2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Meleksen maşallah oğluşuna ... Aman ne güzedl haberler bunlar çok sevindim. Kızının doğum günü kutlu olsun bu arada:))

kizlar cok saolun insallah cumartesi renkli ultrasonda bi sorun cikmaz simdi de cumazrtesi olmaz
ay kizlar resmen doktora kocamaan olmus dedim poposu ayaklari tam gorunuyodu
cumartesi resim veya dvd verirler insallah sizede gosteririm

kizlar hani hastanelerde kanun geldi fis alin diyolarya
hastane bana 23 tl muane ucreti fisi verdi 12 lirada ek ucret falan fisi verdi 35 tl aldi
hastanelere gitiginizde dikat etin size nasil fis veriyolar

maşallah canım bebişine
heyecanla bekliyorduk valla. ne güzel görmüşsün bebişini. ben de özledim valla ama daha üç haftam var :18:

canım maşallah yaa paşana oh oh hep böyle sağlıklı büyüsünler inşallah Kızının doğum günü ne zaman meleksencim?

sizindemi tüpe gerek kalmadan uğraşmadan geldi bebişiniz... bizimde ay sonunda gidecektik ayın başında hamile oldugumu öğrendim :)) allahıma şükürler olsun ne git gellere ne iğnelere hiçbişeye ihtiyaç kalmadan geldi mucizemiz....

kızlar faceden mi yazısacagız artık ama ben gündüz girememkiiiiiiii.....

pinarada cok saol canim insallah haftalar hhemen gecer sende prensesini gorursun ozlemin gecer

23 subat kizim dogum gunu ama ozaman persembe ooldugu icin cumartesi kutlucaz
pastayi cumartesi renkli ultrasondan cikinca alicaz

simdi renkli ultrason kafama girdi hersey iyi cikarmi diye :26:

kizlar 1 kisi hepimizin adreslerini alsin facede grup kursun daha kolay olucak bence

cok iyi anliyorum seni canim,gecen hafta bende oyle heyecanla gittim randevuya ,ama gostermedi yani halya cinsiyetini bilmiyoruz iki hafta sonra tekrar gidices insalah gosterir artik senin dedin gibi bende cikolata yicem doktora girmeden once valla.

meleksencimm oğluşunun iyi olmasına çok sevindimm :) kızınında doğum gününü kutluyorum.allah kuzucuklarını sana bağışlasın canımm

canımm merakla bekliyorumm.sen heyecanlandıkca bnde heyecanlandım.inş. iyi sonuçlarla gelirsin canımmm

Merhaba
Facebook tarafına gideceksiniz bu başlığı kapatalım mı ? Zira size olacakları söyliyeyim 2-3 gün sonra burada paylaşımlar bitecek burada payalaşım yapanlar facebook hesabı olmayan ciddi olarak morali bozulacak ve temmuz 2012 başlığı silinip gidecek. Böyle bir gelişme olacaksa büyümeden facebook tarafına gitmek isteyen hiç reklam yapmadan gidebilir ekim annelerine bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

öğlenden beri olan tek sohbet facebook ! facebook hesabı olmayanların suçu ne ? 3 gün sonra yaşanacaklar paylaşım sıfıra düşecek doğumdan sonra facebookta bitecek sonra anıların üzerine çekelim bir örtü....

ayyy canım yaa hadi gözünüz aydın çok mutlu olmuşsundur

aa aacaba yasak mıydı bahsetmek ordan? forum kurallarına aykırı mı kapanıyor anlamadım? Kapanmasın tabiki öyle bir durum varsa diğer sitenin adı burda konuşulmaz olur biter. Paylaşımlar devam etsin

Kazen
Ben bu başlığının hiçbir şekilde kapanmasını istemem.
Ben dahil bütün arkadaşlar birbirimizi merak ettik.

Merhaba hly

Bunu daha önce çok denedik ama verdiğim örneklerde ciddi sorun yaşadık. Dediğim gibi dileyen orada devam etsin paylaşımına ama burada reklam yapan ceza alacaktır. Sizler şu anda çok hassas bir dönemdesiniz bu sebeple yanlış anlaşılmalar olacaktır. Bu sebeple uyarımı dikkate alabilirsek sevinirim.

yaşasııııııııın oğluma kız geliyor alırım kızını artık

mevzuları çok iyi biliyorum ve haklısınız..burda facebooktan artık bahsetmeyiz..ama sayfa kapanmasın lütfen burdan görüştüğümüz arkadaşımız daha çok ..sizde ablayış gösterirseniz memnun oluruz..teşekkür ederim şimdiden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…