2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Daha önce ki anneler başlığında yaşanan sorunları biliyorum
Allah gani gani rahmet eylesin..
Arkadaşlarımızın kötü bir niyeti yoktu.
Onların geri dönme ihtimali yok mu ?

kim gitti canım bizden birlerimi gitti ki?

İlk cicilerimizi aldık...
Sözde hiçbir şey almayacaktık :)

ayyy canım bunlar çok ciciiii nazar değmesiin güle güle giysin bebişiiinn
bende aldım kızıma bişiler ufak tefek ama yarın koyayım diyorum şimdi uzanmış şekilde yazıyorum yorulmuşum iyice:)

Daha önce ki anneler başlığında yaşanan sorunları biliyorum
Allah gani gani rahmet eylesin..
Arkadaşlarımızın kötü bir niyeti yoktu.
Onların geri dönme ihtimali yok mu ?

Uyarı veriyordum bir kişiye hatayla tam puan verdim ondan banlanmıştı ama 30 dakika önce filan düzelttim. Yani yasaklı arkadaşınız yok şu aşamada...

Yok canım ben yanlış anlamışım

canım hepsi çok güzellermiş iyi günlerde kullanın elbiseleri nerede aldınız biz de istiyoruz gidip bir bakalım o markaya lakin bayıldım

0-3 ay bunlar:) Bayramda giydiririm diye düşündüm nasip olursa...
Hello baby'dan aldım İzmir Bayraklı'da var. Başka yerde var mı bilmiyorum.
Bende görünce delirdim elbiseleri:)

seker portakalı cena..

canlarım sızın de deneyımlerınızle centralı aradım bugun maasallah telefondakı ılgıye bıle bayıldım..bu aykı muayenemı oraya olayım dıe dusunuyorum..seker portakalı sen basak hanıma gıdıyordun dıme??cena ya sen canım?fatmanur hanımıda duydum ben sızce kıme gıdeyım detaylı ultrasonu da orda yaptırayım dıyorum

bugün çok fazla giremedim kızlar çok takip edemedim.bi sürü olay olmuş face ile ilgili sanırım..biraz okudum.bende buranın kapanmasını istemem..birbirimize çok destek olduğumuza inanıyorum burda..

bugün çok fazla giremedim kızlar çok takip edemedim.bi sürü olay olmuş face ile ilgili sanırım..biraz okudum.bende buranın kapanmasını istemem..birbirimize çok destek olduğumuza inanıyorum burda..

evet canım buranın tadı baska..neyse o konuları konusmaya gerek yok daha.topıgımıze bıse olmasın

günaydın annelerrr :) nasılsınız bu gün, biz dün mutfağımızı bir güzell temizledik :) baya rahat ettik :) bu gün de yatak odasına giricem inşallah :) havalar güzelleşmeye başladı :) artık başlasın yürüyüşler burda .... hamile dünyası diye bir yer varmış. hafta sonu eşimle gidip ordan bana eşofman filan almayı düşünüyoruz:) yürüyüşlerde rahatça giyebilmek için. yaz gelse de güzel güzel elbiseler giysek, tombik tombik güzel olur jileler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…