2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar günaydın bebişler

günaydın herkese iyi haftalar.Meleklerimizde iyidir umarım

c.tesi oğluşumu görüdk maşallahı vardı büyümüş baya 28 cm 460 gr olmuş sanırım bana çekmiş iri bir bebek olucak

Kızlar hepinizee günaydınlarrr... İyi haftalar olsun inşallah. Parpalm maşallah cnm bebeğine. Allahım nazarlardan saklasın

günaydın temmuz anneleri nasılsınız? ben uzun bır aradan sonra aranıza katıldım nedeni cok feci grip olmam ama suan iyiyiz kızımla :) evet kızım yazdım cunku oğlum deil kızım oluyormus :)

Çok geçmiş olsun cnm. Demek prensesmiş ha. Sağlıklı olsun da cnm kız erkek ne fark eder :)

teşekkür ederiz teyzeleri...maşallah oğluma sanırım tosuncuk gelicek:)) sağlıklı olsunlarda..

günaydın temmuz anneleri nasılsınız? ben uzun bır aradan sonra aranıza katıldım nedeni cok feci grip olmam ama suan iyiyiz kızımla :) evet kızım yazdım cunku oğlum deil kızım oluyormus :)

hapsuucum şaşırdım vallahi...sağlıkla gelsin kızçen

Çok geçmiş olsun cnm. Demek prensesmiş ha. Sağlıklı olsun da cnm kız erkek ne fark eder :)

evet canım üzülmedik eşimle zaten allahtan hazılıklara henuz baslamamıstık yoksa hersey mavı olacaktı :)

günaydın canım geçmiş olsun..ne zaman kıza döndü :)çok garip ya gözün aydın canım

detaylıda ogrendık kız oldugunu gecen hafta :)

herkese günaydın güzel temmuz anneleri ve bebişleri

gözünaydın canım maşallaj tosuncukmu olacak ne

aaaa nasıl yani kuzum detaylı ultrasonda erkek çıkmadımı senin

canım detaylıda kız oldugu cıktıgı :) ya esımle ben gayet rahat sevındık ama annem gormelıydınız yuzunu astı hehe erkek ıstıyomustu tabii sonra sağlıklı olsun deyip o da sevindi :)

canım sana kaçıncı haftada erkek demişti dr.?

Günaydın kızlar günaydın bebişler

günaydın zuzum yoktum buaralar benim kızla başım belada hiç durmuyor sabah erken kalkıyor gece 1de yatıyor oda oda gezip herşeyi döküyor of of birde meraklı herşeyi ben yaparım ben bilirim pozlarında tuvalete bile gidemiyorum sen düşün artık

günaydın herkese iyi haftalar.Meleklerimizde iyidir umarım

c.tesi oğluşumu görüdk maşallahı vardı büyümüş baya 28 cm 460 gr olmuş sanırım bana çekmiş iri bir bebek olucak
canım masallah boy pos:)
gecmr olsun canım

kızlar bebişlerinize ismi nasıl buldunuz kıtapa falanmı bakıp sectiniz? ya ben bulamıyorum bır turlu isim

Allah kolaylık versin canım, sen anlatınca annemin bizi büyütürken yaşadıklarını anımsıyorum.zavallı kadıncağız baya zorlanmış.Birde almanyadaydık ne nineler var yardımcı olabilecek ne kardeşler. evde olman çok güzel ben 6-7aydan sonra mecburen bir tanıdığıma baktıracağım. bazen keşke evde olsaydım dediğim oluyor.En hiperaktif döneminde desene kızın için

günaydınnn güzel anneler ve melekleri...
herkese iyi haftalar
gunaydn canım hosgeldn
kızlar bebişlerinize ismi nasıl buldunuz kıtapa falanmı bakıp sectiniz? ya ben bulamıyorum bır turlu isim
canım bızm aklımzda sevval ayndan oturu hep sevvaldı sonra ruyamda kızm oluyo adını mıray koyuyorz adıda mıray oluck nasıpse

gunaydn canım hosgeldn

canım bızm aklımzda sevval ayndan oturu hep sevvaldı sonra ruyamda kızm oluyo adını mıray koyuyorz adıda mıray oluck nasıpse

ay ne guzel canım ruyanda görmüssün sen. benimde aklımda derin ismi var ama emin olamıyorum birtürlü aslında berfin ismini istiyoduk eşimle ama eşimin babası bizi kenara cekti ve konustu isim guzel isim ama malesef bir kürt ismi eger koyarsanız ve turkıyeye gitmek durumunda kalırsa kızınız orda bir sürü zorlukla karsılasabılır o nedenle iyi dusunun dedi bizde ikilemde kaldık cokta canım sıkıldı acıkcası bu tarz ayrımcılık daima canımı sıkmıstır ay su isim konusunda ben cok dertliyim ya kızlar bulamıyorum karar veremıyorunm

hapşucum oğlan ismi ararken kız ismine dönmek zor olmalı
canım ben rüyamda görmüştüm Elif Berra...

canım ya oğlanda eşimin babasının adını koycagımızdan gayet rahattık aslında kız olursada annemin adını koyarız dıyorduk ama annem istemedi ismi guzel değilmistir diyoroyle kaldık eşimle bende cok zor secen begenen bırıyım isimsiz dogarsa şaşırmayın yanı :)

canım derın ısmı cok guzel valla ıcın hangsne daha sıcaksa onu koyun dert etme kuzum

canım derın ısmı cok guzel valla ıcın hangsne daha sıcaksa onu koyun dert etme kuzum

aslında dert edılecek birşey deil ama hamilelik nedeni ilemi bilmiyorum acaba bebek ıyımı dıye bır endıse kaplıyor ıcımı sonra isim takılıyo annemler esımde kızıyo hastasın zaten okadar daha hasta olacaksın hersey yolunda cok sukur ısımde bulunur elbet dıyıp duruyolar ahh ama ben kendimi durduramıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…