- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.121
Cicileriniz çok güzel.Güle güle günlerde giysin annesi prensesin..
Bebek arabasını ne marka aldınız?
bu arada kontrolde ben kilo almamışım hatta 100 gram vermişim kızlar:) bebeğimin kilosunu falan söylemedi sordum boyu dedim oda bundan sonra boyuna değil kilosuna bakıcaz bi dahaki gelişine dedi ,sanırım baktığı ultrason makinesi değişecek anladığım kadarıyla ama keşke öğrenseydik:44: neyse ya 3lü tarama için kan ve idrar verdim bakalım sonuç perşembe çıkacak inşallah iyi çıkar kızımın sonuçları...
bu arada dün pek yorulmuştum cicileri göstermedim ama bugün çekip koyucam bide sizle konuştuktan sonra bi siteden 2 parça bişey daha aldım:)
Merhabaa kızlar...Haftasonu yoğunmuş yine burası doktora gidip gelenleri çok merak ediyorum önce yazayım sonra okurum dedim. Öncelikle CENA, PNRALİ, ESKİ_ES,BUBA çok teşekkür ederim canlarım inanınki kendim için ne istiyosam sizin için de onu istiyorum, artık kişi 2canlıyken sanki çok daha fazla canlıymış gibi oluyo, bütün hamileler adına dua ediyosun, hepsi adına üzülüyosun, duygulanıyosun...Bi arkadaşım 6.5 ayında çocuk aşağıya inmiş biledoğum tehlikesi varmış Allahım hiç birimize yaşatmasın o körpecik vücutlarına kıyamam kurban olurum ben.Rabbim hepsini korusun.
Renkli ultrason gerçekten harikaymış, pencereden bakar gibi izledim o bıcır bıcır incecik bacağını ağzına götürmesi beni mahvetti yaD Resmen gülücükler saçıyodu Allahım mucize gibiydi.CENA'cım ilerleyen aylarda daha çok renkliye giriliyo diye biliyorum doktorunda renkli usg olmasa bile...Keşke devamlı ordan izlesek dimi?!
kızlar bem geldımmmm nıhayet ya hıc alakam olmadgı halde uyelgm ıptal olmustjt kendlğndn duzelms cok uzulmustm nezsekı duzeldı:) hly canım kocaman optumbu arada hapsucum gozun aydın cok sevındm hep ıcımdn erkek gecıyodu soylemek kısmet olmadı kocaman olmustur ayrntlıya nezaman gdıceksn
Gozunuz aydinnnnnnn ne guzel herkezxikler ogrendi .....
benim kilo coşuyor yavaştan 4 kilo aldım yaa:2: inşallah iyi haberlerle gelirsin canım
ay ne kadar güzel bu renkli ultrasona giren anneleri okudukça ben heyecanlanıyorum
Hoşgeldin canım benin adını yazacağıma pinarada yazmışım çok sevindim sorunun hallolmasına
Kızlar herkese günaydın:)
günaydın canımm nasılsın ?
Sanki grip olacakmış gibiyim. Burnum boğazım falan kırık bugün:)
İnşallah uyku mahmurluğudur..
Siz nasılsınız yakışıklı oğluşunla
canım inşallah dediğin gibi uyku mahmurluğudur. ama temkinli olmak için bol bol kivi portakal falan ye mutlaka.
ben ıyı sayılırım bıraz baş agrım var sadece . bebişte iyi ıkı gundur her hareketını sezıyor gıbıyım bugun tekmesıyle uyandım cok guzeldı sımdı acımıyor yaa kelebek gıbı karnımda :)
Ay ne güzel benim daha öyle bariz hissiyatım olmadı minik pıtpıtlar oluyordu.
Ama doktorum pıtpıt diye bişi yok diyince bende oturdum tekme beklyorum artık:)
Eli, kulağındadır benimde:)
canım ya pıtpıt dıye oluyor once ben ılk hıssetıgımde kala kalmıstım oturdugum yerde zıplamıstım ama agrıdıgından yada sert oldugundan deil farklı bir hiss :) yakında hissedersin benim karnım buyumedi henuz asırı zayıfım ya ondan galıba bıraz daha erken hissetim diye tahmın edıyorum
kızlar dün akşamdan beri midem çok ağrıyorrnapıcamı bilemedim...
Bende 36 bedenim aslında, göbek falan yoku bendede:) Şimdi var ama daha hissedemiyorum
kızlar dün akşamdan beri midem çok ağrıyorrnapıcamı bilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?