2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

keşke bi alet olsa an an izlesek ne yapıyo içerde kuzucuklar. kurban olurum ben onlara
neyse az kaldı cumartesi hem şeker yüklememiz var hemde ayrıntılıya giricez. heyecanım gitgide artıyoo.

teşekkür ederimm şekerimm inşallah ismi gibi narin nazik kibar bi kız olur NEVA ismini de annem koydu

neva çok güzel farklı bir isim. adıyla yaşasın prenses.

kızlar bu arada dün civil bebe mağazasına gitti. inanılmaz ucus güzel şeyler vardı. 3,5 tl ye çıtçıtlı badiler vardı. 10 tl ye hastane çıkışı bile vardı. malı güzel. şimdilik beyaz ,krem, yeşil renkilerden aldım bi kaç tane. bebek arabaları, park yataklarda çok ucuzdu. piyasanın altındaydı.

herkese merhaba kızlar..oo gerçekten bugün kalabalığız.iki gündür hiç giremedim geçmişede birazdan göz atacağım..grip oldum ve iki gündür böbrek ağrısı çekiyordum.dün geceyi acilde geçirdim.serum verdiler iyi geldi.bi güzel uyumuşum kaç gündür uykusuzdum.iyi oldu..sizler nasılsınız?

walla canım benm cok hosuma gitti acıkcası benim herhangi bi olumsuz düşüncem yokta ne biliyim cevreden bazıları ayy o tarz beşikmi sakın alma falan diolar dierleride benm pek hosuma gitmedi acıkcası :26:

tünaydın cnaım :) iyiyiz çok şükür tatlım nolsunn tekmelenip duruyoruz çok şükür valla heycanla yarını bekliyorum bakalım tipi nasıll ismi için de teeşekkür ederiz canım.. İpek Neva'm benimm tatlı kızımm

neva çok güzel farklı bir isim. adıyla yaşasın prenses.

teşekkür ederiz teyzesii

canım çok geçmiş olsunnn acil şifalarr

çok tşk ederim canım benim şimdi okudum çok güzel bi isim :) prensesimizede çok yakışır eminim

slm kızlar. garip duygular içindeyim. az önce geldim hastaneden. ayrıntılıda kordonun bebeğin boynuna dolandığı görüldü.
doktorum, sık karşılaşılan bi durum olduğunu, kan akışını engellemediği sürece tehlikeli olmadığını söyledi.
belki de kurtulur, çıkar içinden dedi. ama bundan sonra sıkı takip yapılacak.
bunun için de, gün içinde bebeğin hareketlerini saymamı, hareket azlığında veya tamamen yokluğunda
acile gelmemi istedi. ben de şuan rutin ve istikrarlı hareketler olmadığını söyledim.
2 saatlik uyku periyotlarının olduğunu, günde en az 10 kez hareket etmesi gerektiğini söyledi,
uzun süre hareket hissetmezsen göbeğini sars, sol tarafının üzerine yat ya da tatı bi şey ye,
meyvesuyu iç bekle dedi. böylece her gün hareketleri takip edicem. ama endişelerim başladı. :26:
şuanda kızım tepikliyo, birazcık rahatlatıyo annesini..
Rabbim bebeklerimizi bizlere bağışlasın..

herkese merhaba agustos annesiyim ama bizden buyuk annelerden ogrenmek istediğim birşey var yardımcı olabilirseniz sevinirim.cuma gunu doktorum %80 kızın olacak ama hazırlık yapma dedi 1 ay sonra net soylicem dedi doktoru boyle diyipte yanılan sonra aaa yanlış gormuşum diyen varmı ya?

merhaba canım.valla benim öyle olmadı ama aramızda öyle olan arkadaşlar oldu.önce kız dedi sonradan erkek olduğunu söyledi..daha kesinleşemeyen arkadaşlarımız var..doktordan kaynaklanıyo tabi biraz ama birde bebişlerin pozüsyonuda önemli malum bazen kandırıkcılıkda yapıyorlar

canım ben de öğretmenim. Allah kısmete ederse öncesinin hepsini kullanıcam. sonrasından bi fayda pek olmuyor. mayıs ortası gibi planlıyorum çıkmayı izne.

Kesinlikle değişebilir canım,hele hafta olarak baya erken söylemiş doktorun,5. aydan sonra bile değişen arkadaşlarımız var forumda,bana kalırsa ayrıntılı ultrasonda görünceye kadar ya da doktorun %100 deyinceye kadar bekle,sanırım ciciler almak için sabırsızlanıyorsun ama insan merak ediyo canım haklısın...

çok teşekkür ederim ayrıntılı ultrasona kadar ben bebişim diye hitap etmeey devam edeyim kızımda diyemiyorum oğlumda ne4yse saglıklı olsunda alışverişide daha sonraya saklarız artık napalımm sizlerede saglıklı bebişler diliyorum

canım ben de öğretmenim. Allah kısmete ederse öncesinin hepsini kullanıcam. sonrasından bi fayda pek olmuyor. mayıs ortası gibi planlıyorum çıkmayı izne.

Anladım canım,ben öncesini atabildiğim kadar sonraya atmak istiyorum.Sonra bebekle daha çok vakit geçirmek için,ama eğer acil bi sıkıntı oluşursa tabi hemen ayrılırım izne.Peki şu konuda bilgin var mı canım? Yaza denk geldiği için aslında çalışmıyoruz ya,hangi haftaya kadar doktor izniyle idare edebiliyoruz,yani öncesini son haftaya kadar almayabiliyormuyum?

Aslında benim bildiğim son 3 haftaya kadar doktor izniyle çalışıp 5 haftayı sonrasındaki 8 haftanın üstüne ekletebiliyorsun,normalde böyle ama bizimki anormal bi döneme denk geldi,çalıştığım yerdeki milli eğitimde doğum izniyle ilgili görevli olan kadın yaza denk geldiği için öncesini hiç kullanmana gerek yok 16 haftayı da doğum sonrasına atabilirsin dedi.Çok sevindim tabi ama güvenemedim öyle olacağını sanmıyorum...

Arkadaşlar ben öğretmen değilim ama 657liyim.sanırım bende 3 hafta öncesinden ayrılmak zorundayım. sonrasında kaç ay izin oluyor? toplam izinimiz 16 hafta yani 4 ay mı?

selam annecikler. hamilelik şimdi size kimbilir ne kadar yakışmıştır. bu güzellikle kk güzellik kraliçesi bile olabilirsiniz belki. yarışma başladı bile. başvurular kk kadınlar hamamında. bekliyorum hepinize güzel bir hamilelik diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…