2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

birde git yakından gör bakalım
evet canım kararsızlık hat saffada valla bebeklerimiz için en iyisi en güzeli olsun istediğimizde kararsızlıgımız oluyor canım

hadi canım inşallah çok güzel pozlar verir ama bizimle de paylaşın ya hiç ayrıntılı fotosu göremedik valla

Günaydın kızlar

günaydın güzellik naber

çok heyecanlı gracacım umarım belli eder artık

bence en sağ alttaki tavşanlı çok tatlı çok canlı renk olup da çocuğun gözünü yormasın bence

kupaaas 1 ve 3. sıradaki bodylerin aynısından ben de aldııım çok güzeller güle güle giydir canım zevkimiz de aynıymış senle demekki

bence de bugs buny çok güzel görünüyor ....

kupaas canım senınkılerde cok güzeller güzel günlerde giysin bebişin...

hepsi çok güzel canım güle güle giysin kızın

canım yaa cok tatlı seker gıbı olacak kızce onların ıcınde..maasallah

bence de bugs buny çok güzel görünüyor ....

kupaas canım senınkılerde cok güzeller güzel günlerde giysin bebişin...

Ayy bunlar çoookk güzelll annesi üzerinde paralansın inşallah prensesinin...

kupaas canım çok tatlılarrr valla maşallah sağlıklı günlerde giysiin inşallah

Teşekkür ederiz teyzeleri daha güzelleri sizin olsun inşallah

kupaaas 1 ve 3. sıradaki bodylerin aynısından ben de aldııım çok güzeller güle güle giydir canım zevkimiz de aynıymış senle demekki

Demekki zevkimiz aynıymış canım..
Yerleri nasıl ?
Ben internetten aldım

AAA ben daha önce yüklemiştim renkli usg görüntüsü

albüme mi ekledin canım ya görmek isterdim yine ekle buraya
Teşekkür ederiz teyzeleri daha güzelleri sizin olsun inşallah

Demekki zevkimiz aynıymış canım..
Yerleri nasıl ?
Ben internetten aldım

yerleri çok güzel kupaas et gibi pamuklu penye adi ince kumaş değil yani

insanlar para para diye acizleşiyor, adileşiyor.. nasıl hak ödeyecekler bunlar ya.. böyle numaralarla insanlara acı çektirmek anlaşılır gibi değil...Allah ıslah etsin.

kuzenim 25. haftada. görünen hiçbir sorunu yok, normal bi hamilelik. ama 10-15 günde bir çağırıyormuş doktoru, gel şuna bakalım, gel bu var.. özel hastanelerde olabiliyor böyle şeyler. etik olmayınca, Allah korkusu yoksa..

ben doktorumda onu görüyorum hamdolsun. ilk gebeliğim boş gebelikti. 6. haftada anlaşıldı. buna rağmen dur bakalım,bekleyelim dedi. normalde hemen kürtaja alabilirdi beni. duydum kaç tane öylesini. rutin randevusuna gidip, kürtaja alınan. % 95in üzerinde elinde o yönde veri olduğu halde bekleyelim, şans verelim. şuan etik açıdan doğru bulmuyorum dedi. ki 8. haftada düşük oldu.

ayrıntılı ultrasona gelince, bana başka bir merkezdeki uzmanı önerdi. gidicem inş. benim de aklıma geliyor. daha doğrusu vesveseleniyorum. ya bi şey varsa diye. gördüğüm her özürlü çocuğa başka bi gözle bakıyorum artık.. ama bu kadar geldik, yolu yarıladık. ben Rabbime dayanıyorum, güveniyorum.. iyi düşünelim.. iyi olsun inş.

Evet tabiki buraya eklemiştim canım. Ama çok oldu 12. hafta sularındaydım o zaman
Yarın unutmazsam yenilerinden tarayıp yüklerim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…