2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım konuştum zaten kaç kez ama işte isteksiz ve uzak davranıyor konu bu olunca hamileyken normal zaman gibi olmaz çocuğa bir şey olur diyor ısrarla ya olmayacağını doktordan kendi duydu ama ben de ne yapayım sapık modunda dolaşmak istemiyorum evde o istemedikten sonra bir kadın için daha incitici bir durum

haftada 3ü geçmemeli diye okumuştum ben
doktorada sorduğum halde bende açıkcası hala korkuyorum
haftada 1 kafi bence yeri gelio bazen 2 haftada 1
çünkü insan korkuyor bişe olur die
eşinde öyledir merak etme biz bu konuda karşılıklı aynı fikirde olduğumuzdan sıkıntı yok

cok tesekkur ederım:):)ben renninin surubn hıc ıcmedım hep tabletını kullanıyorum aynen gecıcı bır rahatlama verıyor ama benımde mıdem cok yandıgı ıcın ona bıle razıyı.ayvada ıyı gelıyor bana.ıcerken teredütte kalmayalım dıye söyledim.allah bagıslasın kızını bu bebişte kız sa eger bence cok sabslı ıkı kız kardes olmak ılerde harıka bısey.benım kız kardesım yok melsef yada oyuzden bana oyle gelıyor.bu benım ılk bebesım 27 yasındayım ılmıyorum 2.ye vaktım olurmu ama olursa umarım oda kız olur.

slm kızlar.. bir buçuk aylık hasret sona erdi, bu sabah vuslatı yaşadık bebeğimle..
hamdolsun.. herşey yolunda, bebeğim çok iyi. veee cinsiyeti de öğrendik, bi kızımız olacak inş
25 cm boy, 470 gram ağırlığında.
Rabbim, cümlemize hayır ve sağlıkla nihayete ermeyi nasip etsin..

Son düzenleme:
kızlar dedım ya bu tercihe bağlı bır konu bıraz:):)benim eşim biraz talepkar ama bende hamıleyım dıye onu hıc gerı cevırmedım cunku alıstığı bı duzen var kendını boslukta hıssetmesını ıstemedım:)kızımıza bır zararı olmadıgındanada emın oldugum ıcın rahatım belkıd onuda esıme yansıtabılıyorum belkı oyuzden onun ıstegındede bı azalma olmadı bana karsı:)benım doktorum once esım oldugu ıcın ben rahatım belkıde kendı kadın dogumcum zararı yok dese esımde bende tedırgın olurdum ama ole bı durum yok cok sukur:):)bende zman zaman kapılıyorum gobegım cok sısıtı 6 aylık gıbıyım benı begenmezmı acaba dıye bıraz özbakımımda dustu bulantım falan cok olmustu.ama kendımı salmamam gerektıgını dusundum.gobegım sısı bıle olsa evde paspal pijamalarımla dolasmayı bıraktım örneğin.gene geceliğimi gıyıp yattı örneğin:):)zaten duygusal olarak cok hassasım bıde seımın benı ıstemedıgını dusunmek fıkrı hosuma gıtmedı oyuzden ben bole yaptım ama dedım ya kızlar tercıih olyı bu:):)

anladım canım:13:

evet ipekçim ben de aynen o hassaslığa kapıldım işte ama havalar buz gibi ister istemez pijama giyiyorum ben bilmiyorum ki normalde gayet bakımlıyımdır hamileyken de öyleyim süsüm püsüm hep var

canım bunun sapıklıkla hıc ılgısı yok sakın ole dusunme:)sen hem bebeişinizin annesi ama ondan once kocanın karısısın.talepkar olmayabılırısın ama davetkar olmalısın bence:)zaten geblık nedenıyle herkes emınım sınırlıyo kendını.ama sen eşine davetkar olursan ben zannetmıyorum kı ıstemesın ole bı erkek varmı bence yoktur:):)

ben hepımızın gebe olmadan once son derece bakımlı bayaynlar oldugumuz aemınım canım sende olesındır emınım evet havalar soguk hemde cok ama yatarken 1 saatlıgıne gıyıver sonra gene gıyersın pijamayı.ben ole yapıyorum ınan sevgılımın gönlü olduktan sonra kalın polarlarımı gıyıp gömülüyurm yatağa::)hısstetığın duyguyu anlıyorum bulantılarım varken ılk 3ay 5 kere olmamıstır bızım.ve ıcımde hep bı korku esım benden sogurmu ister istemez dıye.oyuzden tıtredım ve kendıme geldım.cunku bız 1,5 yıllık evlıyız daha yenı yanı mutlu etmek ıstıyorum onu hem kadınlıgımlahem annelıgımle....

