2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benim kilo coşuyor yavaştan 4 kilo aldım yaa:2: inşallah iyi haberlerle gelirsin canım

ay ne kadar güzel bu renkli ultrasona giren anneleri okudukça ben heyecanlanıyorum

Hoşgeldin canım benin adını yazacağıma pinarada yazmışım çok sevindim sorunun hallolmasına

inşallah canımm ben ama ilk zaman hatta özellikle ilk 3 ay aldım ama şimdi durdu canım:44:

Sanki grip olacakmış gibiyim. Burnum boğazım falan kırık bugün:)
İnşallah uyku mahmurluğudur..
Siz nasılsınız yakışıklı oğluşunla

canım inşallah dediğin gibi uyku mahmurluğudur. ama temkinli olmak için bol bol kivi portakal falan ye mutlaka.

ben ıyı sayılırım bıraz baş agrım var sadece . bebişte iyi ıkı gundur her hareketını sezıyor gıbıyım bugun tekmesıyle uyandım cok guzeldı sımdı acımıyor yaa kelebek gıbı karnımda :)

Ay ne güzel benim daha öyle bariz hissiyatım olmadı minik pıtpıtlar oluyordu.
Ama doktorum pıtpıt diye bişi yok diyince bende oturdum tekme beklyorum artık:)
Eli, kulağındadır benimde:)

arkadaslar benımle aynı sorunu yasayan neolur cevap yazsın ben suan 19 haftalık hamıleyım.17 haftalıkken tok karnına 4lü test yaptırdım don sendromu sınır 1/270 benımkı 1/301 cıktı......yasım 23...yasıma göre 1/1420 cıkması lazımmışş....ayrıntılı usg önerdi....okadr sıtreslıyımdımkı ne uykum kaldı ne ıstah...sonra prof.dr cerrahpaşada ayrıntılı usg ıcın gıttım...oda bebegı ınceledı.bıse yok normal dedı...kesın sonucu amnıyosentez belırlıyor dedı...oda sana kalmış ondada rısk var dediiiii...amma ben ıyı gördum dedi normal dedi..ama yınede ıcımı kemırıyorrrrrrr

Ay ne güzel benim daha öyle bariz hissiyatım olmadı minik pıtpıtlar oluyordu.
Ama doktorum pıtpıt diye bişi yok diyince bende oturdum tekme beklyorum artık:)
Eli, kulağındadır benimde:)

canım ya pıtpıt dıye oluyor once ben ılk hıssetıgımde kala kalmıstım oturdugum yerde zıplamıstım ama agrıdıgından yada sert oldugundan deil farklı bir hiss :) yakında hissedersin benim karnım buyumedi henuz asırı zayıfım ya ondan galıba bıraz daha erken hissetim diye tahmın edıyorum

Bende 36 bedenim aslında, göbek falan yoku bendede:) Şimdi var ama daha hissedemiyorum

Günaydın temmuz annecikleri :)

yengecemir banada istediler ayrıntılı ultrason. bu ara kanamalarla falan yeterince üzgün olduğum için drum bişey demedi ama 3lü testim biraz afp biraz yüksek çıkmış. Cerrahpaşa ya gitmek istiyorum bende nasıl randevu aldın veya nereye başvurdun bilgi verebilirmisin canım

Bende 36 bedenim aslında, göbek falan yoku bendede:) Şimdi var ama daha hissedemiyorum

canım suan 47 kıloyum ve göbegım yok denecek kadar kucuk kimse 4 ayımın bıttıgıne ınanmıyor :) ama kısıden kısıye degısıyormus hıssetme 20 haftadan sonra hıssedersin demıstı doktor ama sansıma hissetim. üzülme sende sende hissedeceksin hem belkide o sezdıgın pıtpıtlar bebegındır .

Canım kaç haftalıksın...merak etme benımde oldu kanamam progestan kullandım bıse olmadı dınlen ağır iş yapma..ben sonuc ole olunca ınternetten arastırdım cerrapaşa prof.rıza madazlı cok ıyı doktor oldugunu öğrendım..uzmanlık alanıda rısklı gebelık uzerıneymiş.doktorun kendısını aradım cebını...özel muyane yerıne gıttım ben nısantasında...özele mı gıtmk ıstıyosun yoksa hastaneyemı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…