- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.601
Slm arkadaşlar bende ne zamandır okuyorum yazılanları ama cvp veremedim bizde önümüzdeki cuma günü ayrıntılı ultrasona giricez bakalım çok merak ediyorum cinsiyetimiz içinde %80 erkek demjişti doktorum haftayı iple çekiyorum bu arada renkli ultrason için dışarıya göndereckmiş doktorum fiyatlar nasıl acaba merak ediyorum
slm kızlar dün ayrıntılı utrasona girdim nedendir bilinmez ama ben izleyemedim bebeğimi devlet hastanesinde yaptırdım şöyle ki cinsiyetini bile net diyemedi kıza benziyor ama kesin değil süprizlere açık ol dedi bu ay özele tekrar gitmeyi düşünüyorum hastanedeki dr şikayetlerimi anlatıyorum dinlemiyo bile en büyük problemim bitmiş olan miğde bulantılarımın tekrar başlaması ve uyku problemi uyuyamıyorum hele bir haftadır ruh gibi geziyorum toplasan 3 saat bir uyku uyuyorum bide şudur sıkıntım dün ayrıntılıya 2 hasta birden girdik ve benden önce giren yakınıydı büyük ihtimal çünkü ismen hitap ettiler birbirlerine ona erkek olduğunu %100 olarak söğledi o hasta 19 hft hamile ben 20 hft elleri ayakları tam yarım saat inceledi ben yattım sonra normal herşey dedi ben bekliyorum gösterecek banada net bi şekilde cinsiyetini söğlemedi başta bu kadar tamam dedi sordum kıza benziyo sanki ama net değil dedi bende ayrıntılı değilmi bu ciyaz nasıl net olmaz dedim ne görüyorsam söğlüyorum net kız görmedim ne söğliyim dedi ve bitirdi muayeneyi 10 dk sürmedi bende dr söğledim net bişekilde bakılmadığını ya bir problem varsa dedim sesini çıkıarmadı ben ilk çoçuğumda çok para döktüm özel hastaneye 4 bin kadar ve sağlık güvencem varken şimdi istedim ki devlete gideyim özele vereceğim parayı çoçuma kullanırım galiba hata ediyorum ve geçte olsa özele başlama kararı aldım
Slm arkadaşlar bende ne zamandır okuyorum yazılanları ama cvp veremedim bizde önümüzdeki cuma günü ayrıntılı ultrasona giricez bakalım çok merak ediyorum cinsiyetimiz içinde %80 erkek demjişti doktorum haftayı iple çekiyorum bu arada renkli ultrason için dışarıya göndereckmiş doktorum fiyatlar nasıl acaba merak ediyorum
Merhaba kızlar,ben de çarşamba günü renkliye gireceğim.Büyükçekmece kolan hastanesinde Altan Cebeci doktorun adı.Aslında kendi doktorum beylikdüzü medilife Selda Örnek Hanımoğlu.kendisinde çok da memnunum ama kendi hastanemden randevu almakta gecıktığım için renkliye Altan beyden yer bulabildim.Biraz araştırdım kendisi de iyi bir doktormuş.İnşallah hayırlı haberler veriri bana.İnşallaaaah...
birinden daha duydum ben bunu. ayrıntılıya devlet hastanesinde girmiş. hiç ekranı göremedim, bi an bile göstermediler. tatmin olmadım, güvenmiyorum, başka bi yerde yani özelde tekrar ayrıntılıya giricem diye yazmıştı. devlet hastanesi olunca oradaki doktor kendisi gördü yeter, yani senin heyecanın var çok umursamıyor..
ben bütün tahlillerimi devlette yaptırıyorum. sonuçları kendi doktoruma gösteriyorum. rutin kontrollerim de özelde yani. takibi yapan kendi doktorum. senin de içine sinmiyorsa, paranın çok da hesabını yapma derim. zaten yarıladık hamileliği. Allah verir kolaylığını..
Geçenlerde alışveriş listemi istemiştiniz, bende detaylı bir çalışma yaptım bebekten dolayı ancak hazırlayabildim, ayrıca kızımın odasının fotoğraflarınıda ekliyeceğim fikir olur sizlere, sormak istediğiniz birşey olursa şunu neden aldın bu ne alaka gibi özelden mesaj atın veya mail atın gamze.malkoc@gmail.com
biraz karışık gözükebilir, dileyen olursa mail atsın bana excel dosyası olarak göndereyim, aşağıda ürün adı markası ve aldığım yerin internet sitesini koydum, genelde o ürün için fiyatı en uygun olan yerin adresi var, arada 3-5 lira farklarda olabilir tabii...
