2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bana ebe 2 doz aşı 5 sene koruyo doğumdan sonra tekrar yaptırmayı kabul edersen 10 yıl korucak dedi yaptırmana gerek yok ayrıca tetanoz aşısı evde veya kötü bi hastanede doğum yapacaksan vurulması gereken bişey bize bile gerek yok ama sağlık ocağında vuruyolar işte hele yurtdışındaki hastaneler burdan kat kat iyidir vurulma bence hatta ağır bile gelebilir daha kötü olabilir.

Bu arada herkese günaydın kızlar uzun zamandır giremedim bol bol geziyorum ev işlerimi yapıyorum uyuyorum falan pek alakam yok internetle. Yeni foto ekleyeyim göbiş topiğine büyüyoruz maşallah... Cici bu ara hiç almadım biraz ara verdim kıyafetlerin hepsi alındı zaten çok şey almıyorum bu arada kızımda acayip tekmeliyo sanırım size selam söylüyo:)

günaydın arkadaşlar ...18 haftalık gebeyim ..ağustos başı gözüküyo şimdilik doğumum..kim bilir temmuza kayar belki de..öncelikle rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin evlatlarımızı.sonra da siz tecrübeli annelere bikaç sorum olacakk..bebek hareketlerini hissetmiyorum ..ya da anlamıyorum bilmiyorum..normal mi ve bebek hareketleri nasıl oluyo hissetmek için yapabileceğim bişey var mı..bir de sol alt karın bölgemde ara ara batmalar oluyo neden olabilir...şimdiden tşkrler..va hayılı doğumlar diliyorum sizlere

Gunaydın Allah herkese hayırlı dogumlar nasıp etsın .. ben 20. haftama gırcem daha yeni yeni o da pusuya yatıyorum hıssetmek ıcınn .. ara ara batmalar bende de oluyor . dra sordum normal karnında harekett eden bır canlı var buna alısmalısın dedi. benım ablam 27. haftada hıssetmeye basladı .. hersey normalse kafana takma hayatımm..cınsıyetı ne bebegının ?

günaydın herkslere

ya ben karar verdim sen çok hamaratsın. ne güzel yaaa

teşekkür ederim :26:

çok güzeller güle güle sağlıkla kullanın
bende eklim bi ara aldıklarımı ya :)

sağol canım
yapınca insan alışıyor gözn korkmasın :)
amin inşallah canım
hepsi diikildikten sınrada eklerim sizlere

ben önümüzdeki hafta olacağım
20. haftadan itibaren yapılırmış
sen neden istemiyorsun korktuğun içinmi ? ben 10 yıl geçerliliği var diye biliyorum

çok güzel olmuş eline sağlık. Ben de yapmak istiyorum. Bakalım kız için cici bir şema bulayım da.

teşekkür ederim inşallah bulursun :)

Canım harika olmuş ellerine sağlıkk bayıldımmm

Sağlıcakla kullansın bebişin

sağol canım teşekkür ederim

inşallah canım :)
mavi ayıcıkta olmazki :) bence pembede olabilir basit birşey istersen şunuda önerebilirim

bir süredir sabah akşam ve nadiren bazı günler öğlen bebeğimi hissediyordum hep sağdan hissediyordum
dün 5. ayımızı kutladık kendisi ile ve sol taraftanda srekli hissettirdi kendini ve gün boyu burdayım dedi
şidmi burada size yazarken yine vurmaya başladı ve artık dışardan bakınca hareketi belli oluyor çok güzel ya :)

bugünde babasıyla nişan günümüzün 5. yıl dönümü onun için bu hediyeyi verdi herhalde :)

günaydın kızlar:)

günaydın temmuz anneleri ve bebekleri size bişey sorcam bende temmuz annesi olacam inş aranızda tiroit sorunu olan varmı.benim tiroit tsh sonucum 3.45 çıktı
ilaç alıyorum.dokrorum yüksek oldugunu
söyledi aranızda titoit ilacı kullanan varmı.ne kadar alıyorsunuz ilacınızı.kızımda hiç kullanmadım bu doktorum hamileligimin başından bu yana hep kullanım tiroit hakkında sizin oktorunuz neler dedi.bilgisi olan veya kullanan varmı aranızda.ALLAHIM hepimizin gönlüne göre versin inşallah.teşekkürler şimiden.

bu hafta şekerlere bakmayada başladım şimdilik beğendiklerim

magnetli şekerler
hem hastane hemde eve gelenlere vermek için lavantalı düşünüyorum

hastanede ikram etmelik çikolar
bunun dışında birde mavi bonibonlar alıp kavanoza koyup onuda mavi tülle süslemeyi düşünüyorum

mevlüt içinde bu tarz külah istiyorum

cok sevındım herseyın yolunda olmasına harıka :)ayrıntılı ultrason ıcın nekadar fıyat dedıler

sağol celescim valla sizin yazdığınız fiyatlara çok şaşırdım 99 TL dediler bana fiyatını

