- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.001
merhaba anneler kiz geldik yaruldum vaalahi bir kizim bir karnim
cok terbiyesiz benim bu oglum kizlar artik anlasildi doktor daha ultrasonu tutar tutmaz ilk pipisile poposu cikti ekrana
kadin da diyoki aaa bu erkek diyorumm evet mete gelicek
o kadar hareketliki olcumlerini zor yapti doktor herseyimiz simdilik iyi basimiz gobusumuz biraz tombul cikti
400 gram olmus kucuk sipam benimboyunu artik tam olcemiyolar bas popo 20cm kizlar tum vucudu 26 cm civaridir dedi
cumartesi sat 9.30 da dopler ravdevumuz insallah herseyimiz iyi cikar cumartesi
bubacim 35 tl ssk li odedim medicalparka 13 lirada dopler renkli ultrasona cumartesi giricem doplere
dogum 580 tl niye az burdaki medicalpark dedim istanbulda pahali oranin sartlarina burasi uyugun
buranin sartlarina dedi doktorun odasina bayildim tartisi biile cok deyisik super di
bu arada 4 kilo almisim tam kizlat 70 kilo ciktimdoktor simdilik iyi dedi
evet bubacim alis veris yaptik bisiler kizimla ama hediye gondercegimiz kardesimize
kizimin dogum gunu pastasini sectim siparis etim onun icin cabuk gelemedim
cok terbiyesiz benim bu oglum kizlar artik anlasildi doktor daha ultrasonu tutar tutmaz ilk pipisile poposu cikti ekrana
o kadar hareketliki olcumlerini zor yapti doktor herseyimiz simdilik iyi basimiz gobusumuz biraz tombul cikti
400 gram olmus kucuk sipam benimboyunu artik tam olcemiyolar bas popo 20cm kizlar tum vucudu 26 cm civaridir dedi
bubacim 35 tl ssk li odedim medicalparka 13 lirada dopler renkli ultrasona cumartesi giricem doplere
dogum 580 tl niye az burdaki medicalpark dedim istanbulda pahali oranin sartlarina burasi uyugun
buranin sartlarina dedi doktorun odasina bayildim tartisi biile cok deyisik super di
evet bubacim alis veris yaptik bisiler kizimla ama hediye gondercegimiz kardesimize
canım hani ben anlatmıştım ya biz tüp bebek yapacaktık o ay kendiliğinden geldi yavrum diyeişte ben hala tüp bebek doktoruma gidiyorum kendisinden de ilgisinden de çok memnunum hem şimdiki evime o akdar yakınki yğrğyerek gitsem 10 dk :d
ben medipol hastanesinin orda oturuyorum canım biraz daha tepedesinde...benim muayene ücretimde çok gerçekten 150 tela veriyorum her muayenede aylık olarak kontrol süresi 3 hafta.. ama çok rahatım doktorumda o yüzden değer diyorum..ama aslında bnde hastaneye geçmek istiyorum da bi türlü karar veremiyorum vazgeçemiyorum...doktorumun medipolle anlaşması var dışardan doğuma girebiliyor falan..ben çok kararsızım işte bu konuda
kızlar resmen ölücem heyecandan yaaa nabzım resmen 100leri bulmuş durumda kalbim nasıl hızlı çarpıyo anlatamammofff şimdiden giyindim süslenmeden bi gireyim yazayım dedim bebeğimi görmek her defasında beni heyecanlandırıyor ama bugün çok daha başka bilmiyorum ki cinsiyet merağımdanmıdır yoksa gittikçe artacakmı?ama yok yok bu cinsiyet merakım beni bitirdi bence budur..ya resmen karnıma ağrı giriyooo bebeğim inat etmesede gösterse bari yaaaa bacaklarını açsın lüseeennnnn çikolata yedim bi kaç tane ama doktora girmeden öncede yiyeceğim bakalım inşallah çıkar offff umarım sağlığıda çok iyidir ve güzel haberlerle geliriz offfff kızlar dua edin bebeğimin teyzeleriiiii!!!!saat 4.30da babamız gelecek aşağı ineceğim ama düşünebiliyomusunuz bu son zamanlar bile geçmiyo evden çıkmamıza sadece 1 saat falan var ama şu son zaman hiçten geçmiyooooo saate bakıp duruyorum ama ilerlemiyo sankiii 15:24-15:25-15:26-15:28-15:29.....sadece bu kladar ilerliyor hadş amaaa uffffffffff:)) :18: karmakarışık heyecanımı smileylerele göstericem sanki aman kafayı yedim ben çııktım kızlar gelince yazarım inşallah hayırlısıyla göreyim bebişimi...öpüldünüz
