- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.881
teyzen yesin senin cicilerini ya ne tatlı şeyler bunlar benim gözüm hala kız giysilerinde oğluştan sonra kısa sürecek heralde benim ara hemen kız yapmam lazım
hayırlı olsun gelininiz. Allah tamamına erdirsin
günaydın kızlar pazartesi sendromu başladı bende sürünerek geldim işe ya
kupaas kızının kıyafetleri çok tatlı benm kızım kalpli body i kıskandı teyze nerden almş diyo:))
valla insanın yataktan kalkası gelmiyo.. bir iki gündür iyiydi hava, sabah kalktım; rüzgar, yağmur, soğuk.. bi de pazartesi...Allah çalışanlara kolaylık versin.
valla insanın yataktan kalkası gelmiyo.. bir iki gündür iyiydi hava, sabah kalktım; rüzgar, yağmur, soğuk.. bi de pazartesi...Allah çalışanlara kolaylık versin.
herkese günaydın
ayyy cicilere bayıldım hepside çok güzel güle güle giysin bebişler
hly canım doktor değiştirmeye karar vermişsin hayırlısı olsun bakalım inşallah içine sinen bir doktor bulursun
Teşakkürler, Amin canım. Annem çifte mutluluk yaşıyor bu ara
teşekkür ederim çok tatlı hepsi güzel kızın sağlıklı sıhatli giysin hepsini
saolasın canım inşallah içime siner bakalım.. sen naptın cnaım gittinmi eminönünee
Allah tamamına erdirsin graca cım..mutluluklarınız daim olsun inşallah
kızlar cok mutluym ben kızım yerınde durmuyo bugun sabahta babasına tekme attı esım cok heycanlandı saskın saskın baktı:)
kızlar cok mutluym ben kızım yerınde durmuyo bugun sabahta babasına tekme attı esım cok heycanlandı saskın saskın baktı:)
teşekkür ederim çok tatlı hepsi güzel kızın sağlıklı sıhatli giysin hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?