2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar çok heyecanlıyım 1,5 saat sonra ayrıntılımız var ne olur dua edin bi problem çıkmasın , uyku bile uyuyamadım korkudan heyecandan ..

Selam kızlar
Biraz temizlik yaptık kızımla mutfağımızı temizledik çook güzel oldu ohh miss yorulduk biraz mola verdik şimdi biraz dinlenip devam edicez
İstanbulda hava çok güzel güneş açtı içimiz kıpır kıpır
Haftasonu da güzel olur da inşallah babacığımızla gezmelere gideriz

arkadaşlar bende 22 hartalık hamileyim dün fetih b1453 filmine gittim ama çok yüksek sesli bir flim ve sinemaydı 60 dakika çok zor dayandım bebeğim resmen sesden etkilendi
acama işitme kaybı olurmu çok üzgünüm

cnm merak etme bende gıtmıstım benımkı kıpır kıpırdı ıcımde bı sıkıntı olmuo pek sınemalarda falan kafana takma bole seylerı olmaz ALLAH ın ıznıyle

kızlar çok heyecanlıyım 1,5 saat sonra ayrıntılımız var ne olur dua edin bi problem çıkmasın , uyku bile uyuyamadım korkudan heyecandan ..

canım bos yere heyecan yapma ınsallah her sey yolundadır uyuyamıyor ınsan haklısın hepımız aynı duyguları yasıyoruz

kızlar mama sandalyesı almayı dusunen var mı ben dusunuyorum da acaba daha once kullanan var mı portatif olanları mı ıyı yoksa ayaklı olanları mı bılemedım

kızlar mama sandalyesı almayı dusunen var mı ben dusunuyorum da acaba daha once kullanan var mı portatif olanları mı ıyı yoksa ayaklı olanları mı bılemedım

mama sandalyesi bence olmazsa olmaz bir şey ama 6. aydan sonra kullanılıyor. Oturması açısından ve katı gıdalara geçiş zamanı yönünden. ben ayaklı büyük kullandım ama bu sefer sandalyenin üzreine konulanlardan alacağım sanırım. çok yer kaplıyor çünkü. bir de ben hep bizle beraber masaya oturttum. Sandalye ye tutturuluyormuş söylediklerim. Fiyatları da daha makul. Uzun süre anneme falan gidersem de taşıyabilirm diye düşünüyorum.

mantıklı canım bence de yemek alıskanlıgı edınmesı ıcın masada oturması gereklı bızden ayrı bır vakıtte yemek yesın ıstemıyorum once onu doyurım sonra bız yerız muhabbetını hıc sevmem sofra alıskanlıgı olmalı dedıgın gıbı o portatıf olanlar yer kaplamaz mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…