2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bu ayrıntılı ultarasona fıyatlarını bılen var mı acaba dun gıttıgım hastanedekıne sordum 320 lıra fıyat bıctıler sgk ıle anlasmada gecmıyor bu olayda dedıler

arkadaşlar bu ayrıntılı ultarasona fıyatlarını bılen var mı acaba dun gıttıgım hastanedekıne sordum 320 lıra fıyat bıctıler sgk ıle anlasmada gecmıyor bu olayda dedıler

ben sordum normalde 230 ama dr yönlendiirdi ise 180 tl.. pazartesı bende cektırecegimm

valla sigorta bu ayrıntılı ultrason uygulamasında bi şeye yaramıyor. hiç etkisi yok yani. kim ne tutturursa..
benim rutin kontrole gittiğim özel hastane kozyatağı'nda, 220 tl fiyat verdi.
doktorun yönlendirmesiyle gideceğim koşuyolu görüntüleme merkezi 300.

bacım 18- 22 haftalar arasında yapılıyor ... 22. haftada degil

benım doktor 22 de yapacagız dedı dun 19 +2ydım 3 hafta sonra cunku randevum benımkınıde doktorumuz soledı ama yonlendırme degıl dırek doktor ayrıntılı donemımız var fıyatı sekreterden ogren dedı 320 dedıler ordada
sen ozel hastanemı?

mrb kızlar nasılsınız ya ben bugun inanılmaz bir diş agrısı cekiorum ve dün geceden beri belim agrıo gece hele baya şiddetli agrıdı korktum ama normal dio herkes gercekten normalmi yoksa gitsemmi doktora:26:

3 gün oldu diş ağrımın sonucu 20 lik dişim çürüdüğü için çektirdim. kolaylık versin yarabbim sana
kızlar ben geldimmmmm
ama giderken karda kaydım düştüm (( neyse bir problem yok.... ayrıntılımızı hallettik çok şükür onda da bir sıkıntı yok ...

aman iyi bişey olmamış bari. kızlar karlara dikkat edin. keşke azcıkta buraya yağsa bizde nasiplensek :

pınarcım 2 gündğr gribim günde en çok sarfettiğim kelime oldu. hapsuu arkadaşada selam olsun pek bi anıyorum bu sıra

Prensesimle müzik dinliyoruz kızlar siteyi size de tavsiye edeyim dedim kesintisiz klasik müzik çalıolar

Klasik Mzik - Canl Klasik Mzik Dinle

bende başlıyım bari dinletmeye. biz hoppala müzikler dinliyoduk hep

bilgiler için teşekkürler. hemen hepimiz özee gidiyoruz başımıza gelebilirdi sağol tekrar

ya ben karar verdim sen çok hamaratsın. ne güzel yaaa

walla katılıyorum sana kım ne tutturursa ozel hastanelerde...ınsanları nasıl yoluyorlar benım ozel hastanede avrupa yakası bahçelievlerde ....

Sonucun iyi olmasına sevindim gözün aydın canım ve geçmiş olsun umarım önemli bir durum yoktur

geçmiş olsun, dikkat et annesiii..

teşekkürler kızlar... bu yıl kayıp düşmedim diye sevnıyordum :)) neyseki sadece popmun üstüne oturuverdim....

sende dikkat et kendıne cannım aman hastalıklar uzak dursun bizden...iyi alışverişelr size ne ggüzel....

karaçikolata canım burada bolbol var göndereyim sana kardan...

canım çok sevindim gözün aydın bakalım bizimki nasıl çıkıcak
kızlar ben geldimmmmm
ama giderken karda kaydım düştüm (( neyse bir problem yok.... ayrıntılımızı hallettik çok şükür onda da bir sıkıntı yok ...

canım çokkkkk geçmiş olsunnnnnn ayrıntılınızında güzel geçmesine çok sevindim boyu kilosu kaç çıktı

canım çok sevindim gözün aydın bakalım bizimki nasıl çıkıcak

canım çokkkkk geçmiş olsunnnnnn ayrıntılınızında güzel geçmesine çok sevindim boyu kilosu kaç çıktı

teşekkürler canım, boyunu bilmıyorum da kilomuz 382 gr 20+3 günlüğüz... sizin ne zaman

günaydın herkeslereeee

Lamecim işte şimdi yükleyebildim canım

canım bayıldım bunlara... kesinlikle harika şeyler...

ama sanırım ben bu kadar teferruata giremem..biraz daha basit şeyleri yapabiliirm.. senin kadar tecrübeli değilim(

senin oğluşuna güzel günlerde kullanmak nasip olsun canım... çok teşekkür ederim tekrar ilginee..

kizlar tetanoz asisiniz oldunuzmu,ya ben cok kotu hissediyorum,aranizda saglik ocagina yada doktoruna sorabilcek olan varmi,ben 1.5 yil elimi kesip 1 ay arayla iki doz tetanoz asisi olmustum,bebeklik ve cocukluk donemi asilarimi hatirlamiyorum bile,hic asilanmamis oldugumu varsayarsak 1,5 once olunan iki doz asinin kac yil koruyuculugu vardir,bugunlere sizler bu asiyi olacaksiniz ve size bilgi verilecektir,yurt disindayim birileri benim adima saglik ocagini arayip sorabilirmi hayrina cok dua ederim olecem sikintidan yoksa,soyle sorabilirsiniz hic daha once hic asilanmamis birini iki doz asi kac yil korur?acil cevaplarinizi bekliyorum ,luuutfeeeen duyun sesimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…