meraba guzel anneler.....nasılsınızz?benımda bır oğlum olcak..22 haftanın ıcındeyım...gun yaklastıkca heycan artıyor tabii..benım 2 tane sorum olcak sıze paylasırsanız sewınırım.......1.)bebegımın ısmını hala koyamadık ve cok zormus bu ısım meselesı guzel anlamlı kuranda gecen varsa hosunuza gıden fıkrınızı almak ıstedım...bıde 2.)OĞLUMA PARK BESIK ALMAK ISTIYORUM.AMA BI TURLU KARAR VEREMEDIM..ODA YAPMICAM SIMDILIK.OYUZDEN PARK BESIKLERE BAKIORUM.KALITELI GUZEL BEGENDIGINIZ VARMI?SIMDIDEN TESEKKURLERRRRRRRRRRRRRRRRR

canım merak etme bebişin gayet iyidir , hem çok erken bir dönem zaten iyi olup olmadıgının kontrollerinin hareketlerinden takip edilmesi için.. ama içim rahat değil diyorsan ki bence gerek yok ya dr una git yada aile hekiminizde vardır doppler onunla kalp seslerini dinlettir...

luxxor canım eşini çok iyi anlıyorum çünkü aynı düşünce bende var ve bizim sizinki kadar bile yok ama napayım çok bekledik ve şimdi korkuyorum bişi olur diye , bide bu halim pek hoşuma gitmiyor o yüzden de mümkün oldugunca uzak duruyorum.... eşin için de bu konu yüzünden sakın yok beğenmiyor yok sevmiyor gibi düşüncelere kapılman hata olur bence

cena gözünüz aydın canım , hayırlısıyla kucagınıza da almak nasip olsun inşallah....
bide amniosentez sonucu öğrenen arkadas vardı ama geçmişi okurken kimdi unuttum pardon sizinde gözünüz aydın bir problem olmamasına sevındım.....

teşekkür ederim sinopeeee.. inş hep güzel haberler alırız..

sağolun kızlar yorumlarınız için sonuçta özel bi konu olduğundan insan kimseye de anlatamıyor teşekkür ederim

hoşgeldin canım hayırlı olsun Ben park yatağı sunny baby aldım ıvy modeli SB601 çok güzel tavsiye ederim beşik gibi sallanadablliyor ayarı var ve çok geniş değil yer kaplamıyor

hım nebılım ya benımde kafam karıstı canım cokk model var...ıneternetten bakıorsun ama kumasını falan anlayamıorsunda...

bu dediğim modeli güvenle alabilirsin kurması da çok basit canım ben gözümün önünde kurdurdum ama gerek yokmuş çünkü kitapçığında bile detaylı anlatıyor

kızlar 3 gündür demir hapım bitti.doktoruma tekrar devam ediyim mi diye sorayım dedim ama bugun bi türlü ulaşamadım.ameliyatı filan varmış.siz demir hapınız bittikten sonra tekrar alıp başladınız mı?ben bugun eczaneden aldım haftasonu içerim diye ama?

Selam Mavigibi,
İbrahim Bey'in bu kadar yorumsuz kalmasına nasıl ses çıkarmadım bende anlamadım.Normalde bu gibi durumlarda tepki veririm.Beyfendi kafa ölçüleriyle başlıyoruz dedi bir başladı ondan sonra ses yok kareler aldı ve 10 gün sonra gel dedi.10 gün sonra gittiğimde bu kadar pasif kalmayacağım..Ayrıca dopleri ben renkli biliyorum bizim elimize siyah beyaz iki sayfa resim verdi o kadar belki 10 gün sonra verir diye düşünüyorum ama göreceğiz.
Gonca Hanıma gelirsek,İbrahim Bey'e kızıp sakın doktorundan vazgeçme derim Gonca hanımda inanılmaz rahatım çok şeker bir doktor.Az önce eşime diyordum Gonca'yı arasammı diye okuyorum herkes kan ilaçlarına başlamış..kontrol için 3 hafta sonra gidicem Gonca Hanım'a, kan ilacı başlamak için geç olmasın diye düşünüyorum..Osteocare ilacını ne için verdi sana ben kullanmıyorum onu? gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim doğumu nerede yapmayı düşünüyorsun ve nasıl? Çok memnun oldum cnm, sana ve bebeğine mutlu ve sağlıklı günler diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…