- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #18.401
59 ıle hamıle kaldım 71 kılo olmusum kac kılo ıle doguracagım bılmıyorum bıze neler oluyor Allahımmne anlatayım canım sen sor ben anlatayım
ayyy cok guseller yaa sen benım cıcılere baktın mııııEki Görüntüle 365071 Eki Görüntüle 365070 Eki Görüntüle 365072 Eki Görüntüle 365073 Eki Görüntüle 365075 kızlarrrr ciicişlerimiz nasıllarrrrrrr:))
Eki Görüntüle 365071 Eki Görüntüle 365070 Eki Görüntüle 365072 Eki Görüntüle 365073 Eki Görüntüle 365075 kızlarrrr ciicişlerimiz nasıllarrrrrrr:))
ahh ccugum saglıklı sıhhatlı dogsunda hıc onemlı degıl 100 kg ıle de dogum yaparım benım tek derdıım ona saglıkla kavusmak... zaman gecmıyor sankı nımet bana mı öyle glıyorrrcanım kiloyu ben takmıyorum şimdilik. doktorum kiloma bişey demiyor 90 0ldum ama zaten şişkoydum 86 kiloda hamile kaldım.ünüversite ve iş hayatında kilom azdı evlenince işi bıraktım evde oturunca kilo almaya başladım öyle gidiyor kilo istesem kilo veririm ama hiç içimden gelmiyor.otur otur vücut tembelliğe alıştı ya ne de olsa
tsk ederız teyzecıkkk Rabbım dogup gıymelerını nasıp etsinnnnsaolun şekerlerimmmmmm inşallah hepimiznkilerrrrrr zeynepcim gördüm onlarada maşallahh:)))
Merhaba Temmuz Anneleri
Yeni uygulamamiza katilmak isteyenler bebeginin beklenen dogum gununu bana bildirebilir mi ?
ahh ccugum saglıklı sıhhatlı dogsunda hıc onemlı degıl 100 kg ıle de dogum yaparım benım tek derdıım ona saglıkla kavusmak... zaman gecmıyor sankı nımet bana mı öyle glıyorrr
tsk ederız teyzecıkkk Rabbım dogup gıymelerını nasıp etsinnnn
iii gecelerrrrrrrrrrrrkızlar ben çıktım hepinize hepimize iyi gecelerr ..öptüm sizi ..kuzucuklarıma iyi bakın emii
bence de canım önemli olan sağlıklı olması bebişin kilo istenirse zamanla verilir.pnrali kıyafetler çok şirin allahım giydirmeyi nasip etsin kızlar çıkıyorum yarın görüşürüz kısmetse. iyi geceler bayyy
sende bendensin canım.hangi ülkedesin.ben Katar dayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?