- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #18.321
hava soguk oldugu ıcın cıkamıyorum dısarı ama evde yogun temızlıok yapıyorum bugun banyoya gırdım ve mutfagımın halısını yıkadımmm .. bende de tepıkler hareketlenıyor sonra duruluyor:) büyüdukce aha agır atıyor tekmelerii bende cok kılo aldım ınaniyiyiz ikimizde bu aralar bir hareketleniyor bir duruluyor.bide dün tartıldım 2 haftada 3 kilo almışım ben canım ya.sabah ve akşam yürüyüşlerine başladım.bakalım.sende ne var ne yok senin paşa nasıl? :)
1 ayda 2 kg almışım bugun kontrole gittik, kızdı bana doktor. ayda 1 kg dan fazla almamak gerekiyormuş
hava soguk oldugu ıcın cıkamıyorum dısarı ama evde yogun temızlıok yapıyorum bugun banyoya gırdım ve mutfagımın halısını yıkadımmm .. bende de tepıkler hareketlenıyor sonra duruluyor:) büyüdukce aha agır atıyor tekmelerii bende cok kılo aldım ınanşişko bır hamileyımm.. besık aldın mı paşanaa
şeker yüklemesi yaptıracak olan var mı annişler
1 ayda 2 kg almışım bugun kontrole gittik, kızdı bana doktor. ayda 1 kg dan fazla almamak gerekiyormuş
cok bılıyor o doktorlarrr ya canımı sıkıyorlar zatnn1 ayda 2 kg almışım bugun kontrole gittik, kızdı bana doktor. ayda 1 kg dan fazla almamak gerekiyormuş
anlattıgın için tsk ederım kuzucugumm.. bızde 1 ay sonra yaptıracagız .. ayrıca bebısınız nasıl sormadımmm ..23+3 hafta zaten 24. haftanın içinde demek ya tatlım o yüzden yaptılar. doktorum eczaneden şeker almamızı söyledi. eczanede ilaç gibi 5o gramlık glikoz satılıyor. küçük su şişesine döküp çalkalıyorsun 5 dak içinde içip bitireceksin.tabi onu içmeden kan veriliyor sonra şekerli suyu içtikten 1 saat sonra kan verdim tabi o arada bişey yemiyorsun.. benim normal cıktı ilk verdiğim 75 cıktı 1 saat sonra 116 olarak cıktı doktor gayet iyi dedi
evet askıtom aç duracakmışız .. off her dakıka ayrı şeyyyybebiş de iyi ben de canım. şeker yüklemesi için aç olmak gerekiyormuş.
kuzucugum benım bende 59 ıle hamıs kaldım 69 oldummtatlım kaç kilosun peki bana da doktor 1 ay sonra aynı kiloda geleceksin dedi9 kilo aldım simdiye kadar 6. aya girdim ben 78 kiloyum
yOK BEBEGIMbos durmasını ıstemıyorum ama begendım valla paşamın beşiğini.. tam 800 tl .. parasının yarısını anneanne yarısını da babamız verecek .. agır geldı solemesı ayıppvalla dahada almamak için başladım yürüyüşe ekmeği kesmem lazım.bebek bi şekilde alıyor annedne.burada kış olmadığı için şanslıyım canım ben buranında yazı çekilmiyor +50-60 falan oluyor(Katar) beşik almayacam arkadaştan gelecek.uyku seti alacam ama türkiyede doğum yapacağımdan bide Mersinde park yatak yada sepet tarzı yatak alabilirim malum çocuk 2 aylık olunca dönecem Katar a.sen aldınmı canım.
valla burdaki doktor kiloyla ilgili hiçbir şey söylemedi.türkiyedeki doktorum fazla diyor. bakalım son 2 ay türkiyede olacam zaten bol yürüyüş alışverişle geçecek.bakalım
ohh valla pasta masta varsa oğlumla hemencecık gelırız kuzum gelmez mıyızz.. ben sana yardım etmem mi?ne güzel yarın tatil eşimle gezmeye gitcez. akşama çaya misafir var zeynep yardıma gelsene
aminn aminn aminn .. evet acayıp guzel bır duygu bende tepık yıyınce oglumu nazlatıyorummm aşk mı bu yaaa? evlat askı bu mu ? off kafayı yıyecegımmm ... bende sebze meyve yıyorumm ama hamburger fast food yıyesım gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbebişim nazar değmesin cok hareketlibazen cok aşırı hareketli oluyo bi tuhaf oluyorum ama cok güzelll bi duygu değil mi insallah sağlıklı bir sekilde kucağımıza alırız bebişleri.. ben de yürüyüşe basladım bugün ekmeği azalttım doktor zaten sebze meyve ağırlıklı beslen diyor hep aşermeyi zaten hiç abartmadım ama gerçekten ekmek cok etkiliyor
ohh valla pasta masta varsa oğlumla hemencecık gelırız kuzum gelmez mıyızz.. ben sana yardım etmem mi?
