2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın

ayyy cicilere bayıldım hepside çok güzel güle güle giysin bebişler
hly canım doktor değiştirmeye karar vermişsin hayırlısı olsun bakalım inşallah içine sinen bir doktor bulursun

günaydın kızlar pazartesi sendromu başladı bende sürünerek geldim işe ya

valla insanın yataktan kalkası gelmiyo.. bir iki gündür iyiydi hava, sabah kalktım; rüzgar, yağmur, soğuk.. bi de pazartesi... Allah çalışanlara kolaylık versin.

saolasın canım inşallah içime siner bakalım.. sen naptın cnaım gittinmi eminönünee

Teşakkürler, Amin canım. Annem çifte mutluluk yaşıyor bu ara

Allah tamamına erdirsin graca cım..mutluluklarınız daim olsun inşallah

teşekkür ederim çok tatlı hepsi güzel kızın sağlıklı sıhatli giysin hepsini

Günaydın kızlarrr ...

İstanbulda da hava çok kötü yağmurlu ve kapalı bugün m,safirim gelicek akşam evi toparlayıp yemek falan yapmam gerekiyor ama yerimden kalkasım yokk size bakıyım biraz belki açılırım dedim

saolasın canım inşallah içime siner bakalım.. sen naptın cnaım gittinmi eminönünee

Allah tamamına erdirsin graca cım..mutluluklarınız daim olsun inşallah

evet canım gittim eminönüne yani piyasa ile farkı çok fazla yok baktığımız bazı ürünlerde 2 lira falan oynuyordu yani
arabalar desen 300 tl den baslıyor devamı baya pahalı ama yalnız şunu anladımki internetteki firmaların kampanyaları ile daha ucuza geliyor burda gene üstüne birşeyler koyuyorlar battaniyeler ucuzdu biz bir tane aldık kıyafetler hastane çıkışları 30 tl den başlıyor 200 tl ye kadar var badıler vardı 3,5 tl idi ama bir türlü beğendiğimiz birsey bulamadık birde bebek şekerlerine baktık onlar güzeldi değişik modeller vardı kapı süsleri falan 10 tl den başlıyor onlarda uygundu ama erken diye biz onları almadık bir dahakine inşallah bu arada biberonlara falan hiç bakmadık canım yaa ama her kat kendine göre fiyat veriyor biri 10 derken diğer 15 diyor yani pazarlık pek yapmıyorlar yani o kadarda umduğum gibi bir yer bulamadım ben bir de sen git bakalım

günaayyydınnn kızlar ve bebişler:)
ayyy yine ne sıkıcı hava ...Güya temizlik yapıcaktım ama hiç içimden gelmiyoo daha kalkıp kahvaltı hazırlayamadım. Umarım hepiniz güzel sağlıklı bir haftasonu geçirmişsinizdir. biz kızımla kahvaltı hazırlamaya gidiyoruz hepinizi öpüyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…