- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #15.901
kupaascım inanır mısın saat 5-6 dan sonra sabah bi o yana dönüyorum bi süre geçmiş oluyor ağrıyla uyanıp diğer yanıma dönüyorum o şekilde sabah edip kalkayorum sonra kaçınılmaz sanırım bu ağrılar bu gece yatmadan önce eşime bi ovdurcam
ben internet sitesinden başvurmuştum onda arayan olmadı. sonra facede prima ilk hediyem sayfasından başvurdum. orda bilgileri dolduruyorsun. bebek bezi felan gönderiyorlarmış. dur lint de atayım olursa
Prima Dünyası - İlk Hediyem | Facebook
canım bende de oluyor çarpıntı. ben de kan sulandırıcı ilaçlardan sanıyordum. bazen kalbim ağzımda atıyor gibi oluyor
ben başlarda ağlıyordum, şimdi tebessüm ederken yine gözlerimden yaş akıyor. çok değişik bi şey yaaa,, yaşayan bilir..
dün gece o kadar hareketliydiki, babası bile farketti. göbişim titreşiyo vuruncaaeşimin yüzündeki o ifadeyi anlatamam.. bebeğini ilk hissettiği anın keyfi, mucizesi yüzündeydi.. elhamdülillaahh
ohh, ne güzellbenim gittiğim yerde 2 boyutlu. siyah beyaz. net değil görüntü. ama netten renkli ultrasonda bebek görüntülerine bakıyorum, özellikle yüzleri çok başka. 2 hafta sonra ayrıntılıya gitcem, sanırım orada renklide görebilirim, yani inş...
ohh, ne güzellbenim gittiğim yerde 2 boyutlu. siyah beyaz. net değil görüntü. ama netten renkli ultrasonda bebek görüntülerine bakıyorum, özellikle yüzleri çok başka. 2 hafta sonra ayrıntılıya gitcem, sanırım orada renklide görebilirim, yani inş...
Cumartesi günü doktor randevum var.Sorayım sizlerede haber ederim.
Canım bir de herkes yorum yapıyor
Belin ağrıyorsa ağrıyordur.
Yok erken başlamış falan diyorlar.
Her hamilelik başkadır.
10 kere anne olmuş bir kadının 10 hamileliğide birbirindne farklıdır.
çok iyi olur canım sağol. çünkü benim kontrolüme daha 3 hafta var.
benim eşim de elini sık sık karnıma koyup bekliyor ama daha sertleşmedi tekmeler ,sadece ben hissediyorum
Kızlaarrrr günaydınnnn...
Ben şimdi sağlık ocağından geldim aşımı oldum ebe hanım azıcık ağrı yapabilir parol içebilirsin dedi.. bebeğimin kalp sesini dinledim ebe hanım kızımın çok haraketli olduğunu bir dakika yerinde durmadığını söyledi.Haliyle çok az duyabildik17 haftaya kadar sadee 1 kilo almıştım bugün 21. haftamız oldu 2 kilo daha almışım toplamda 3 kilo oldu azıcık çok geldi bana.
Doktora gidecek arkadaşlar sanırım gece uyuyamamıştır. Güzel mutlu sağlık haberleriyle bekliyoruz.Şimdi gideyim yaramaz kızımla kendime kahvaltı hazırlayayım.Yakında olsaydınız da sizler de gelebilseydiniz keşke
günaydın temmuz anneleri bebişleri
bızde dun kızımla babannesının dedesının yanındaydık tüm gün..babamıza kızdık bıraz telefondayken sonra kızım bı tekmelere basladı ayy resmen gülme krızıne gırdım:)ben güldükçe o vuruyo:)sankı benı güldürmek ıster gıbı..babası da babasını haklı buldu bak sana kızıo dıopıtpıtlar artık hafıf vuruslara döndü.bebişlerimiz saglıkla büyüyoooooooooor maasallah
Günaydın canımm.
Bende kızımın pıtpıtlarını ne zaman duyacağım
Günaydın kızlar..
Haftasonuu çok takip edemedim sizleri..
