2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım önümüzde daha çok zaman var ...
o zamana kadar bulursunuz inşallah

günaydın arkadaşlar ne var ne yok?Ben yoğunum yine çarşamba ayrıntılı ultrasona gireceğim

vayy be size günaydın dedik hiçç oralı olmadınız yarın ayrıntılımız var heycanlıyız dedik ona da bişi demediniz kızımın adını İPEK NEVA koyucaz bakalım bunu görceniz mi

vayy be size günaydın dedik hiçç oralı olmadınız yarın ayrıntılımız var heycanlıyız dedik ona da bişi demediniz kızımın adını İPEK NEVA koyucaz bakalım bunu görceniz mi

canımyaaa valla gormedım yazını yoksa cvp yazradım işte işler birikmiş baya onalarla ugarsıyorum bır yandan da kk ye yazıyorum ay az kalmıs canım detaylıya ama cok guzel bır duygu renklı gormek bebişi. gercı kızımız nazlı cıktı yuzunu gostermedı bıze ugrastık okadar yok elıyle kapatıyo sırtını donuyor doktor 2 hafta sonra gel tekrar bakarız hem yuzu daha dolmus olur dedi :) cd mızı de o zaman alıcaz ınsallah bıraz pahalıya patlıycak bıze ama olsun yuzunu de gormek ıstıyorum hersey yolundamı dıye :)

kolay gelsin canım haftabaşı yoğundur .. biz geçen gittiğimizde esnemesini göördük çok güzeldi yüzünü falan kapamadı inşallah renklide de kapamaz da görürüz kuzumuu

kolay gelsin canım haftabaşı yoğundur .. biz geçen gittiğimizde esnemesini göördük çok güzeldi yüzünü falan kapamadı inşallah renklide de kapamaz da görürüz kuzumuu

canım biizmki en basından boyle nazlı cok cekeceyız cok ınsallah senınkide donmez sırtınıda gorursun buarada bana bu kez gıtmeden cıkolata yememi soyledı gercı ben yıyodum cok hareketlı bır bebek ama yuzunu saklıyo ıste. sende cıkolata ye birde yanında kotur seker falan orda donmezse atarsın agzına :)

canım bizimki zaten çook hareketli bde çikolata yersem iice hareketli olur ölçümlerine falan bakamayız zor olur diye yemicem.. çünkü doktorum da öle dedi..

hülyacım ne kadar ipek tanıdıysam hepsi çok güzel ve sakinlerdi..
İnşallah senin kızçend eöyle olur:)

Selam canım hadi bakalım az kalmış ayrıntılına benimki de çarşamba günü Ama benim gireceğim ayrıntılı sanırım 2 boyutlu tam emin değilim ama :26: Bu arada İpek ismi çook güzel canım İpek gibi çok güzel bir kız olur sağlkıla inşallah. Neva ne demek onu ilk kez duyuyorum?

teşekkür ederimm şekerimm inşallah ismi gibi narin nazik kibar bi kız olur NEVA ismini de annem koydu

Canım Neva ismi de çok güzel..
Trt 1 de bizim evin halleri diye bir sizi vardı bilmem bilir misin ?
Neva ve neda kardeşler vardı..
Bir tanecik daha prensesin olursa onun da adını Neda koyarsınız

evet yarını iple çekiyorumm heycanlıyım çok inşallah herşey yolundadır..ayrıntılıyı zaten renkli yammıyolarmış canım önemli olan organlarına bakmak.. sonra renkli açıp yüzünü gösteriyolarmış.. sağlıklı olsunlarda inşallah gerisi mühim değil

canikomm NEVA= 1. Ses, ahenk, nağme. 2. Refah, mutluluk. 3. Kuvvet, zenginlik, servet. demek ananesi koyduu kızımın 2. adını

Canım Neva ismi de çok güzel..
Trt 1 de bizim evin halleri diye bir sizi vardı bilmem bilir misin ?
Neva ve neda kardeşler vardı..
Bir tanecik daha prensesin olursa onun da adını Neda koyarsınız

evet cnm biliyorum safanın karısı

Adıyla yaşasın canım anlamı pek güzelmişBu arada ne güzel kişiye özel gebelik takvimi uygulaması başlamış sayfalarda Dün gece bir kabus gördümmm Allah'ımm HAYIIIIIIIIIRRR diye bağırarak uyandığımda eşim beni yataktan kaldırmış omuzlarımdan sarsarak uyandırmaya çalışıyordu uyanamamışım bile uzun süre Dünün gebelik takviminde benim için kabuslar yoğunlaşır gibi bir cümle geçiyor fal gibi tutmuş resmen

aminn canımm saolasınn :) evet bnde dün yaptırdım çok hoşş :) bu ara gerçekten kabuslar uykusuzluk falan oluyomuş.. :26:

selam güzel anneler. umarım iyisinidir. biz iyiyiz ama bebeğim bi kaç gündür neredeyse hiç hareket etmiyor. hareket edince varlığını daha derinden hissedip, iyi olduğunu düşünüp daha bi mutlu oluyordum. bu akşam teyzesi gelecek. 4 gözle bekliyoruz. bu arada gebelik takvimi benimde çok hoşuma gitti ama mesaj altına nasıl eklenirki bilemedim.

oyle tabı canım bulunur bebegn ıyı olsnda
canim ısmı pek guzelms evet ayrntlıda renklı dgl sonra cd resım ıcın renklyı acıyolar

tünaydın hülyacım prensesin ve sen de iyisindir inşlh.ayrıntılıda kızçeni görüceksin kime benzediğide belli olur herhalde az çok bebişlerimizin.Bizim doktorumuz babasına benzetti :)) sağlıklı olsunlarda.ismiyle yaşasın pek güzel...

cnm ben doktoruma sordum 2 gün hissediyorsam 3. gün hissetmiyorum dedim.cevap oalrak dediki;Bu dönemlerde aminıyo sıvısında artış olur.o nedenle hissetmen azalabilir dedi.Birde sonuçta bebeğinizde bir birey kocagün sizi oyalamıyacak ya dedi uyuyor uyanıyor dedi :))

Son düzenleme:
hapsucum çok güzel isimler var zaten nasip neyse senin gönlüne sinen o olucak.
eski isimlerde olsalar Zeynep,Elif vb isimler hala güzel.
bizim kızımız olsaydı Şevval olucaktı.

Merhabalar sevgili anneler,kızımın teyzeleri.....

Forum ne güzel kalabalık bugün,benim bi sorum olacaktı.Aramızda benim gibi öğretmen olup temmuzda bebek bekleyenler varsa doğum iznini nasıl kullanacaklar benimle paylaşırlarsa çok sevinirim.Malum doğumumuz yaza denk geliyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…