- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.101
merhaba temmuz anneleri ve güzel bebekleri nasılsnız?biz oğluşumla iyiyiz babaannemize geldik oturuyoruz.yarın doktor kontrolümüz var inş. güzel sonuçlar alırız.bizde yarın ayrıntılıya gireceğiz sanırım.bakalım yarın belli olacak.heyecan dorukta yanii.geçmez artık bu saatler..çok özledim oğluşumuu
biraz zorlu dönemler bunlar ama kusmak bebeklerinin iyi olduğunun bi göstergesi canım onu düşün iyi hisset kendinii
çok tşk ederim canım iyiyim sen nasılsınn..bizde yarın gideceğiz kontrole canımm.acayip heyecanlıyım.sabahlar olmaz bana artıkbizde detaylıya gireceğiz yarın.inş. iyi haberler alırım.oğlumu çoook özledim
canım benım kıpırdanmıyo bu ara yaaa canım sıkılıyooooo cok nadır ıste kıpırdanırsaaaa sizde durum nasıl
cnm bol bol tatlı yee sekerin yoksa uzan ve bekle bak nasıl tekme atıyor uyanıyor o zaman burdan okumuştum bende:)
selam kızlar bende temmuz annesiyim..hepinizin bebişleri hayırlı olsun:)
hosgeldın canım aramıza masallah buyumussunuz sızde annesı
kimse yok mu biraz konuşalım moraller nasıl bebişle aranız nasıl
ınsallah doktorumuz bu sefer net olarak cınsıyetımızı belırler 18+3um persembe 18+5 olacaz ılk once kız sonra %51 erkege benzetmıstı heyecanlıyız:)
afiyet bal şeker olsun bende şimdi dışarı çıkıyorum bütün temmuz annelerini öpüyorum.hepimizin bu hamilelik dönemi güzel geçsin inşallah sorunsuz sıkıntısız.. bu arada ayrıntılı ultrasyon çok güzel bende geçen hafta yaptırdım.oğlumun beyinciğine kadar gördük
mervecim meraba. Senin ne kadar oldu nasıl gidiyor heyecanlımısın. Bu cinsiyette ben şanslıydım12.haftamda belli oldu.allah hepinizin gönlüne göre versin kızlar
ya okadar dıyosun bızde önumuzdekı haftayı ıple cekıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ayrıntılı ıcınnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?