aminn aminn aminn .. evet acayıp guzel bır duygu bende tepık yıyınce oglumu nazlatıyorummm aşk mı bu yaaa? evlat askı bu mu ? off kafayı yıyecegımmm ... bende sebze meyve yıyorumm ama hamburger fast food yıyesım gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oo katar da mısın canım dunyanın en hızlı buyuyen ekonomisi katarınkiymiş gecen haberlerde görmüştüm güzel bi ülke ,dediğin gibi kışın güzel sıcak olur ama yazın felakett:)valla dahada almamak için başladım yürüyüşe ekmeği kesmem lazım.bebek bi şekilde alıyor annedne.burada kış olmadığı için şanslıyım canım ben buranında yazı çekilmiyor +50-60 falan oluyor(Katar) beşik almayacam arkadaştan gelecek.uyku seti alacam ama türkiyede doğum yapacağımdan bide Mersinde park yatak yada sepet tarzı yatak alabilirim malum çocuk 2 aylık olunca dönecem Katar a.sen aldınmı canım.
doktorlar herkese söylemiyormuş aslında sadece çok kilolu olanlara, ailesinde şeker hastalığı olanlara ve polikistik overlilere kesin yaptırın diyorlar. ben de yaptıracağım inşallah 24.haftamda ,zararsızmış zaten yaptırmak iyi olur çünkü gebelik diyabeti çok tehlikeliymişben yaptıracağım canım..bu ay sonunda yapılacak.sen yaptırdın mı canım
23+3 hafta zaten 24. haftanın içinde demek ya tatlım o yüzden yaptılar. doktorum eczaneden şeker almamızı söyledi. eczanede ilaç gibi 5o gramlık glikoz satılıyor. küçük su şişesine döküp çalkalıyorsun 5 dak içinde içip bitireceksin.tabi onu içmeden kan veriliyor sonra şekerli suyu içtikten 1 saat sonra kan verdim tabi o arada bişey yemiyorsun.. benim normal cıktı ilk verdiğim 75 cıktı 1 saat sonra 116 olarak cıktı doktor gayet iyi dedi
canım bu durumda benim doktorum olsa boğardı benitatlım kaç kilosun peki bana da doktor 1 ay sonra aynı kiloda geleceksin dedi9 kilo aldım simdiye kadar 6. aya girdim ben 78 kiloyum
ayyy sormaaaaacok bılıyor o doktorlarrr ya canımı sıkıyorlar zatnn
ayyy sormaaaaa
bana da dıyor cok kılo almıssın falan ama kocam halen cok guselsın falan dıyor .. bende valla avunuyorummmayyy sormaaaaa
aslen nerelısın ve neden katarda yasıyorsun anlatırmısın özel degılse ben bılmıyorummmmevet busmai, 5 senedir burdayız ilk geldiğimizde kimseler bilmiyordu ama şimdilerde popüler oldu.Dubai yi geçecek yakında, seviyorum ben bu ülkeyi:)inşallah oğluşumda sever...
evet aynen, onlar guzelsin guzelsin dedikçe biz de götürüyoruz yemekleribana da dıyor cok kılo almıssın falan ama kocam halen cok guselsın falan dıyor .. bende valla avunuyorummm
orda mı büyüyecek canım? sevdiğin bir yer olması güzel, siz seviyorsanız oğlun da sever. biz hep annemin mutlu olduğu yerlerde mutlu olurduk hatırlıyorum annenin ruh hali çocuğu çok etkiliyorevet busmai, 5 senedir burdayız ilk geldiğimizde kimseler bilmiyordu ama şimdilerde popüler oldu.Dubai yi geçecek yakında, seviyorum ben bu ülkeyi:)inşallah oğluşumda sever...
bana da dıyor cok kılo almıssın falan ama kocam halen cok guselsın falan dıyor .. bende valla avunuyorummm
aslen nerelısın ve neden katarda yasıyorsun anlatırmısın özel degılse ben bılmıyorummmm
evet aynen, onlar guzelsin guzelsin dedikçe biz de götürüyoruz yemekleri
çirkinleştin deseler bu sefer de inattan yeriz
orda mı büyüyecek canım? sevdiğin bir yer olması güzel, siz seviyorsanız oğlun da sever. biz hep annemin mutlu olduğu yerlerde mutlu olurduk hatırlıyorum annenin ruh hali çocuğu çok etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?