- 25 Eylül 2011
- 114
- 0
- 116
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #18.521
cnm ben doktoruma sordum 2 gün hissediyorsam 3. gün hissetmiyorum dedim.cevap oalrak dediki;Bu dönemlerde aminıyo sıvısında artış olur.o nedenle hissetmen azalabilir dedi.Birde sonuçta bebeğinizde bir birey kocagün sizi oyalamıyacak ya dedi uyuyor uyanıyor dedi :))
teşekkür ederimm şekerimm inşallah ismi gibi narin nazik kibar bi kız olurNEVA ismini de annem koydu
masallah ogluna benım pasam bıugun pazar dınlenmesınde resmı tatıl oğlumaaaaa.. park yataklar hakkında ne dusunuyorsun canımmm .. neden bazıları tavsıye etmıyor salı gunu besık almaya gıdecegız cunkuuu kocamla ..
tünaydın hülyacım prensesin ve sen de iyisindir inşlh.ayrıntılıda kızçeni görüceksin kime benzediğide belli olur herhalde az çok bebişlerimizin.Bizim doktorumuz babasına benzetti :)) sağlıklı olsunlarda.ismiyle yaşasın pek güzel...
neva çok güzel farklı bir isim. adıyla yaşasın prenses.
herkese merhaba kızlar..oo gerçekten bugün kalabalığız.iki gündür hiç giremedim geçmişede birazdan göz atacağım..grip oldum ve iki gündür böbrek ağrısı çekiyordum.dün geceyi acilde geçirdim.serum verdiler iyi geldi.bi güzel uyumuşum kaç gündür uykusuzdum.iyi oldu..sizler nasılsınız?
tünaydın cnaım :) iyiyiz çok şükür tatlım nolsunn tekmelenip duruyoruz çok şükürvalla heycanla yarını bekliyorum bakalım tipi nasıll ismi için de teeşekkür ederiz canım.. İpek Neva'm benimm tatlı kızımm
teşekkür ederiz teyzesii
canım çok geçmiş olsunnn acil şifalarr
çok tşk ederim canım benim şimdi okudum çok güzel bi isim :) prensesimizede çok yakışır eminim
selam güzel anneler. umarım iyisinidir. biz iyiyiz ama bebeğim bi kaç gündür neredeyse hiç hareket etmiyor. hareket edince varlığını daha derinden hissedip, iyi olduğunu düşünüp daha bi mutlu oluyordum. bu akşam teyzesi gelecek. 4 gözle bekliyoruz. bu arada gebelik takvimi benimde çok hoşuma gitti ama mesaj altına nasıl eklenirki bilemedim.
yaa bende günlük gebelik takibim yazsın istiyorum nasıl yapcamm
Canım profilinden kişisel bilgilerim bölümünden bebeğin doğum tarihi diye bir bölüm açılmış oraya beklenen doğum tarihini yaz ve kaydet o kadar...
herkese merhaba agustos annesiyim ama bizden buyuk annelerden ogrenmek istediğim birşey var yardımcı olabilirseniz sevinirim.cuma gunu doktorum %80 kızın olacak ama hazırlık yapma dedi 1 ay sonra net soylicem dedidoktoru boyle diyipte yanılan sonra aaa yanlış gormuşum diyen varmı ya?
Merhabalar sevgili anneler,kızımın teyzeleri.....
Forum ne güzel kalabalık bugün,benim bi sorum olacaktı.Aramızda benim gibi öğretmen olup temmuzda bebek bekleyenler varsa doğum iznini nasıl kullanacaklar benimle paylaşırlarsa çok sevinirim.Malum doğumumuz yaza denk geliyo...
herkese merhaba agustos annesiyim ama bizden buyuk annelerden ogrenmek istediğim birşey var yardımcı olabilirseniz sevinirim.cuma gunu doktorum %80 kızın olacak ama hazırlık yapma dedi 1 ay sonra net soylicem dedidoktoru boyle diyipte yanılan sonra aaa yanlış gormuşum diyen varmı ya?
Kesinlikle değişebilir canım,hele hafta olarak baya erken söylemiş doktorun,5. aydan sonra bile değişen arkadaşlarımız var forumda,bana kalırsa ayrıntılı ultrasonda görünceye kadar ya da doktorun %100 deyinceye kadar bekle,sanırım ciciler almak için sabırsızlanıyorsun ama insan merak ediyo canım haklısın...
merhaba canım.valla benim öyle olmadı ama aramızda öyle olan arkadaşlar oldu.önce kız dedi sonradan erkek olduğunu söyledi..daha kesinleşemeyen arkadaşlarımız var..doktordan kaynaklanıyo tabi biraz ama birde bebişlerin pozüsyonuda önemli malum bazen kandırıkcılıkda yapıyorlar
canım ben de öğretmenim. Allah kısmete ederse öncesinin hepsini kullanıcam. sonrasından bi fayda pek olmuyor. mayıs ortası gibi planlıyorum çıkmayı izne.
Anladım canım,ben öncesini atabildiğim kadar sonraya atmak istiyorum.Sonra bebekle daha çok vakit geçirmek için,ama eğer acil bi sıkıntı oluşursa tabi hemen ayrılırım izne.Peki şu konuda bilgin var mı canım? Yaza denk geldiği için aslında çalışmıyoruz ya,hangi haftaya kadar doktor izniyle idare edebiliyoruz,yani öncesini son haftaya kadar almayabiliyormuyum?
Aslında benim bildiğim son 3 haftaya kadar doktor izniyle çalışıp 5 haftayı sonrasındaki 8 haftanın üstüne ekletebiliyorsun,normalde böyle ama bizimki anormal bi döneme denk geldi,çalıştığım yerdeki milli eğitimde doğum izniyle ilgili görevli olan kadın yaza denk geldiği için öncesini hiç kullanmana gerek yok 16 haftayı da doğum sonrasına atabilirsin dedi.Çok sevindim tabi ama güvenemedim öyle olacağını sanmıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?