Cmts haftalık temizliğimi yaptım.Akşamda görümcem yatıya gelecekti yemeğe giriştim.
Akşam yemekten sonra sırt,bacak ve kalça ağrısından yürüyemedim.pazar günü durumum daha da kötüleşti sağ bacağımın üzerine basamadım bile.Eşim biraz masaj yapınca bugün daha iyiyim.
Sanırım aylar geçtikçe temizlik yapamaycak duruma gelicem.
Artık geceleri oğlumun tekmelerinden uykuya dalamıyorum.İçeride dönme hareketi mi ne yapıyorsa bazen içim boşalıyor gibi oluyor.
Şikayet etmiyorum tabiki de gündüz hareketsiz olan oğlum anlaşılan gece annesini yoracak.
İşten fırsat buldukça yazarım..
merhaba arkadaşlar
şimdi dr dan geldim, aksamdan beri bi karın ağrısı gece uyuyamadım bi de çok korktum bişeymi oldu diye..muayene zamanım değildi ama kalktım gittim dr a. gördüm bebişimi allahıma binşükür olsun hiç bir problem yok , renkliyede girdim nasıl hareketliydi anlatamam ki tansiyonum çok düşüktü ve kahvaltı yapmamıştım ona rağmen böleyse diyor dr hanım da :))
önümüzdeki haftaya ayrıntılı ultrason için gel dedi , ben 22-23.haftalarda çağırır diye düşünüyordum ama 21.haftada gel dedi ...
hımm bi de hala kız)) bide sağlık ocagına gidip aşımı yaptırsaydım iyi olacaktı.öğleden sonra işe gideceğim öff ne zaman gitsem ki izin almaktan da nefret edıyorum yaa.....
iyi sohpetler kizlar biz cikiyoruz kizimla kucugumuzu gormeye
gelince anlatiriz olanlari
ben başlarda ağlıyordum, şimdi tebessüm ederken yine gözlerimden yaş akıyor. çok değişik bi şey yaaa,, yaşayan bilir..
dün gece o kadar hareketliydiki, babası bile farketti. göbişim titreşiyo vuruncaaeşimin yüzündeki o ifadeyi anlatamam.. bebeğini ilk hissettiği anın keyfi, mucizesi yüzündeydi.. elhamdülillaahh
maaşşallah kızcene annesi:)))merhaba şekerlerrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzz ?
yakındır canım eşininde hissetmesi
canım yaa bende yarın ya da öbürgün vurdurcam aşımı :18::18: canın acıdı mı yandı mı ben iğneden nefret ederim deee :18: bu kilo olayı bnde de aynı bnde toplamda sabah kalkıp tartılınca 2.5 kg almış oluyorum işte akşam yemekler bitince yatmadan tartılıyorum o zaman da ortala 3 3.5 kilo oluyo aldığım ama sabah bakınca yine 2.5 gözüküyoo banada az geliyoo göbeğim de mesela çok değil normalde yemekten sonra çıkıyoo normal mi gidiyorum meraktayımm cuma kontrolüm var sorcam doktoruma :44:
bubacımm hadi gözün aydınn artık prensesin iyice hissettiriyoo
canımm bende tam 17+4 te hissettim ilk ondan sonra günler geçtikçe hareketlendi ve de sertleşti tekmelerbu hafta sende hissedersin benceee arada uzan elini karnında gezdir dinle kendini :)
habissh cim kendinizi fazla yoruyosunuz kaslarınızı incitiyosunuz ondan bi aqğrılar...çünkü tüm hafta oturarak çalışıosunuz haftasonu kalkıp iş yapıyosunuz vücudu zorluyosunuz ondandır ağrılarınız.. yavaş yavaş taksit taksit yapın daha iyi hissedersiniz canım
geçmiş olsun canım ve gözünaydın yine gördün yavrunubenim kendi doktorum bana cuma günü aayrıntılı bakacak anladığım kadarıyla hiçç başka yere renkliye falan göndermiyoo kendi makinası çok ii kalitesi ama renkli mi bilmiyorumm valla eğer değilse bananee ben gidicem renkliye yaaaaa
güle güle canım hadi hayırlı haberlerle gel
canımm benim eşimde ilk defa c.tesi akşamı hissettiçok garipti yüzündeki ifade hiç bişi de demedi ama ben gözlerindeki o heycanı mutluluğu gördüm ya yeterrr bana
aayy valla benimm kızçemm maşallahh çok hareketli yaaa artık sert sert tekmeler atıyobide farkettim ki emniyet kemerini sevmiyoo herhalde sıkışıyoo kemeri taktığımda hemen sert tepikler atıyoo bnde gevşetiyorumm o zaman rahatlıyo yavrum duruluyo
merhaba şekerlerrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzz ?