2 yasini dolduruyo teyzesi 2010 20 subat tam bugun onun dogmasini bekliyodum
doktor 20 subatla 21 subat arasi dogmasi lazim dedi ama o 23 subat geldi bize
simdide dogum gunu geldiginde o dogdugu gun hep aklimda nedense
insallah seneye bizde butun bebisleriimizin dogum gunlerini resimlerini iple cekicez gorelim diye
kizlar benim mail adres yok fa.. ozge caliskan kizimin ismine eklerseniz sevinirim
kizimin burdaki resmi ordada kizlar
kızlar resmen ölücem heyecandan yaaa nabzım resmen 100leri bulmuş durumda kalbim nasıl hızlı çarpıyo anlatamammofff şimdiden giyindim süslenmeden bi gireyim yazayım dedim bebeğimi görmek her defasında beni heyecanlandırıyor ama bugün çok daha başka bilmiyorum ki cinsiyet merağımdanmıdır yoksa gittikçe artacakmı?ama yok yok bu cinsiyet merakım beni bitirdi bence budur..ya resmen karnıma ağrı giriyooo bebeğim inat etmesede gösterse bari yaaaa bacaklarını açsın lüseeennnnn çikolata yedim bi kaç tane ama doktora girmeden öncede yiyeceğim bakalım inşallah çıkar offff umarım sağlığıda çok iyidir ve güzel haberlerle geliriz offfff kızlar dua edin bebeğimin teyzeleriiiii!!!!saat 4.30da babamız gelecek aşağı ineceğim ama düşünebiliyomusunuz bu son zamanlar bile geçmiyo evden çıkmamıza sadece 1 saat falan var ama şu son zaman hiçten geçmiyooooo saate bakıp duruyorum ama ilerlemiyo sankiii 15:24-15:25-15:26-15:28-15:29.....sadece bu kladar ilerliyor hadş amaaa uffffffffff:)) :18: karmakarışık heyecanımı smileylerele göstericem sanki aman kafayı yedim ben çııktım kızlar gelince yazarım inşallah hayırlısıyla göreyim bebişimi...öpüldünüz
nasılsınız kızlar sizler ve güzel bebişleri iyidir umarımmm :)
hayır ya kapanmasın burasıı((
biz geldiikkkkkkkk KIZIMLAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!yüzde yüz kızımız oluyorr herşey normall geçmiş sayfaları konuşmalarınızı okumadan direk daldım haber vereyim istedim üzerimi falan değiştireyim okuyacağım facebookla ilgili bişiler olmuş sanırım bakıcam onlara.. çokkk mutluyummmmm kızımıda kendim gibi süslü yapıcammmm yine yazıcam canlar şimdicik üzerimi değiştiricem ..
öğlenden beri olan tek sohbet facebook ! facebook hesabı olmayanların suçu ne ? 3 gün sonra yaşanacaklar paylaşım sıfıra düşecek doğumdan sonra facebookta bitecek sonra anıların üzerine çekelim bir örtü....
gözünaydın cnaım benimprensesime bi arkadaş daha geliyorrr
merhaba kazen..
buradaki bazı arkadaşlar ben dahil olmak üzere azımız sadece facebook tayız çoğunluk burda ve devam da edecek..lütfen kapatılma olmasın..ne demek istediğinizi anladım facebook araya girince tartışmalar kaçınılmaz oluyor.. ama burada olmayacaktır ben inanmıyorum..
biz geldiikkkkkkkk KIZIMLAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!yüzde yüz kızımız oluyorr herşey normall geçmiş sayfaları konuşmalarınızı okumadan direk daldım haber vereyim istedim üzerimi falan değiştireyim okuyacağım facebookla ilgili bişiler olmuş sanırım bakıcam onlara.. çokkk mutluyummmmm kızımıda kendim gibi süslü yapıcammmm yine yazıcam canlar şimdicik üzerimi değiştiricem ..
Merhaba hly
Bunu daha önce çok denedik ama verdiğim örneklerde ciddi sorun yaşadık. Dediğim gibi dileyen orada devam etsin paylaşımına ama burada reklam yapan ceza alacaktır. Sizler şu anda çok hassas bir dönemdesiniz bu sebeple yanlış anlaşılmalar olacaktır. Bu sebeple uyarımı dikkate alabilirsek sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?