- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.361
Cenım hepsi birbirinden güzel ama ben de Bugs Buny i daha çok begendim
iyi günlerde kullanın inşallahh
Kızlar yardımınız için tşk ederim. Büyük oğlumun karyola seti uçuk mavi gibi duran renkten. Üzerinde yıldızlar, ay falan var.O da yepyeni duruyor. Değiştirmek için onu kullanırım diyorum.Biraz da farklı olsun istiyorum. Bir de bugs bunny nin renkleri yakından çok canlı. İndirim kısa bir süreliğine. Hemen karar verip almak gerekiyor. Stoklarda bitebilir. Ayrıca halısı da var bugs bunny nin. İndirime girerse bir tane de ondan alırım diyorum. Diğerlerini açtırıp bakmadım. Katalogdan inceledim. Gidip bir de onlara yakından bakayım ben öğle yemeğinde. Öyle karar vereyim iyisi mi. Offf karar vermek neden bu kadar zor
birde git yakından gör bakalım
evet canım kararsızlık hat saffada valla bebeklerimiz için en iyisi en güzeli olsun istediğimizde kararsızlıgımız oluyor canım
Eki Görüntüle 352353 Eki Görüntüle 352354 Eki Görüntüle 352355 Eki Görüntüle 352356 Eki Görüntüle 352357 Eki Görüntüle 352358 Eki Görüntüle 352359
Külotlu çorabımızı daha önce almıştık.
Neden şimdi yine çıktı anlamadım
Eki Görüntüle 352353 Eki Görüntüle 352354 Eki Görüntüle 352355 Eki Görüntüle 352356 Eki Görüntüle 352357 Eki Görüntüle 352358 Eki Görüntüle 352359
günaydın dünyanın en güzel koca göbüşlüleribende dahil olmak üzere bugün ayrıntılı ultrasona gidecegim :26:korkuyorum heyecanlıyım eger ogluşum yakışıklı pozlar verir ise sizlerle paylaşırımm:119:
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar,
Bugün öğleden sonra doktora gidicez. Ayyy geçmek bilmiyor saatler... Üçlü test sonuçlarımızı alıcaz. İnşallah herşey yolundadır dua edin bizim için. Bakalım bizimki bu sefer cinsiyetini gösterecekmiOfff beklemek ne kadar zor eşim 12:00'de gelip iş yerinden alacak beni
Nevresim Takımı demişken kızlar bende size fikrinizi sormak istiyorum. Benim malum büyük oğlumun mavi beşiği durduğu için küçüğe de onu kullanacağım ama değişiklik olsun diye içinin karyola setini değiştireyim diyorum. Bir fikir verir misiniz ben çok kararsız kaldım. Sizce hangisini alayım?Bugs Buny ağır basıyor ama siz ne dersiniz?
Nevresim Takımı demişken kızlar bende size fikrinizi sormak istiyorum. Benim malum büyük oğlumun mavi beşiği durduğu için küçüğe de onu kullanacağım ama değişiklik olsun diye içinin karyola setini değiştireyim diyorum. Bir fikir verir misiniz ben çok kararsız kaldım. Sizce hangisini alayım?Bugs Buny ağır basıyor ama siz ne dersiniz?
Külotlu çorabımızı daha önce almıştık.Neden şimdi yine çıktı anlamadım
istanbulda olan kızlar alışveriş için eminönü havuzlu hanı duymuşsunuzdur giden varmı aranızda yada gitmeyi düşünen ??
evet evet yaaa hiç renkli resim göremedik resim bekliyoruz
hepsi çok güzel canım güle güle giysin kızın
canım yaa cok tatlı seker gıbı olacak kızce onların ıcınde..maasallah
bence de bugs buny çok güzel görünüyor ....
kupaas canım senınkılerde cok güzeller güzel günlerde giysin bebişin...
Ayy bunlar çoookk güzelll annesi üzerinde paralansın inşallah prensesinin...
kupaas canım çok tatlılarrr valla maşallah sağlıklı günlerde giysiin inşallah
kupaaas 1 ve 3. sıradaki bodylerin aynısından ben de aldııımçok güzeller güle güle giydir canım zevkimiz de aynıymış senle demekki
Merhaba canım ben daha önce gitmiştim görümcem için
şimdi de kendim için gideceğim kısmetse martta
AAA ben daha önce yüklemiştim renkli usg görüntüsü
AAA ben daha önce yüklemiştim renkli usg görüntüsü
Teşekkür ederiz teyzeleri daha güzelleri sizin olsun inşallah
Demekki zevkimiz aynıymış canım..
Yerleri nasıl ?
Ben internetten aldım
22de doktor ayrıntılıya çağırdı ama yeni bir arkadaş geldide özelde sürekli gelsin gebe diye sorun varmış gibi söylüyorlarmış ben öyle bişey olursa aklıma çok takarım gitmesem mi acaba yaa
malatyada özel bir hastane canım daha yeni geldim burayada tam bilmiyorum ama arkadaş öyle dedi başka bir hastane yapıyomuş ama ya benim gittiğimde öyle yaparsa ben kafaya çok takan biriyim düşünür dururum öyle bişey olursa yok yere kendimi üzücem ve stresten tansiyonum yükseliyor benim
Teşekkür ederiz teyzeleri daha güzelleri sizin olsun inşallah
Demekki zevkimiz aynıymış canım..
Yerleri nasıl ?
Ben internetten aldım
çok öncemi gittin yakınlardamı fiyatlar nasıldı?
Ben geçen sene gitmiştim canım fiyatlar herkesin dediği gibi aslında tekstil konusunda ortalamaya yakın (ama kendimiz için olacak gecelik vs gibi takımların fiyatları dışarıya göre ucuzdu)
Ama şekerler süsler için çok uygun fiyatlar gerçekten birde herşey var elinin altında tek yerde işini halledebilirsin
Diğer kumaş, süsleme malzemeleri de çok yakın başka bir handa satılıyordu oradanda bayağı ucuza beşik süslerini halletmiştik
Bunların dışında bebek arabası ve oto koltuğu gibi malzemeleri de Eminönü Haşim İşcan alt geçidinin oradan almıştık sonrasında Havuzlu Han'a geçmiştik. Bebek arabasını da çok ucuza almıştık aklınızda olsun....
nereye burayamı ekledin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?