yakındır canım eşininde hissetmesi
canım yaa bende yarın ya da öbürgün vurdurcam aşımı :18::18: canın acıdı mı yandı mı ben iğneden nefret ederim deee :18: bu kilo olayı bnde de aynı bnde toplamda sabah kalkıp tartılınca 2.5 kg almış oluyorum işte akşam yemekler bitince yatmadan tartılıyorum o zaman da ortala 3 3.5 kilo oluyo aldığım ama sabah bakınca yine 2.5 gözüküyoo banada az geliyoo göbeğim de mesela çok değil normalde yemekten sonra çıkıyoo normal mi gidiyorum meraktayımm cuma kontrolüm var sorcam doktoruma :44:
bubacımm hadi gözün aydınn artık prensesin iyice hissettiriyoo
canımm bende tam 17+4 te hissettim ilk ondan sonra günler geçtikçe hareketlendi ve de sertleşti tekmelerbu hafta sende hissedersin benceee arada uzan elini karnında gezdir dinle kendini :)
habissh cim kendinizi fazla yoruyosunuz kaslarınızı incitiyosunuz ondan bi aqğrılar...çünkü tüm hafta oturarak çalışıosunuz haftasonu kalkıp iş yapıyosunuz vücudu zorluyosunuz ondandır ağrılarınız.. yavaş yavaş taksit taksit yapın daha iyi hissedersiniz canım
geçmiş olsun canım ve gözünaydın yine gördün yavrunubenim kendi doktorum bana cuma günü aayrıntılı bakacak anladığım kadarıyla hiçç başka yere renkliye falan göndermiyoo kendi makinası çok ii kalitesi ama renkli mi bilmiyorumm valla eğer değilse bananee ben gidicem renkliye yaaaaa
güle güle canım hadi hayırlı haberlerle gel
canımm benim eşimde ilk defa c.tesi akşamı hissettiçok garipti yüzündeki ifade hiç bişi de demedi ama ben gözlerindeki o heycanı mutluluğu gördüm ya yeterrr bana
aayy valla benimm kızçemm maşallahh çok hareketli yaaa artık sert sert tekmeler atıyobide farkettim ki emniyet kemerini sevmiyoo herhalde sıkışıyoo kemeri taktığımda hemen sert tepikler atıyoo bnde gevşetiyorumm o zaman rahatlıyo yavrum duruluyo
maaşşallah kızcene annesi:)))
Haklısın canım da..Hafta içi yemekti vs derken temizlik yapmaya zaten vakit olmuyor.Eşimde hazır evde yokken diyede cmts'yi sseçince akşamını ağrılarla geçiriyorum.Ama artık daha dikkatli davarnıcam.Acısı sonra daha kötü oluyor.
saolasınn teyzesiii hepimizin yavrularına maşallahhhh
canım benim şöyle yap yani haftasonu 2 güne yarımşar gün bölsen.. ya da her iş sonrası 15 er dk mola versen vücuduna birden yüklenmezsen ağrıların azalır inşallahh
slm kızlar nbr nasılsınız geçmişi pek okuyamadım direk msja daldım:)
biz iyiyiz teyzesı sız nasılsınız oglunuzla
ALLAH daim etsin canım .. bizde oğlusumla iyiyiz teyzesi hatta bugun daha iyiyiz evim temiz, yemeğim var rahatım bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?