar bu durum:)) Biz babamızla göbek yarışına girdikde:)
hoşgeldin canım:^: ne güzel ya eşin hissetmiş bile ben kendim de o kadar az hissediyorum ki şu ana kadar umarım benim de hareketlenir
benim ki de pek sakin teyzesi
ben de cok sıkılıyorum evde durmktan ama calısan arkadaslarında sıkıntılarını görunce bıse dıemıyorum..aslında gebelık dönemındekı kurslara katılmak ıstıyorum.doguma hazırlık nefes calısmaları vs gıbı..ıstanbulda anadolu yakasında özellıkle bıldıgınız kurslar var mı ya da gıdenler???
Canım erkek bebeğe hamile annelerin eşleri de kilo alırmış sizin cinsiyet neydi.
Eşim elini çenesine çok sık koyar.
Geçen hafta usg de kızımız da babası gibi koymuş elini çenesine düşünüyor
Ben eşime çok aşığım
Bu kadar aşka babasına benzer zaten
canım biz cena ile mayıs da sanırım hamilelik seminerine gideceğiz hastanemizin istersen bizimle gelebilrsin orda da nefes egzersızlerı emzırme yontemlerı falan anlatılacakmıs katılmak ıstersen bıze beklerız
Canım erkek bebeğe hamile annelerin eşleri de kilo alırmış sizin cinsiyet neydi.
Ben eşime çok aşığım
benım esımde aldı benımle bırlıkte ama bılıosun canım bızımkı prenses:)eşim dıyette su ara..
maaşallah askınızahiç bıtmesın inşallah.ben de cok ıstıyorum esıme benzesın dıye
Amin canım Rabbim kimsenin yuvasının huzurunu bozmasın.
İnşallah eşine benzer meleğin.
Benim kızımda babasına benzer inşallah
Benim eşim ben hamile kaldıktan sonra sigarayı bıraktı.
Hani sigarayı bırakınca kilo alınır derler ya aksine 3 kilo verdi.
Aslında erkek bebeğe hamiel annelerle birlikte babalarla kilo alır falan hepsi batıl şeyler ama hoşumuza gidiyor böyle şeylerle uğraşmak
Amin canım Rabbim kimsenin yuvasının huzurunu bozmasın.
İnşallah eşine benzer meleğin.
Benim kızımda babasına benzer inşallah
Benim eşim ben hamile kaldıktan sonra sigarayı bıraktı.
Hani sigarayı bırakınca kilo alınır derler ya aksine 3 kilo verdi.
Aslında erkek bebeğe hamiel annelerle birlikte babalarla kilo alır falan hepsi batıl şeyler ama hoşumuza gidiyor böyle şeylerle uğraşmak
Ben eşime çok aşığım
Benim eşimde doğduğu gün bırakıcam diyooo... Doğumhane kapısında sigara içmeden nasıl bekliyeyim diyooo:))
benım esımde aldı benımle bırlıkte ama bılıosun canım bızımkı prenses:)eşim dıyette su ara..
maaşallah askınızahiç bıtmesın inşallah.ben de cok ıstıyorum esıme benzesın dıye
aa canım cok sevınırım hangı hastane?teşekkür ederim memnun olurum
arkadaşlar hepinize selamlar.hepimiz sanırım temmuzda anne olucaz. alışveriş yapanınız varmı? biz 20+2 yiz kızımla.biraz ekonomik olsun istiyorum ,mobilya beşik mi önerirsiniz,oyun parkı şeklinde mi? ilk kez anne oluyorum ve kafam karmakarışık..alışveriş zamanı geliyor yavaş yavaş..
amiiiiiiinevet canım ben o cın takvımıne 40 kez baktım rus takvımıne de keza öyle:)karnımı görenler benı görenler dırekt bu erkek dedıler..ama benım pırpır kelebegım gelıyo:)))))))))
babanızı da tebrık ederım sıgara konusunda..
Benim eşimde doğduğu gün bırakıcam diyooo... Doğumhane kapısında sigara içmeden nasıl bekliyeyim diyooo:))
Amin canım Rabbim kimsenin huzurunu bozmasınayy ne güzel yaa Allah bozmasın canım aşkınızı sevginizi
ya benimki bırakamadı gittihiç de bırakacağına dair bi söz etmiyor
hoşgeldinalışverişlere başlandı tabii pek çok ciciler alanlarımız var. Ben de ilk kez anne olacağım bebek odasını 6-7 aylık olana kadar yapmayı düşünmüyorum ondan öncesi için yatak odamıza koymak için park yatak aldık
buraya uzun zamandır üyeyim ama yeni yeni çözdüm konu açmayı,cevap yazmayı falan.arkadaşlar o yüzden sizlere soracak birsürü sorum var,epiduralle normal doğum yapmayı planlıyorum ve doktorum da benden yana.içinizde bunu yapanınız yada yapan tanıdığınız varmı? memnun kalınacak bir doğum yöntemi mi? 20+2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?