- 2 Ocak 2012
- 369
- 32
- 98
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #18.541
çok teşekkür ederim ayrıntılı ultrasona kadar ben bebişim diye hitap etmeey devam edeyimkızımda diyemiyorum oğlumda ne4yse saglıklı olsunda alışverişide daha sonraya saklarız artık napalımm sizlerede saglıklı bebişler diliyorum
slm kızlar nasılsınız bakalım????
hoşgeldin canım biz iyiyiz oğluşumla siz nasılsnız bakalım :)
çok şükür bizde kızımla iyiyiz teyzesii.. umarım iyileşmişsindir canımmm
daha iyiyim tatlım gribi atlatamadım hala ama.dün geceryide acilde geçirdim böbrek ağrı çekti iki gün çok şiddetli ama şimdi iyiyim :) güzel prenses napıyo tepikler ne alemde bakalım :)
daha iyiyim tatlım gribi atlatamadım hala ama.dün geceryide acilde geçirdim böbrek ağrı çekti iki gün çok şiddetli ama şimdi iyiyim :) güzel prenses napıyo tepikler ne alemde bakalım :)
çok teşekkür ederim tatlımm.çok geçmiş olsun canım
geçmiş olsun tatlımm allah şifa versinn ...
bu gebelik haftasını mesajın altına nasıl eklediniz kızlar?
bu gebelik haftasını mesajın altına nasıl eklediniz kızlar?
kızımın teyzeleri burdamıymış
Canım kişisel bilgiler bölümüne beklenen doğum tarihini yazman yeterli.
çok sağolun kızlar bakalım olmuş mu
slm kızlar. garip duygular içindeyim. az önce geldim hastaneden. ayrıntılıda kordonun bebeğin boynuna dolandığı görüldü.
doktorum, sık karşılaşılan bi durum olduğunu, kan akışını engellemediği sürece tehlikeli olmadığını söyledi.
belki de kurtulur, çıkar içinden dedi. ama bundan sonra sıkı takip yapılacak.
bunun için de, gün içinde bebeğin hareketlerini saymamı, hareket azlığında veya tamamen yokluğunda
acile gelmemi istedi. ben de şuan rutin ve istikrarlı hareketler olmadığını söyledim.
2 saatlik uyku periyotlarının olduğunu, günde en az 10 kez hareket etmesi gerektiğini söyledi,
uzun süre hareket hissetmezsen göbeğini sars, sol tarafının üzerine yat ya da tatı bi şey ye,
meyvesuyu iç bekle dedi. böylece her gün hareketleri takip edicem. ama endişelerim başladı. :26:
şuanda kızım tepikliyo, birazcık rahatlatıyo annesini..
Rabbim bebeklerimizi bizlere bağışlasın..
hoşgeldin canım :)
olmuş canım olmuş:)çok sağolun kızlar bakalım olmuş mu
slm kızlar nasılsınız bakalım????
herkese merhaba agustos annesiyim ama bizden buyuk annelerden ogrenmek istediğim birşey var yardımcı olabilirseniz sevinirim.cuma gunu doktorum %80 kızın olacak ama hazırlık yapma dedi 1 ay sonra net soylicem dedidoktoru boyle diyipte yanılan sonra aaa yanlış gormuşum diyen varmı ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?