- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.321
olsun cnm sende bişey olmamış gibi davran
bnm daha 1 ay var
benim şafak 2
şu karbonat işini deneyeceğim cnm sağolasın..CNM ben öyle olmuştum.Dermatoloji ye gitmiştim hametan ve hipokort verdi ikisini birleştirip kullandım 5 gün ondan sonrada nemlendirici yazdı tabi bende doktoruma sordum bunalrı kullanabilirsin demişti.birde son banyo suyuna karbonat ekle demişti.geçmişolsun
canım sorma 2hafta önce ben yazıyodum senın yazdıklarını catlıyodum artık kasınmaktan sana önerım ılık duş ve hemen sılınmeden kakao yagı sür rahatlarsın gecıyooooo benım kabarmıstı artık göguslerım karnım sımdı hafıf hafıf bısey kalmadı sayılır hergun yap oldumu duş alamasanda havalar soguk ılık suyla sıl ve kako yagı surrr göbüşümüz büyüyoya gerılıyo artık ondan dolayııı
merhaba kızlar
sabahtan beri giremedim amaq aklım hep buradaydı valla , şimdide geçmişi okudum geldim ... güzel haberler var cinsiyueti öğrenenler olmuş gözünüzaydın...
canım bu bakanlığın yeni uygulaması gebelere de artık d vitamini başlanıyor, ama enazından bulundugum il için söyleyeyim hekimler çok da kullanılması taraftarı değil gerekli görmüyorlar he kullanılsdada olur şeklinde durum.. ben kendimde kullanmadım sağlık personeliyim bu arada .... buradada genelede kullanmıyor sanırım arkadaslar hiç bahsi geçmedi çünkü... tabi lkarar senin...ama yanlış olan bişi yok yani onu söleyeyim...
burun kökü ense kalınlığı bunlar down sendromunda anne karnında belırlenebilen en baslıca belirtiler ultrasondada bunlara bakılıyor....
bende öleyim felaket dökülüyor cildim hatta öle ki bugün cok canım yandı kuruluktan dolayı hemen geldim duş aldım kakao yağı içeren bir kremim var ona bulandım resmen ama daha bikaç saat olmasına rağmen hiç sürmemişim gibi ....
bence yiyebilirsin bişicik olmaz etsin olduktan sonra sadece abartmaafiyet olsun...
günaydın dünyanın en güzel koca göbüşlüleribende dahil olmak üzere bugün ayrıntılı ultrasona gidecegim :26:korkuyorum heyecanlıyım eger ogluşum yakışıklı pozlar verir ise sizlerle paylaşırımm:119:
canım öyle deme yaa hemen geçiyor zman bak ben en son 3 martta gitmiştim
ay ne güzel en az senin kalmış canım
kızlar benim işlerim çıktı da öğleden sonra gelmeye çalışırım
istanbulda olan kızlar alışveriş için eminönü havuzlu hanı duymuşsunuzdur giden varmı aranızda yada gitmeyi düşünen ??
bennnnnnnnnnnn gidicemmmmmmmm gün sayıyorummm martın sonundaaa annemle gidicezzz
bende gitmeyi düşünüyorumda işte herkes başka birşey söylüyor çok kaliteli değil tekstil ürünleri falan diyorlar fiyat farkı çok yok boşuna yorulma diyorlar ama okuduklarımda çok ucuz falan diyor anlam veremedim:44:
canım benim başka topikten arkadaşım hemen hemen herşeyini ordan aldı..yani fiyat farkı var tabiki orası daha uygun..ama bazı markalı ürünlerde çok fark yok evet...büyük markalarda...ama diğer ıvır zıvır bi sürü şey alınacak sadece kıyafet falan değilki...
mesela ben kıyafet ordan pek almayı düşünmüyorum gezdikçe beğendikçe almayı düşünüyorum..ama ordan küveti ıvırı zıvırı medilleri falan ayrıntıları alcaz bide kumaş alcaz ordan annem nevresim takımını cibinliği beşik süslerini falan yapıcakk ayyy nasıl heycanlı bi durum yaaa
bende çok heyecanlıyım bizde bu cumartesi hava güzel olursa bir dolaşmaya gitmeyi düşünüyoruz bakalım gidersem yazarım
bende çok heyecanlıyım bizde bu cumartesi hava güzel olursa bir dolaşmaya gitmeyi düşünüyoruz bakalım gidersem yazarım
istanbulda olan kızlar alışveriş için eminönü havuzlu hanı duymuşsunuzdur giden varmı aranızda yada gitmeyi düşünen ??
bennnnnnnnnnnn gidicemmmmmmmm gün sayıyorummm martın sonundaaa annemle gidicezzz
bende gitmeyi düşünüyorumda işte herkes başka birşey söylüyor çok kaliteli değil tekstil ürünleri falan diyorlar fiyat farkı çok yok boşuna yorulma diyorlar ama okuduklarımda çok ucuz falan diyor anlam veremedim:44:
ayy sen şimdi gidecennn ne güzelllhaberlerini bekliyorum canım..ben bide şeker süslerine falan bakıcam en çokk
bende şekerlere bakayım diyorum şeker için orası süper ucuz diyorlar bakalım istediğim gibi şeyler bulabilecekmiyim inşallah bulurum
bende cibinlik falan bakcam hazırların fıyatları uygunmudur acaba ki??
bende şekerlere bakayım diyorum şeker için orası süper ucuz diyorlar bakalım istediğim gibi şeyler bulabilecekmiyim inşallah bulurum
bende cibinlik falan bakcam hazırların fıyatları uygunmudur acaba ki??
şekerler çok uygun ve çok çeşitliymiş gerçekten..bu arada ben alıp kendim yapıcam kapı süsünü şekerini falan :)
cibinlikler uygun olabilir belki hazırını bilemem ama kumaşlar tüller gerçekten uygun biz aslında en çok kumaş almak için gidicez..nevresim takımlarını perdesini beşşik takımlarını hep dikecez hazır almıcaz...eğer sizinde annende falan makina varsa sizde kumaşını alıp dikin bnce canım çok uyguna geliyo .. bi tane nevresim takımı bebek için 12 tela ya mal oluyor düşün dışarda en az 60 tele...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?