2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yine ne oluyor yahu, forumada topiğe cevpa verildiğini görebiliyorum ama yeni msj sayfasına giremiyorum . offf, sıkılmaya başladım akşamdan beri aynı şey, hiçbirşey yapmadan ve haberim olmadan ceza mı aldım anlayamıyorum ve sinir oluyorum

günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim dun bebeği görmeye gittik yavrum kıpır kıpırdı yine bi sn durmadı veee cinsiyetini öğrendik sonunda bebeğim ERKEK :)

günaydınnnnnnnnnnnnnn nasılsınız şekerlerrr

İlk cicilerimizi aldık...
Sözde hiçbir şey almayacaktık :)

ayyy çok tatlı bunlar yaaaaaaaaaaa bayıldımmmm sağlıkla giysin canım inşallahhhh

günaydın canım ... bnde dün tüm evimi süpür yıka pakla yaptım bugün yatcam paso yarın da toz alıp perşembe günü gelecek olan misafirlerime bişiler hazırlıcam.. bnde yürüyüşlere başalamaya karar verdim ama haftaya

günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim dun bebeği görmeye gittik yavrum kıpır kıpırdı yine bi sn durmadı veee cinsiyetini öğrendik sonunda bebeğim ERKEK :)

günaydınnn hapşucummmmmmmmmm hayırlı olsun paşannnn valla ne yalan söleyim ben senden hep kız bekliyodum ama paşanın olmasına da çok sevindimm malum listemiz dengeyi kaybetti sağlıkla hayırla gelsin yavrunnn

Günaydın Temmuz anneleri,

Bu gün biz bebişimle bütün gün toplantıda olacağız. Ama güzel annelerimize ve kuzucuklarına Günaydın diyeyim dem önce... Yazılanların hepsini okuyamadım gercii ama umarım herkes iyidir. Hapsuu gözün aydın oğluşun geliyormuş

bende kız olur diye tahmin ediyodum ama yanıldım buarada cin takvimi ve orjinalmorinalin hsabı tutu bende :)

teşekürler canım.

İlk cicilerimizi aldık...
Sözde hiçbir şey almayacaktık :)

canım bayıldım elbislere bayıdlım güle güle giysin kızın

canım gözünaydın seninde kızın oluyormuş kızlar çoğaldı valla

canım ben başak hanıma gidiyorum cena da fatmanur hanıma gıdıyor ikiside iyi hangisine istersen ona gidebilirsin canım yalnız detaylı ultrasonu mustafa bey yapıyor onunda çok methını duydum bende ona gıdecegım bakalım 17 marta gün verdiler.
canım zaten bu donemlerımızde hep ilgi istiyoruz orasıda veriyor yani insan mutlu oluyor

ohh temizliklerde yapılmış ne güzel

canım gözünaydın sonunda öğrendin sanada bir paşa geliyor

günaydın canım

0-3 ay bunlar:) Bayramda giydiririm diye düşündüm nasip olursa...
Hello baby'dan aldım İzmir Bayraklı'da var. Başka yerde var mı bilmiyorum.
Bende görünce delirdim elbiseleri:)

Cnm dün ben de oradaydım Elbiseler dehşet güzeldi bittim bende. Bizde sıpamıza aldık birşeyler. Allah tüm bebişlere güle oynaya giymeyi nasip etsin inşallah...

Hapsuucumm desene sıpama bir arkadaş geliyor :)) Çok sevindim cnm. Allah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

Hepinize günaydınnn oğluşumun arkadaşları ve onlarınnn anneleri Güzel ve huzurlu bir gün olsun inşallah. Yoksa her an atlayabilirim birilerinin üzerine...

Günaydın canım
Bu çok güzel bir haber
Hayırlı uğurlu olsun.
Eşini ve seni tebrik ederim

günaydın hanımlar
herkese güzel bir gün diliyorum....

günaydın kızlar

Günaydınnnnnn güzel anneler ve melekleri

günaydııınnn hamiledaşlarım:)))

günaydın hamiş kklılar:)

Günaydın herkese.....Ve meleklerimize tabiki.....

hapsuu gözünaydın cnm bir paşa daha geliyor.desene...

pnrali nereye gidiyorsun yahu... yolu yarıladık burda hep birlikte inşallhta tamamlıcaz...biryere gitmek yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…