- 25 Mayıs 2010
- 2.981
- 5
- 108
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #18.281
Haklısın zor bir durum.Bazı baba adayları zarar veririm diye düşünürmüş o nedenle istekleri azalırmış.aslında bu dönemde bunları paylaşmak lazım sayı önemli değil tabi de insan sevip sevildiini bu yollardan da hissediyor bir çeşit bağ kuruluyor. Önemli bir konu belkide onunla bu konuyu konuşmalısın:26:
Arkadaşlar ya yukarıda yeni gelen ark.ımızın açtığı konuda haftada 3ü buluyor cinsel ilişki demiş. Ben kendi adıma bu konudan muzdaribim çünkü eşim hamile kaldığımdan beri doktordan kendi kulaklarıyla duymasına rağmen çocuğa bir şey olur diye uzak duruyor benden yani 5 ayda 4-5 kez anca olmuştur bizimki. Bu sefer düşünüp duruyorum acaba beni mi çirkin buluyor beğenmiyor mu diyekendisine sordğumda olur mu öyle şey diyor ilgisi alakası yerinde ama ne bileyim insan korkuyor bu dönemde uzaklaşmasını istemezdim düşüncemi kendisiyle paylaşsam da bi sonuç alamadım Hamilesin hayatım diyip duruyor
öncelikle aramıza hoşgeldin canım verdiğin bilğiler için çok teşşekkür ederim şu miğde yanması benide mahvetti rennienin şurubunu kullanıyorum geçiçi bir rahatlık veriyor allah sağsağlim IRMAGANI kucagına almayı nasip etsin benimde 2 inci gebeliğim bitane 3,5 yaşında bir kızım var bir kızım daha olacak inşallah kesin kız demiyorlar ama bence kız adını AYBİGE koymayı düşünüyorum
haftada 3ü geçmemeli diye okumuştum ben
doktorada sorduğum halde bende açıkcası hala korkuyorum
haftada 1 kafi bence yeri gelio bazen 2 haftada 1
çünkü insan korkuyor bişe olur die
eşinde öyledir merak etme biz bu konuda karşılıklı aynı fikirde olduğumuzdan sıkıntı yok
evet ipekçim ben de aynen o hassaslığa kapıldım iştekızlar dedım ya bu tercihe bağlı bır konu bıraz:):)benim eşim biraz talepkar ama bende hamıleyım dıye onu hıc gerı cevırmedım cunku alıstığı bı duzen var kendını boslukta hıssetmesını ıstemedım:)kızımıza bır zararı olmadıgındanada emın oldugum ıcın rahatım belkıd onuda esıme yansıtabılıyorum belkı oyuzden onun ıstegındede bı azalma olmadı bana karsı:)benım doktorum once esım oldugu ıcın ben rahatım belkıde kendı kadın dogumcum zararı yok dese esımde bende tedırgın olurdum ama ole bı durum yok cok sukur:):)bende zman zaman kapılıyorum gobegım cok sısıtı 6 aylık gıbıyım benı begenmezmı acaba dıye bıraz özbakımımda dustu bulantım falan cok olmustu.ama kendımı salmamam gerektıgını dusundum.gobegım sısı bıle olsa evde paspal pijamalarımla dolasmayı bıraktım örneğin.gene geceliğimi gıyıp yattı örneğin:):)zaten duygusal olarak cok hassasım bıde seımın benı ıstemedıgını dusunmek fıkrı hosuma gıtmedı oyuzden ben bole yaptım ama dedım ya kızlar tercıih olyı bu:):)
canım konuştum zaten kaç kez ama işte isteksiz ve uzak davranıyor konu bu olunca hamileyken normal zaman gibi olmaz çocuğa bir şey olur diyor ısrarla ya olmayacağını doktordan kendi duydu ama ben de ne yapayım sapık modunda dolaşmak istemiyorum evde o istemedikten sonra bir kadın için daha incitici bir durum
canım konuştum zaten kaç kez ama işte isteksiz ve uzak davranıyor konu bu olunca hamileyken normal zaman gibi olmaz çocuğa bir şey olur diyor ısrarla ya olmayacağını doktordan kendi duydu ama ben de ne yapayım sapık modunda dolaşmak istemiyorum evde o istemedikten sonra bir kadın için daha incitici bir durum
anladım canım:13:
evet ipekçim ben de aynen o hassaslığa kapıldım işteama havalar buz gibi ister istemez pijama giyiyorum ben bilmiyorum ki normalde gayet bakımlıyımdır hamileyken de öyleyim süsüm püsüm hep var
canım merak etme bebişin gayet iyidir , hem çok erken bir dönem zaten iyi olup olmadıgının kontrollerinin hareketlerinden takip edilmesi için.. ama içim rahat değil diyorsan ki bence gerek yok ya dr una git yada aile hekiminizde vardır doppler onunla kalp seslerini dinlettir...valla cnm benım 23 haftalık oldu ama ben 18 haftalıktan berıdır sert sert hıssedıyodum tekmelerını yumruklarını dun aksamdan berıdır tık yok bebısımde korkuyorum bıde bıseymı oldu dıe daha sert hıssetmem gerekıyoken artık azaldı tepıklerı
cena gözünüz aydın canım , hayırlısıyla kucagınıza da almak nasip olsun inşallah....
