2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

acayyıp durgunuz bugun nedense acaba uyku modunda mı bebısler :) tabı keyıfler kebap onlarda sıcak içerısı yemek hazır anneden gelıyor ohh miss kasık agrılarım oluyor bazen

ayyy yaptım profil düzenle kısmında bebeğin doğum tarihi alanı açılmış. oraha beklenen doğum tarihini yaz değişiklikleri kaydet de oluyor canım

tamam canım saol yapıyım bakıyım:))

acayyıp durgunuz bugun nedense acaba uyku modunda mı bebısler :) tabı keyıfler kebap onlarda sıcak içerısı yemek hazır anneden gelıyor ohh miss kasık agrılarım oluyor bazen

ayyy yaptım profil düzenle kısmında bebeğin doğum tarihi alanı açılmış. oraha beklenen doğum tarihini yaz değişiklikleri kaydet de oluyor canım

tamam canım saol yapıyım bakıyım:))

nerelerı gezdınız neler yaptınız anlat bakalım m

heyoooo yaptım bende:))) canım cumartesi doktora gittik sonra akşama kadar gezdik ciciler aldık bugünde anneannemize gittik kahvaltıya ordan eve geldk ama cumartesi fena yoruldum:))

heyoooo yaptım bende:))) canım cumartesi doktora gittik sonra akşama kadar gezdik ciciler aldık bugünde anneannemize gittik kahvaltıya ordan eve geldk ama cumartesi fena yoruldum:))
masallah hadı bakalım yayınladın dun aksam cıcılerı onlar degıl mi? cok guseller ben bayıldım kuzum yaaa renklı ultrasonunu goremedık ona cok üzüldükk:) saka saka

Allah en kısa zamanda elinize sağ salim almayı nasip etsin inşallah . Benimde sizden ricam fatma hanım hakkında düşünceleriniz nelerdir ? Bende ona gidiyorum ama kararsızım internette pek fazla yorumda bulamadım yardımcı olursanız sevinirim ... Teşekkürler ...

ben 55le kaldım 58,5 çıkıyorum süreklide yiyorum ama çok yavaş yediğim için alamıyorum heralde öğlen arasında sadece yemek yiyorum çay içmeye bile vakit kalmıyor sizde hızlı mı yiyosunuz acaba canım ondan mı aldınız biranda:26:

bılmıyorum hayatım ama ınan dogru duzgun ayy aman aman hamıle gıbı yemıyorum bılmıyorum neden boyle oluyor .. sadece gynoferon kullanıyorumm demır ve kan takvıyesı olarak sız ne kullanıyorsunuz

bılmıyorum hayatım ama ınan dogru duzgun ayy aman aman hamıle gıbı yemıyorum bılmıyorum neden boyle oluyor .. sadece gynoferon kullanıyorumm demır ve kan takvıyesı olarak sız ne kullanıyorsunuz

bende gynoferrosanol kullanıyorum canım aynı grup zaten küçük şişede şurup şeklinde olanlar kilo aldırıyor elevit verdi ama almıyorum ben çok kilo yapıyor oda bide çalıştığım yerde merdiven inip çıkmaktan kilo almam biraz zor

ben bu zamana kadar elevıt kullandım beni balon gibi şişirdi inan daha 1 hafta oldu bırakalı ama bılmıyorum canım cok sıkılıyor sence kac kılo ıle dogururum* bu zamana kadar 11 kılo aldımm

ben bu zamana kadar elevıt kullandım beni balon gibi şişirdi inan daha 1 hafta oldu bırakalı ama bılmıyorum canım cok sıkılıyor sence kac kılo ıle dogururum* bu zamana kadar 11 kılo aldımm

eleviti bırakman iyi olmuş canım cips çikolata gibi şeyleride çok yeme bide idrar testi yaptırdın mı albümin yada protein falan çıktı mı

eleviti bırakman iyi olmuş canım cips çikolata gibi şeyleride çok yeme bide idrar testi yaptırdın mı albümin yada protein falan çıktı mı
yok hayatım doktor bana elevıt kullanma artık dedi. zaten tatlı yemekten nefret edıyorumm ben beyaz peynır süt tutkunu oldum cıktım .. bılmıyorum doktorum neden bana ıdrar testi yaptırmadı ..

yok hayatım doktor bana elevıt kullanma artık dedi. zaten tatlı yemekten nefret edıyorumm ben beyaz peynır süt tutkunu oldum cıktım .. bılmıyorum doktorum neden bana ıdrar testi yaptırmadı ..

sen yinede bu gidişinde söyle canım biranda böyle kilo alman iyi değil Allah korusun tansiyonunda yükselmeye başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…