- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #15.921
ohh mistadını cıkarın bol bol dınlenın
Kızlar biz bebişimle öğle yemeğimizi yedik sonrada yürüyüşe çıktık. Öğlen yemeğinden kalan kısımda:)) İstanbul'da karlar başladığından beri dışarıda hafta içi yürüyüş yapamamıştık çünkü:)
evet canım yaa şimdi oğlusumun canı meyve istedi güzel bi meyve tabagı yapıp leptopumu yanıma tv mi karsıma alıp oturcam :)
Canım tüm çalışan temmuz annelerinin yerinede keyfini çıkar
merhaba şekerlerrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzz ?
canımm bende tam 17+4 te hissettim ilk ondan sonra günler geçtikçe hareketlendi ve de sertleşti tekmelerbu hafta sende hissedersin benceee arada uzan elini karnında gezdir dinle kendini :)
aayy valla benimm kızçemm maşallahh çok hareketli yaaa artık sert sert tekmeler atıyobide farkettim ki emniyet kemerini sevmiyoo herhalde sıkışıyoo kemeri taktığımda hemen sert tepikler atıyoo bnde gevşetiyorumm o zaman rahatlıyo yavrum duruluyo
ne güzel yapmıssın canım ya ben hala yürüyüşlere baslayamadım. gerçi benim evde bi antre var 11 metre düz yandada 2 metre varbildiğin yürüyüş yolu :))))
Çok iyi yapıyorsun canım hiç yoktan iyidir.:)) Bende iş yerinde senin gibi yapıyorum. Bir toplantı odamız var geniş olan orada gezinmeye çalışıyorum 2-3 saatte bir. Bu gün kardan sonra ilk defa çıktım yürüyüşe. Dışarda yürüyüş yapmak çok iyi geliyor ama. Bugün havada güneşli çok iyi geldi bana:))
Canım tüm çalışan temmuz annelerinin yerinede keyfini çıkar
Eveeet kesinlikle katılıyorum hepimizin yerine keyfini çıkar :)
Çok iyi yapıyorsun canım hiç yoktan iyidir.:)) Bende iş yerinde senin gibi yapıyorum. Bir toplantı odamız var geniş olan orada gezinmeye çalışıyorum 2-3 saatte bir. Bu gün kardan sonra ilk defa çıktım yürüyüşe. Dışarda yürüyüş yapmak çok iyi geliyor ama. Bugün havada güneşli çok iyi geldi bana:))
Maşallah canım kızına.
Elim karnımda sürekli ama benim kzıdan tık yok.
Babasına çekecek sanırım
saolasınn teyzesiii hepimizin yavrularına maşallahhben kızımla çok konuştum bu arada hep sevdim karnımı bugünlerden sonra başlar senin kızında [/QUOTE
Amin canım inşallah.
Belki çocuklarımız aynı üniversiteler de okurlar.
Yaşları aynı olacak ya
ben de cok sıkılıyorum evde durmktan ama calısan arkadaslarında sıkıntılarını görunce bıse dıemıyorum..aslında gebelık dönemındekı kurslara katılmak ıstıyorum.doguma hazırlık nefes calısmaları vs gıbı..ıstanbulda anadolu yakasında özellıkle bıldıgınız kurslar var mı ya da gıdenler???
Amin canım inşallah.
Belki çocuklarımız aynı üniversiteler de okurlar.
Yaşları aynı olacak ya
Canım bizde eşimle anlaştık. havalar 15 güne kadar yumuşar artık.
Akşamları yemekten sonra yürüyeceğiz.
Çalışan kadınların bide bu derdi var.
Ben yarım saatte bir kalkıp dolanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?