- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #18.441
acayyıp durgunuz bugun nedense acaba uyku modunda mı bebısler :) tabı keyıfler kebap onlarda sıcak içerısı yemek hazır anneden gelıyor ohh miss kasık agrılarım oluyor bazen
acayyıp durgunuz bugun nedense acaba uyku modunda mı bebısler :) tabı keyıfler kebap onlarda sıcak içerısı yemek hazır anneden gelıyor ohh miss kasık agrılarım oluyor bazen
ayyy yaptımprofil düzenle kısmında bebeğin doğum tarihi alanı açılmış. oraha beklenen doğum tarihini yaz değişiklikleri kaydet de oluyor canım
ayyy yaptımprofil düzenle kısmında bebeğin doğum tarihi alanı açılmış. oraha beklenen doğum tarihini yaz değişiklikleri kaydet de oluyor canım
aynen canım bugün gezdik tozduk ama tık yok bizimkinde pazar dinlenmesindeler sanırım:)))
aynen canım bugün gezdik tozduk ama tık yok bizimkinde pazar dinlenmesindeler sanırım:)))
nerelerı gezdınız neler yaptınız anlat bakalım m
masallah hadı bakalım yayınladın dun aksam cıcılerı onlar degıl mi? cok guseller ben bayıldım kuzum yaaaheyoooo yaptım bende:))) canım cumartesi doktora gittik sonra akşama kadar gezdik ciciler aldık bugünde anneannemize gittik kahvaltıya ordan eve geldk ama cumartesi fena yoruldum:))
çok teşekkür ederim canım dünde senin doğum gününmüş ablam doğum yapınca onlardan eve uğradığım yok farketmedim doğum günün kutlu olsun inş. sende kısa zamanda öğrenirsin inş. Dr. fatma ersan yenibosnada nisa hastanesinde. Bu son gidişim olucaktı geçmiş yorumlarda biraz sorun yaşamıştım yazmıştım ama beni bu kadar mutlu edince birde farklı konulardada tatmin edince değiştirmemeye karar verdim.
hahahh ben ne yapayım kuzucugum 59 ıle hamıle kaldım 71 kıloyummm .. doktor tartaklasa nolur .. tartaklayınca kılo mu verecen mı anda ...ayrıca 7 kg oldukca ıdeal bebegımmmm .. hem bebegının boyu kgsi ıyı olsun da onemlı olan o... ee nasılsınız bakalımmmmm?
masallah hadı bakalım yayınladın dun aksam cıcılerı onlar degıl mi? cok guseller ben bayıldım kuzum yaaarenklı ultrasonunu goremedık ona cok üzüldükk:) saka saka
bılmıyorum hayatım ama ınan dogru duzgun ayy aman aman hamıle gıbı yemıyorum bılmıyorum neden boyle oluyor .. sadece gynoferon kullanıyorumm demır ve kan takvıyesı olarak sız ne kullanıyorsunuzben 55le kaldım 58,5 çıkıyorum süreklide yiyorum ama çok yavaş yediğim için alamıyorum heralde öğlen arasında sadece yemek yiyorum çay içmeye bile vakit kalmıyor sizde hızlı mı yiyosunuz acaba canım ondan mı aldınız biranda:26:
bılmıyorum hayatım ama ınan dogru duzgun ayy aman aman hamıle gıbı yemıyorum bılmıyorum neden boyle oluyor .. sadece gynoferon kullanıyorumm demır ve kan takvıyesı olarak sız ne kullanıyorsunuz
ben bu zamana kadar elevıt kullandım beni balon gibi şişirdi inan daha 1 hafta oldu bırakalı ama bılmıyorum canım cok sıkılıyor sence kac kılo ıle dogururum* bu zamana kadar 11 kılo aldımmbende gynoferrosanol kullanıyorum canım aynı grup zaten küçük şişede şurup şeklinde olanlar kilo aldırıyor elevit verdi ama almıyorum ben çok kilo yapıyor oda bide çalıştığım yerde merdiven inip çıkmaktan kilo almam biraz zor
ben bu zamana kadar elevıt kullandım beni balon gibi şişirdi inan daha 1 hafta oldu bırakalı ama bılmıyorum canım cok sıkılıyor sence kac kılo ıle dogururum* bu zamana kadar 11 kılo aldımm
yok hayatım doktor bana elevıt kullanma artık dedi. zaten tatlı yemekten nefret edıyorumm ben beyaz peynır süt tutkunu oldum cıktım .. bılmıyorum doktorum neden bana ıdrar testi yaptırmadı ..eleviti bırakman iyi olmuş canım cips çikolata gibi şeyleride çok yeme bide idrar testi yaptırdın mı albümin yada protein falan çıktı mı
yok hayatım doktor bana elevıt kullanma artık dedi. zaten tatlı yemekten nefret edıyorumm ben beyaz peynır süt tutkunu oldum cıktım .. bılmıyorum doktorum neden bana ıdrar testi yaptırmadı ..
ewet işte guselım söyluyorum hamur işi yeme falan dıyor.. neyse kılo konusu benı cok rahatız edıyor daha 20 yasındayım cunküüüüüsen yinede bu gidişinde söyle canım biranda böyle kilo alman iyi değil Allah korusun tansiyonunda yükselmeye başlar
ewet işte guselım söyluyorum hamur işi yeme falan dıyor.. neyse kılo konusu benı cok rahatız edıyor daha 20 yasındayım cunküüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?