2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarrrr ayrıntılımzı olduk bugün kızım maşallahhh büyümüş çokk özlemişim çokkkkkkkkkkkkk herşeyi normalmiş şükür 436gr 23cm olmuşşş :))

canım bu gün misafirim vardı biraz önca gittiler. yoruldum biraz.bebişe daha alışveriş yapmadık. kıyafetlerini annem alcak kısmetse.beşiğe gelince ev küçük doğuma yakın alırız .
yorma kendını canım benımm . bende bırazcık bıseler aldımm ama bakınıyoruz yıne uygun bısey bulursam alırım ancakk .. benım evım kucuk dıye park yatak besıklerden alacagım ınsallah

canım ben konyalıyım eşim gaziantepli adıyamanda emniyette çalışıyor eşim. iş gereği burdayız 3 ay falan oldu buraya geleli.
ayyy senınde mı kocan polıs yoksa .. benım adamımda istanbul bayrampaşa cevık kuvvette ... off off sark görevını dusundukce beynim bulanıyoooo.....

benim ki polis değil. teknisyen. asıl mesleği metal öğretmeni ama atama olmadığı için emniyette şimdilik.biz adıyamana gelmeden önce siirteydik.orası fena değil siirti düşünebilirsiniz.

biz geldik 2 gündür evde yoktuk eşim mutfağımı batırmışşş akşamdan beri azcık azcık topluyordum neyseki bitti.teyzeleri bende ufak ufak bişeyler alıyorum dün ilk ayakkabısını aldım miniik erkeğimin piyasadaki herşeyleri toplayasım var .. trençkot bile beğendim pançoda bayıldım elime almışken bırakkktımm sabır diyorum kendi kendime ..nisanda başlarız diye düşünüyoruz alışverişe inşallah ..

ayyy ne gusel bende sabredemıyorum almayacagım dıyorum ama almayınca da kendımı kotu hıssedıyorumm ne bıleyımmmm .. besık konusunu naptınızz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…