2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Birçok arkadaşım ben dahil bu şekilde düşünüyoruz.İlk doğumlarını yapan arkadaşlar memnun olduklarını söylediler genelde.Epiduralin başarılı olması anestezi uzmanının tecrübeli ve profesyonel olmasıyla ilgili.Umarım iyilerine denk geliriz.

canım bostancı central hospital
tmm canım kayıt fılan gerekıyor mu ya ben cok methını duydum oranın zaten yenı bı arkadasımda dogum yaptı orda..kartalda oldugumdan egerkı normal dogum olursa yolda rahatsızlanmaktan cok korkuyorum...canım sen hastanenı mı degıstın?sankı kartal tarafına gelıyordun annenlere yakın bı yere, yoksam ben mı karıstırıyorum
ben de cok heyecanlıyım ama ıcıme meleksen ılk gıdecekmıs doguma gıbı doguyorhem hafta olark ılerde hem de 2. bebek dıye sanırım öyle düşünuyorumgercı haftaaya bellı olmaz dıyorlar bakalım hayırlısı hepımız ıcın..

Son düzenleme:
merhaba aramıza hosgeldın meleksen dıye bir arkadasımız ilk dogumunda epidural ile normal dogum yapmtı dıye hatırlıyorum eger yanlıs hatırlamıyosam cok da memnundu

evt canım londrada yapmıstı ama epıduralle normal dogumdu onun dogru hatırlıyorsun hapsuucum

ya benimki bırakamadı gitti hiç de bırakacağına dair bi söz etmiyor

Canıım sigara içen anne babanın sigara kokusu üzerine sindiği için bebeğin ileride sigara triyakisi olma olasığı daha yüksekmiş demiştim eşime. Oda ikna oldu sanırım.Birde sigara içersen yanaştırmam o daha minnacık dedim:)) Bende içiyordum hamilelikten önce ama çocuk düşünmeye başlayınca bırakmıştım. Bence senin eşinde bebek doğunca kıyamaz bebişe bırakır:))

Aynen çanım bende aynısını söylüyorum:)) Kendimi dezenfekte ederim merak etme sen diyor:))

Heş geldin öncelikle:)) Ben yatağı büyüyebilen bebek odalarından almayı düşünüyorum canım ama bende henüz alışverişe başlamadım. Biraz daha beklicem alışveriş için Sadece oda nemlendiricisi aldım şu an. Çünkü hem şu an burun tıkanıklığı sorunum olduğu için ben kullanıcam sonra da bebiş:))

Son düzenleme:

canım doğru hatırlıyorsun kartal tarafına gıdıyorum ama o hastane ıle ılgılı cekıncelerım vardı anlatmıştım sanada sonunda burayı buldum ve sımdılık cok memenunum allaha sukur
kayıt gerekiyor ama o zamana daha çok var biraz daha büyüsün göbüşlerimiz o zaman gidelim dedik

hoşgeldin canım demek babasıda hissetti bebişini ne güzel
güzelim biz doktora gittiğimizde renklide gösteriyor seninki göstermiyor mu???

yok valla, odasındaki siyah-beyaz, klasik 2 boyutlu. ama yanında bi oda var, bazen oraya geçiyor. belki de oradadır renkli.. :44:

tmm canım haberleşiriz olmazsa o günlerı görmek nasıp olursa eger. başak hanımı ıyı dıye duydum sen kıme gıdıyorsun? bıde fıyatlardan haberınız var mıkı?ama ssksız

yok valla, odasındaki siyah-beyaz, klasik 2 boyutlu. ama yanında bi oda var, bazen oraya geçiyor. belki de oradadır renkli.. :44:

canım aynı makinada hem iki boyutlu bakıyor önce ölçümleri orda yapıyor sonra renkliyi açıyor aynı makinada bir daha gittiğinde söyle o odada vardır kesin aynı makinalar çünkü

tmm canım haberleşiriz olmazsa o günlerı görmek nasıp olursa eger. başak hanımı ıyı dıye duydum sen kıme gıdıyorsun? bıde fıyatlardan haberınız var mıkı?ama ssksız

amin canım inşallah
evet başak hanıma gidiyorum canım hımm sigortasız fiyatını bilmiyorum ama canım ssk li fiyat alıyorum hep ama telefonda bılgı verıyorlar ıstersen bır ara

gebelik eğitimi semineri için bildiğim kadarıyla ya internetten ya da telefonla kayıt yaptırıyorsun, isim yazdırıyorsun yani.. bi kararlaştıralım, hallederiiik şeker portakalı başak hanıma gidiyor, bildiğim kadarıyla da çok memnun. yine en iyi bilgiyi o verir sana.. ben ssk'lı 40 tl veriyorum. sanırım normal fiyatı 100 tl ama arayıp sormak gerek

canım aynı makinada hem iki boyutlu bakıyor önce ölçümleri orda yapıyor sonra renkliyi açıyor aynı makinada bir daha gittiğinde söyle o odada vardır kesin aynı makinalar çünkü

hmmm.. söyleyim ben de.. dediğiniz gibi şimdiye kadar küçücüktü, hani bi şey görünmez diye açmıyordu. şimdiden sonra etlenip butlanmaya başladığına göre gösterebilir renklide..

teşekkür ederim kızlar..telefondan fiyat görüşmek ıstemıyorlar dıye önceden sıze sorayım dedım.yolum düştügünde de gıderım olmazsa..bı arayıp sansımı da deneyeyım

rica ederim canım benim :) ben önceden tuzlada oturuyodum orda oya hanıma gidiyodum ii doktordur.. orda seminerlere katıl derdi bana ama ben taşınınca kaldı...

hoşgeldin canım:^: ne güzel ya eşin hissetmiş bile ben kendim de o kadar az hissediyorum ki şu ana kadar umarım benim de hareketlenir
benim ki de pek sakin teyzesi

canım benimkide ilkten az az hissettirdi sonradan coştuu hala bazen az hareketleniyo bazen uzun sürüyo kafasına göre tekılıyo kuzum :)

canım bostancı central hospital

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr giderken banada haber verin olurmuuu bende koşuyolundayım gelirimmm hem sizi görürümm hemde seminerden faydalanmış olurummmm

bu arada az evvel geldim sağlık ocağından. tetanoz aşısını sormaya gitmiştim, 24te bir, 28de bir doz yapıyoruz dedi.
ama tansiyon, kilo ve el dopleriyle kalp atışlarına bakıldı. çok kıpır kıpırdı, zor yakaladı hemşire, kalbi dakikada yaklaşık
150-160 kez atıyordu.. canımııın içiii
yarın ya da çarşamba tekrar gidicem, kan ve idrar tahlili yapalım dedi.

bi de vajinal temizlik için normal sabun kullanmamamı söyledi, ki kullanmıyorum. sebamed önerdi, 2-3 günde bir. siz ne kullanıyorsunuz?

tabi canım ne demek ne güzel kk temmuz anneleri oluruz hep orda

allah hepimizin yardımcısı olsun. bende bepidural normal yapan biriyle konuştum,o kadar memnun kalmış ki,onu kucağıma alır almaz ikinci bebeği bile yapmayı düşündüm dedi)

evet bende öyle yapmayı düşünüyorum beşik konusunda. nemlendirici konusunda inan benimde burun problemim vardı internetten aldı bir tanıdığım 80 tl ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…