2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hava soguk oldugu ıcın cıkamıyorum dısarı ama evde yogun temızlıok yapıyorum bugun banyoya gırdım ve mutfagımın halısını yıkadımmm .. bende de tepıkler hareketlenıyor sonra duruluyor:) büyüdukce aha agır atıyor tekmelerii bende cok kılo aldım ınanşişko bır hamileyımm.. besık aldın mı paşanaa

valla dahada almamak için başladım yürüyüşe ekmeği kesmem lazım.bebek bi şekilde alıyor annedne.burada kış olmadığı için şanslıyım canım ben buranında yazı çekilmiyor +50-60 falan oluyor(Katar) beşik almayacam arkadaştan gelecek.uyku seti alacam ama türkiyede doğum yapacağımdan bide Mersinde park yatak yada sepet tarzı yatak alabilirim malum çocuk 2 aylık olunca dönecem Katar a.sen aldınmı canım.

1 ayda 2 kg almışım bugun kontrole gittik, kızdı bana doktor. ayda 1 kg dan fazla almamak gerekiyormuş

valla burdaki doktor kiloyla ilgili hiçbir şey söylemedi.türkiyedeki doktorum fazla diyor. bakalım son 2 ay türkiyede olacam zaten bol yürüyüş alışverişle geçecek.bakalım

1 ayda 2 kg almışım bugun kontrole gittik, kızdı bana doktor. ayda 1 kg dan fazla almamak gerekiyormuş
cok bılıyor o doktorlarrr ya canımı sıkıyorlar zatnn

anlattıgın için tsk ederım kuzucugumm.. bızde 1 ay sonra yaptıracagız .. ayrıca bebısınız nasıl sormadımmm ..

bebiş de iyi ben de canım. şeker yüklemesi için aç olmak gerekiyormuş.
evet askıtom aç duracakmışız .. off her dakıka ayrı şeyyyy

tatlım kaç kilosun peki bana da doktor 1 ay sonra aynı kiloda geleceksin dedi 9 kilo aldım simdiye kadar 6. aya girdim ben 78 kiloyum
kuzucugum benım bende 59 ıle hamıs kaldım 69 oldumm

anlattıgın için tsk ederım kuzucugumm.. bızde 1 ay sonra yaptıracagız .. ayrıca bebısınız nasıl sormadımmm ..

kuzucugum benım bende 59 ıle hamıs kaldım 69 oldumm[/QUOTE]

bebişim nazar değmesin cok hareketlibazen cok aşırı hareketli oluyo bi tuhaf oluyorumama cok güzelll bi duygu değil miinsallah sağlıklı bir sekilde kucağımıza alırız bebişleri.. ben de yürüyüşe basladım bugün ekmeği azalttım doktor zaten sebze meyve ağırlıklı beslen diyor hep aşermeyi zaten hiç abartmadım ama gerçekten ekmek cok etkiliyor

yOK BEBEGIMbos durmasını ıstemıyorum ama begendım valla paşamın beşiğini.. tam 800 tl .. parasının yarısını anneanne yarısını da babamız verecek .. agır geldı solemesı ayıpp
valla burdaki doktor kiloyla ilgili hiçbir şey söylemedi.türkiyedeki doktorum fazla diyor. bakalım son 2 ay türkiyede olacam zaten bol yürüyüş alışverişle geçecek.bakalım

ne güzel yarın tatil eşimle gezmeye gitcez. akşama çaya misafir var zeynep yardıma gelsene
ohh valla pasta masta varsa oğlumla hemencecık gelırız kuzum gelmez mıyızz.. ben sana yardım etmem mi?

