- 14 Ekim 2011
- 731
- 99
- 73
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.581
kizlar tetanoz asisiniz oldunuzmu,ya ben cok kotu hissediyorum,aranizda saglik ocagina yada doktoruna sorabilcek olan varmi,ben 1.5 yil elimi kesip 1 ay arayla iki doz tetanoz asisi olmustum,bebeklik ve cocukluk donemi asilarimi hatirlamiyorum bile,hic asilanmamis oldugumu varsayarsak 1,5 once olunan iki doz asinin kac yil koruyuculugu vardir,bugunlere sizler bu asiyi olacaksiniz ve size bilgi verilecektir,yurt disindayim birileri benim adima saglik ocagini arayip sorabilirmi hayrina cok dua ederim olecem sikintidan yoksa,soyle sorabilirsiniz hic daha once hic asilanmamis birini iki doz asi kac yil korur?acil cevaplarinizi bekliyorum ,luuutfeeeen duyunsesimi
gunaydın canım senın bebegıne de gunaydın... sende 19 ha. 4 gunluksünnGünaydıın güzel annişler ve tatlı bebişleri
Gunaydın Allah herkese hayırlı dogumlar nasıp etsın .. ben 20. haftama gırcem daha yeni yeni o da pusuya yatıyorum hıssetmek ıcınn .. ara ara batmalar bende de oluyor . dra sordum normal karnında harekett eden bır canlı var buna alısmalısın dedi. benım ablam 27. haftada hıssetmeye basladı .. hersey normalse kafana takma hayatımm..cınsıyetı ne bebegının ?günaydın arkadaşlar ...18 haftalık gebeyim ..ağustos başı gözüküyo şimdilik doğumum..kim bilir temmuza kayar belki de..öncelikle rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin evlatlarımızı.sonra da siz tecrübeli annelere bikaç sorum olacakk..bebek hareketlerini hissetmiyorum ..ya da anlamıyorum bilmiyorum..normal mi ve bebek hareketleri nasıl oluyo hissetmek için yapabileceğim bişey var mı..bir de sol alt karın bölgemde ara ara batmalar oluyo neden olabilir...şimdiden tşkrler..va hayılı doğumlar diliyorum sizlere
ya ben karar verdim sen çok hamaratsın. ne güzel yaaa
canım bayıldım bunlara... kesinlikle harika şeyler...
ama sanırım ben bu kadar teferruata giremem..biraz daha basit şeyleri yapabiliirm.. senin kadar tecrübeli değilim(
senin oğluşuna güzel günlerde kullanmak nasip olsun canım... çok teşekkür ederim tekrar ilginee..
kizlar tetanoz asisiniz oldunuzmu,ya ben cok kotu hissediyorum,aranizda saglik ocagina yada doktoruna sorabilcek olan varmi,ben 1.5 yil elimi kesip 1 ay arayla iki doz tetanoz asisi olmustum,bebeklik ve cocukluk donemi asilarimi hatirlamiyorum bile,hic asilanmamis oldugumu varsayarsak 1,5 once olunan iki doz asinin kac yil koruyuculugu vardir,bugunlere sizler bu asiyi olacaksiniz ve size bilgi verilecektir,yurt disindayim birileri benim adima saglik ocagini arayip sorabilirmi hayrina cok dua ederim olecem sikintidan yoksa,soyle sorabilirsiniz hic daha once hic asilanmamis birini iki doz asi kac yil korur?acil cevaplarinizi bekliyorum ,luuutfeeeen duyunsesimi
çok güzel olmuş eline sağlık. Ben de yapmak istiyorum. Bakalım kız için cici bir şema bulayım da.
Canım harika olmuş ellerine sağlıkk bayıldımmm
Sağlıcakla kullansın bebişin
canım buda çok güzelmiş..
anneannenin elleirne sağlık şimdiden... oğluşunda güzel günlerde kullanır:))
ben bunu pembe yapsam sanki bu kadar güzel olmayacakmış gibime geliyor.. ve ayıcıkla pembe alakasız olur sanırım..
ben ördeklerle kelebek arasında kaldım.. şimdi elimde örgüm var... bebek şekeri:))
bitince bunlara geçicem inş. çok teşekkür ederim ilgine...