BEBEK ARABASI JANE RIDER TRAVEL SET 2012 Jane Rider Reverse Lüx Çift Yönlü Bebek Arabası New 2012 | Ayhan Çocuk Gereçleri
EMZİRMA ATLETİ BEBEFOX Bebefox Klasik Emzirme Atlet - e-bebek.com
EMZİRME SÜTYENİ BEBEFOX Bebefox Krovaze Emzirme Sütyen - e-bebek.com
GÖĞÜS POMPASI AVENT ELEKTRİKLİ Avent | Avent Elektronik Gs Pompas Tekli SCF312/60 | 205,00 TL
SÜT SAKLAMA POŞETİ LANSİNOH Lansinoh | Lansinoh St Saklama Poeti 25 li OK FYAT | 21,90 TL
CD KALEMİ
TERMOS ÇANTA BEBE CONFORT Bebe Confort Biberon İçin Termos Çanta Yumuşak - Anne ve Bebek - joker.com.tr
GÖĞÜS KREMİ LANSİNOH Lansinoh | Lansinoh Lanolin Meme Başı Kremi 56 gr Tüp ŞOK FİYAT ( HEDİYELİ ) | 22,51 TL
GÖĞÜS KALKANI MEDELA Anatomik Göğüs Koruyucu, MEDELA, Anatomik Göğüs Koruyucu
SİLİKON MEME UCU AVENT Avent | Avent Gs Ucu Koruyucu Kk 2li / Small | 16,11 TL
EMZİK KUTUSU BEBEDOR Bebe Dor Emzik Kutusu 8590,,Taffy Baby - Online bebek rnleri marketiniz
EMZİRME ÖNLÜĞÜ MYCEY Mycey Anne Emzirme Önlüğü - e-bebek.com
EMZİRME YASTIĞI MYCEY Mycey Emzirme ve Destek Minderi Baby Zebra - e-bebek.com
BEBEK BEZİ PRİMA PREMIUM CARE
ISLAK MENDİL UNİBABY YENİDOĞAN Uni Baby Yenidoğanlar İçin Islak Mendil 12`li Ekonomik Paket - e-bebek.com
ALT AÇMA MATI Disney Bebek Bezi Değiştirme Altlığı Bej - Anne ve Bebek - joker.com.tr
ALT AÇMA ÖRTÜSÜ DALİN Dalin Alt Değiştirme Örtüsü 10`lu (60*90 cm) - e-bebek.com
PİŞİK ÖNLEYİCİ KREM DESİTİN Desitin | Desitin Pişik Önleyici Krem 113 Gr Mavi | 19,18 TL
PİŞİK KREMİ DESİTİN Desitin | Desitin Pişik Giderici Krem Tedavi Edici 113 Gr Mor | 19,18 TL
ŞAMPUAN BÜBCHEN Bübchen Bebek Şampuanı (Hassas) Extra Yumuşak Formüllü 200 ml - e-bebek.com
SÜT BÜBCHEN Bübchen Bebek Nemlendirici Süt 200 ml - e-bebek.com
SABUN BÜBCHEN Bübchen Bebek Yıkama (Hassas Ciltler İçin) Jeli 400 ml - e-bebek.com
YAĞ SAF ZEYTİNYAĞI
KÜVET SEVİ BEBE Sevi Bebe Giderli Banyo Kveti,,Taffy Baby - Online bebek rnleri marketiniz
KÜVET AYAĞI SEVİ BEBE Sevi Bebe Banyo Kvet Aya,,Taffy Baby - Online bebek rnleri marketiniz
KOVA SEVİ BEBE Sevi Bebe Kova,,Taffy Baby - Online bebek rnleri marketiniz
MAŞRAPA SEVİ BEBE Sevi Bebe Maşrapa,,Taffy Baby - Online bebek ürünleri marketiniz
ATEŞ ÖLÇER BRAUN Braun Dijital Ateşölçer PRT1000 - e-bebek.com
ODA TERMOMETRESİ ARZUM Arzum Bebbe Nem ve Sıcaklık Ölçer - e-bebek.com
BANYO TERMOMETRESİ ARZUM Arzum Oda ve Banyo Termometresi - e-bebek.com
BİBERON DR BROWNS NATURAL FLOW CAM Dr.Browns Doal Ak Cam Biberon 240 ml 261,,Taffy Baby - Online bebek rnleri marketiniz
BİBERON TEMİZLEME FIRÇASI BEBEDOR Bebe Dor Biberon ve Emzik Fra Seti 576,,Taffy Baby - Online bebek rnleri marketiniz
TIRNAK BAKIM SETİ BEBEDOR Bebedor Bebek Tırnak Bakım Seti - e-bebek.com
BURUN ASPİRATÖRÜ BEBEDOR Bebedor %0 BPA Burun Temizleyici (Blister)X - e-bebek.com
PAMUKLU ÇUBUK UNİ BABY Uni Baby Emniyetli Kulak Temizleme Çubuğu - e-bebek.com
SICAK SU TORBASI
DETERJAN DALİN Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı 2 kg - e-bebek.com
YUMUŞATICI ELMA SİRKESİ
AHŞAP YATAK IKEA bebek karyolası < HENSVIK | IKEA Türkiye
BAMBU BEŞİK MODOKO
DOLAP IKEA gardırop < HENSVIK | IKEA Türkiye
