- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.021
Merhaba hly
Bunu daha önce çok denedik ama verdiğim örneklerde ciddi sorun yaşadık. Dediğim gibi dileyen orada devam etsin paylaşımına ama burada reklam yapan ceza alacaktır. Sizler şu anda çok hassas bir dönemdesiniz bu sebeple yanlış anlaşılmalar olacaktır. Bu sebeple uyarımı dikkate alabilirsek sevinirim.
Merhaba hly
Bunu daha önce çok denedik ama verdiğim örneklerde ciddi sorun yaşadık. Dediğim gibi dileyen orada devam etsin paylaşımına ama burada reklam yapan ceza alacaktır. Sizler şu anda çok hassas bir dönemdesiniz bu sebeple yanlış anlaşılmalar olacaktır. Bu sebeple uyarımı dikkate alabilirsek sevinirim.
biz geldiikkkkkkkk KIZIMLAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!yüzde yüz kızımız oluyorr herşey normall geçmiş sayfaları konuşmalarınızı okumadan direk daldım haber vereyim istedim üzerimi falan değiştireyim okuyacağım facebookla ilgili bişiler olmuş sanırım bakıcam onlara.. çokkk mutluyummmmm kızımıda kendim gibi süslü yapıcammmm yine yazıcam canlar şimdicik üzerimi değiştiricem ..
iyi akşamlar sevgili anne adayları. ben aslındaa 2012 ağustos annelerindeyim kısmetse doğum tarihi 1 ağustos gibi ama temmuzun sonunda olma ihtimali de yüksek olduğu için sizide arada takip ediyorum. kızlar size bişiy sorucam ben artık 16+4 haftalık oldum normalde medipol hastanesine gidiyorum anadolu yakasında oturduğum için yakın geliyo hem diğer özel hastanelere görede biraz daha uygun. bebeğimin cinsyetini o kadar çok ögrenmek istiiorumki sabredemiyorum artık. medipolde ki doktorum her gittiğimde daha bakmadan cinsiyeti henüz belli olmaz daha çok erken diyip duruyo. bir ay sonra belli olurmu diye sorduğumda da belli olmaz pozisyonuna bağlı diyo( bana önerebileceginiz bi doktor var mı cinsyetini göremese bile tahmin yürüten ya da cinsiyet görme konusunda en azından daha tecrübeli olan ve uğraşan ?? yardımcı olursanız çok sevinirim
merhba meltem,
hayırlı olsun bebeğin inşallah sağlıkla alırsın kucağına..medipolde hangi doktora gidiyorsun acaba ? cinsiyeti söylememenin dışında bi şikayetin varmı ? yani memnun musun ?
birde çok dert etme bunu aramızda öğrenemeyen yeni öğrenen arkadaşlarımız var normal yani
canım ben perihan özertürke gidiyorum aslında hastanedende doktorumdan da memnunum. biraz yaşı var va bu yüzden de baya tecrübeli sayılır. ama işte bu cinsiyet konusundaki tutumu beni sinir ediyo. görmek için bile uğraşmıyo hani dikkatlii baksam ben görücem yani o derece. bizim topikte nerdeyse herkes öğrendi valla. hatta 13 14 haftalık olanlar bile
iyi akşamlar sevgili anne adayları. ben aslındaa 2012 ağustos annelerindeyim kısmetse doğum tarihi 1 ağustos gibi ama temmuzun sonunda olma ihtimali de yüksek olduğu için sizide arada takip ediyorum. kızlar size bişiy sorucam ben artık 16+4 haftalık oldum normalde medipol hastanesine gidiyorum anadolu yakasında oturduğum için yakın geliyo hem diğer özel hastanelere görede biraz daha uygun. bebeğimin cinsyetini o kadar çok ögrenmek istiiorumki sabredemiyorum artık. medipolde ki doktorum her gittiğimde daha bakmadan cinsiyeti henüz belli olmaz daha çok erken diyip duruyo. bir ay sonra belli olurmu diye sorduğumda da belli olmaz pozisyonuna bağlı diyo( bana önerebileceginiz bi doktor var mı cinsyetini göremese bile tahmin yürüten ya da cinsiyet görme konusunda en azından daha tecrübeli olan ve uğraşan ?? yardımcı olursanız çok sevinirim
hoşgeldin canım, gözün aydın canım insan %100ü duyunca ayrı bir rahatlıyor ya gelsin alışveriş fikirleri :)
meleksencimm oğluşunun iyi olmasına çok sevindimm :) kızınında doğum gününü kutluyorum.allah kuzucuklarını sana bağışlasın canımm
canımm merakla bekliyorumm.sen heyecanlandıkca bnde heyecanlandım.inş. iyi sonuçlarla gelirsin canımmm
cok iyi anliyorum seni canim,gecen hafta bende oyle heyecanla gittim randevuya ,ama gostermedi yani halya cinsiyetini bilmiyoruz iki hafta sonra tekrar gidices insalah gosterir artik senin dedin gibi bende cikolata yicem doktora girmeden once valla.
