2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar cok mutluym ben kızım yerınde durmuyo bugun sabahta babasına tekme attı esım cok heycanlandı saskın saskın baktı:)

pınarcımm harikaa bi duygu dimiiii benim kızımda öyle maşallah sübhanallah Allah ım yavrularımızzı nazarlardan korusun

hımm demek gerçekten de artık eskisi gibi değil fark baya düüşmüş.. bizim öncelikli amacımız kumaş falan almak olduğu için o açıdan uygun olur.. ama yinede kıyafet falan gitmişken alınır..zaten ben ilk etapta çok bişi almıcam ya çabuk büyüyolar hediye geliyo falan büyüdükçe lazım oldukça gider alırım diye düşündüm..alacağım bikaç bişi kaldı yani..onun haricinde büyük eşyaları ve ıvır zıvır..

şeker malzemeleri ve eksikler için bi posta daha gidicez annemle yani 2 kere gitmiş olcaz bakalım ben nasıl izlenimlerde bulunacam saolasın canım benim içinde baktığın için

Afiyet olsun canımm

evet canım orda kumaş ve cibinlik falan yoktu onları herhalde mahmutpaşadan bakmak lazım bu arada ben çok yoruldum aslında daha önceden gidilmesi daha mantıklı malum eminönnde hep yürüyorsun eve geldiğimde ayaklarım kütük gibi şişmişti valla korktum:26:
aynen annemde çok fazla alma 2 kere giydirirsin sonra büyür dediği gibi hediye de çok gelir başka ihtiyaçlarını al dedi.
bizde iki kere gideceğiz işte şekerler için o zaman eksik birseyim kalırsa onlarıda alırım gitmişken

saolasın canım inşallah içime siner bakalım.. sen naptın cnaım gittinmi eminönünee

Allah tamamına erdirsin graca cım..mutluluklarınız daim olsun inşallah

Teşekkür ederim canım.

kızlar cok mutluym ben kızım yerınde durmuyo bugun sabahta babasına tekme attı esım cok heycanlandı saskın saskın baktı:)

Ayyy ne güzel. Ne güzel bir duygudur kimbilir. maşallah kuzucuğuna

Canım özelden mesaj yazamıyorum mesaj sayımdan dolayı... dün gönderdiğin linkte b,r sorun var sanırım açılmıyor bana tekrar gönderebilirmisin yada ismini yazsan ben bulurum teşekkürler

evet canım kumaşları başka yerden bakıcaz..mahmutpaşa taraflarında...bnde çok yoruluyorum ayakta kalınca o yüzden sabah erkenden gidecez ki zamannımız çok olsun aralrda dinlenebileyim..ah bi havalar ısınsın ilk fırsatta gidecez...

benim alacaklarım arasında kısa kollu çıtçıtlı var ayaksız pijama hastane çıkışı + zıbın takımı kıyafet oalrak başka bişi almıcam..sonra zamanla alıcam ziyan olmasın boşa...ama ıvır zıvır çok işte

bi kez de şekerler süsler için gideriz bide kalan eksikleri unuttuğumuz bişi varsa onu alırız..halolur inşalah

Günaydın kızlar
inşallah her şey yolundadır hayatınızda. Benim gündem baya yoğun bugün. babam idrar yolundaki bir problem nedeniyle ameliyata alındı şu dakikalarda. Dua ediyorum her şey yolunda gitsin diye.ailemin yanında olamadım istemediler gelmemi hastane ortamı malum ,ayrı şehirlerdeyiz ve ben mesaideyim şuan. kafayı dağıtabilmek için internet molası verdim.

çoook güzel bir duygudur eminim. ben hala tam hissedemiyorum. sanki bazen çook derinden hareketini hissediyorum ama emin olamıyorum. inşallah bizde en kısa zamanda güçlü bir şekilde hissederiz.

canım çok geçmiş olsun inşallah hayırlı haberlerle çıkar baban

Canım harika bir duygudur eminim benim prensesimden hala tık yok ben de sabırsızlıkla bekliyorum tepiklerini
canım cok guzel bı duygu ya sende en kisa zamanda yasarsn canım

ayy ne güzel ya benim oğlumda sürekli hareketli ama babası elini karnıma koyunca duruyor bunlar iyi anlaşamıcak heralde
evet canım super bızmde babamz daha ılk duydu

evet canım ya superdı harıkaydı bugun daha kuvvetlı masallah:)
hay maşallah güzel kızına darısı bizmkine:)
saol canım benım darısı sana:)

Teşekkür ederim canım.

Ayyy ne güzel. Ne güzel bir duygudur kimbilir. maşallah kuzucuğuna
evet canım harıka bısey ıcım cekılyo ama cok guzel:)masallah kızıma yawruma prensesıme

canım cok gecms olsun
çoook güzel bir duygudur eminim. ben hala tam hissedemiyorum. sanki bazen çook derinden hareketini hissediyorum ama emin olamıyorum. inşallah bizde en kısa zamanda güçlü bir şekilde hissederiz.
evet canim cok guzel gecen hafta daha azdi benım bugun costu masallah

çook geçmiş olsun. inşallah ameliyat sorunsuz geçer ve en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Canım çok geçmiş olsun. Herşey yolunda gider üzme sen kendini İnşallah bir an önce iyileşir. Sıkma canını.

Bende öyle hala tam hissetmiyorum yada emin olamıyorum. Sadece cuma sabahı biraz belirgin bi şeyler hissettim. Sonra yine bir şey yok Sabırsızlanmaya başladım artık

Cnm gelmiş geçmiş olsun inşallah. Allahın izniyle bir an önce ameliyattan çıkıp sağlığına kavuşur inşallah baban cnm. Sen içini ferah tut ve üzme kendini. Bebişte daha şimdiden üzülmesin dedesi için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…