2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

59 ıle hamıle kaldım 71 kılo olmusum kac kılo ıle doguracagım bılmıyorum bıze neler oluyor Allahımmsadece karnımı doyuruyorum hatta az yıyorum benceeeee ya sen ne durumdasınn

ben de 67 ile başladım. 23. haftadayım, az önce tartıldım 74 pazartesi doktora gidicem ayrıntılı sonuçlarını göstermeye. beni tartacak ve sonra da sözleriyle tartaklayacak

ben de 67 ile başladım. 23. haftadayım, az önce tartıldım 74 pazartesi doktora gidicem ayrıntılı sonuçlarını göstermeye. beni tartacak ve sonra da sözleriyle tartaklayacak
hahahh ben ne yapayım kuzucugum 59 ıle hamıle kaldım 71 kıloyummm .. doktor tartaklasa nolur .. tartaklayınca kılo mu verecen mı anda ...ayrıca 7 kg oldukca ıdeal bebegımmmm .. hem bebegının boyu kgsi ıyı olsun da onemlı olan o... ee nasılsınız bakalımmmmm?

İyi pazarlar herkese...
foruma uzun zamandır bakmaıştım..
yeni gelen arkadaşlar olmuşş
hoşgelmişler
umarım herkes iyidir
bende 5 kilo aldım
bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda
doğumdan sonra veririz inşallah

kızlar nerede herkeslerrrr
çok şükür dünden beri bende bebişimin hareketlerini net bir şekilde hisseder oldum...çok güzel bir duyguymuş...
bende 6 kg aldım bu kadar almayı istemıyordum ben baya kilolu hamile kilolu kaldım çünkü ama ancak bu kadar durdurabiliyorum kendimi...

ya belkı doktorlar 4*8 kg almak normal dıyorlar ama bebegın boyu kılosu onemlı olan bence* sımdı ben 11 kılo aldım ama bebegım zayıf olsa o kötü olur benceeee

günaydın dicem ayıp olucakk :) şimdi ..ancak kahvaltımızı yaptık oğlumla pc yi açtık tv açık keyfimize kaldığımız yerden devam ediyoruz teyzeleri .ben kg almamışım bu ay aynıyım ama inanın kızlar ancak bişeye benzedim 6 kg nelere kadirmiş .eşim bile hep böyle kal diyoor :) oğlum bana yaradıı ben ona o bana baktıı maşallah diyimde .siz neler yapıcaksınız bugün malum hafta sonuu bizde babamızın yanına gidicez inşallah :)

hamişler, gebelikte çok kilo alınca tansiyon veya şeker çıkabiliyormuş.sonra da bebek zehirlenebiliyormuş,Allah korusun. çok kilo almamaya çalışın bebeğinizin ve kendinizin sağlığı için

luxor biz de aynı şekildeyiz, ben de sadece biz böyleyiz sanıyodum

kızlar bugun biraz cıkıp bebek arabası baktık, iyice kafam karıştı..

Quinny, Kraft Twist, Graco pusetler arasında kaldım. Çok pahalılar ama çok da hafif, kullanımı kolay pratikler..

Özellikle puseti çıkıp takılabilen modelleri çok güzel, ama o fiyata değer mi bilmiyorum :44:

herkese mrb.. haftasonunuz nasıl geçti kızlar?? biz çok gezdik çook, istanbuldaydık haftasonu, çok süper moral oldu walla, bu haftaya bomba gibi gircem bide bişey sorcam o alttaki yazılar nasıl eklenecek?? takvim sayfasına bakıyorum ama yapamadım.. bilen var mı???

canım hoşgeldinn valla bizde çok gezdikkk güzel geçtiii seninde güzel geçmiş sevindim:) ya onu bende yapamadım kazen bana msj atın demiş ben alıntı yaptım ama benimde olmadı daha

iyiiym canım sen nasılsınn kızımda iyi bugün pek hareketli değildi ama :)) senin paşa nasıll
acayyıp durgunuz bugun nedense acaba uyku modunda mı bebısler :) tabı keyıfler kebap onlarda sıcak içerısı yemek hazır anneden gelıyor ohh miss kasık agrılarım oluyor bazen

hayatım bız evdeydım hava soguktu ve halen yagmur yagıyor .. ne gusel sızın adıınıza sevindim :) kontrol panelınde profılını duzenle de bebegınızın muhtemel dogum tarıhı var oraya yaz otomatık olarak etkılenıyo

canım hoşgeldinn valla bizde çok gezdikkk güzel geçtiii seninde güzel geçmiş sevindim:) ya onu bende yapamadım kazen bana msj atın demiş ben alıntı yaptım ama benimde olmadı daha

ayyy yaptım profil düzenle kısmında bebeğin doğum tarihi alanı açılmış. oraha beklenen doğum tarihini yaz değişiklikleri kaydet de oluyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…