2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bugün 20. haftamız ve tartıldım 4 kilo almışım bu fazla mı normal mi çözemedim endişelendim yaaa..

normal canım ben 21+5 sadece 2 kilo aldım oda bu hafta aldım yani asıl kiloyu 7 aydan sonra alıyoruz ben ilk bebeğimde 7 aydan sonra 10 kilo aldım
 
Son düzenleme:
Herkesee günaydınnlar... Nasılsınız bakalım oğlumun minik arkadaşları ve anneleri? Umarım keyifler yerindedir. Biz oğlumla sadece 1 saat uykuyla ayakta durmaya çalışıyoruz. Kötünün kötüsü bir gece geçirdik. Sabah yataktan sürünerek kalktık resmen. Şimdi de saat sayıyoruz. Bir an önce çıkıp dinlenmek için. Bu arada biz bu imzayaaa bayıldıkkkk
 
Günaydın kızlar nasılsınız? Biz akşam döndük ist.dan günübirlik olunca çok yorulduk hem eşimin işleri hem alışveriş bide yol uzun zamandır uyumadığım kadar derin bi uyku uyudum iyi geldi:)
Havuzlu han ve haşim işcan geçidinden bahsedeyim gidecek olanlar için...
Havuzlu han mısır çarşısından yukarı doğru gidince iş bankasının sağ tarafında hemen görülüyo en alt kattan girişe kadar 3 kat bebe mağzaları dolu en alt kattaki tüm dükkanlar bebe çeyiz mağazasının bebek arabası ve park yatak onlarda çoğunlukta ama bunlar gerçekten hayal kırıklığı yaşatabilir biz aldığımız için ben arabalara hiç bakmadım eşim bakmış çok pahallılar dedi dışarıya oranla nasıldır bilmiyorum park yatak kanzın beğendiğim bi modeli vardı çokta ahım şahım olmadığını gördüm internettede aynı hatta daha ucuza bulursunuz ayrıca ordaki herşey peşin paraya indirimli kredi kartıyla ödeme taksit falan yaptırırsanız dışardan pahallı bunu duyduğum için bol parayla gidip peşin parayla alışveriş yaptık. Bazı şeyleri handaki diğer dükkanlara göre hesaplı bulabiliyosunuz bazılarıysa öbür dükkanlarla aynı hiç değişmiyo özellikle biberon emzik vs sözleşmiş gibi küsüratları bile aynı hepsini biyerden almaya özen gösterin ne kadar çok alışveriş o kadar indirim:)
Biz bebe çeyiz mağzasından chicco çantalı bakım seti, chicco cam biberon, kutusu ile beraber nuk emzik, bebedor tırnak bakım seti ve burun aspiratörü, lansinoh göğüs kremi aldık 115 tl tuttu peşin 100 verdik. Üst katta süslü bebekten kapı süsü aldım çok ahım şahım bişe istemedim tüylü gördüm değişik 15 tl verdim büyük süslü şeylerde 25 falandı evde yapsakta aynı fiyata çıkar diye düşünüyorum. Mevlüt şekerlerinide oraya ısmarlarım diye kartlarını aldım internet siteleride var baya hesaplı geldi bana 1 tl en güzel şekerler burdaki aç kurtlar 2 tl en adisine istiyo. 1 tane kalın çift katlı birde penye battaniye aldım ikisine 30 tl verdim bide mevlütlük elbisemiz vardı ona ayakkabı aldık 5 tl bunlar farklı farklı mağazalardn battaniyeleri crazy babyden aldık küçük bi dükkan ama çok ilgililer zorla çay içirip han merdivenlerine kadar eşlik ettiler sizi internetteki arkadaşlarıma önericem dedim esmer bi bey:)
Giyim olarak çok şeker şeyler var görünce bozuldum desem yeridir çünkü burda hiç öyle şeyler bulamıyoruz fiyatları sormadım moralim dahada bozulmasın diye ama bana pek hesaplı gelmedi açıkcası hastane çıkışları 60'tan başlıyodu mesela alt açma battaniye gibi şeylerde baya tuzluydu ucuz diyemem şansa ucuz bulduk o da çok yeni bi model olmadığından sanırım mesela üzeri top top desenli kadife battaniyeler var bişe diyolar ona ama bilmiyorum onlara 25 tl diyolar ufacık bişe değmez bence ama crazy'de 17 tldi tam alcakken penyeyi gördüm dahada büyüktü onu aldım. Birde kimsede bozuk para bulunmuyo orda kızlar bol bozuk para bulundurunki indirim güzel olsun bizde olsa dahada indirtebilirdik. Nevresimler mesela nette kargo dahil 25 cotton box marka taç vs gibileride 40-50 ordada 45 dediler farkı yok yani. Bide kendime mevlüt için pijama baktım 3 tane mağazaya baktım pek beğenmedim daha doğrusu beğensem rengi veya bedeni yoktu olanları ben istemedim bi tane alcaktık kısmet bebeden onunda kremi kalmamıştı ama iyiki kalmamış kapanıyodu zaten han çıktık ve hanın hemen önünde pijamacılar vardı onlarda akşam pazarı satmaya bakıyolardı bi yerde bana göre güzel bi pijama bulduk etikette 85 yazıyodu 50'ye verdiler xl aldım biraz büyük ama şişerim daha nasıl olsa. Tam 200 tl harcadık. Burda 200 tlye bunların yarısını alamazdım o yüzden benim için karlı bi alışveriş oldu eşimin patronunun arabası olunca benzin parasıda vermedik baya karlı oldu:) Sadece sahilde otoparakta 2 saati geçik durdu araba onada 10 tl verdik o bile ucuz geldi ticaret odasının yanındaki otoparka koyduğumuzda çok daha fazla ödüyoduk.
Haşim işcan geçidindede eşim boşver deyip durmadı benim ısrarımla dödük ist.da geri dönmekte bi mesele tabi hele akşam trafiğiyse ve dödüğümede pişman oldum bikere handakiler kadar ilgili değiller handa bi mağazadaki bey mesela zorla gofret verdi elimde gördün diye öncelikle insanlar anlayacağınız. Ay bide küvet takımları handa çok farklı fiyatlarda iyi gezin bana burası o konuda hesaplı geldi almadım. Neyse haşim işcandakiler tok satıcı heralde tam kapatırken gittik yine kanzın park yatağına baktım o dahada fazla dedi ve başka rengini çıkaramam kapatıyorum istesende satamam dedi bende keyfin bilir dedim:) Zaten genelde bisikletçi var çokta gezmedik bi dükkana daha baktım o da pahallıydı istemedim.
Sahi bide eltimin önerisiyle eskidji pit pazarına gittik mobilya olanlar hesaplı cidden ama park yatak 1 yerde vardı onlarda çok dandikti.
 
