2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bir de herkes yorum yapıyor
Belin ağrıyorsa ağrıyordur.
Yok erken başlamış falan diyorlar.
Her hamilelik başkadır.
10 kere anne olmuş bir kadının 10 hamileliğide birbirindne farklıdır.

Cumartesi günü doktor randevum var.Sorayım sizlerede haber ederim.

evet canım haklısın, buruk bı gülümseme benmkıde cünkü bılıyorsunuz esım yanımda yok..aglamayla gülme arası gıdıp gelıyoruz ıstemaasallah tüm bebişlere

hoşgeldin canım demek babasıda hissetti bebişini ne güzel
güzelim biz doktora gittiğimizde renklide gösteriyor seninki göstermiyor mu???

hımm anladım canım demekkı her doktorda olmayabılıyormus..gecen gıttıgımızde bakıyoruz sıyah beyaz olandan sonra renklıye gecıyoruz daha kılo almadıgı ıcın bıraz tuhaf görüntü:)hatta annem doktor hanım o sıyah beyazı acsanıza orda daha güzel görünüyor dıo:)))kılo aldıkca et yaptıkca sureklı onu ıstıceksınız ama onu dıo doktorumda

Selam arkadaslar nasilsiniz
benim bebis hareketlenmeye basladi cok sukur
2 gundur oynuyor geceleri
Binlerce sukur olsun
Sizden de guzel haberleri bekliyorum

Hamilelik döneminde kilo alımı

"Fazla kalorili yiyecekler yemiyorum, ama yine de kilo alıyorum!" Çoğu anne adayının içinden geçen bir cümledir bu. Gerçekte neler oluyor? Gebelikte kilo artar. Artmalıdır, başka şekilde sağlıklı bir bebeğin doğması mümkün değildir. Gebelikte "bebeğim yeterince kilo alsın, ancak ben bebeğimin aldığı kadar kilo alayım, fazlasını almayayım." düşüncesi güzel olmakla beraber gerçekleşmesi pek mümkün değildir. Miyadına gelindiğinde anne adaylarının çoğu (aşırı yağlı ve karbonhidratlı yiyeceklerden uzak dursalar bile ) ekstradan ortalama 4.5 kilogramlık bir yağ deposu oluştururlar. Bu yağ deposunun var olma amacı doğanın sizin bebeğinizi doğum sonrasında oluşabilecek muhtemel bir kıtlık durumuna karşı koruma çabasıdır. Ne kadar düşük kalorili beslenseniz de bedeniniz bu yağ deposunu oluşturacaktır.

kızlar özellıkle son 2 cümle cok dıkkatımı cektı.hızla kılo alan ben için rahatlatıcı oldu:)))

Canım bir de herkes yorum yapıyor
Belin ağrıyorsa ağrıyordur.
Yok erken başlamış falan diyorlar.
Her hamilelik başkadır.
10 kere anne olmuş bir kadının 10 hamileliğide birbirindne farklıdır.

doğru canım napalım çekilecekse çekeceğiz yeter ki sağlıkla doğsunlar yavrularımız

çok iyi olur canım sağol. çünkü benim kontrolüme daha 3 hafta var.

canım benım bıde doktorum kalp carpıntısı oldugunda nabzını kontrol et cok hızlıysa bı kardıyalog görsün senı, hamılelık dönemınde kalp rıtm bozuklugu da cok yaygın demıstı bana..ben nabzımı kontrol ettım normal düzeydeydı..ama yıne de bı sonucu yok

merhaba şekerlerrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzz ?

benim eşim de elini sık sık karnıma koyup bekliyor ama daha sertleşmedi tekmeler ,sadece ben hissediyorum

yakındır canım eşininde hissetmesi

canım yaa bende yarın ya da öbürgün vurdurcam aşımı :18::18: canın acıdı mı yandı mı ben iğneden nefret ederim deee :18: bu kilo olayı bnde de aynı bnde toplamda sabah kalkıp tartılınca 2.5 kg almış oluyorum işte akşam yemekler bitince yatmadan tartılıyorum o zaman da ortala 3 3.5 kilo oluyo aldığım ama sabah bakınca yine 2.5 gözüküyoo banada az geliyoo göbeğim de mesela çok değil normalde yemekten sonra çıkıyoo normal mi gidiyorum meraktayımm cuma kontrolüm var sorcam doktoruma :44:

bubacımm hadi gözün aydınn artık prensesin iyice hissettiriyoo

Günaydın canımm.
Bende kızımın pıtpıtlarını ne zaman duyacağım

canımm bende tam 17+4 te hissettim ilk ondan sonra günler geçtikçe hareketlendi ve de sertleşti tekmeler bu hafta sende hissedersin benceee arada uzan elini karnında gezdir dinle kendini :)

habissh cim kendinizi fazla yoruyosunuz kaslarınızı incitiyosunuz ondan bi aqğrılar...çünkü tüm hafta oturarak çalışıosunuz haftasonu kalkıp iş yapıyosunuz vücudu zorluyosunuz ondandır ağrılarınız.. yavaş yavaş taksit taksit yapın daha iyi hissedersiniz canım

geçmiş olsun canım ve gözünaydın yine gördün yavrunu benim kendi doktorum bana cuma günü aayrıntılı bakacak anladığım kadarıyla hiçç başka yere renkliye falan göndermiyoo kendi makinası çok ii kalitesi ama renkli mi bilmiyorumm valla eğer değilse bananee ben gidicem renkliye yaaaaa

iyi sohpetler kizlar biz cikiyoruz kizimla kucugumuzu gormeye
gelince anlatiriz olanlari

güle güle canım hadi hayırlı haberlerle gel

canımm benim eşimde ilk defa c.tesi akşamı hissetti çok garipti yüzündeki ifade hiç bişi de demedi ama ben gözlerindeki o heycanı mutluluğu gördüm ya yeterrr bana

aayy valla benimm kızçemm maşallahh çok hareketli yaaa artık sert sert tekmeler atıyo bide farkettim ki emniyet kemerini sevmiyoo herhalde sıkışıyoo kemeri taktığımda hemen sert tepikler atıyoo bnde gevşetiyorumm o zaman rahatlıyo yavrum duruluyo

Son düzenleme:
maaşşallah kızcene annesi:)))

Haklısın canım da..Hafta içi yemekti vs derken temizlik yapmaya zaten vakit olmuyor.Eşimde hazır evde yokken diyede cmts'yi sseçince akşamını ağrılarla geçiriyorum.Ama artık daha dikkatli davarnıcam.Acısı sonra daha kötü oluyor.

maaşşallah kızcene annesi:)))

saolasınn teyzesiii hepimizin yavrularına maşallahhhh

canım benim şöyle yap yani haftasonu 2 güne yarımşar gün bölsen.. ya da her iş sonrası 15 er dk mola versen vücuduna birden yüklenmezsen ağrıların azalır inşallahh

kızlar gecen günlerde bebegımıze dınletecegımız müzıklerden bahsetmıstık..bazılarımız lıste yapmıstı.ben o sayfalara ulasamıyorum sımdık yanı tek tek bakamıyorum, kaydetmemısımde..aklında kalan varsa yazabılır mı????müzık ögretmenı bı arkadasımız da vardı aama adını hatırlamıyorum şimdik

Sağol canım..Dediğim gibi ağrılardan sonra aklım başıma geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…