- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.381
insanlar para para diye acizleşiyor, adileşiyor.. nasıl hak ödeyecekler bunlar ya..böyle numaralarla insanlara acı çektirmek anlaşılır gibi değil...Allah ıslah etsin.
kuzenim 25. haftada. görünen hiçbir sorunu yok, normal bi hamilelik. ama 10-15 günde bir çağırıyormuş doktoru, gel şuna bakalım, gel bu var.. özel hastanelerde olabiliyor böyle şeyler. etik olmayınca, Allah korkusu yoksa..
ben doktorumda onu görüyorum hamdolsun. ilk gebeliğim boş gebelikti. 6. haftada anlaşıldı. buna rağmen dur bakalım,bekleyelim dedi. normalde hemen kürtaja alabilirdi beni. duydum kaç tane öylesini. rutin randevusuna gidip, kürtaja alınan. % 95in üzerinde elinde o yönde veri olduğu halde bekleyelim, şans verelim. şuan etik açıdan doğru bulmuyorum dedi. ki 8. haftada düşük oldu.
ayrıntılı ultrasona gelince, bana başka bir merkezdeki uzmanı önerdi. gidicem inş. benim de aklıma geliyor. daha doğrusu vesveseleniyorum. ya bi şey varsa diye. gördüğüm her özürlü çocuğa başka bi gözle bakıyorum artık.. ama bu kadar geldik, yolu yarıladık. ben Rabbime dayanıyorum, güveniyorum.. iyi düşünelim.. iyi olsun inş.
arkadaşlar unnado üyeliği olan varmı üyelik için davet veya referans gerekli
albüme mi ekledin canım ya görmek isterdim yine ekle buraya
yerleri çok güzel kupaas et gibi pamuklu penye adi ince kumaş değil yani
bende var göndereyim mi *
Çok teşekkür ederim kızlar biriniz gönderirseniz sevinirm.
canım hoşgeldin
geçen konuşmuştuk buba ile çokgeride kaldı ama yazılar belki görememişsindir oda bizim gittiğimiz hastaneye gelmek istiyormuş doktor hakkında bilgi istiyordu birde sezeryan yanlısımı degılmı dıye sordu canım siz hiç doktorla doğumu konuştunuz mu??
canım az cok konustuk cena.yla..o da ben de memnunum doktorumdan sen karar ver dıyor..ben de en son kım musaıtse ona gıtmeye karar werdım.önumuzdekı hafta arayacagım..cok yogun oluyorlar mı 1ınde ya da 2sınde gıtmek ıcın ne zaman arayayım sızce???
hım konuştuysanız tamam ben görmedim çünkü o yüzden hatırlatayım dedim
bu haftadan alırsan en azından istediğin saatleri seçersin canım sonrasında dolabiliyor randevular
tatlım özel mesaj kutun dolmuş senin bilgin olsun gönderemiyoruz
arkadaşlar bebegıze park beşik aldınızmı?alanlar varsa paylasabılırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?