2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bu sabahki tansiyonum 120/80 çıktı sevindirik oldum kızlar stresten yükseliyor galiba tansiyonum dün kaynımın borcu için kredi çektik 1 haftadır yüksek bunların yüzünden yaa

Günaydın kızlar,

Bugün öğleden sonra doktora gidicez. Ayyy geçmek bilmiyor saatler... Üçlü test sonuçlarımızı alıcaz. İnşallah herşey yolundadır dua edin bizim için. Bakalım bizimki bu sefer cinsiyetini gösterecekmi Offf beklemek ne kadar zor eşim 12:00'de gelip iş yerinden alacak beni

doğru diyorosun canım dikim olsa çok güzel olurda onu yapacak birini bulmam lazım makina yok bizde :44:

hımm işte ben şanslıyım o konuda annemde de teyzemlerde de makina var herşeyimizi kendimiz yapıcaz:)

komşu falan sorsanız..ama sadece makina yetmez ki yapabilecek kişide lazım bu arada

hadi bakalım güzel haberlerle gelin inaşallahhh

Günaydın cnm... Hadi hayırlı haberlerini ve cinsiyetini bekliyoruz inşallah bebişimizin. Merak etme Allahın izniyle yolundadır herşey Bizleri habersiz bırakma...

günaydın kızlar alerjisi olduğu şeye aşeren tek gebe benim heralde sabah eşim kahvaltı yapacaktı canım acaip haşlanmış yumurta istedi biraz yedim ve kaşınıp duruyorum şu anda off yaa

:)) Kıyamam ben sana ya. Ne sinir bozucu bir kaşıntıdır o çocukluğumda az çekmedim ben de. Allahtan büyüdükçe geçti. Ben de hamileliklerimde nerede yemediğim birşey var ona aş ererim. Mesela kereviz. Bu yaşıma kadar ağzıma sürmedim. Geçen gün öğlen şirkette salatası çıktı. Dayanadım çok güzel göründü. Yedim )) Tabii bir günlük birşeydi bir daha asla o ayrı

Gunaydin kizlar .....

Günaydın cnm.

gunaydın guzel annısler nasılsnz bende bugun acayıp bı enerjı var nedndır bılmem:)

Günaydın cnm. Bende tam tersine bıraksalar saniyede uykuya geçeceğim. Bir uyku hali ki sorma gitsin...

günaydın şekerleeerr

Günaydınnnn cnm.

günaydın kızlar etliye yasak dedi de eşime bir türlü dinletemedim almadı yaaa ben annemlere gittiğimde yerim artık

Günaydın... Ah bu erkeklerin vesveseli halleri öldürecek beni.

günaydın kızzlaar, güzel anneler nasılsınızzz
dün gece kızımın en sert tepiğini hissettimm çok süperdi =)

Günaydınnn... İyiyiz sıpamla çok şükür biz. Günden güne daha da güçleniyor, büyüyorlar.Daha bunlar ne ki.Sen bir de son zamanları düşün.Mucizee bunlar J

Günaydın kızlarrrrrr

Günaydınnnn :)

Günaydın...

günaydınnnnn şekerlerrr keyifler nasıllll

Günaydınn. İyi çok şükür cnm siz nasılsınız bugün :)

herkese günaydın kızımı görmeme 9 gün kaldı
Ohhh ne güzelll... Bizim sıpamla randevumuza daha 3 hafta var...

Günaydınnn. Evet, bende ilk hamileliğimde sanırım 5 doz olmuştum. Son aşımı oğlum bir yaşındayken yaptırmıştım yanlış hatırlamıyorsam...

Günaydın cnmm... Hiç korkma az heyecanlan J Bebişe fazlası zararlı. İçini ferah tut cnm herşey yolunda çıkacak inşallah. Bekliyoruz resimlerini J

Günaydın kızlar

Günaydınnn...

gunaydın hamıs anneler

Günaydın

Nevresim Takımı demişken kızlar bende size fikrinizi sormak istiyorum. Benim malum büyük oğlumun mavi beşiği durduğu için küçüğe de onu kullanacağım ama değişiklik olsun diye içinin karyola setini değiştireyim diyorum. Bir fikir verir misiniz ben çok kararsız kaldım. Sizce hangisini alayım?Bugs Buny ağır basıyor ama siz ne dersiniz?

Eklentiler

• $bugs-bunny-moving-bebek-karyola-st1.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 31
  • $happy-baby-mavi1.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 35
  • $sleepy-baby-mavi-karyola-seti.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 26
  • $swwet-friend-1.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 31

o nasıl şeymiş oyle yaa hangi hastane bu

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah canım cinsiyetinide öğrenirsiniz inşallah

benimde görümcem biliyor böyle şeyleri ama çalışıyor oda yaa off yoksa yapardı valla zamanı olmuyorki onunda artık rica ederim yapar herhalde ama makina lazım işte

bencede Bugs Buny canım

ben sağ alt köşedeki tavşanlıyı ve onun üstündekini sevdim. rengi daha soft

hepside çok tatlı bunların yaa bugs buny bencede canım

inşallah güzel habrlerle gelirsin cinsiyetide öğrenirsin inş. canım

Günaydınn. İyi çok şükür cnm siz nasılsınız bugün :)

bizde iyiyizz kızımla çok şükürr cuma günü görüşcez yavrumla onu bekliyoruzz heycanlaa

ben 2. yi beğendim canım ama senin içindeki hangisiyse onu al için kalmasın derim

benimde görümcem biliyor böyle şeyleri ama çalışıyor oda yaa off yoksa yapardı valla zamanı olmuyorki onunda artık rica ederim yapar herhalde ama makina lazım işte

ayy yeğeni için bikaçsaatini ayırır canım nolcakk yapacak kişiyide buldun bide makina buldunmu tamamdırr :) bi konfeksiyon terzi falan varsa onlara sor bakalım ne kadar dicekler canım :44:

o nasıl şeymiş oyle yaa hangi hastane bu

malatyada özel bir hastane canım daha yeni geldim burayada tam bilmiyorum ama arkadaş öyle dedi başka bir hastane yapıyomuş ama ya benim gittiğimde öyle yaparsa ben kafaya çok takan biriyim düşünür dururum öyle bişey olursa yok yere kendimi üzücem ve stresten tansiyonum yükseliyor benim

Cenım hepsi birbirinden güzel ama ben de Bugs Buny i daha çok begendim

iyi günlerde kullanın inşallahh

o zaman başka biryer araştır canım bile bilede gitmek olmaz

bnmde bugs bunny hoşuma gitti

bencede Bugs Buny canım

ben sağ alt köşedeki tavşanlıyı ve onun üstündekini sevdim. rengi daha soft

hepside çok tatlı bunların yaa bugs buny bencede canım

ben 2. yi beğendim canım ama senin içindeki hangisiyse onu al için kalmasın derim

Kızlar yardımınız için tşk ederim. Büyük oğlumun karyola seti uçuk mavi gibi duran renkten. Üzerinde yıldızlar, ay falan var.O da yepyeni duruyor. Değiştirmek için onu kullanırım diyorum.Biraz da farklı olsun istiyorum. Bir de bugs bunny nin renkleri yakından çok canlı. İndirim kısa bir süreliğine. Hemen karar verip almak gerekiyor. Stoklarda bitebilir. Ayrıca halısı da var bugs bunny nin. İndirime girerse bir tane de ondan alırım diyorum. Diğerlerini açtırıp bakmadım. Katalogdan inceledim. Gidip bir de onlara yakından bakayım ben öğle yemeğinde. Öyle karar vereyim iyisi mi. Offf karar vermek neden bu kadar zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…