- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.501
:))
evt bülent ve cenk amcalar:))
inş. canım çok teşekkür ederim...
seninde sonuna kadar iyi devam eder ve inş. minik kızını hayırlısyla alırısn kucağınaa:))
inşallah canım bide zaman çabuk geçse :)))))))
:))
evt bülent ve cenk amcalar:))
inş. canım çok teşekkür ederim...
seninde sonuna kadar iyi devam eder ve inş. minik kızını hayırlısyla alırısn kucağınaa:))
ewet canım haklısın artık susmak zamanı bende fena gaza geliyorum bazenartık sakin olucam kızımda biraz toydum bunu bari kurtarıyım mefisto ruhlulardan
kızlar çok heyecanlıyım 1,5 saat sonra ayrıntılımız var ne olur dua edin bi problem çıkmasın , uyku bile uyuyamadım korkudan heyecandan ..
Canım çoook güzel haberlerle gelirsin inşallah
arkadaşlar bende 22 hartalık hamileyim dün fetih b1453 filmine gittim ama çok yüksek sesli bir flim ve sinemaydı 60 dakika çok zor dayandım bebeğim resmen sesden etkilendi
acama işitme kaybı olurmu çok üzgünüm
kızlar çok heyecanlıyım 1,5 saat sonra ayrıntılımız var ne olur dua edin bi problem çıkmasın , uyku bile uyuyamadım korkudan heyecandan ..
kızlar mama sandalyesı almayı dusunen var mı ben dusunuyorum da acaba daha once kullanan var mı portatif olanları mı ıyı yoksa ayaklı olanları mı bılemedım
mama sandalyesi bence olmazsa olmaz bir şey ama 6. aydan sonra kullanılıyor. Oturması açısından ve katı gıdalara geçiş zamanı yönünden. ben ayaklı büyük kullandım ama bu sefer sandalyenin üzreine konulanlardan alacağım sanırım. çok yer kaplıyor çünkü. bir de ben hep bizle beraber masaya oturttum. Sandalye ye tutturuluyormuş söylediklerim. Fiyatları da daha makul. Uzun süre anneme falan gidersem de taşıyabilirm diye düşünüyorum.
Eki Görüntüle 359022 Eki Görüntüle 359023 hangısı daha mantıklı sızce
sankı bırıncısı mı daha mantıklı
sankı bırıncısı mı daha mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?