- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.341
bebişini görmeye gidecek arkadaşlar güzel haberlerinizi ve mümkün olursa resimlerinizi beklıyoruz....
evet evet yaaa hiç renkli resim göremedik resim bekliyoruz
doğru diyorosun canım dikim olsa çok güzel olurda onu yapacak birini bulmam lazım makina yok bizde :44:
Günaydın kızlar,
Bugün öğleden sonra doktora gidicez. Ayyy geçmek bilmiyor saatler... Üçlü test sonuçlarımızı alıcaz. İnşallah herşey yolundadır dua edin bizim için. Bakalım bizimki bu sefer cinsiyetini gösterecekmiOfff beklemek ne kadar zor eşim 12:00'de gelip iş yerinden alacak beni
Günaydın kızlar,
Bugün öğleden sonra doktora gidicez. Ayyy geçmek bilmiyor saatler... Üçlü test sonuçlarımızı alıcaz. İnşallah herşey yolundadır dua edin bizim için. Bakalım bizimki bu sefer cinsiyetini gösterecekmiOfff beklemek ne kadar zor eşim 12:00'de gelip iş yerinden alacak beni
günaydın kızlar alerjisi olduğu şeye aşeren tek gebe benim heralde sabah eşim kahvaltı yapacaktı canım acaip haşlanmış yumurta istedi biraz yedim ve kaşınıp duruyorum şu anda off yaa
Gunaydin kizlar .....
gunaydın guzel annısler nasılsnz bende bugun acayıp bı enerjı var nedndır bılmem:)
günaydın şekerleeerr
günaydın kızlaretliye yasak dedi de eşime bir türlü dinletemedim almadı yaaa ben annemlere gittiğimde yerim artık
günaydın kızzlaar, güzel anneler nasılsınızzz
dün gece kızımın en sert tepiğini hissettimm çok süperdi =)
Günaydın kızlarrrrrr
günaydın
günaydınnnnn şekerlerrr keyifler nasıllll
Ohhh ne güzelll... Bizim sıpamla randevumuza daha 3 hafta var...herkese günaydınkızımı görmeme 9 gün kaldı
günaydınlar hamişler
nasılsınız bakemmm....
ncakir89 canım arkadaşlarla görüştüm ve bakanlığın uygulaması dediğim şekilde gebelikte 1.dozu oluyorsun sonra 1 ay sonra 2.doz. ondan 6 ay sonra 3.doz, 1er yıl sonra da 4.ve 5.dozları yaptırarak üreme dönemi boyunca koruyuculuk sağlıyor...
günaydın dünyanın en güzel koca göbüşlüleribende dahil olmak üzere bugün ayrıntılı ultrasona gidecegim :26:korkuyorum heyecanlıyım eger ogluşum yakışıklı pozlar verir ise sizlerle paylaşırımm:119:
Günaydın kızlar
gunaydın hamıs anneler
22de doktor ayrıntılıya çağırdı ama yeni bir arkadaş geldide özelde sürekli gelsin gebe diye sorun varmış gibi söylüyorlarmış ben öyle bişey olursa aklıma çok takarım gitmesem mi acaba yaa
Günaydın kızlar,
hımm işte ben şanslıyım o konuda annemde de teyzemlerde de makina var herşeyimizi kendimiz yapıcaz:)
komşu falan sorsanız..ama sadece makina yetmez ki yapabilecek kişide lazım bu arada
hadi bakalım güzel haberlerle gelin inaşallahhh
Nevresim Takımı demişken kızlar bende size fikrinizi sormak istiyorum. Benim malum büyük oğlumun mavi beşiği durduğu için küçüğe de onu kullanacağım ama değişiklik olsun diye içinin karyola setini değiştireyim diyorum. Bir fikir verir misiniz ben çok kararsız kaldım. Sizce hangisini alayım?Bugs Buny ağır basıyor ama siz ne dersiniz?
ben sağ alt köşedeki tavşanlıyı ve onun üstündekini sevdim. rengi daha softNevresim Takımı demişken kızlar bende size fikrinizi sormak istiyorum. Benim malum büyük oğlumun mavi beşiği durduğu için küçüğe de onu kullanacağım ama değişiklik olsun diye içinin karyola setini değiştireyim diyorum. Bir fikir verir misiniz ben çok kararsız kaldım. Sizce hangisini alayım?Bugs Buny ağır basıyor ama siz ne dersiniz?
Nevresim Takımı demişken kızlar bende size fikrinizi sormak istiyorum. Benim malum büyük oğlumun mavi beşiği durduğu için küçüğe de onu kullanacağım ama değişiklik olsun diye içinin karyola setini değiştireyim diyorum. Bir fikir verir misiniz ben çok kararsız kaldım. Sizce hangisini alayım?Bugs Buny ağır basıyor ama siz ne dersiniz?
Günaydın kızlar,
Günaydınn. İyi çok şükür cnm siz nasılsınız bugün :)
benimde görümcem biliyor böyle şeyleri ama çalışıyor oda yaa off yoksa yapardı valla zamanı olmuyorki onunda artık rica ederim yapar herhalde ama makina lazım işte
o nasıl şeymiş oyle yaa hangi hastane bu
malatyada özel bir hastane canım daha yeni geldim burayada tam bilmiyorum ama arkadaş öyle dedi başka bir hastane yapıyomuş ama ya benim gittiğimde öyle yaparsa ben kafaya çok takan biriyim düşünür dururum öyle bişey olursa yok yere kendimi üzücem ve stresten tansiyonum yükseliyor benim
o zaman başka biryer araştır canım bile bilede gitmek olmaz
bencede Bugs Buny canım
ben sağ alt köşedeki tavşanlıyı ve onun üstündekini sevdim. rengi daha soft
hepside çok tatlı bunların yaa bugs buny bencede canım
ben 2. yi beğendim canım ama senin içindeki hangisiyse onu al için kalmasın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?