Merhaba
Facebook tarafına gideceksiniz bu başlığı kapatalım mı ? Zira size olacakları söyliyeyim 2-3 gün sonra burada paylaşımlar bitecek burada payalaşım yapanlar facebook hesabı olmayan ciddi olarak morali bozulacak ve temmuz 2012 başlığı silinip gidecek. Böyle bir gelişme olacaksa büyümeden facebook tarafına gitmek isteyen hiç reklam yapmadan gidebilir ekim annelerine bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.
ayyy canım yaa hadi gözünüz aydın çok mutlu olmuşsundur
aa aacaba yasak mıydı bahsetmek ordan? forum kurallarına aykırı mı kapanıyor anlamadım? Kapanmasın tabiki öyle bir durum varsa diğer sitenin adı burda konuşulmaz olur biter. Paylaşımlar devam etsin
yaşasııııııııın oğluma kız geliyor alırım kızını artık
Merhaba
Kısa bir özet yapıp gideceğim, yaşadıklarımızı kısaca özetliyeyim. Siteye üye olalı 2 hafta bile olmamış kişiler bir anda facebook üzerinde X anneleri grubu kuruyor sonra buradaki tüm paylaşımları oraya taşıyor. İlk planda herkes için çok mantıklı ! Neden oldukça hızlı Tamamen gruba özel paylaşımlar vs vs vs.
Bir süre sonra burada paylaşım yapmamaya başlıyor arkadaşlar facebook hesabı olmayanlar ciddi olarak burada hamilelik paylaşımını bir kenara bırakıp X nerede Y nerede C nden gelmiyor gibi mesajlar yazmaya başlıyor ve grubun tüm motivasyonu düşüyor. En sonunda gelen giden olmayınca başlık kaybolup gidiyor.
Facebook hesbaı olmayanaların bugün 14:00 ten bu saate kadar 120 tane içeriği sadece facebook olan mesaj yazıldığını ve bunla ilgilenmeyenin tam 13 sayfa yorumu gereksiz yere okudugunu biliyormusunuz ? Bakın yukarıda verdiğim örnek aylarda bunu yaşadık ve bu sebeple bu tür paylaşım yapılmasına izin vermeme kararı aldık. Farkındaysanız bizim zaten Temmuz anneleri grubumuz vardı ama baktık ki katılamayan üyeler ciddi sıkıntı yaşıyor orada yönetimden çıktık.
Bu sebeple sizden ricam facebook grubu hakkında burada paylaşım yapmamamanız yönündedir. Tabiki böyle bir grup kurabilirsiniz ama burada bu grubun reklamını yapan malesef site kuralları gereği ciddi olarak ceza almaktadır.
Anlayışınız için çok teşekkür ederim ......
Bu arada benim annemde Temmuz annesi (Alhha rahmet eglesin) ve biz temmuz cocukları süper çocuklarız....
Merhaba
Kısa bir özet yapıp gideceğim, yaşadıklarımızı kısaca özetliyeyim. Siteye üye olalı 2 hafta bile olmamış kişiler bir anda facebook üzerinde X anneleri grubu kuruyor sonra buradaki tüm paylaşımları oraya taşıyor. İlk planda herkes için çok mantıklı ! Neden oldukça hızlı Tamamen gruba özel paylaşımlar vs vs vs.
Bir süre sonra burada paylaşım yapmamaya başlıyor arkadaşlar facebook hesabı olmayanlar ciddi olarak burada hamilelik paylaşımını bir kenara bırakıp X nerede Y nerede C nden gelmiyor gibi mesajlar yazmaya başlıyor ve grubun tüm motivasyonu düşüyor. En sonunda gelen giden olmayınca başlık kaybolup gidiyor.
Facebook hesbaı olmayanaların bugün 14:00 ten bu saate kadar 120 tane içeriği sadece facebook olan mesaj yazıldığını ve bunla ilgilenmeyenin tam 13 sayfa yorumu gereksiz yere okudugunu biliyormusunuz ? Bakın yukarıda verdiğim örnek aylarda bunu yaşadık ve bu sebeple bu tür paylaşım yapılmasına izin vermeme kararı aldık. Farkındaysanız bizim zaten Temmuz anneleri grubumuz vardı ama baktık ki katılamayan üyeler ciddi sıkıntı yaşıyor orada yönetimden çıktık.
Bu sebeple sizden ricam facebook grubu hakkında burada paylaşım yapmamamanız yönündedir. Tabiki böyle bir grup kurabilirsiniz ama burada bu grubun reklamını yapan malesef site kuralları gereği ciddi olarak ceza almaktadır.
Anlayışınız için çok teşekkür ederim ......
Bu arada benim annemde Temmuz annesi (Alhha rahmet eglesin) ve biz temmuz cocukları süper çocuklarız....
İlk cicilerimizi aldık...
Sözde hiçbir şey almayacaktık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?