2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar sevgili anne adayları. ben aslındaa 2012 ağustos annelerindeyim kısmetse doğum tarihi 1 ağustos gibi ama temmuzun sonunda olma ihtimali de yüksek olduğu için sizide arada takip ediyorum. kızlar size bişiy sorucam ben artık 16+4 haftalık oldum normalde medipol hastanesine gidiyorum anadolu yakasında oturduğum için yakın geliyo hem diğer özel hastanelere görede biraz daha uygun. bebeğimin cinsyetini o kadar çok ögrenmek istiiorumki sabredemiyorum artık. medipolde ki doktorum her gittiğimde daha bakmadan cinsiyeti henüz belli olmaz daha çok erken diyip duruyo. bir ay sonra belli olurmu diye sorduğumda da belli olmaz pozisyonuna bağlı diyo( bana önerebileceginiz bi doktor var mı cinsyetini göremese bile tahmin yürüten ya da cinsiyet görme konusunda en azından daha tecrübeli olan ve uğraşan ?? yardımcı olursanız çok sevinirim

4-4,5 aydır burdayız tek bir tartışma bile olmadı aramızda asıl kapanırsa yanlış anlaşılma olur face gittiler konu kapandı diye kapanmasın lütfen gebelikten öncede burda birbirimizle dertleşiyoduk şimdide öyleyiz

off yaa burası bizim ilk göz ağrımız burda herşeyi öğrendik hamileliğimizi bebeklerimisi faceden kim kimi eklemek isterse eklesin burdan devam edelim kapanırsa biçok arkadaşımıza yazık olur dağılırız

tamam uyarını dikkate alıyoruz kazen arkadaş bundan sonra bahsedilmez kapatmayın lütfen

hoşgeldin canım, gözün aydın canım insan %100ü duyunca ayrı bir rahatlıyor ya gelsin alışveriş fikirleri :)

merhba meltem,

hayırlı olsun bebeğin inşallah sağlıkla alırsın kucağına..medipolde hangi doktora gidiyorsun acaba ? cinsiyeti söylememenin dışında bi şikayetin varmı ? yani memnun musun ?

birde çok dert etme bunu aramızda öğrenemeyen yeni öğrenen arkadaşlarımız var normal yani

canım ben perihan özertürke gidiyorum aslında hastanedende doktorumdan da memnunum. biraz yaşı var va bu yüzden de baya tecrübeli sayılır. ama işte bu cinsiyet konusundaki tutumu beni sinir ediyo. görmek için bile uğraşmıyo hani dikkatlii baksam ben görücem yani o derece. bizim topikte nerdeyse herkes öğrendi valla. hatta 13 14 haftalık olanlar bile

leyla hanımın methini çok duydum ona gitseydin çok ilgili ve güleryüzlüymüş...ama cinsiyet olayında şunu söyleyeyim sana ben 12. haftamda erkek olduğunu öğrendim yani doktorum öle dedi sonra 16.haftamda kesin kız dedi.. bunu yaşamakta garip belki doktorun emin olamıyo ondan söylemiyodur..ama çok içine dert ettiyse başka doktora git leyla hanıma mesela

Merhaba

Kısa bir özet yapıp gideceğim, yaşadıklarımızı kısaca özetliyeyim. Siteye üye olalı 2 hafta bile olmamış kişiler bir anda facebook üzerinde X anneleri grubu kuruyor sonra buradaki tüm paylaşımları oraya taşıyor. İlk planda herkes için çok mantıklı ! Neden oldukça hızlı Tamamen gruba özel paylaşımlar vs vs vs.

Bir süre sonra burada paylaşım yapmamaya başlıyor arkadaşlar facebook hesabı olmayanlar ciddi olarak burada hamilelik paylaşımını bir kenara bırakıp X nerede Y nerede C nden gelmiyor gibi mesajlar yazmaya başlıyor ve grubun tüm motivasyonu düşüyor. En sonunda gelen giden olmayınca başlık kaybolup gidiyor.

