2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

smo6211 kiz bebek karacikolata erkek bebek tahmini
rikiyefatih kiz bebek mavigibi erkek bebek
buba kiz bebek hapsu erkek bebek
eski es kiz bebek zuzumazlum erkek bebe
medusa kiz bebek akusini erkek bebek
orjinalmorjinal kiz bebek asila erkek bebek
msg38kiz bebek habbis erkek bebek
sadiyeyuce kiz bebek sibelkerem erkek bebek
elbebekgulbebek kiz bebek demir erkek bebek
bankem kiz bebek meleksen erkek bebek tatlim 1 ksii yetmiyo diye katildim tesaduf sana ciktim gercekten saka gibi oldu
kumpas kiz bebek tugcem79 erkek bebek
lame kiz bebek pinrali kiz bebek erkek kalmadi icin kizlar ;(
cicek ayca luxxor hediyelesiyor
melek1987 esradimitris cikti kizlar sonuncular

hediyelsme sonuclari kizlar isimler kimle hediyelesicek yaziyo kizla erkek diye okuyun memnun olmayan varsa ben bisi diyemem kendi aralarinda anlasin arkadaslar ben cekilissle en adilce elimden geldince boyle cektim

Son düzenleme:

canım yani ben buba ya mı alıyorum hediye ??

melekcimm yanlışlık vardı ben ve luxxorla alakalı düzelttim onu

evet hapsu tatlim sen ve buba ciktiniz pasanda hayirli olsun tatlim saglikla gelsin kucagina insallah buda benim yakisikli oglum unutum koymaya kizlar

evet hapsu tatlim sen ve buba ciktiniz pasanda hayirli olsun tatlim saglikla gelsin kucagina insallah Eki Görüntüle 355469 buda benim yakisikli oglum unutum koymaya kizlar

saol canım erkek dedi doktor ama sonunda kordon da olabılır dedı yıne ıkılemdeyız haftaya detaylıya gırıcem orda kesınlesır umarım canım ne tatlı cıkmıs bebeişin allah nazarlardan korusun

Meleksencim eline sağlık tatlımm..
ben tuğçe79 ' a alıyorum o da bana çok sevindim

Ama bende katılmak istemiştim ismin yooook

Canım çok geçmiş olsun... bizim de dularımız seninle güzel haberlerini alınca bize de haber ver

Canım çok güzeller iyi günlerde giysin prensesin

ben hala tam olarak başlamadım alışverişe şimdilik sizinkileri sevmekle yetiniyorum havalar biraz düzelsin kendşmş atıcam mağazalar

Canım çok güzeller iyi günlerde giysin prensesin

ben hala tam olarak başlamadım alışverişe şimdilik sizinkileri sevmekle yetiniyorum havalar biraz düzelsin kendşmş atıcam mağazalar

Teşekkür ederiz teyzesi daha güzelleri sizin olsun
İnsan almaya başlayınca durduramıyor kendini

İyi temennileriniz için teşekkür ederim
Babama tam lokal anestezi yapacakları sırada çarşambaya ertelemeye karar vermişler.nedeni ise babamın daha önce baypass ameliyatı olmuş olması.yani kalp rahatsızlığı var diye 2 gün daha gözlem altında tutulacak ilaç verilecek daha sonra ameliyat yapılacak.çok teşekkürler moral oldunuz bana

tatlim kusura bakma karismis hersey
sen canim ve lame hediyelessirsiniz lame aaradasimiz da var lameye ozel msj atip adres falan isteyip anlasa bilirsiniz canim tabi istersen

Ne demek tüm hepimiz temmuz annesiyiz ve aynı duyguları paylaşıyoruz bir şekilde her kim olursa olsun seve seve hediyeleşirim Asıl sen kusura bakma ne de olsa ben sonradan dahil oldum topiğe

ayy kızlarrr valla yavrum canım kızım coştuu nasıl sert tekmeler atıyoo artıkk Allah ımm nasıl bi mutluluk nasıl bi duygu bu yaaa çok şükürr

luxxorcummmmmmmmmmmmmmmmm yavrularımızın hediyelerini ne zaman ayarlayalımm ne dersin ?

smo6211 kiz bebek karacikolata erkek bebek tahmini hediyelesiyor
rikiyefatih kiz bebek mavigibi erkek bebek hediyelesiyor
buba kiz bebek hapsu erkek bebek hediyelesiyor
eski es kiz bebek zuzumazlum erkek bebek hediyelesiyor
medusa kiz bebek akusini erkek bebek hediyelesiyor
orjinalmorjinal kiz bebek asila erkek bebek hediyelesiyor
msg38kiz bebek habbis erkek bebek hediyelesiyor
sadiyeyuce kiz bebek sibelkerem erkek bebek hediyelesiyor
elbebekgulbebek kiz bebek demir erkek bebek hediyelesiyor
bankem kiz bebek meleksen erkek bebek tatlim 1 ksii yetmiyo diye katildim tesaduf sana ciktim gercekten saka gibi oldu hediyelesiyor
kumpas kiz bebek tugcem79 erkek bebek hediyyelesiyor
azize bebek pinrali kiz bebek erkek kalmadi icin kizlar ;( hediyelesiyor
hly7 luxxor hediyelesiyor
melek1987 esradimts hediyelesiyor
lame graca arkadasimizla hediyelesiyor

tatlim masallah kizina ne guzel cosuyular valahi kucuk melekler

sen dun sabah benim oglumu grucektin esimle karnima bakiyoruz bi anda vurdunda karnimdan gorunuyo nazar degmesin babasi nasil guluyo ona yatakta kipir kipir diye yaramaz tospam benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…