cena haberini okudum ayyyy çok sevindim gözünaydın kızın oluyormuş rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh

teşekkür ederim şekerim, şeker portakalım..

benim doktorum her gittiğimde yeniden yazıyo reçeteye. sanırım hamilelik sonuna kadar kullancaz
 
teşekkür ederiim. inş senin de kesinleşir. muammalar çok kafa karıştırıyo yaa

1 ayda 2 kg almışım bugun kontrole gittik, kızdı bana doktor. ayda 1 kg dan fazla almamak gerekiyormuş
tatlım kaç kilosun peki bana da doktor 1 ay sonra aynı kiloda geleceksin dedi 9 kilo aldım simdiye kadar 6. aya girdim ben 78 kiloyum
ay çok biliyo onlar yaa ahkam kesmek kolay, genetik denen bi şey var. %100 yemekle alakalı değil ki kilo
arkadaşlar bugün 20. haftamız ve tartıldım 4 kilo almışım bu fazla mı normal mi çözemedim endişelendim yaaa..
bence iyisin. ben de o kadar almıştım. hoş doktorum daha görmedi. ona kalsa 400 gram almamı ister
selam kızlar bende temmuz annesiyim kısmetse tahminen 28 temmuzda bebeğimi kucagıma alacağım :) geçen salı öğrendim bi oğlum olacakmış :)

gözün aydın.
 
ayrıntılıdan iki fotoğraf
 

Eklentiler

  • $I0000010.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 18
  • $I0000007.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 28
iyi haftasonlarıı şekerlerrrrr nasılsınız keyifler yerinde mi
sızede prensesın annesi nasılsınız bakalımm . bızde oğlumla oturuyoruz .. kahvaltımızı yaptık temızlıgımız de bitti .. ınternetten bıseyler bakıyoruz sız nasılsınız

ayrıntılıdan iki fotoğraf
ayyy maşallahlar olsunn yawrunaaa kurban olsun teyzesi onun minicik dudaklarına mannakkkkkk
 
Merhaba Temmuz Anneleri
Yeni uygulamamiza katilmak isteyenler bebeginin beklenen dogum gununu bana bildirebilir mi ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…