bide amniosentez sonucu öğrenen arkadas vardı ama geçmişi okurken kimdi unuttum pardonsizinde gözünüz aydın bir problem olmamasına sevındım.....
canım bunun sapıklıkla hıc ılgısı yok sakın ole dusunme:)sen hem bebeişinizin annesi ama ondan once kocanın karısısın.talepkar olmayabılırısın ama davetkar olmalısın bence:)zaten geblık nedenıyle herkes emınım sınırlıyo kendını.ama sen eşine davetkar olursan ben zannetmıyorum kı ıstemesın ole bı erkek varmı bence yoktur:):)
ben hepımızın gebe olmadan once son derece bakımlı bayaynlar oldugumuz aemınım canım sende olesındır emınım evet havalar soguk hemde cok ama yatarken 1 saatlıgıne gıyıver sonra gene gıyersın pijamayı.ben ole yapıyorum ınan sevgılımın gönlü olduktan sonra kalın polarlarımı gıyıp gömülüyurm yatağa::)hısstetığın duyguyu anlıyorum bulantılarım varken ılk 3ay 5 kere olmamıstır bızım.ve ıcımde hep bı korku esım benden sogurmu ister istemez dıye.oyuzden tıtredım ve kendıme geldım.cunku bız 1,5 yıllık evlıyız daha yenı yanı mutlu etmek ıstıyorum onu hem kadınlıgımlahem annelıgımle....
canım merak etme bebişin gayet iyidir , hem çok erken bir dönem zaten iyi olup olmadıgının kontrollerinin hareketlerinden takip edilmesi için.. ama içim rahat değil diyorsan ki bence gerek yok ya dr una git yada aile hekiminizde vardır doppler onunla kalp seslerini dinlettir...
luxxor canım eşini çok iyi anlıyorum çünkü aynı düşünce bende var ve bizim sizinki kadar bile yokama napayım çok bekledik ve şimdi korkuyorum bişi olur diye , bide bu halim pek hoşuma gitmiyor o yüzden de mümkün oldugunca uzak duruyorum.... eşin için de bu konu yüzünden sakın yok beğenmiyor yok sevmiyor gibi düşüncelere kapılman hata olur bence
meraba guzel anneler.....nasılsınızz?benımda bır oğlum olcak..22 haftanın ıcındeyım...gun yaklastıkca heycan artıyor tabii..benım 2 tane sorum olcak sıze paylasırsanız sewınırım.......1.)bebegımın ısmını hala koyamadık ve cok zormus bu ısım meselesı guzel anlamlı kuranda gecen varsa hosunuza gıden fıkrınızı almak ıstedım...bıde 2.)OĞLUMA PARK BESIK ALMAK ISTIYORUM.AMA BI TURLU KARAR VEREMEDIM..ODA YAPMICAM SIMDILIK.OYUZDEN PARK BESIKLERE BAKIORUM.KALITELI GUZEL BEGENDIGINIZ VARMI?SIMDIDEN TESEKKURLERRRRRRRRRRRRRRRRR
hım nebılım ya benımde kafam karıstı canım cokk model var...ıneternetten bakıorsun ama kumasını falan anlayamıorsunda...
kızlar biz aşımızı olduk geldikkkkkkkkk
birde kızıma gene ciciler aldım topiğe ekledim teyzeleri
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...beklerine-ciciler-aliyor-29.html#post23512027
Cnm bende kontrollerime Gonca Hn.'a gidiyorum. Beni de İbrahim Bey'e yönlendirdi. Randevu almak için yukarıya çıktığımda söylenen bir iki kişi gördüm. Aşırı sinirlenmişler para tuzağı hiçbir işe yaramadı falan diye söyleniyorlardı. Sekretere randevu alacağım dedim kartı uzattı 20.hafta ara dedi oda sinirli sinirli. Ben de bir daha da gelmem buraya dedim. Gitmiyorum 3 haftadır. Ama Gonca Hn. harika bir doktor o yüzden üzülmüyorda değilim. Bu arada cnm Gonca Hn. Sana da omega 3 / osteocare diye de bir ilaç verdi mi ekstra olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?