- 22 Ocak 2009
- 1.301
- 33
- 158
- 38
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.061
İlk cicilerimizi aldık...
Sözde hiçbir şey almayacaktık :)
günaydın annelerrr :) nasılsınız bu gün, biz dün mutfağımızı bir güzell temizledik :) baya rahat ettik :) bu gün de yatak odasına giricem inşallah :) havalar güzelleşmeye başladı :) artık başlasın yürüyüşlerburda .... hamile dünyası diye bir yer varmış. hafta sonu eşimle gidip ordan bana eşofman filan almayı düşünüyoruz:) yürüyüşlerde rahatça giyebilmek için. yaz gelse de güzel güzel elbiseler giysek, tombik tombik güzel olur jileler
günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim dun bebeği görmeye gittik yavrum kıpır kıpırdı yine bi sn durmadı veee cinsiyetini öğrendik sonunda bebeğim ERKEK :)
günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim dun bebeği görmeye gittik yavrum kıpır kıpırdı yine bi sn durmadı veee cinsiyetini öğrendik sonunda bebeğim ERKEK :)
günaydınnnnnnnnnnnnnn nasılsınız şekerlerrr
ayyy çok tatlı bunlar yaaaaaaaaaaa bayıldımmmm sağlıkla giysin canım inşallahhhh
günaydın canım ... bnde dün tüm evimi süpür yıka pakla yaptım bugün yatcam pasoyarın da toz alıp perşembe günü gelecek olan misafirlerime bişiler hazırlıcam.. bnde yürüyüşlere başalamaya karar verdim ama haftaya
günaydınnn hapşucummmmmmmmmm hayırlı olsun paşannnn valla ne yalan söleyim ben senden hep kız bekliyodumama paşanın olmasına da çok sevindimm malum listemiz dengeyi kaybetti sağlıkla hayırla gelsin yavrunnn
Günaydın Temmuz anneleri,
Bu gün biz bebişimle bütün gün toplantıda olacağız. Ama güzel annelerimize ve kuzucuklarına Günaydın diyeyim dem önce... Yazılanların hepsini okuyamadım gercii ama umarım herkes iyidir. Hapsuu gözün aydın oğluşun geliyormuş
kim gitti canım bizden birlerimi gitti ki?
ayyy canım bunlar çok ciciiii nazar değmesiin güle güle giysin bebişiiinn
bende aldım kızıma bişiler ufak tefek ama yarın koyayım diyorum şimdi uzanmış şekilde yazıyorum yorulmuşum iyice:)
seker portakalı cena..
canlarım sızın de deneyımlerınızle centralı aradım bugun maasallah telefondakı ılgıye bıle bayıldım..bu aykı muayenemı oraya olayım dıe dusunuyorum..seker portakalı sen basak hanıma gıdıyordun dıme??cena ya sen canım?fatmanur hanımıda duydum ben sızce kıme gıdeyım detaylı ultrasonu da orda yaptırayım dıyorum
günaydın annelerrr :) nasılsınız bu gün, biz dün mutfağımızı bir güzell temizledik :) baya rahat ettik :) bu gün de yatak odasına giricem inşallah :) havalar güzelleşmeye başladı :) artık başlasın yürüyüşlerburda .... hamile dünyası diye bir yer varmış. hafta sonu eşimle gidip ordan bana eşofman filan almayı düşünüyoruz:) yürüyüşlerde rahatça giyebilmek için. yaz gelse de güzel güzel elbiseler giysek, tombik tombik güzel olur jileler
günaydınnnnnnnnnnnnnn nasılsınız şekerlerrr
ayyy çok tatlı bunlar yaaaaaaaaaaa bayıldımmmm sağlıkla giysin canım inşallahhhh
günaydın canım ... bnde dün tüm evimi süpür yıka pakla yaptım bugün yatcam pasoyarın da toz alıp perşembe günü gelecek olan misafirlerime bişiler hazırlıcam.. bnde yürüyüşlere başalamaya karar verdim ama haftaya
günaydınnn hapşucummmmmmmmmm hayırlı olsun paşannnn valla ne yalan söleyim ben senden hep kız bekliyodumama paşanın olmasına da çok sevindimm malum listemiz dengeyi kaybetti sağlıkla hayırla gelsin yavrunnn
hazılrık yapan svegili anneler mama kaplarınızı unutmayın. isteyen arkadaşlara yardımcı olabiliirm
bende kız olur diye tahmin ediyodum ama yanıldım buarada cin takvimi ve orjinalmorinalin hsabı tutu bende :)
günaydın canım
günaydın kızlar
Günaydınnnnnn güzel anneler ve melekleri
0-3 ay bunlar:) Bayramda giydiririm diye düşündüm nasip olursa...
Hello baby'dan aldım İzmir Bayraklı'da var. Başka yerde var mı bilmiyorum.
Bende görünce delirdim elbiseleri:)
herkeze iyi geceler kızlar moralim çok bozuk bi şekilde gidiyorum öptüm hepinizi
günaydın hanımlar
herkese güzel bir gün diliyorum....
Günaydın Temmuz anneleri,
Bu gün biz bebişimle bütün gün toplantıda olacağız. Ama güzel annelerimize ve kuzucuklarına Günaydın diyeyim dem önce... Yazılanların hepsini okuyamadım gercii ama umarım herkes iyidir. Hapsuu gözün aydın oğluşun geliyormuş
günaydın kızlar
Günaydınnnnnn güzel anneler ve melekleri
günaydııınnn hamiledaşlarım:)))
günaydın hamiş kklılar:)
Cnm dün ben de oradaydımElbiseler dehşet güzeldi bittim bende. Bizde sıpamıza aldık birşeyler. Allah tüm bebişlere güle oynaya giymeyi nasip etsin inşallah...
Hapsuucumm desene sıpama bir arkadaş geliyor :)) Çok sevindim cnm. Allah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
Hepinize günaydınnn oğluşumun arkadaşları ve onlarınnn anneleriGüzel ve huzurlu bir gün olsun inşallah. Yoksa her an atlayabilirim birilerinin üzerine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?