ŞİFONYER IKEA 3 çekmeceli şifonyer < HEMNES | IKEA Türkiye
RAF IKEA duvar rafı < STENSTORP | IKEA Türkiye
EMZİRME KOLTUĞU IKEA tekli koltuk < POANG | IKEA Türkiye
PERDE FUNNA BABY Funna Baby Perde Butterfly,,Taffy Baby - Online bebek rnleri marketiniz
CİBİNLİK FUNNA BABY Funna Baby Cibinlik Tl Butterfly,,Taffy Baby - Online bebek rnleri marketiniz
CİBİNLİK TAŞIYICI FUNNA BABY Funna Baby Cibinlik Taşıyıcı Normal,,Taffy Baby - Online bebek ürünleri marketiniz
AVİZE FUNNA BABY Funna Baby Tavan Lamba Butterfly,,Taffy Baby - Online bebek rnleri marketiniz
NEVRESİM TAKIMI FUNNA BABY Funna Baby Nevresim Takm Butterfly,,Taffy Baby - Online bebek rnleri marketiniz
POLAR BATTANİYE TAKIMI FUNNA BABY Funna Baby Polar Battaniye Takm Butterfly,,Taffy Baby - Online bebek rnleri marketiniz
HAVLU FUNNA BABY Funna Baby Havlu Butterfly,,Taffy Baby - Online bebek rnleri marketiniz
ÇARŞAF
ALEZ SEVİ BEBE Sevi Yatak Koruyucu 70x135,,Taffy Baby - Online bebek rnleri marketiniz
YATAK CAPLOONBA Caploonba Sies Bebek Yata 70 x 130,,Taffy Baby - Online bebek rnleri marketiniz
YORGAN SEVİ BEBE Sevi Bebe Yorgan,,Taffy Baby - Online bebek rnleri marketiniz
GÜVENLİ YATIŞ YASTIĞI BEBE DOR Bebedor Bebedor 623 Güvenli Uyku Yastığı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
BEBEK ELBİSE ASKISI IKEA elbise askısı < HANGA | IKEA Türkiye
MOBİLYA KULBU
HALI
ZIBIN SETİ
BODY
TULUM
PATİKLİ ALT
PATİKSİZ ALT
ÖNLÜK
AĞIZ MENDİLİ
BATTANİYE
ÇORAP
PİKE TAKIMI
ALT AÇMA MİNDERİ
bunlarda odamızın fotoğrafları
Eki Görüntüle 359608
Eki Görüntüle 359611
Eki Görüntüle 359615
Eki Görüntüle 359616
Eki Görüntüle 359617
benim de cuma ayrıtılı
renkli derkeen :44: renkli dopler mi diyorsun? eğer öyleyse ayrıntılıda ona da bakılıyor bildiğim kadarıyla.
ayrıntılı ultrason
selam kızlar,
salı günü kahverengiye benzer bir akıntım oldu. hemen doktora gittim. serum verip,iğne yaptılar. ardından eve yolladılar. ertesi gün tekrar pembemsi bir akıntım olunca tekrar doktorumu arayıp, hastaneye gittim. bir gece hastanede yatttım.
doktor rahim ağzının kısa olduğunu, bu nedenle erken doğum riskimin olduğunu söyledi.
15 gün rapor verdi. sürekli yatmam gerektiğini söyledi.
çok zor bi durum. alah kımsenın basına vermesin.
selam kızlar,
salı günü kahverengiye benzer bir akıntım oldu. hemen doktora gittim. serum verip,iğne yaptılar. ardından eve yolladılar. ertesi gün tekrar pembemsi bir akıntım olunca tekrar doktorumu arayıp, hastaneye gittim. bir gece hastanede yatttım.
doktor rahim ağzının kısa olduğunu, bu nedenle erken doğum riskimin olduğunu söyledi.
geçmiş olsun canım.. servikal yetmezlik deniyor di mi buna? okumuştum nette. belirtiv vermedikçe öncesinde çok ferkedilemiyor bu durum. dinlenmekten başka yapılabilecek bi şey yok senin açından. kontrollerinde bi tehlike sezilirse zaten, serklaj yapılıyor. rahim ağzının o bölümü dikiliyor. inş gerek kalmaz.. bol istirahat ve bol dua et.. Rabbim seni ve bebeğini korusun
selam kızlar,
selam kızlar,
Eki Görüntüle 359766 Eki Görüntüle 359767 Eki Görüntüle 359768 kızlarrrrr cicilerimiz nasıllarrrrrrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?