- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.461
ankaradaki arkadaşlarım 3 mart bu cumartesi gününden itibaren güven hastanesi hamile eğitim merkezinde ücretsiz eğitim seminerleri başlıyor saat 12-14 arasında haftanız ayınız ne ise ona göre takip edeilibilirsiniz ben bi sonraki haftadan itibaren giderim diye düşünüyorum ilk üç ayı geçtiğim için programına internet sitesinden bakabilirsiniz ilgilenenler olursa
yok canım normal kontrole gidiyoruz bakalım ayrıntılı ya da renkli için ne zamana tarih verecek bilmiyoruz
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr karpuzlu body i soran kimdiiiiii ? şu an satıştaaaaaa
Günden dolayı gelemeyecektim.Bir sonraki hafta birşey çıkmazsa gidicem inş.Haberleşiriz canım..
Günaydın arkadaşlar
umarım herkes iyidir. forumu takip edemedim 1-2 gündür,malum çarşamba günü Doktor kontrolü için trenle İzmir'e gittim. Bebeğim ağırlığını neredeyse üçe katlamış 5 haftada.Son gittiğimde 165gr idi çarşamba günü itibariyle 450gr olmuş. Büyüyorlar maşallah son hızla
Çooook güzelmiş ellerine sağlıkBende yapmak istiyorum ama çalıştığımdan yetiştirip yapabilrmiyim bilmiyorum:44:
naber kızlar? ay demin annemlerden evime gittim artık gelmiştir elektrik diye inanır mısınız dün sabaha karşı 5te gitti halen gelmemiş yaa ev buz buzz geri döndüm anneme artık bu akşam da burdayız
Günaydın arkadaşlar
umarım herkes iyidir. forumu takip edemedim 1-2 gündür,malum çarşamba günü Doktor kontrolü için trenle İzmir'e gittim. Bebeğim ağırlığını neredeyse üçe katlamış 5 haftada.Son gittiğimde 165gr idi çarşamba günü itibariyle 450gr olmuş. Büyüyorlar maşallah son hızla
Demeeee ...ben sormamıştım ama çok çok beğenmiştim....
günaydın kızlar ne var ne yok dun burda cok guzel kar yagdı esımle ıkı kere kar topu oynamaya cıktık cok zevklıydı yerel halkdan cocuklar da vardı bıraz korktum ama oynadıkesıme dıyorum sımdı bunlar kartopunun ıcıne tas koyup atmasınlar dıe oyle dıkkatlıce oynadık 29 subat bızım yıldonumuz ılk ılıskıye basladıgımız tam sekız sene olmus ınsallah evlılıkde de boyle uzun seneler olur esım yıldonumumuz de bır garıp allahım dıyorum nesı var bende hatırlatmadm suprız yapmıs gul getırttırmıs buraya falan vok sevındık bebısımle gercekten ıyıkı sekız sene once esımle tanısmısım ve onu sekız sene beklemısım cok mutluyuz rabbım hepımızı mutlu etsın evlatlarımzla cok konustum sabah sabah
günaydın cicişler bugün canım çok sıkkın:2::2:aglayıp durdum geceden bu tarafa kardeşime eşim arasında kaldım kimi dinlesem o taraf kendine göre haklı neyse kızlar sizinde canınızı sıkmayım medusacım çok sevindim bebeişinin iyi olmasınamaşşalah ben daha martın 22 sinde gidicem kontrole
günaydın herkeslereeee
Lamecim işte şimdi yükleyebildim canım
Günaydınnn cnmmm size de
Herkese hayırlı cumalar olsun inşallah...
günaydınnnnnnnnnnnnn şekerlerrr
herkese günaydın hayırlı cumalar
günaydııııınnn, güzel güneşli bir gün :))
Günaydın kızlar umarım herkes iyidirve mutlu bir gün olsun
günaydınnnnnnnnnnnnn hayırlı cumalarrr annişlerrrrr
günaydın kızlar hayırlı cumalar
hepinize bebişlere günaydınlar..hayırlı cumalar
gunaydın kızlar nasılsnz
Günaydın kızlar umarım herkes iyidirve mutlu bir gün olsun
Günaydın arkadaşlar
Maşallah bebişine
benim de 17 martta randevum geç zaman geeeeç
Günaydın arkadaşlar
günaydın cicişler bugün canım çok sıkkın:2::2:aglayıp durdum geceden bu tarafa kardeşime eşim arasında kaldım kimi dinlesem o taraf kendine göre haklı neyse kızlar sizinde canınızı sıkmayım medusacım çok sevindim bebeişinin iyi olmasınamaşşalah ben daha martın 22 sinde gidicem kontrole
günaydın herkeslereeee
günaydın herkeslereeee
bende çalışıyorum ama çok sevdiğim için zaman ayırabiliyorum akşamları keyif veriyor bana
ay elektrikmi yok aman dikkat et üşütme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?