- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #18.381
cıkolata falan dıyorlar ama bence alakası yokkkkk!! ne zaman atacagı bellı olmuyorsende bendensin nimet.heyecanla bekliyorum o anı:)
yorma kendını canım benımm . bende bırazcık bıseler aldımm ama bakınıyoruz yıne uygun bısey bulursam alırım ancakk .. benım evım kucuk dıye park yatak besıklerden alacagım ınsallahcanım bu gün misafirim vardı biraz önca gittiler. yoruldum biraz.bebişe daha alışveriş yapmadık. kıyafetlerini annem alcak kısmetse.beşiğe gelince ev küçük doğuma yakın alırız .
fotogras ısterız foto ısterız masallah subanallah bızım kızımızaaaaaselam kızlarrrr ayrıntılımzı olduk bugün kızım maşallahhh büyümüş çokk özlemişim çokkkkkkkkkkkkk herşeyi normalmiş şükür 436gr 23cm olmuşşş :))
fotogras ısterız foto ısterız masallah subanallah bızım kızımızaaaaa
yuppi beklıyoruzz ... teyzesı prensesı gormek ıcın sabırsız emın ol..saol canım benimmmm foto gelicekk:)))
yuppi beklıyoruzz ... teyzesı prensesı gormek ıcın sabırsız emın ol..
ya hayatım gecen sordum ama cvp verdın mı bılmıyorumm ..adıyamanlı degılsın galıba neden orda yasıyorsunnn.. esın mı oralııbizde park yatak alalım diyoruz ama daha hiç bakmadık.
kızzz hadı valla catladık yaaa .. tamam kız annesı dedıgın nazlı olur ama bu kadar olmazz yaaaaa:)ayy canımm yaaaa:))))
ayyy senınde mı kocan polıs yoksa .. benım adamımda istanbul bayrampaşa cevık kuvvette ... off off sark görevını dusundukce beynim bulanıyoooo.....canım ben konyalıyım eşim gaziantepli adıyamanda emniyette çalışıyor eşim. iş gereği burdayız 3 ay falan oldu buraya geleli.
ayyy ne gusel bende sabredemıyorum almayacagım dıyorum ama almayınca da kendımı kotu hıssedıyorumm ne bıleyımmmm .. besık konusunu naptınızz?biz geldik 2 gündür evde yoktuk eşim mutfağımı batırmışşş akşamdan beri azcık azcık topluyordum neyseki bitti.teyzeleri bende ufak ufak bişeyler alıyorum dün ilk ayakkabısını aldım miniik erkeğimin piyasadaki herşeyleri toplayasım var .. trençkot bile beğendim pançoda bayıldım elime almışken bırakkktımm sabır diyorum kendi kendime ..nisanda başlarız diye düşünüyoruz alışverişe inşallah ..
kızzz hadı valla catladık yaaa .. tamam kız annesı dedıgın nazlı olur ama bu kadar olmazz yaaaaa:)
daha once resım yukledın mı hıc sekerım ?canım yüklenmiyo ya naz değil valla:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?