- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #18.341
arkadaşlar bugün 20. haftamız ve tartıldım 4 kilo almışım bu fazla mı normal mi çözemedim endişelendim yaaa..
herkese günaydınnnnnnnnn
Imzan super olmus istersen digerini artik silebilirsin....
cena haberini okudum ayyyy çok sevindim gözünaydın kızın oluyormuş rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
kızlar 3 gündür demir hapım bitti.doktoruma tekrar devam ediyim mi diye sorayım dedim ama bugun bi türlü ulaşamadım.ameliyatı filan varmış.siz demir hapınız bittikten sonra tekrar alıp başladınız mı?ben bugun eczaneden aldım haftasonu içerim diye ama?
teşekkür ederiim. inş senin de kesinleşir. muammalar çok kafa karıştırıyo yaaçok sevındım canım guzel haberler verdın bız teyzelerınee ne guzell tatlı bır prensesss gelıyo annesı saglıga yerındeymısss guzunun bızde bu hafta gıttık bır aylık uzun bır bekleyısten sonra saglıgı cok sukur ıyı cınsıyetı net ögrenemedık yıne bız ''kız gıbı''dedı net bı göruntu vermıyo dedı darısı basımıza ınsss
1 ayda 2 kg almışım bugun kontrole gittik, kızdı bana doktor. ayda 1 kg dan fazla almamak gerekiyormuş
ay çok biliyo onlar yaatatlım kaç kilosun peki bana da doktor 1 ay sonra aynı kiloda geleceksin dedi9 kilo aldım simdiye kadar 6. aya girdim ben 78 kiloyum
bence iyisin. ben de o kadar almıştım. hoş doktorum daha görmedi. ona kalsa 400 gram almamı isterarkadaşlar bugün 20. haftamız ve tartıldım 4 kilo almışım bu fazla mı normal mi çözemedim endişelendim yaaa..
selam kızlar bende temmuz annesiyim kısmetse tahminen 28 temmuzda bebeğimi kucagıma alacağım :) geçen salı öğrendim bi oğlum olacakmış :)
sızede prensesın annesi nasılsınız bakalımm . bızde oğlumla oturuyoruz .. kahvaltımızı yaptık temızlıgımız de bitti .. ınternetten bıseyler bakıyoruz sız nasılsınıziyi haftasonlarıı şekerlerrrrrnasılsınız keyifler yerinde mi
ayyy maşallahlar olsunn yawrunaaaayrıntılıdan iki fotoğraf
Merhaba Temmuz Anneleri
Yeni uygulamamiza katilmak isteyenler bebeginin beklenen dogum gununu bana bildirebilir mi ?
çok güzel bir uygulama olmuş, ellerinize sağlık. benim tahmini doğum tarihim: 19 temmuz 2012.
tesekkurler islem tamamdir....
Merhaba Temmuz Anneleri
Yeni uygulamamiza katilmak isteyenler bebeginin beklenen dogum gununu bana bildirebilir mi ?
Merhaba Temmuz Anneleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?