- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #18.301
kızlar 3 gündür demir hapım bitti.doktoruma tekrar devam ediyim mi diye sorayım dedim ama bugun bi türlü ulaşamadım.ameliyatı filan varmış.siz demir hapınız bittikten sonra tekrar alıp başladınız mı?ben bugun eczaneden aldım haftasonu içerim diye ama?
Herkese günaydınlar kızlar. Hayırlı Cumalar olsun inşallah. Gell pazar gelll gelll gell... Uyumak istiyorumm. Hala iyileşemedim boğazlarım kupkuru, acıyor.Burnum deseniz ona keza. Bir de öksürük nöbetleri var ki off off... İyileşmek istiyorum artıkk ben.Siz de keyifler nasıl?İyisinizdir umarım hepiniz bebişlerinizle
herkese günaydınn.. lütfen birileri bana tavsiyede bulunsun.. 3-4 gündür karnım davul gibi şiş, gerildim iyice yaa. anlatamam çektiğim sıkıntıyı.. patlamak üzereyim artık.. kabızlık yaşıyorum ilk defa böyle oldum.. ılık sütle bal iç dediler yaptım geçmedi.. doktor magnesıum gibi bişeydi adını hatırlamıyorum ilaç vermişti suya karıştırıp içiyodum hazımsızlık içindi o da fayda etmiyor 3 gündür içiyorum.. ne yapacağımı şaşırdım.. şişkinlikten batıyor karnım artık, hareket edemez oldum yaa :2: :2: :2:
herkese merhabalar..yaa kızlar ben yine grip oluyorum dün gece uyku uyumadım doğru düzgün boğazlarımda şişicek gibi ne yapacağım bilmiyorum valla.daha 1 ay olmadı atlatalı ağır gribi.serumlarla kendimegelmiştim.inşallah yine öyle olmaz
bende çoğunlukla öleyim kabızlık problemim feci şekilde karnımda acayip şiş ve gergin oluyor....suyu arttırdım o çok etkiliyor beni , gecen haftadan beri actıvıa yemeye basladım bir de gün kurusu yemeye çalışıyorum cok sevmesemde .... bunlara dikkat edersem rahatım.....
bende hissetmıyorum 21+3 olmama rağmen çok hafif kıpırtılar oluyor karnımda ama o bile anlaşılır değil yani... bende özellikle burayı okuyunca canım sıkılıyor ama yapacak bişi yok herkesde aynı olacak diye bişi yok sık sık kontrollerime gidiyorum dün dopplerle kalp atışlarını dınledım dr um da daha 1 ayı bile bulabilir dedi , daha napayım artık....
ben ve pıtırcıgım geldık amnıo sonucum cıkmıs hersey normalmısne kadar mutlu oldum gercı bekledıgım bır sonuctu kızlar bılıyorsunuz ama dr lar ınsanın ıcıne kurt dusuruyor ıste sızde ne var ne yok
arkadaslar merhaba ben aranıza yenı katıldım:):ama nezamandır okuyodum forumu.benımde boncuk bır kızım olucak:):)20+1 deyim.aslında yazmaya üsenıyodum sızden gelenlerı okumak daha zevklı gelıyodu.bıde işyerinde oldugum ıcın okumak daha kolay gıbı ama bıkac seyı sızle paylasmak ıstedım.öncelıkle bulantı sorununu malesef asırı derecede bende yasadım. tam o bıttı eksıme bsladı rennie tabletten gunde 3 tane cok rahatlıkla ıcebılırsınız bole emın soluyorum cunku eşimde doktor.bu ılaç kana karsımayan sadece mıde asıdını notrlestıren bır ılaç.fazla ıcmenız bebege degıl sıze mıdenızızn asıt baz dengesını bozmak gıbı bı yan etkı yapabılır oda yarıömrü cok kısa bı ılac oldugundan önemsenecek bırsey degıl.oyuzden mıdesı eksıyen arkadaslara önce ayva yemeyı:)oda olmassa renniyi tavsıye edıyorum.cinsellik konusundada tabı o bıraz kısısel tercıg meselesi ama bızım haftada 3ü buluyo.herhangı bı sıkıntım yok.eşimde 8aya kadar sankı hamıle degılmıssın dusun dıyor.yanı bebısımıze hıc bır zararı yok.aksıne kocalarımızla bu sısko oldugumuz donemde ılgılenmelıyız bence:):)ben kontrollerıme acıbademe gıdıyorum ve cok memnunum bunuda belırtmek ıstedimmm.kızımın adınıda ırmak koyucammm:):):
canım konuştum zaten kaç kez ama işte isteksiz ve uzak davranıyor konu bu olunca hamileyken normal zaman gibi olmaz çocuğa bir şey olur diyor ısrarla ya olmayacağını doktordan kendi duydu ama ben de ne yapayım sapık modunda dolaşmak istemiyorum evde o istemedikten sonra bir kadın için daha incitici bir durum
slm kızlar.. bir buçuk aylık hasret sona erdi, bu sabah vuslatı yaşadık bebeğimle..
hamdolsun.. herşey yolunda, bebeğim çok iyi. veee cinsiyeti de öğrendik, bi kızımız olacak inş
25 cm boy, 470 gram ağırlığında.
Rabbim, cümlemize hayır ve sağlıkla nihayete ermeyi nasip etsin..
bızım dusundugumuz ısım İDİL ama kımsecıkler begenmıyorkızlara ısım bulmak cok zor sevgılıyken hep DURU derdık sımdı dogu gorevındekı ılcemızın adı İDİL o yuzden koyacaktık herkes dıyor cok mu begendıgnz bu lanet yerı falan bılemedık oyle kaldı valla onerısı olanları dınlerız
kuzucugum nasılsın paşan nasıl?benim iki arkadaşımın kızlarının ismi de İDİL ve herkes çok beğeniyor.maşallah huylarıda iyi hiç yormadılar annelerini.benim oğlum olacak.kızım olsaydı Defne Nil istiyordum ama kısmet işte bende erkek ismi bulamıyorum canım.
şeker yüklemesi yaptıracak olan var mı annişler
kuzucugum nasılsın paşan nasıl?
nasıldı canım şekerli su mu içirdiler yoksa damardan mı enjekte ettiler?ben 23+3 haftalığım dün yaptırdım canım
hayatıım seker yuklemesı 24. haftadan sonra yapılıyormus doktorum oyle soyledi. nasıl bısey anlat bakalım nasıl oluyorben 23+3 haftalığım dün yaptırdım canım
hosgeldın hayatım nasılsın bebegın nasıl?slm kızlar nasılsınız? şeker yüklemesi yaptırcam ama 3 hafta sonra inş.
iyiyiz ikimizde bu aralar bir hareketleniyor bir duruluyor.bide dün tartıldım 2 haftada 3 kilo almışım ben canım ya.sabah ve akşam yürüyüşlerine başladım.bakalım.sende ne var ne yok senin paşa nasıl? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?