günaydın kızlar:)
cok sevındım herseyın yolunda olmasına harıka :)ayrıntılı ultrason ıcın nekadar fıyat dedıler
günaydın arkadaşlar ...18 haftalık gebeyim ..ağustos başı gözüküyo şimdilik doğumum..kim bilir temmuza kayar belki de..öncelikle rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin evlatlarımızı.sonra da siz tecrübeli annelere bikaç sorum olacakk..bebek hareketlerini hissetmiyorum ..ya da anlamıyorum bilmiyorum..normal mi ve bebek hareketleri nasıl oluyo hissetmek için yapabileceğim bişey var mı..bir de sol alt karın bölgemde ara ara batmalar oluyo neden olabilir...şimdiden tşkrler..va hayılı doğumlar diliyorum sizlere
bu hafta şekerlere bakmayada başladım şimdilik beğendiklerim
magnetli şekerler
hem hastane hemde eve gelenlere vermek için lavantalı düşünüyorum
gunaydın canım senın bebegıne de gunaydın... sende 19 ha. 4 gunluksünnaaa sasrdımm ya...
bu hafta şekerlere bakmayada başladım şimdilik beğendiklerim
magnetli şekerler
hem hastane hemde eve gelenlere vermek için lavantalı düşünüyorum
hastanede ikram etmelik çikolar
bunun dışında birde mavi bonibonlar alıp kavanoza koyup onuda mavi tülle süslemeyi düşünüyorum
mevlüt içinde bu tarz külah istiyorum
slm kızlar dün ayrıntılı utrasona girdim nedendir bilinmez ama ben izleyemedim bebeğimi devlet hastanesinde yaptırdım şöyle ki cinsiyetini bile net diyemedi kıza benziyor ama kesin değil süprizlere açık ol dedi bu ay özele tekrar gitmeyi düşünüyorum hastanedeki dr şikayetlerimi anlatıyorum dinlemiyo bile en büyük problemim bitmiş olan miğde bulantılarımın tekrar başlaması ve uyku problemi uyuyamıyorum hele bir haftadır ruh gibi geziyorum toplasan 3 saat bir uyku uyuyorum bide şudur sıkıntım dün ayrıntılıya 2 hasta birden girdik ve benden önce giren yakınıydı büyük ihtimal çünkü ismen hitap ettiler birbirlerine ona erkek olduğunu %100 olarak söğledi o hasta 19 hft hamile ben 20 hft elleri ayakları tam yarım saat inceledi ben yattım sonra normal herşey dedi ben bekliyorum gösterecek banada net bi şekilde cinsiyetini söğlemedi başta bu kadar tamam dedi sordum kıza benziyo sanki ama net değil dedi bende ayrıntılı değilmi bu ciyaz nasıl net olmaz dedim ne görüyorsam söğlüyorum net kız görmedim ne söğliyim dedi ve bitirdi muayeneyi 10 dk sürmedi bende dr söğledim net bişekilde bakılmadığını ya bir problem varsa dedim sesini çıkıarmadı ben ilk çoçuğumda çok para döktüm özel hastaneye 4 bin kadar ve sağlık güvencem varken şimdi istedim ki devlete gideyim özele vereceğim parayı çoçuma kullanırım galiba hata ediyorum ve geçte olsa özele başlama kararı aldım
merhaba kızlar
nasılsınız ?...
bebek şekerlerine bayıldım çok güzeller... ne zaman almayı düşünüyorsunuz bir de netten mi sipariş vereceksiniz ?
selam canım ben iyiyim kendi adıma yemeğimi yaptm dışarda kar yağıyor burda da biraz test çözsem iyi olacak aslında ama hiç içimden gelmiyor. KPSS çalışıyorum da.. Bu arada şekerleri hiç kendin uğraştığına değmez bence nasılsa hayatında 1-2 sefer olacak bir durum bu beğendiğinin siparişini ver gitsin. Ha özellikle el emeği olsun hatıra kalsın denmiyorsaselam oğlumun teyzelerii nasılsınızz ? ya burda daha kar kalkmadan yine başladıırahmet diyorumm teselli ediyorum kendimi :) şekerlere bayıldım çok güzel seçimler kendim hazırlarım diye düşünüyordum ama şu an itibariyle vazgeçtimm:) dün gece oğluma çok güzell adam süveteri aldık pançodan bi güzel bi güzell 3_6 ayllık teyzeleri .. birde çekiliş yapılmışş ama kimsecikler yok hediye topiğimizdee sesimi duyannnn varmıı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?