2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar biz bebişimle öğle yemeğimizi yedik sonrada yürüyüşe çıktık. Öğlen yemeğinden kalan kısımda:)) İstanbul'da karlar başladığından beri dışarıda hafta içi yürüyüş yapamamıştık çünkü:)

ne güzel yapmıssın canım ya ben hala yürüyüşlere baslayamadım. gerçi benim evde bi antre var 11 metre düz yandada 2 metre var bildiğin yürüyüş yolu :))))

Maşallah canım kızına.
Elim karnımda sürekli ama benim kzıdan tık yok.
Babasına çekecek sanırım

ne güzel yapmıssın canım ya ben hala yürüyüşlere baslayamadım. gerçi benim evde bi antre var 11 metre düz yandada 2 metre var bildiğin yürüyüş yolu :))))

Çok iyi yapıyorsun canım hiç yoktan iyidir.:)) Bende iş yerinde senin gibi yapıyorum. Bir toplantı odamız var geniş olan orada gezinmeye çalışıyorum 2-3 saatte bir. Bu gün kardan sonra ilk defa çıktım yürüyüşe. Dışarda yürüyüş yapmak çok iyi geliyor ama. Bugün havada güneşli çok iyi geldi bana:))

cannım bizim burası çok kapalı bir yer o yuzden ben tek basıma çıkamıom elimle çıkıoz arada ama antrem bana yetio git gel git gel :)))

Canım bizde eşimle anlaştık. havalar 15 güne kadar yumuşar artık.
Akşamları yemekten sonra yürüyeceğiz.
Çalışan kadınların bide bu derdi var.
Ben yarım saatte bir kalkıp dolanıyorum.

selam hanımlar nasılsınızz ? okuyamadım geçmişi. annemdeydim dün geldim gelir gelmezde arkadaşlarımızla sinemaya gittikk.oğlum coştuu film boyunca :) şimdide evimi toparladım off çok iş var ama yapıcak adam yokk ... bebişler keyifler nasıll ? çalışan arkadaşlarıma sesleniyorum allah yayrdımcınız olsunn çok zor çok ..

Ben yarım saatte bir kalkıp dolanıyorum

ben de cok sıkılıyorum evde durmktan ama calısan arkadaslarında sıkıntılarını görunce bıse dıemıyorum..aslında gebelık dönemındekı kurslara katılmak ıstıyorum.doguma hazırlık nefes calısmaları vs gıbı..ıstanbulda anadolu yakasında özellıkle bıldıgınız kurslar var mı ya da gıdenler???

Canım hastanelerin seminerleri oluyor.Eminim İstanbul'daki hastanelerde de vardır.

Kızlar limangoda 9.90 güzel şeyler var.
Ben kredi kartımın sınırlarını zorladım bu ay o yüzden dokunamıyorum.
Belki sizin hoşunuza giden şeyler olur..

Ben yarım saatte bir kalkıp dolanıyorum

Öyle gerçekten özellikle tüm gün masa başında daralıyor insan resmen. Akşamları yürümeyi bende düşünüyorum. Havalar biraz daha düzelsin diye bekliyorum bende:) Hem babalara yarar bu durum:)) Biz babamızla göbek yarışına girdikde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…