2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günden dolayı gelemeyecektim.Bir sonraki hafta birşey çıkmazsa gidicem inş.Haberleşiriz canım..

Günaydın arkadaşlar
umarım herkes iyidir. forumu takip edemedim 1-2 gündür,malum çarşamba günü Doktor kontrolü için trenle İzmir'e gittim. Bebeğim ağırlığını neredeyse üçe katlamış 5 haftada.Son gittiğimde 165gr idi çarşamba günü itibariyle 450gr olmuş. Büyüyorlar maşallah son hızla

Maşallah bebişine

benim de 17 martta randevum geç zaman geeeeç

günaydın kızlar ne var ne yok dun burda cok guzel kar yagdı esımle ıkı kere kar topu oynamaya cıktık cok zevklıydı yerel halkdan cocuklar da vardı bıraz korktum ama oynadık esıme dıyorum sımdı bunlar kartopunun ıcıne tas koyup atmasınlar dıe oyle dıkkatlıce oynadık 29 subat bızım yıldonumuz ılk ılıskıye basladıgımız tam sekız sene olmus ınsallah evlılıkde de boyle uzun seneler olur esım yıldonumumuz de bır garıp allahım dıyorum nesı var bende hatırlatmadm suprız yapmıs gul getırttırmıs buraya falan vok sevındık bebısımle gercekten ıyıkı sekız sene once esımle tanısmısım ve onu sekız sene beklemısım cok mutluyuz rabbım hepımızı mutlu etsın evlatlarımzla cok konustum sabah sabah

günaydın herkeslereeee

Çooook güzelmiş ellerine sağlık Bende yapmak istiyorum ama çalıştığımdan yetiştirip yapabilrmiyim bilmiyorum:44:

bende çalışıyorum ama çok sevdiğim için zaman ayırabiliyorum akşamları keyif veriyor bana

naber kızlar? ay demin annemlerden evime gittim artık gelmiştir elektrik diye inanır mısınız dün sabaha karşı 5te gitti halen gelmemiş yaa ev buz buzz geri döndüm anneme artık bu akşam da burdayız

ay elektrikmi yok aman dikkat et üşütme

Lamecim işte şimdi yükleyebildim canım

günaydın cicişler bugün canım çok sıkkın:2::2:aglayıp durdum geceden bu tarafa kardeşime eşim arasında kaldım kimi dinlesem o taraf kendine göre haklı neyse kızlar sizinde canınızı sıkmayım medusacım çok sevindim bebeişinin iyi olmasına maşşalah ben daha martın 22 sinde gidicem kontrole

maşallahh canımm tontişeee

Demeeee ...ben sormamıştım ama çok çok beğenmiştim....

bnde beğendim ama bitmiş bile alamadım

ohh iyi yapmışsınız canım...Allah mutluluğunuzu daim etsinn inşallahhh

hayırdır canım nolduu :26:

Günaydınnn cnmmm size de

Herkese hayırlı cumalar olsun inşallah...

günaydınnnnnnnnnnnnn şekerlerrr

herkese günaydın hayırlı cumalar

günaydııııınnn, güzel güneşli bir gün :))

Günaydın kızlar umarım herkes iyidir ve mutlu bir gün olsun

günaydınnnnnnnnnnnnn hayırlı cumalarrr annişlerrrrr

günaydın kızlar hayırlı cumalar

hepinize bebişlere günaydınlar..hayırlı cumalar

gunaydın kızlar nasılsnz

cümleden günaydın ve hayırlı cumalar

Maşallah bebişin kocaman olmuş ne kadar da büyümüş öyle
Sanırım bende gidince kocaman bir kız göreceğim ekranda 5 haftalık süreçte

Maşallah bebişine

benim de 17 martta randevum geç zaman geeeeç

Benimde 17 martta kontrolüm var ve daha çok bekleyeceğiz

maşallah maşallahh

hayırdır :44: dicem ama boşvermek en iyisi..

ben de en sonunda randevumu aldım , haftaya cuma. şafak saymaya başladım.

günaydın herkeslereeee

Lamecim işte şimdi yükleyebildim canım

çok güzel olmuş eline sağlık. Ben de yapmak istiyorum. Bakalım kız için cici bir şema bulayım da.

asilla canım konu nedir bilmiyorum ama eminim ikisi de senin üzülmeni istemez. Bebişin de. Paylaşmak istersen konuşuruz canımızı sıkmazsın, kendi adıma en azından söyleyeyim.

Canım harika olmuş ellerine sağlıkk bayıldımmm

Sağlıcakla kullansın bebişin

Asilla canım sakın kendini de bebişini de üzme lütfen
zamana bırak zaman herşeyin ilacı anlatmak istersen seve seve dinleriz bu grupta sevinçlerimizi paylaştığımız kadar üzüntülerimizi de paylaşacağız tabii ki...

Herkese merhaba kızlar hayırlı cumalar diliyorum...
umarım herkes iyidir bizde 10 martta doktora gidicez.az kaldı sayılır.

boşverdim zaten en iyisi bu karnımdakinide düşünmeme lazım geceden bu tarafa kıpır kıpır huzursuz gibi sanki siz siz olun sakın huzursuz olmayın yansıtmayın bebeklere hiç bir şey çünkü dogduktan sonra stresli bebek oluyorlar yani bir nevi intikam alıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…