- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.141
herkese günaydın
hayırıdır bu topik baya sakinleşmeye başladı az kişi gelir oldu artık
Günaydın seker poortakali senin ve tüm annişlerin günü aydınlık olsun.... Evet ilk girdiğim zamanlarda sayfaları takip etmek mümkün değildi. Şimdi kimseyi göremiyorum. Noldu temmuz annelerimize neden kimse yok
diger grup neresı ben memlekette ıken kacırmısım neden baska bır grup olusturuldu ve nerde merak edıyorum kımse cevaplamıyor:44:
diger grup neresı ben memlekette ıken kacırmısım neden baska bır grup olusturuldu ve nerde merak edıyorum kımse cevaplamıyor:44:
diğer gruptamı takılıyor herkes:44:
Günaydınnn kızlarr. Evet epey sessizleştik nerede o eski yakalanamayan sayfalarSanırım diğer gruptalar...
günaydın kızlar herkes iyidir umarım hepinize bol güneşli bir gün diliyorum :) inşallah kar yağmaz, sıcaklar gelsin artık soğukta işe git gel çok sıkıcı oluyor. bu arada yarın biz kızımla ayrtıntılıya gideceğiz çok heyecanlıyım umarım iyidir herşeyi bebişimin. sizin aranızda giden var mı hiç
gunaydın canım bende ayrıntılı ıcın karar veremedım sen tam yırmı haftalıkken gıtmıs oluyorsun dı mı acaba ben ne yapsam bu hafta sonu mu gıtsem bır sonrakı mı karar veremedım kı
bosverın kım nerde ıstıyorsa orda takılsın kendılerı burda arkadas secıp baska grup olusturdalar herhalde olayı bılmedıgım ıcın yorum yapamıyorum ben memlekette ıken olmus ne olmussa :44:
bosverın kım nerde ıstıyorsa orda takılsın kendılerı burda arkadas secıp baska grup olusturdalar herhalde olayı bılmedıgım ıcın yorum yapamıyorum ben memlekette ıken olmus ne olmussa :44:
evet canım yarın tam 20 haftalık oluyor. benim dr.um bir prof. tavsiye etti, ayrıntılı çok önemli bence buna git dedi, kendisi hamileyken bu kişiye gitmiş. ben de onun tavsiyesiyle bu prof amcaya gideceğim. benim dr. randevum da ayın başında olduğundan ben yarını seçtim canım ayrıntılıdan çıkıp kendi dr.uma gideceğim.
senin için de bir hafta önce sonra farketmez herhalde sen de git biran önce, yani ben çok bekleyemiyorum da :)
tesekkur canımcanım sana özelden msj attım
arkadaş ayırmadılar canım sayfaya da yazdılar. sadece kacıran olduysa bilmiyor. bende yazamıyorum başka cunku yasak o sitenin adını buraya yazmak. buraya eklenen bazı seyler reklama giriyomus galiba orda daha rahat paylasılır dıye orayada acmıslar ama sanıldıgı gıbı burayı terk etmediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?