2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

zeynepcim bebek odası düşünyorum .odama beşik alıcam evim triplex olduğundan alt kata bambu beşik yaptırıcam en azından ilk aylar fazla in çık yapmak istemiyorum .bende bebek arabasına takılmış durumdayım bu aralar avm lerde gezen anne ve bebekler gözüme takılıyor hepp .bakalım artıkk tut tut nereye kadarr :)

canım kiloyu ben takmıyorum şimdilik. doktorum kiloma bişey demiyor 90 0ldum ama zaten şişkoydum 86 kiloda hamile kaldım.ünüversite ve iş hayatında kilom azdı evlenince işi bıraktım evde oturunca kilo almaya başladım öyle gidiyor kilo istesem kilo veririm ama hiç içimden gelmiyor.otur otur vücut tembelliğe alıştı ya ne de olsa

ahh ccugum saglıklı sıhhatlı dogsunda hıc onemlı degıl 100 kg ıle de dogum yaparım benım tek derdıım ona saglıkla kavusmak... zaman gecmıyor sankı nımet bana mı öyle glıyorrr

saolun şekerlerimmmmmm inşallah hepimiznkilerrrrrr zeynepcim gördüm onlarada maşallahh:)))
tsk ederız teyzecıkkk Rabbım dogup gıymelerını nasıp etsinnnn

bence de canım önemli olan sağlıklı olması bebişin kilo istenirse zamanla verilir.pnrali kıyafetler çok şirin allahım giydirmeyi nasip etsin kızlar çıkıyorum yarın görüşürüz kısmetse. iyi geceler bayyy

saol canım teşekkürlerrr amin inşallahhhhh iyi gecelerrr görüşürüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…