2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım benımde bıtmıstı doktor tekrar yazdı aynısından bana

gecmıs olsun canım teyselerıı ıyı bakın kenıdınızeeee lutfennn

canım hemen bı koşu markete gıt rezene çayı al süper faydası oluuyoo bende de cok sıskınlık problemı vardı onun sayesınde gectı gecmıs olsun canım

teyzesııı cok uzulduukk gecmıs olsun grıbeee şalgam suyu ııyı gelıyo dıye bılıyorum arastır ıc ıstersen canım

kızlar canınızı sıkmayın o haftalarda bı duruyo benımde öyle olmustu eger kanama fılan yoksa korkulacak bısey yok hersey normal bı haftaya tekrar hıssetmeye baslıcaksınız sıkmayın canınızı

cok sevındım canım sonucun ıyı cıkmasınaaa hayırlısyla alırız kucagımıza guzucukalrımızı inş..

hosgeldın ıpekcım allah saglıkla kucaklamayı nasıp etsın ıns guzucugunu

ıstersen şöyle yap hamılelıkte cınsellık ıle ılgılı vıdeolar var bırlıkte ızleyın bıde burda paylasılan gun gun gebelık varya orda da gun gun nelerden uzak durulması nelerın yapılması gerektıgı hakkında acık acık bılgı verıyo canım cınsellıgın hamıleler ıcın daha zevklı bı hal alıdıgını hanı kolay bosalma yasadıgı ıcın bayanlar yazıyo canım ıstersen bırlıkte bı bakın belkı faydası olur

çok sevındım canım guzel haberler verdın bız teyzelerınee ne guzell tatlı bır prensesss gelıyo annesı saglıga yerındeymısss guzunun bızde bu hafta gıttık bır aylık uzun bır bekleyısten sonra saglıgı cok sukur ıyı cınsıyetı net ögrenemedık yıne bız ''kız gıbı''dedı net bı göruntu vermıyo dedı darısı basımıza ınsss

benim iki arkadaşımın kızlarının ismi de İDİL ve herkes çok beğeniyor.maşallah huylarıda iyi hiç yormadılar annelerini.benim oğlum olacak.kızım olsaydı Defne Nil istiyordum ama kısmet işte bende erkek ismi bulamıyorum canım.

kuzucugum nasılsın paşan nasıl?

1 ayda 2 kg almışım bugun kontrole gittik, kızdı bana doktor. ayda 1 kg dan fazla almamak gerekiyormuş

23+3 hafta zaten 24. haftanın içinde demek ya tatlım o yüzden yaptılar. doktorum eczaneden şeker almamızı söyledi. eczanede ilaç gibi 5o gramlık glikoz satılıyor. küçük su şişesine döküp çalkalıyorsun 5 dak içinde içip bitireceksin.tabi onu içmeden kan veriliyor sonra şekerli suyu içtikten 1 saat sonra kan verdim tabi o arada bişey yemiyorsun.. benim normal cıktı ilk verdiğim 75 cıktı 1 saat sonra 116 olarak cıktı doktor gayet iyi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…