2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sizdede başagrısı varmı benimki hiç geçmiyor bide depresyondamıyım neyim acaip yorgunum halsizim siz neler yapıyorsunuz bu rahatsızlıklarla nasıl başa çıkıyorsunuz :26::26::26:

kızlar mama sandalyesı almayı dusunen var mı ben dusunuyorum da acaba daha once kullanan var mı portatif olanları mı ıyı yoksa ayaklı olanları mı bılemedım

canım ben chicco nun polly modeli vardı ondan almıştım kızımda. şimdi kardeşim kullanıyor sadece yemek yerken değil mutfakta siz iş yaparken çocukta sizinle beraber oluyor çok memnunuz.. ayrıca kardeşime eltisi ikeanın sandalyesini vermiş ama kullanamadı güvenlik yönünden bana pek cazip gelmedi açıkçası

kızlar ben geldimmmmm
ama giderken karda kaydım düştüm (( neyse bir problem yok.... ayrıntılımızı hallettik çok şükür onda da bir sıkıntı yok ...

slm kızlar umarım herkesler iyidir.. ben çok heyecanlıyım yaa yarın oğlumu görmeye gidicez benim heyecanımla birlikte onunkide artıyor sanırım 2 gündür daha bi hareketli o da beni özlemiş galiba

aayy, ne güzel.. saatler geçmez artık..

ne kadar adiler ya.. zehir zıkkım olsun.. bozdum ağzımı iyicee

Kızlaaar ,

bugün hiç giremedim topiğe çok yoğun bir gündü iş yerinde. İşten çıkmadan birazcık bakayım dedim. Biraz okudum geçmişi herkes iyi gibi gözüküyor. Topiğimize yeni gelenlere hoş geldiniz diyorum. asilla yaptıkların çok güzel olmuş iyi günlerde kullansın bebişin.

kızlar ben geldimmmmm
ama giderken karda kaydım düştüm (( neyse bir problem yok.... ayrıntılımızı hallettik çok şükür onda da bir sıkıntı yok ...

Canım geçmiş olsun. Neyse güzel haberlerle gelmişsin. Maşallah bebişine

mrb kızlar nasılsınız ya ben bugun inanılmaz bir diş agrısı cekiorum ve dün geceden beri belim agrıo gece hele baya şiddetli agrıdı korktum ama normal dio herkes gercekten normalmi yoksa gitsemmi doktora:26:

Kızlar ben de buradayım ama yazamıyorum pek. Dehşet yoğunum bugünlerde. Başımı kaşıyacak vaktim kalmıyor. Bir arkadaşımız doğum iznine ayrıldı. Onun işleri de bize kaldı. Ara ara bakıp çıkıyorum size pek yazamıyorum ama takipteyim Üzerinize afiyet birazda faranjit oldum sanırım. Gece uykularım bölünüyor boğaz ağrılarımdan. Halsizlik yapıyor oda. Çok şükür bitirdik bugünü de çıkmaya hazırlanıyoruz biz sıpamla yavaş yavaş. Bir yarım saat kestiririz artık serviste. Aslında yorgunuz ama babamızın baskılarıyla gebiş alışverişine çıkacağız. Birazda anneye birşeyler almanın zamanı geldi. Öpüyorum hepinizi.Bebişlere ve kendinize iyi bakın. Yarın görüşmek dileğiyle

Geçmiş olsun canım... Bende çıkıyorum iyi akşamlar herkese öpüyorum tüm güzel anneleri ve bebişlerini

selammm!!! ne zamandır girmiyorumm misafir falan ağırladımm ancak olduu..çok fazla geçmiş sayfaları okumadım bi yazayım keyifler nasılmış bakalım kızımın temmuz teyzeleri???

herkese merhaba doktordan geldik kızım çok iyi çok şükür 19+1 çıktık tickerımı yine düzenlemem gerekiyor sanırım doktor teyzesi bacaklarını pek uzun buldu babasına benzeyecek dedi bin şükür her şeyi çok iyiymiş yavrumun iki hafta sonra ayrıntılı ultrasona ve şeker yüklemesine gideceğiz

bende dogum ucretlerını ogrenmek ıcın gıttım ve bu konuyu sordum fatura ıstedım veremeyeceklerını soledıler esımde bole seylerı hc sevmez usteleyemedım nasıl yapacagız yaaa aslında dogumdada cuzi mıktarlarmıs ama bızden dunya para alıolar yaaa özelden hangı hastahane bana yazarmısın belkı aynı hastahane cıkar

cok sevındım herseyın yolunda olmasına harıka :)ayrıntılı ultrason ıcın nekadar fıyat dedıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…