- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.861
aynen canımm bana deseki normal muayne olcan 22.haftanda da ayrıntılı olcan..anlarım ama beni resmen enayi yerine koydular..nyse değiştiriyorum zaten kesin..canım haftaya git bnce daha iyi görürsüünüz herşeyini.. 20-24 arası ama en ideali 22. haftaymışş..bakalım ben bu hafta değilde haftaya gideyim diyorum meleksenin gittiği yere...
ayyy bunlar ne tatlı şeylermiş yerim ben bunları da bunları giyecek kızı da:))
ayyy bunlar ne tatlı şeylermiş yerim ben bunları da bunları giyecek kızı da:))
çok güzeller canım benim..sağlıkla kullanın inşallah.. pınarcım ayrıca benim kanım sana boşuna kaynamamış demekkkkkkkkkk FENERBAHÇE aşk çekmiş demekk
çok saol canım benimmm evett babamızda bende fenerbahçeliyişz:)))) benimde sana kanım çok kaynamıştı:)))))
şekerlerimmm cuma doktordan gelince size yazamadım kusura bakmayın..fırsatım olmadı yorgundum yemek falan.. c.tesi sabah kahvaltıya misafirim gelcekti hazırlık bilmem ne ... 3 te gittiler bizde anneme gittik ordan kaynanamlara gittik orda kaldık anca akşam geldik yemek falan anca oturdum...kızımdan haberler şöyleeee
maşallahh yavrum gayet iyi gelişiimi kilosu (350gr) herşeyi haftasıyla uyumlu gidiyo dedi..yanlız sinirlerimi doktorum bozdu ve bırakma kararı aldım..şöyleki ;
normalde ayrıntılı ultrason zamanım ya..hani size dedim herhalde kendi yapacak ayrıntılıyı bilmiyorum makinasını dedim..meğerse adam beni normal muayeneye çağırmış 5dk için 150 tela bayıldım ve sinir oldum.. çünkü ben dedimki ayrıntılı olmaycaksa ben yaptırayım başka yerde geleyim.. beni hem kendi yönlendirdiği yere gitmemi istiyo 350 tl..hem de 150 tl boşa gidecek kontrol muayenesi için çağırmadı bana 6hafta sonra gel diyo..bnde sinir oldum çok beni gereksiz yere çağırdığı ve 5 dk baktığı için.. inanın bi kafasını bi karnını ölçtü bi bana gösterdi elini bacağını o kadar yane..ben de eşim de kızdık kesin değiştirme kararı aldık.. şimdi başka yere gidicem ayrıntılı yaptırcam sonra doktor bulcam kendime medipole geçebilirm yüksek ihtimal..böyle yanii..ama yavrum bana poz verdi resmen yüzünü döndü elini de göbüşünün üstüne koydu yavrum çok tatlıydııı maşallahhhh
hafta sonu bi kaç bişi daha aldım yavruma ciciler topiğine ekliyorum şimdiiibu haftasonu da modokoya gidip yavruma oda bakıcaz fikir edinme amaçlııı
canımm hepsiii çokkkkk güzell iyi günlerde kullansın inşallahhhhhhh
çok tatlı bunlar yaaaa ama bu tarz pijamalar çok pahalı oluyor kızlar 60-70 TL yaa bana mı çok geliyor bilmiyorum ki bu fiyatlar bence uçuk. Burada mağazalarda da çok güzel modeller var ama o kadar para verilir mi sizce bipijamaya
aaa ciddi misin yaa ne güzelmaşallah ikinize de o zaman bebiklerinizi de kardeş gibi büyütürsünüz artık hatta ikincilere de aynı anda hamile kalın ooh tadından yenmez
canım ekleyemedin ekleyemedin ama sonunda dev boyutlarda eklemişsinhepi çoook güzeller hele o minik fener forması çok sevimliydi güle güle giysin
evet canım kardeşiz çokta güzel oluyomuş böyle:))) evet resimler kocaman çıktı:)) saol canım hepimizinki inşallahh
bende de rubella negatifti kızamıkçıkmış.
Günaydın canımmm
Tabi haber veririm canım benim
canımm hepsiii çokkkkk güzell iyi günlerde kullansın inşallahhhhhhh
saol canım ama çok üzüldüm
Kızlaaar 3 gün aradan sonra düşük moralimi yükselttim ve geldim:)
İstanbul'a ailmin yanına gittik, gezdik, eğlendik döndük İzmir'imize:)
Şimdi tv karşısında yaymasyondayız kocam ve kızımla
Günaydın kızlar,
Biz bütün hafta sonu gezdik kızımla İzmir'e gittik dayımıza kız istedik geldik.Hafta sonu yazılanları okudum şimdi birazcık. Pnrali, kumpass aldıklarınız çoook güzel. İyi günlerde kullansın melekleriniz.
Bebişlerimizle tüm hepimizin güzel bir hafta olması dileğiyle....
Kızlar herkese günaydınnn... İyi haftalar olsun inşallah...
günaydın hanımlar
kupaas canım aldıklarına bayıldım çok ciciler. güle güle giysin meleğin
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
herkese günaydın güzel bir hafta geçirmeniz dileğiylee
Günaydın kızlar,
Biz bütün hafta sonu gezdik kızımla İzmir'e gittik dayımıza kız istedik geldik.Hafta sonu yazılanları okudum şimdi birazcık. Pnrali, kumpass aldıklarınız çoook güzel. İyi günlerde kullansın melekleriniz.
Bebişlerimizle tüm hepimizin güzel bir hafta olması dileğiyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?