Facebook hesbaı olmayanaların bugün 14:00 ten bu saate kadar 120 tane içeriği sadece facebook olan mesaj yazıldığını ve bunla ilgilenmeyenin tam 13 sayfa yorumu gereksiz yere okudugunu biliyormusunuz ? Bakın yukarıda verdiğim örnek aylarda bunu yaşadık ve bu sebeple bu tür paylaşım yapılmasına izin vermeme kararı aldık. Farkındaysanız bizim zaten Temmuz anneleri grubumuz vardı ama baktık ki katılamayan üyeler ciddi sıkıntı yaşıyor orada yönetimden çıktık.

Bu sebeple sizden ricam facebook grubu hakkında burada paylaşım yapmamamanız yönündedir. Tabiki böyle bir grup kurabilirsiniz ama burada bu grubun reklamını yapan malesef site kuralları gereği ciddi olarak ceza almaktadır.

Anlayışınız için çok teşekkür ederim ......

Bu arada benim annemde Temmuz annesi (Alhha rahmet eglesin) ve biz temmuz cocukları süper çocuklarız....

canım bence de çok kafana takma bu olayı anlıyorum çok merak ediyorsun ama bizde de hala öğrenemeyenler var, kaldı ki şöyle söyleyeyim ilk gördüğünde kesin birşey söylemek için dr.un bekletiyor olabilir seni ve sonradan değişmesindense bir kere söyleyip emin söylemesi daha iyi canım bence

hoşgeldin canım, gözün aydın canım insan %100ü duyunca ayrı bir rahatlıyor ya gelsin alışveriş fikirleri :)

sağol canım benim..evet aynen öyle çok sevindimm rahatladımm vee aslında başladım bile ciciler almaya:))gittik hemen bi avm'ye bi kaç parça şey aldım kızıma...fotolarını çeker koyarım yarın falan;çünkü şimdi pek yoruldum yerimde zor kalkıyorum:)

geldim canımmm süper sonuçlaaa sağlıklı kızımlaaaa..:))

cok iyi anliyorum seni canim,gecen hafta bende oyle heyecanla gittim randevuya ,ama gostermedi yani halya cinsiyetini bilmiyoruz iki hafta sonra tekrar gidices insalah gosterir artik senin dedin gibi bende cikolata yicem doktora girmeden once valla.

çok şükür ben öğrendim kızım hemen gösterdi canım evet çikolata ye mutlaka darısı senin başına inşallah:)))

evet canııımmm hemde nasıl mutlu olduuummm cicilerde aldım fotolarını koyacağım inşallah yarın falan:)))teşekkürler canım

yaşasııııııııın oğluma kız geliyor alırım kızını artık

ayyyyyy kız annesi olupta ne denir kiii bak bilemedim şimdi ne diyim bizim arkadaşlarımız burda büyüüür gider tanışır çocuklarımızda kim bilir:)))bu dünyada herşey olabilir yani herşey insanlar için

topiğimiz kapanmasın tabiki ama bu forum kuralları gereği bahsedilmemeliyse tabiki anlayışla karşılarız ve bu konu kapanır,konuşulmaz...evet temmuz çocukları olarak süper olduğunuz anlatımınızın akıcılığındanda belli oluyor..inşallah bizim bebeklerimizde böyle akıllı süper olurlar...

Daha önce ki anneler başlığında yaşanan sorunları biliyorum
Allah gani gani rahmet eylesin..
Arkadaşlarımızın kötü bir niyeti yoktu.
Onların geri dönme ihtimali yok mu ?

Son düzenleme:
Kızlar yarın 4 lü taramamın sonucunu alacağız.
Unutmuşum ben onu.
Benim yarın işe gitmem lazım...,
Eşim alır artık sonuçları

İlk cicilerimizi aldık...
Sözde hiçbir şey almayacaktık :)

Eklentiler

• $fghj.webp
    38 KB · Görüntüleme: 31
  • $fghjk.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 32
  • $fgjdfk.webp
    71,7 KB · Görüntüleme: 29
  • $sdfgh.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…