- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #18.481
gunaydn kızlar
Günaydın kızlargünaydın bebişler
günaydın herkese iyi haftalar.Meleklerimizde iyidir umarım
c.tesi oğluşumu görüdk maşallahı vardı büyümüş baya 28 cm 460 gr olmuş sanırım bana çekmiş iri bir bebek olucak
günaydın temmuz anneleri nasılsınız? ben uzun bır aradan sonra aranıza katıldım nedeni cok feci grip olmam ama suan iyiyiz kızımla :) evet kızım yazdım cunku oğlum deil kızım oluyormus :)
günaydın herkese iyi haftalar.Meleklerimizde iyidir umarım
c.tesi oğluşumu görüdk maşallahı vardı büyümüş baya 28 cm 460 gr olmuş sanırım bana çekmiş iri bir bebek olucak
günaydın temmuz anneleri nasılsınız? ben uzun bır aradan sonra aranıza katıldım nedeni cok feci grip olmam ama suan iyiyiz kızımla :) evet kızım yazdım cunku oğlum deil kızım oluyormus :)
Çok geçmiş olsun cnm. Demek prensesmiş ha. Sağlıklı olsun da cnm kız erkek ne fark eder :)
günaydın canım geçmiş olsun..ne zaman kıza döndü :)çok garip ya gözün aydın canım
herkese günaydın güzel temmuz anneleri ve bebişleri
gözünaydın canım maşallaj tosuncukmu olacak ne
aaaa nasıl yani kuzum detaylı ultrasonda erkek çıkmadımı senin
teşekkür ederiz teyzeleri...maşallah oğluma sanırım tosuncuk gelicek:)) sağlıklı olsunlarda..
hapsuucum şaşırdım vallahi...sağlıkla gelsin kızçen
Günaydın kızlargünaydın bebişler
canım masallah boy pos:)günaydın herkese iyi haftalar.Meleklerimizde iyidir umarım
gecmr olsun canımgünaydın temmuz anneleri nasılsınız? ben uzun bır aradan sonra aranıza katıldım nedeni cok feci grip olmam ama suan iyiyiz kızımla :) evet kızım yazdım cunku oğlum deil kızım oluyormus :)
günaydın zuzum yoktum buaralar benim kızla başım belada hiç durmuyor sabah erken kalkıyor gece 1de yatıyor oda oda gezip herşeyi döküyor of of birde meraklı herşeyi ben yaparım ben bilirim pozlarında tuvalete bile gidemiyorum sen düşün artık
gunaydn canım hosgeldngünaydınnn güzel anneler ve melekleri...
herkese iyi haftalar
canım bızm aklımzda sevval ayndan oturu hep sevvaldı sonra ruyamda kızm oluyo adını mıray koyuyorz adıda mıray oluck nasıpsekızlar bebişlerinize ismi nasıl buldunuz kıtapa falanmı bakıp sectiniz? ya ben bulamıyorum bır turlu isim
kızlar bebişlerinize ismi nasıl buldunuz kıtapa falanmı bakıp sectiniz? ya ben bulamıyorum bır turlu isim
gunaydn canım hosgeldn
canım bızm aklımzda sevval ayndan oturu hep sevvaldı sonra ruyamda kızm oluyo adını mıray koyuyorz adıda mıray oluck nasıpse
hapşucum oğlan ismi ararken kız ismine dönmek zor olmalı
canım ben rüyamda görmüştüm Elif Berra...
ay ne guzel canım ruyanda görmüssün sen. benimde aklımda derin ismi var ama emin olamıyorum birtürlü aslında berfin ismini istiyoduk eşimle ama eşimin babası bizi kenara cekti ve konustu isim guzel isim ama malesef bir kürt ismi eger koyarsanız ve turkıyeye gitmek durumunda kalırsa kızınız orda bir sürü zorlukla karsılasabılır o nedenle iyi dusunun dedi bizde ikilemde kaldık cokta canım sıkıldı acıkcası bu tarz ayrımcılık daima canımı sıkmıstır ay su isim konusunda ben cok dertliyim ya kızlar bulamıyorum karar veremıyorunm
canım derın ısmı cok guzel valla ıcın hangsne daha sıcaksa onu koyun dert etme kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?