aminn aminn aminn .. evet acayıp guzel bır duygu bende tepık yıyınce oglumu nazlatıyorummm aşk mı bu yaaa? evlat askı bu mu ? off kafayı yıyecegımmm ... bende sebze meyve yıyorumm ama hamburger fast food yıyesım gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

benim de geliyo aynen pizza hamburger vs.. envai çesit yiyecek geliyo aklıma ama yemiyorum

oo katar da mısın canım dunyanın en hızlı buyuyen ekonomisi katarınkiymiş gecen haberlerde görmüştüm güzel bi ülke ,dediğin gibi kışın güzel sıcak olur ama yazın felakett:)

ben yaptıracağım canım..bu ay sonunda yapılacak.sen yaptırdın mı canım
doktorlar herkese söylemiyormuş aslında sadece çok kilolu olanlara, ailesinde şeker hastalığı olanlara ve polikistik overlilere kesin yaptırın diyorlar. ben de yaptıracağım inşallah 24.haftamda ,zararsızmış zaten yaptırmak iyi olur çünkü gebelik diyabeti çok tehlikeliymiş

sağol canım anlattığın için sevindim sorunun çıkmamasına
tatlım kaç kilosun peki bana da doktor 1 ay sonra aynı kiloda geleceksin dedi 9 kilo aldım simdiye kadar 6. aya girdim ben 78 kiloyum
canım bu durumda benim doktorum olsa boğardı beni zaten agresif bir kadın.
ben 60 la hamile kaldım şimdi 63 kiloyum ama ciddi anlamda 3.aydan sonra kilo almaya başlanıyor ,kiloya çok karşı. hem şeker çıkmasına sebep oluyormuş hem de doğumda sıkıntı yaratıyormuş obez çocuk olabiliyormuş falan filan. sen de şeker yüklemesi yaptır mutlaka. şimdi kış diye evde pineklemekten kilo alıyoruz ama havalar ısınmaya başlıyor yakında bahanemiz kalmayacak, bol bol yürüyüşşşşş

bana da dıyor cok kılo almıssın falan ama kocam halen cok guselsın falan dıyor .. bende valla avunuyorummm

evet busmai, 5 senedir burdayız ilk geldiğimizde kimseler bilmiyordu ama şimdilerde popüler oldu.Dubai yi geçecek yakında, seviyorum ben bu ülkeyi:)inşallah oğluşumda sever...
aslen nerelısın ve neden katarda yasıyorsun anlatırmısın özel degılse ben bılmıyorummmm

bana da dıyor cok kılo almıssın falan ama kocam halen cok guselsın falan dıyor .. bende valla avunuyorummm
evet aynen, onlar guzelsin guzelsin dedikçe biz de götürüyoruz yemekleri
çirkinleştin deseler bu sefer de inattan yeriz

evet busmai, 5 senedir burdayız ilk geldiğimizde kimseler bilmiyordu ama şimdilerde popüler oldu.Dubai yi geçecek yakında, seviyorum ben bu ülkeyi:)inşallah oğluşumda sever...
orda mı büyüyecek canım? sevdiğin bir yer olması güzel, siz seviyorsanız oğlun da sever. biz hep annemin mutlu olduğu yerlerde mutlu olurduk hatırlıyorum annenin ruh hali çocuğu çok etkiliyor

aslen nerelısın ve neden katarda yasıyorsun anlatırmısın özel degılse ben bılmıyorummmm

ben 1,5 sene öğretmenlik yaptım türkiyede sorma evlendim eşim iş nedeniyle burda bir firmada çalışıyor.ondan dolayı buradayız.Mersinde oturuyoruz normalde.burada kalmayı istiyoruz. iş olduğu sürece burdayız.burdaki eğitim de iyi,yaşam standartları da iyi.onun için kalmayı düşünüyoruz uzun bir süre daha.

selam kızlar bende temmuz annesiyim kısmetse tahminen 28 temmuzda bebeğimi kucagıma alacağım :) geçen salı öğrendim bi oğlum olacakmış :)

arkadaşlar bugün 20. haftamız ve tartıldım 4 kilo almışım bu fazla mı normal mi çözemedim endişelendim yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…