canım özelden mesaj attım sana konuyla ilgili

hoşgeldin iraz ben de 19. haftamı yeni bitirdim ama hissetmiyorum henüz çok kuvvetli doktor en rahat 21. haftadan sonra hissedilmeye başlanır dedi. Karnında gaz hareketine benziyor ama daha üstlerde ya da birden bire tek yere taş oturmuş gibi bir sertleşme ya da bebek yer değiştirirken için boşalırmış gibi bir duygu oluyor

bu hafta şekerlere bakmayada başladım şimdilik beğendiklerim

magnetli şekerler
hem hastane hemde eve gelenlere vermek için lavantalı düşünüyorum

arsimacım ben de aynı yerden beğendim canım şekerlerimi şunlardan biri olacak benim de büyük ihtimalle bunları yakınlarıma oylatım en çok puan alanlar bunlar

slm kızlar dün ayrıntılı utrasona girdim nedendir bilinmez ama ben izleyemedim bebeğimi devlet hastanesinde yaptırdım şöyle ki cinsiyetini bile net diyemedi kıza benziyor ama kesin değil süprizlere açık ol dedi bu ay özele tekrar gitmeyi düşünüyorum hastanedeki dr şikayetlerimi anlatıyorum dinlemiyo bile en büyük problemim bitmiş olan miğde bulantılarımın tekrar başlaması ve uyku problemi uyuyamıyorum hele bir haftadır ruh gibi geziyorum toplasan 3 saat bir uyku uyuyorum bide şudur sıkıntım dün ayrıntılıya 2 hasta birden girdik ve benden önce giren yakınıydı büyük ihtimal çünkü ismen hitap ettiler birbirlerine ona erkek olduğunu %100 olarak söğledi o hasta 19 hft hamile ben 20 hft elleri ayakları tam yarım saat inceledi ben yattım sonra normal herşey dedi ben bekliyorum gösterecek banada net bi şekilde cinsiyetini söğlemedi başta bu kadar tamam dedi sordum kıza benziyo sanki ama net değil dedi bende ayrıntılı değilmi bu ciyaz nasıl net olmaz dedim ne görüyorsam söğlüyorum net kız görmedim ne söğliyim dedi ve bitirdi muayeneyi 10 dk sürmedi bende dr söğledim net bişekilde bakılmadığını ya bir problem varsa dedim sesini çıkıarmadı ben ilk çoçuğumda çok para döktüm özel hastaneye 4 bin kadar ve sağlık güvencem varken şimdi istedim ki devlete gideyim özele vereceğim parayı çoçuma kullanırım galiba hata ediyorum ve geçte olsa özele başlama kararı aldım

bayıldım ben bunlara ya süper

merhaba kızlar
nasılsınız ?...
bebek şekerlerine bayıldım çok güzeller... ne zaman almayı düşünüyorsunuz bir de netten mi sipariş vereceksiniz ?

selam oğlumun teyzelerii nasılsınızz ? ya burda daha kar kalkmadan yine başladıı rahmet diyorumm teselli ediyorum kendimi :) şekerlere bayıldım çok güzel seçimler kendim hazırlarım diye düşünüyordum ama şu an itibariyle vazgeçtimm:) dün gece oğluma çok güzell adam süveteri aldık pançodan bi güzel bi güzell 3_6 ayllık teyzeleri .. birde çekiliş yapılmışş ama kimsecikler yok hediye topiğimizdee sesimi duyannnn varmıı :)

selam canım için nasıl rahat edecekse öyle yap bence de güven çok önemli gidilen hastanelerde

merhaba kızlar
nasılsınız ?...
bebek şekerlerine bayıldım çok güzeller... ne zaman almayı düşünüyorsunuz bir de netten mi sipariş vereceksiniz ?

merhaba sinopeecim ben doğumdan bir ay bir buçuk ay önce sipariş vericem canım bu batıkların arsima ve benim seçtiklerim Mirabonbon.c.m da çok güzel daha bir sürü çeşit var

selam canım ben iyiyim kendi adıma yemeğimi yaptm dışarda kar yağıyor burda da biraz test çözsem iyi olacak aslında ama hiç içimden gelmiyor. KPSS çalışıyorum da.. Bu arada şekerleri hiç kendin uğraştığına değmez bence nasılsa hayatında 1-2 sefer olacak bir durum bu beğendiğinin siparişini ver gitsin. Ha özellikle el emeği olsun hatıra kalsın denmiyorsa

Merhaba kızlar,ben de çarşamba günü renkliye gireceğim.Büyükçekmece kolan hastanesinde Altan Cebeci doktorun adı.Aslında kendi doktorum beylikdüzü medilife Selda Örnek Hanımoğlu.kendisinde çok da memnunum ama kendi hastanemden randevu almakta gecıktığım için renkliye Altan beyden yer bulabildim.Biraz araştırdım kendisi de iyi bir doktormuş.İnşallah hayırlı haberler veriri bana.İnşallaaaah...

Slm arkadaşlar bende ne zamandır okuyorum yazılanları ama cvp veremedim bizde önümüzdeki cuma günü ayrıntılı ultrasona giricez bakalım çok merak ediyorum cinsiyetimiz içinde %80 erkek demjişti doktorum haftayı iple çekiyorum bu arada renkli ultrason için dışarıya göndereckmiş doktorum fiyatlar nasıl acaba merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…