- 8 Ağustos 2011
- 12.732
- 15.252
- 498
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #18.421
59 ıle hamıle kaldım 71 kılo olmusum kac kılo ıle doguracagım bılmıyorum bıze neler oluyor Allahımmsadece karnımı doyuruyorum hatta az yıyorum benceeeee ya sen ne durumdasınn
hahahh ben ne yapayım kuzucugum 59 ıle hamıle kaldım 71 kıloyummm .. doktor tartaklasa nolur .. tartaklayınca kılo mu verecen mı anda ...ben de 67 ile başladım. 23. haftadayım, az önce tartıldım 74pazartesi doktora gidicem ayrıntılı sonuçlarını göstermeye. beni tartacak ve sonra da sözleriyle tartaklayacak
Arkadaşlar ya yukarıda yeni gelen ark.ımızın açtığı konuda haftada 3ü buluyor cinsel ilişki demiş. Ben kendi adıma bu konudan muzdaribim çünkü eşim hamile kaldığımdan beri doktordan kendi kulaklarıyla duymasına rağmen çocuğa bir şey olur diye uzak duruyor benden yani 5 ayda 4-5 kez anca olmuştur bizimki. Bu sefer düşünüp duruyorum acaba beni mi çirkin buluyor beğenmiyor mu diyekendisine sordğumda olur mu öyle şey diyor ilgisi alakası yerinde ama ne bileyim insan korkuyor bu dönemde uzaklaşmasını istemezdim düşüncemi kendisiyle paylaşsam da bi sonuç alamadım Hamilesin hayatım diyip duruyor
ayrıntılıdan iki fotoğraf
selam cnm nasılsın :? kızın nasıl
herkese mrb.. haftasonunuz nasıl geçti kızlar?? biz çok gezdik çook, istanbuldaydık haftasonu, çok süper moral oldu walla, bu haftaya bomba gibi gircembide bişey sorcam o alttaki yazılar nasıl eklenecek?? takvim sayfasına bakıyorum ama yapamadım.. bilen var mı???
acayyıp durgunuz bugun nedense acaba uyku modunda mı bebısler :) tabı keyıfler kebap onlarda sıcak içerısı yemek hazır anneden gelıyor ohh miss kasık agrılarım oluyor bazeniyiiym canım sen nasılsınn kızımda iyi bugün pek hareketli değildi ama :)) senin paşa nasıll
hayatım bız evdeydım hava soguktu ve halen yagmur yagıyor .. ne gusel sızın adıınıza sevindim :) kontrol panelınde profılını duzenle de bebegınızın muhtemel dogum tarıhı var oraya yaz otomatık olarak etkılenıyoherkese mrb.. haftasonunuz nasıl geçti kızlar?? biz çok gezdik çook, istanbuldaydık haftasonu, çok süper moral oldu walla, bu haftaya bomba gibi gircembide bişey sorcam o alttaki yazılar nasıl eklenecek?? takvim sayfasına bakıyorum ama yapamadım.. bilen var mı???
canım hoşgeldinn valla bizde çok gezdikkk güzel geçtiii seninde güzel geçmiş sevindim:) ya onu bende yapamadım kazen bana msj atın demiş ben alıntı yaptım ama benimde olmadı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?