2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın

hayırıdır bu topik baya sakinleşmeye başladı az kişi gelir oldu artık

Günaydın seker poortakali senin ve tüm annişlerin günü aydınlık olsun.... Evet ilk girdiğim zamanlarda sayfaları takip etmek mümkün değildi. Şimdi kimseyi göremiyorum. Noldu temmuz annelerimize neden kimse yok

diger grup neresı ben memlekette ıken kacırmısım neden baska bır grup olusturuldu ve nerde merak edıyorum kımse cevaplamıyor:44:

günaydın kızlar herkes iyidir umarım hepinize bol güneşli bir gün diliyorum :) inşallah kar yağmaz, sıcaklar gelsin artık soğukta işe git gel çok sıkıcı oluyor. bu arada yarın biz kızımla ayrtıntılıya gideceğiz çok heyecanlıyım umarım iyidir herşeyi bebişimin. sizin aranızda giden var mı hiç

diger grup neresı ben memlekette ıken kacırmısım neden baska bır grup olusturuldu ve nerde merak edıyorum kımse cevaplamıyor:44:

günaydın canım nasılsın ? başka bir sitede grup kuruludu adını yazamıyorum burdan ama populer bir site ama su cıplak resım koydukları deil diğeri ondan önce populer olanında anladın mı bılmıyorum :) burayada yazıyor arkadaslar orasıda pek yoğun deil. bende dun uye oldum oraya

gunaydın canım bende ayrıntılı ıcın karar veremedım sen tam yırmı haftalıkken gıtmıs oluyorsun dı mı acaba ben ne yapsam bu hafta sonu mu gıtsem bır sonrakı mı karar veremedım kı

bosverın kım nerde ıstıyorsa orda takılsın kendılerı burda arkadas secıp baska grup olusturdalar herhalde olayı bılmedıgım ıcın yorum yapamıyorum ben memlekette ıken olmus ne olmussa :44:

gunaydın canım bende ayrıntılı ıcın karar veremedım sen tam yırmı haftalıkken gıtmıs oluyorsun dı mı acaba ben ne yapsam bu hafta sonu mu gıtsem bır sonrakı mı karar veremedım kı

evet canım yarın tam 20 haftalık oluyor. benim dr.um bir prof. tavsiye etti, ayrıntılı çok önemli bence buna git dedi, kendisi hamileyken bu kişiye gitmiş. ben de onun tavsiyesiyle bu prof amcaya gideceğim. benim dr. randevum da ayın başında olduğundan ben yarını seçtim canım ayrıntılıdan çıkıp kendi dr.uma gideceğim.

senin için de bir hafta önce sonra farketmez herhalde sen de git biran önce, yani ben çok bekleyemiyorum da :)

bosverın kım nerde ıstıyorsa orda takılsın kendılerı burda arkadas secıp baska grup olusturdalar herhalde olayı bılmedıgım ıcın yorum yapamıyorum ben memlekette ıken olmus ne olmussa :44:

arkadaş ayırmadılar canım sayfaya da yazdılar. sadece kacıran olduysa bilmiyor. bende yazamıyorum başka cunku yasak o sitenin adını buraya yazmak. buraya eklenen bazı seyler reklama giriyomus galiba orda daha rahat paylasılır dıye orayada acmıslar ama sanıldıgı gıbı burayı terk etmediler

hafta sonu ozel hastane bulduk çizrede oraya gıdecegız 19+5 oluyor o zaman acaba erken mı dıyorum o zaman canım hıc karar veremıyorum amnıyo sonucum da cıkmadı takmıyorum onu ya dusunmuyorumartık ıyı gelecek emınım

canım arkadaş seçimi yapılmadı. gönderebildikleri herkese davet gönderdiler. bana özelden mail adresini atarsan sana da davet gönderirim.
burda bir gün konuştuk oraya geçersek daha rahat sohbet ederiz, sayfaları takip etmek zor oluyor diye. konuşulduğu gün hepimizin hesabı engellendi.
o yüzden birdaha konuşma imkanımız kalmadı. reklama giriyormuş. burda olan herkes haberdar oldu ama sen olmadığın için görmemişsin. insanların fotoğraf ve videolarını yayınlayabildikleri popüler bir sosyal paylaşım sitesi. bilmem anlatabildim mi :)

canım sana özelden msj attım
tesekkur canım

ya ben bılmıyordum kı baska grup tutturmuslar gıdıyorlar bende anlamadım ne zaman gırsem konu aynı olunca

Günaydıııınnn, Bursa'da okullar tatil olmuş. Oğlumu hazırladım. Servisi beklerken haber aldım. oğlumun ise hoşuna gitti tabii. Kar yağışı hızlandı. Görüntü çok güzel. Küçük bebişim sıcacık karnımda uyuyor mu napıyor bilmiyorum. Şimdi kahvaltı yapacağız hep beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…