2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy yarınmı canım kontrolunuz bak benıde heycanlandırdın sımdı hayırlısıyla gıdın güzel haberlerle gelın ıns

canım benım kıpırdanmıyo bu ara yaaa canım sıkılıyooooo cok nadır ıste kıpırdanırsaaaa sizde durum nasıl

ınsallah doktorumuz bu sefer net olarak cınsıyetımızı belırler 18+3um persembe 18+5 olacaz ılk once kız sonra %51 erkege benzetmıstı heyecanlıyız:)

ınsallah doktorumuz bu sefer net olarak cınsıyetımızı belırler 18+3um persembe 18+5 olacaz ılk once kız sonra %51 erkege benzetmıstı heyecanlıyız:)

ya benim kafam da çok karışık bizde yarın gitcez ayrıntılıya ama buzaman kadar kızım dedgm bebegim ya erkekse şüphesi düştü içime

mervecim meraba. senin ne kadar oldu nasıl gidiyor heyecanlımısın. bu cinsiyette ben şanslıydım12.haftamda belli oldu.Allah hepinizin gönlüne göre versin kızlar

afiyet bal şeker olsun bende şimdi dışarı çıkıyorum bütün temmuz annelerini öpüyorum.hepimizin bu hamilelik dönemi güzel geçsin inşallah sorunsuz sıkıntısız.. bu arada ayrıntılı ultrasyon çok güzel bende geçen hafta yaptırdım.oğlumun beyinciğine kadar gördük

ya okadar dıyosun bızde önumuzdekı haftayı ıple cekıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ayrıntılı ıcınnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…