2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım.bencede öyle yap :)

çok şükür bizde kızımla iyiyiz teyzesii.. umarım iyileşmişsindir canımmm

daha iyiyim tatlım gribi atlatamadım hala ama.dün geceryide acilde geçirdim böbrek ağrı çekti iki gün çok şiddetli ama şimdi iyiyim :) güzel prenses napıyo tepikler ne alemde bakalım :)

Endişeli, bardağın boş yarısını gören bir anne veya baba adayımısınız?

Eğer öyleyseniz şu anda bebeğinizin sağlıklı doğması konusunda çok aşırı endişeli olduğunuz için gebeliğinizin keyfini hakkınca çıkaramıyorsunuz demektir. Bebeğiniz şu anda "doğmadı" ama aramızda. Sadece farklı bir konumda. O yaşıyor ve sizin aslında çoktan bir bebeğiniz oldu bile. Onu öpemiyor olmak, ona dokunamıyor, onu görmüyor olmak sadece biz insanların 5 duyusunun yetersizliğinden kaynaklanıyor. Halbuki onu hissedebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken, "5 duyumdan biriyle algılamadığım birşey gerçek değildir" ön yargısından kurtulmak. Hepimizin 5 duyumuzla ulaşamadığımız ancak var olduğuna inandığımız değerlerimiz var. Sizin bebeğiniz de bunlardan biri. Çok yakında 5 duyunuzla da onu hissedeceksiniz. Bebeğinizin "doğum tarihi", yani hesaplayıcıya göre 40 haftayı doldurduğu tarih sadece basit bir geçişten ibaret. Bebeğinizin manevi varlığını hissedin ve ileride çok zevk alarak anacağınız bu gebelik döneminin tadını çıkarın.

cnm telaş etme tedbiride elden bırakma inşlh bebişin doladığı gibi kurtulur kordondan...

daha iyiyim tatlım gribi atlatamadım hala ama.dün geceryide acilde geçirdim böbrek ağrı çekti iki gün çok şiddetli ama şimdi iyiyim :) güzel prenses napıyo tepikler ne alemde bakalım :)

çoook geçmiş olsun.

slm kızlar nasılsınız bakalım????

iyiyiz şekerim pazara gittik geldik çocumla. teyzesi akşam gelecek 4 gözle bekliyoruz.

erken dönemde bazen kordonu pipi gibi görüp erkek diyebiliyolarmış. ya da pipiyi göremediklerinde de hemen kız. banada 13. haftada gelişime bakarak % 70 erkek gibi dedi. 17. haftada kıza da benziyo dedi. haftaya cmrts ayrıntılıya giricez. bakalım göstercek mi. bende hala çocum , bebişim diye seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…