- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.121
bende yarını iple çekiorum inan bana saatler degil dakikalar bile geçmek bilmio
canım ayrıntılımı var senın yoksa yarın
ya benim kafam da çok karışık bizde yarın gitcez ayrıntılıya ama buzaman kadar kızım dedgm bebegim ya erkekse şüphesi düştü içime
oğlum olcak canım Allah gönlümüze göre verdi
Kizlar iyi aksamlar.uzun zamandir gorusemiyorduk.malum okul acilali mufettis derdiyle ugrasip duruyorum.bazilariniz ne kadar sansli.evdesiniz.ve biz oglumla kocaman olduk ama hala hissedemiyorum.bi sorunmu var acaba.doktorumada soramiyorum.en son gittigimde 1-2 haftaya hissedersin demisti.ama bunu diyeli tam 3 hafta oldu.21 hafta olduk artik.bi arkadasimda ben ilk 22. haftada hissetmistim dedide biraz rahatladim.kiloyla alakasi varmi acaba.ben biraz kiloluyum.bundan dolayida gec hissediyor olabilirmiyim kizlar.fikri olan varsa paylassin lutfen
canım benım telaş yapcak bısey yok herkes aynı haftalarda hıssetmıyokı bazımız 17.haftada bıle ben hıssedıyorum demeye basladı ben 21.haftayı doldurcam yarın arada kıpırdanıyo kafana takma normal hersey ama ıstersen sana tavsıyem sınemaya gıt benımkı orda cosmustuaz kpırdayan mınık guzum dans edıyodu resmen...
hayatım ben 19 haftalık oldum arada sırada acayip hısseddıyorum ama bazen 1 gun 2 gun hıssetmıyorum yani benım ablam 27. haftada hıssetmeye baslamış.. herkeste farklıdır kuzummm .. erken de olur gec de senın ve bebegının saglıgı sıhhatı yerınde mi ? yerindeyseKizlar iyi aksamlar.uzun zamandir gorusemiyorduk.malum okul acilali mufettis derdiyle ugrasip duruyorum.bazilariniz ne kadar sansli.evdesiniz.ve biz oglumla kocaman olduk ama hala hissedemiyorum.bi sorunmu var acaba.doktorumada soramiyorum.en son gittigimde 1-2 haftaya hissedersin demisti.ama bunu diyeli tam 3 hafta oldu.21 hafta olduk artik.bi arkadasimda ben ilk 22. haftada hissetmistim dedide biraz rahatladim.kiloyla alakasi varmi acaba.ben biraz kiloluyum.bundan dolayida gec hissediyor olabilirmiyim kizlar.fikri olan varsa paylassin lutfen
hayatım ben 19 haftalık oldum arada sırada acayip hısseddıyorum ama bazen 1 gun 2 gun hıssetmıyorum yani benım ablam 27. haftada hıssetmeye baslamış.. herkeste farklıdır kuzummm .. erken de olur gec de senın ve bebegının saglıgı sıhhatı yerınde mi ? yerindeysedegmesinnn
millet yazarken ben bulunamıyorum ben geldiğimde herkesler gitmiş oluyor :2: ne bahtsızım.. nasılsınız kızlar umarım herkesler iyidir.. oo bu hafta doktora gidecek çok sanırım yarından başlayıp her gün birileri var gibi.. hadi bakalım hayırlısı, inşallah herkes iyi haberlerle döner.. sizlere bir sorum olacak msjımı okuduğunuzda cvplarsanız sevinirim.. ben ayrıntılı için 24 marta randevu bulabildim ancak. o zaman da 22 haftam bitmiş olacak. 22+ 2 de gitmiş olacağım. geç kalmış olmam değil mi?? en ideali 22. haftada diye okumuştum internette. sanki herkes yaptırdı bi ben kaldım gibi hissediyorumda
benım ogluşum da cok sakinnn bugun dra gittimm ohh miss yatmış aşagıya parmak ağızında yatmış uyuyoo :)cok saol canım bıraz rahatladım,bencede allah korusun bişey olsa bişekılde rahatsızlığım olurdu galiba.benım oğlum galıba cok uysal,ağırbaslı,uslu olacak ıns :)) tek tesellım bu
evet canım herkes ayrıntılı ultrasona gıdıyor,benım doktorum gerek yok dedı,bende girmıcem aslında bebişi izlemek ıcın iyi bi fırsat ama napalım doktorumuza uymak lazım.siz anlatırsınız nasıl bişey,bizde dinlerız artık.hadı bakalım hayırlı haberlerle gelsın herkes ıns.
benım ogluşum da cok sakinnn bugun dra gittimm ohh miss yatmış aşagıya parmak ağızında yatmış uyuyoo :)
ewet net gorsende ultrasonlarda doyamıyoruz bebeklerımıze :) hemen dogsalar da su heyecan bi bitse :)ayyy ne guzel maşallah nazar değmesın .bende bı gorsem öyle neeett,ben gıdelı nerdeyse 1 ay oldu,doktorum pek bı rahat sadece aylık kontrole cağırıyor :))neyse doğduktan sonra hergun onu gorecegım için bende cok acele etmıyorum gormek ıcın
nolsun hayatımm oturuyomm tv ızlıyorummm :)sen nasılsın ıyı mısınslm zeynepcim nasılsın
canım benım kıpırdanmıyo bu ara yaaa canım sıkılıyooooo cok nadır ıste kıpırdanırsaaaa sizde durum nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?